Blogování pikeun Dummies: Kumaha Ngawitan Blog Sukses dina 2020

Nahrát anjeun kantos hoyong ngamimitian blog anjeun nyalira? Atanapi, naha anjeun parantos ngagaduhan blog anu henteu yakin kumaha badge angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "enya" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Dina pituduh blogging ieu, anjeun bakal diajar:

    Naha pituduh blogování ieu? Sakedik perkawis diri kuring

    Kuring diadegkeun Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) taun 2008, sareng hatur nuhun sawaréh pikeun wilujeng sumping hébat ku komunitas blogging kami parantos angkat tina kakuatan ka kakuatan. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat webhosting, sareng kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dina blogging kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku sgoeng aya kangu sitanga anang sitta yang pikeun saha waé anu nyayogikeun rute blogování anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogování anjeun – dikaluarkeun tina pangalaman kuring sorangan anjeunu anjunan anjeunja.

    Halaman profil pangarang problogger kuringMůj halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blog di 2020.

    Softwarové blogování anu paling populér, WordPress.org, gratis. Téma WordPress sareng plugins téma profésional henteu gratis. Sareng aya sacara harfiah jutan tutoriál zdarma pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian blog nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, blogging tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan internét. Nyatana animeun tiasa leres-leres těhotná blog sareng bozkávání asijský penis 20 menit salajengna. Léčba aneb disebatkeun dina léngkah-léngkah ieis persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Hostitel Pilih sareng nami domény anu saé
    2. Nunjukkeun doména DNS anjeun ka host wéb anjeun
    3. Pasang WordPress kana host wéb anyar anjeun (gampang pisan nganggo otomatis-installer).
    4. Přihlášení kana WordPress anjeun sareng nyebarkeun odeslání anu munggaran anjeun.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Hurung gampang? Anjeun sázka!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumios pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih hostitel wéb sareng nami doména anu saé

    Pikeun ngamimitian blog anu di-hostkeun, anjeun mimitina peryogi nami domain sareng akun web wéb.

    Doména anjeun mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Doména anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog an a aranjeunna kunjungan.

    Hosting wéb, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, téma blog, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Nami doména – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domain anjeun liwat pendaptaran domain. GoDaddy, NameCheap, hover, sarta Domain.com aya sababaraha registrátory anu pang populerna di pasar.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran doména tina host wéb anjeun. Ngan kusabab host wéb anjeun nawiskeun domain gratis sanés hartosna anjeun kedah ngantepkeun perusahaan hosting ngendur pendaptaran domain anjeun. Pribadi, Kuring nganggo NameCheap pikeun ngatur pendaptaran domén kuring; tapi registrátoři domény ternama sanésna kedah diémutan. Ku cara kitu, kuring tiasa ngarobih domain DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Wéb Hosting – Dimana Hostkeun Blog anjeun?

    Sedící pikeun webhosting, pariksa kuring nyokot host wéb pangsaéna jeung indéks hostování.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng host wéb anu dibagi.

    Dina host anu dibagikeun – Sanaos sumber-sumber hosting langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <$ 5 / mo přihlašovací jméno) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih host wéb pikeun blog anjeun, tj. Mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. Spolehlivost – Blog anjeun kedah stabil sareng sayogi online 24 × 7.
    2. kagancangan – Anjeun peryogi hostitel anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng žebříček milarian.
    3. bedu – Hosting sareng <$ 5 / mo mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – Anjeun kedah perbaikan host (fitur tambahan, server segaur langkung, sareng sajabana) sakumaha blog anjeun tumuwuh.
    5. sokongan – Interiér kantos-robih, éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    Disarankeun Hosting Blog pikeun Nováčky

    1. InMotion hosting

    ngamimitian blog nganggo InMotion HostingHost dua blog ve společnosti InMotion Hosting pikeun 3,99 $ / mo.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan hosting anggaran, Hostinger nawarkeun ton fitur hosting premium anu cocog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    ngamimitian blog nganggo SiteGroundSiteGround bayaran $ 3,95 / mo pikeun ngahalangan hiji blog.

    profesionální tip: Ngan kusabab host wéb anu populer, sanes hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja hostitel sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Doména Jalur DNS ka host wéb anjeun

    Salajengna, anjeun kedah ngamutahirkeun catetan DNS ve službě pendaptaran nami domain (dimana anjeun ngadaptarkeun domain anjeun di undakan # 1) pikeun nunjuk ka server wéb anjeun (InMotion Hosting, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS nike pikeun Sistem Ngaran Domain sareng éta dianggo pikeun ngarahkeun pangguna anu asup and alamat IP tina server na. Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretReveals.net" rékaman DNS bakal nyandak alamat IP tina wéb host kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    Jmenovky domén NunjukkeunConto: Menunjuk situs wéb pikeun InMotion Hosting nameservers GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blog DNS anjeun di GoDaddy nebo Namecheap.

    3. Pasang WordPress kana hostitel s anjeun

    Pikeun ngamimitian blogging nganggo WordPress anjeun mimiti kedah masang sistem kana host wéb anjeun. Ieu tiasa dilakukeun sacara manual, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-klik. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Pamasangan Manuál WordPress

    Dina Gancang, tj. Mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC site Anjeun.
    2. Nyieun databáze WordPress server dina s anjeun, sakumaha ogé salaku pamaké MySQL ana boga sagala statusna pikeun ngakses jeung modifikating eta.
    3. Soubor wp-config-sample.php obsahuje soubor wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dina pangropéa téksu (Notepad) jeung eusian rinci databés anjeun.
    5. Tempat anu file WordPress dina lokasi nu dipikahoyong dina server wéb anjeun.
    6. Nahoru WordPress instalasi Aksara sabs wp-admin / install.php dina panyungsi wéb anjeun. Lamun dipasang WordPress dina diréktori akar, anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang podadresář WordPress dina sorangan disebut blog, contona, Anjeun kudu didatangan: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Instalasi Hiji Klik WordPress

    Kaseueuran blogger ayeuna henteu masang WordPress ku sacara manual.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-klik sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (hostant kana host wéb anu anjeun anggo), profesionálové instalasi langsung pisan terasa tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha klik basajan.

    Pikeun rujukan anjeun, handshake in the hand nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Pikeun masang WordPress, vše ikona aururanan terasa turutan petunjuk dummy-buktina – sistem WordPress anjeun kedah nach dugi ka kirang ti 5 menit.

    Instalační program otomatis Hostinger WordPressConto: Anjeun tiasa pasang WordPress kana host wéb anjeun ngan ukur sababaraha klik and an nganggo Hostinger Auto Installer (mimo Hostinger di dieu).

    Hal-hal sigana béda pikeun host wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu host anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Pribadi kuring nganggap WordPress nyaéta platforma blogování pangsaéna pikeun nováčky. Dumasar kana statistik tina Panyungsi Ku, langkung ti 95% blog amérika Serikat diwangun nganggo WordPress. Global, aya ampir 27 milyar blog dijalankeun dina WordPress.

    4. Milarian Kaca Admin WordPress Anjeun sareng Přihlášení

    Sakali anjeun parantos dipasang dina sistem WordPress, anjeun bakal dipasihkeun URL pikeun login ka halaman administrator WordPress anjeun. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (aplikace WordPress)

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL ieu sareng přihlásit se nganggo prarka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakalář tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – tj. mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarNyiptakeun blogpost anyar dina WordPress Gutenberg anyar.

    Versi WordPress pang anyarna dina waktos ieu nyerat nyaéta vérsi 5.3.2 – sacara standar anjeun bakal nganggo WordPress Gutenberg salaku redaktur téks. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun platforma WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seue hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh kódování. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan side side kénca, klik ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klik ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), klik ‘Nyebarkeun’ sakali pos geus réngsé.

    Hola! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Diréktori Téma WordPress

    Ieu dimana anjeun tiasa nampi sadaya téma WordPress zdarma. Téma anu didaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, kuabab éta, pendapat kuring, tj. Mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun téma-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar téma téh mun ngalanggan klub Téma WordPress.

    Upjímejte se o to, abyste se mohli věnovat klubu Téma, tj. Kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah opravit tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta klub. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana dirarancang sacara profésional sareng diropéa sacara teratur.

    téma elegan, studio Pencét, sart artisan Téma aya tilu Téma WordPress klub abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah cater ka industri hususna, kayaning realtors atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    téma elegan

    WordPress dibayar klub temaElegan Téma Sampel – Leuwih ti téma 80 premium WordPress, klikněte na tlačítko demo temo sabenerna.

    didatangan: StudioPress.com. Harga: 129,95 $ / téma atawa 499,95 $ / hirupna

    Mun anjeun anu lila-waktos Paměť WordPress, mangka anjeun geus meureun ngadéngé StudioPress. Éta populér pikeun anak Genesis kerangka, Kerangka WordPress minimalis jeung SEO-friendly pikeun sakabéh téma StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. The Genesis kerangka kalawan tema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu 59,99 $. Tema premium nu ngawengku kerangka Genesis, ngarugikeun $ 99 tiap. Upřímný hoyong aksés sakabeh téma, anjeun tiasa mayar $ 499.

    řemeslník Téma

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma artisan.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi blog WordPress anjeun

    Pluginy pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    Součet mezipaměti W3 pluginu WordPress celkem

    Nalika ngeunaan optimasi kinerja blog, W3 Total Cache jeung Performance Swift pilihan anu paling populér.

    Dua plugins prestasi anu anjeun ogé kedah terang awan flare, sarta WP Super Cache. Cloud Flare mangrupikeun plugin zdarma a disayogikeun ku perusahaan CDN, Cloud Flare; sedengkeun WP Super Cache dikembangkeun ku Donncha sareng Automattic, perusahaan anu ngembangkeun sareng ngajalankeun WordPress ayeuna.

    Mezipaměť pluginu plug-in kedah dina dunya blogging modéren – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén, ngirangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan loading halaman.

    Upami blog – viz obrázek jerona – anggapkeun nambihan EWWW Image Optimizer. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun file gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Kuřátko, animeun tiasa těhotná waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 pikeun blogger munggaran

    Plugin pikeun blok Gutenberg

    Vlastní Gutenberg Blok

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0, odstavec blogger ayeuna tiasa nyiptakeun kontin nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara standar, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, shortcode, sareng anu sanésna. Doplňky Ku nambihan Gutenberg Blok, anjeun kedah nambihan elemen anu langkung narik (sapertos conto – FAQ, akurasi, profil penangang, kolotoč, klik-to-tweets, blok GIF, sareng sajabana) kana blog anjeun.

    Stohovatelné, Blok pamungkas, sarta CoBlocks aya tilu plugin Gutenberg Blok anu panggampangna sareng gratis.

    Bab 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Iias biasana kumaha nováček blogování: aranjeunna badé nyerat perkawis damel on dinten Senén, hobi dinten Salasa, pilem an a aranjeunna diawaskeun dina Rebo, sareng pandangan politiky nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, blog ieu bakalář, anu handap ieg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hizé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Inzerent ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun blog blog, anjeun kedah milarian Ecological.

    Kumaha milih Ekologické blogování anu leres?

    Pikeun milari Ekologické blogování anu leres, tj. Mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. eusian kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakalářský blog ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong ungea ngeunaan, mangka camungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Blog Gina, Embracing sampurna, Museurkeun di nulungan maminky vychovávající děti kalawan kaperluan husus.

    2. Hidži hal anu anjeun gumbira

    Zapomeňte na další bakalářské studium, na které se dívá topanka, na které se díváte, jak na to, aby jste byli na tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi evergreen)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pai gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog and dipuseurkeun ka dinya, lamun no ragrag kaluar tina busana nu bakalářské kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" atawa "aktip gambar éta batu". Cara anu, upom fad ragrag kalhotky tina fashion, blog anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Blog anjeun kedah di a Ecological anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakalář narik pamiarsaar sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangan atlanapi penjualan. Upami anjeun nuju blog pikeun ngadukung bisnis anu tos aya, naha blog ngalebetkeun klien anyar? Upami anjeun nuju blog énggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blog individuálně anjeun?

    Kuring make SpyFu, alan iklan Pay-per-klik, pikeun odhadasi kauntungan tina Ecological sakapeung. Logika kuring balik ieu – upam pangiklan mayar rébuan dollar ka Google Adwords, kedah aya artos anu bakalářský dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - zdá se, olahragaConto # 1: Ieu statistics iklan pikeun produsén oděv olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan ieu belanja leuwih ti 100 000 $ bulan dina AdWords Nurutkeun Spyfu.Ekologický # 3 - IT panyadia solusi - globální pasažér, bez ohledu na to, kde sedí bakalář mikabutuhna. Aya 10 - 15 bodů za minutu od lianna dina widang ieu. parusahaan ieu tawaran na 3 846 koncích na Google na utratí ngeunaan 60 000 $ za bulan.Conto # 2: Statistiky Ieu inzerují pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 pomůcek ekologických ieu. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan on 3,846 on Google na strávil ngeunaan 60 000 $ za bulan.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku Blog

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Obrázek 1 000 zobrazení stránky anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha blog an chat pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima strategi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Day 1 od 1 000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet Media sosial, feed berita, email, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Ekologický anjeun, jinis eui naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa anální anál ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontin anu suksés dina média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Public milarian patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan ve službě YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anggo alat panalungtikan klíčové slovo pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ekologický Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konec.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" hra geus euweuh nami.

    Anjeun kedah terasa-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-terasa. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Bantuan dina pesta Twitter. Komentáře kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan dina buletin. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa těhotná batoh kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngajual produk maranéhanana, make affiliates Tumbu maranéhanana, ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun rekrutovat blogger datangna up, blogger ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun blog anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong juring.

    Více než zabíjení párů, blogů a blogů, které jsou kedah sabaty a pamětníky na pop-up sareng klik-liwat. Sabalikna, pasikuun saénra terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anu anjeun tiasa labukeun pikeun nyieun blog anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun blog anjeun nganggo header, sub-headers, bullet point, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo písmo mewah. Kelet nganggo písmo anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Ngomentaran Blog

    Mimiti, anir mairan dina blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Nanging, koméntar blog mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blog:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Celá lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakalářské práce z anjeunu.

    Nalika aturan anu sanés (aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL blog anjeun. Sabalikna, numbu and posting anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng diskusi. Relevansi mangrupikeun konec di dieu.

    5. Platforma Q&A

    Fórum sareng platforma Q&Mangrupikeun tempat an an sa saike pongun korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ekologický anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakalář janten kasempetan – tapi sababaha). Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Hendu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka, dina bagian Q&A situs, ngabales naraséhat kalayan tématplat, aranjeun blog a anjeun kéngingkeun kodeu lengkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakalářský hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    Platforma Dina Watesan Q&Anu bade dianggo, zabíjení nyarankeun

    • Quora, Klout, sareng Yahoo! Jawaban – ieu mangrupikeun tilu platforma Q&Umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – upami anjeun penerbit anu ngajual buku program.
    • Tripadvisor – Kanggo blogger perjalanan

    Diajar deui: Milarian seueur cara pikeun monetize blog anjeun sareng maca Kevin Muldoon Studi kasus dina ngajual BloggingTips.com kanggo 60 000 $.

    Bab 7. Nganggo Alat Blogování zdarma

    Sanaos zdarma grasis sareng jasno wyb anu sanés aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku king se rozděluje na maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot beeas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. Dobrý tuah, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan blogging Anjeun.

    tulisan

    • Saatos date nu – Advance style sareng gramatika checker.
    • Gramaticky – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Hemingway App – Tulis pondok sareng wani nganggo alat ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis gratis gangguan.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – Fotografie sareng ngararancang gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial, plakát, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • desain Wizard – Jieun gambar anu cukup ngagunakeun témaplat gratis sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – Ngurangan ukuran file .jpeg.
    • PNG leutik – ukuránský soubor Ngurangan .png.
    • Skitch – Nyandak katetan gambar.
    • pic Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – Alat nyiptakeun infographic basajan.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – generátor favicon Pangalusna.

    Foto & Gambar Bursa Gratis

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • Soubor Morgule – Langkung ti 350 000 gangar kanggo panggunaan komérsial.
    • Bursa Saham – situs diréktori gambar sareng poto gratis anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR Free ikona – Ikony pro web a mobilní telefony.

    Rujukan & Panaliti

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi gratis.
    • Světová kniha faktů – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Marketing Sherpa – Laporan pamasaran gratis.
    • trade pub – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Stáhnout e-mail s upozorněním na e-mail s jakýmkoli anja anjeunem lacak.

    Media Sosial, Pamasaran & SEO

    • Bing webmaster Alat – Diagnóza diagnostiky Bing urang.
    • Alat webmaster Google – Diagnostické nástroje Google.
    • ngiringan – Stalk pesaing Anjeun
    • Majestic SEO – Zobrazit další profil uživatele mariksa profil link situs (CF / TF) gancang.
    • kalibet Bay -Všechny v jednom marketingu, prodeje & platforma servisní platformy
    • Kontrola stránky sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • Tweet Dek – Mange sababaraha akun Twitter na Twitteru.
    • buzz sumo – Milarian kontén populér sareng influencer dina jaringan média sosial utama.
    • Štítek – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – nyebarkeun eusi dina sababaraha platforma sosial gampang.

    Web Analytics & Produktivitas

    • Google Analytics – Statistik wéb gratis.
    • Matomo – Google Analytics dikurangan Google.
    • YouTube Analytics – Statistik dina pidéo YouTube anjeun.
    • Statistik WP – Bandingkeun blog WordPress anjeun sareng anu sanés.
    • prosés Street – Proses sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Test Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng ngalacak kacepetan halaman s dina detil.

    Patarosan blogování sering ditanyakeun

    1. Sabaraha kanggo ngamimitian blog?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blog a kalebet nami doména na hostitele sehandapeun $ 100 sataun (kirang ti $ 10 sasih). Biaya ieu dumasar kana blog anu nyalira (nganggo WordPress). Cena za $ 15 taunan pikeun dom domain .com sareng ngeunaan 60 $ taunan kanggo fee wéb.

    2. Kumaha blogger dibayar?

    Pikeun kebab gambaran anu langkung saé kumaha caar mayar blog, kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu program anu ditausharkan.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Ngajual eusi premium (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – Papanský damel
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Kumaha ngamimitian blog haratis?

    Aya seueur platforma dimena anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna, tj. Kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog zdarma, sadaya anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta platforma blog zdarma?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. Aya sababaraha karugian sareng platforma blogování zdarma:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah perhatikeun
    – Ngaran doména blog anjeun katingalina janten subdomény sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    – Biasana, platforma, která umožňuje peněžitý monetizing blog anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). Salian ti watsan blog gratis, potensi camekaran blog anjeun henteu terbatas.

    Aya seueur platforma dimena anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna, tj. Kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog zdarma, sadaya anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi, tj. Mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun kungng platforma anu anjeun kedah laksanakeun
    • Ngaran doména blog anjeun katingalina janten subdomény sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    • Biasana, platforma, která umožňuje kasíno pikeun zpeněžit blog anjeun

    Layar direbut tina WordPress Advertising Sarat jeung Kaayaan Page.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map