Създадена през 2015 г., хората, стоящи зад PeoplesHost, работят в бизнеса от повече от десетилетие. През това десетилетие те работиха с големи марки, но в крайна сметка се отказаха от корпоративния живот, за да използват подход, базиран на хората с PeoplesHost.


Идеята, която стои зад PeoplesHost, е да предостави хостинг услуга, ориентирана към клиента, която да е надеждна и с добра цена.

Сега, на малко повече от година в бизнеса, те имат над 500 клиенти и 1000 уебсайта, които работят и работят. Те също имат Tier-4 център за данни (направих малко разследване – изглежда, че сървърите на PeoplesHost са разположени в центрове за данни, които са SOC 1 (SSAE16) тип II одитирани съоръжения и са съвместими с PCI и HIPAA), разположени в Орландо, Флорида. Центърът за данни използва двойни RAID сървъри, хардуерни защитни стени, усъвършенствана DDOS защита и излишни облачни ядрени рутери с отказ. PeoplesHost поддържа и ежедневни архиви на всички споделени клиенти и седмични архиви за клиенти с VPS или Специализирани решения.

Получих безплатен акаунт от един от топ мениджмънта в PeoplesHost. Използвах акаунта, за да проверя някои тестове, за да видя дали тази компания изпълнява своите обещания.

Разгледайте различните хостинг планове и след това вижте дали PeoplesHost живее до свръх.

Какво има в кутията: PeoplesHost хостинг планове

PeoplesHost има три основни хостинг плана. Можете да получите споделен, VPS или посветен хостинг. Нека разгледаме всяка от тези опции.

Споделен хостинг 

PeoplesHost предлага планове за споделяне на хостинг за Windows и Linux. Плановете за споделен хостинг на Windows варират от 10 до 23 долара на месец за двугодишен абонамент. В зависимост от плана на Windows, който получавате, можете да получавате от 5 GB до 50 GB дисково пространство и 10 GB до 60 GB честотна лента.

Linux хостинг плановете варират в цената от $ 8 до $ 21 на месец за двугодишен абонамент. Можете да получите от 2 GB до 50 GB в дисково пространство и от 15 GB до 60 GB в честотна лента.

И Windows и Linux споделени хостинг планове включват безплатни имена на домейни и неограничен брой уебсайтове и имена на поддомейни. Те включват и безплатни имейл адреси. В допълнение, те получават 99,9% гаранция на хоста и са готови за електронна търговия.

Бях доволен от всички налични ресурси с споделените хостинг планове. Независимо дали отивате с минималния хостинг план или надстройвате до план от най-високо ниво, споделения хостинг от PeoplesHost не ви липсва енергия или ресурси.

BasicChoicePro
Съхранение (SSD)5 GB20 GB50 GB
Трансфер на данни10 GB30 GB60 GB
Безплатен домейн
SSH достъп Моят опит: Какво харесвам в PeoplesHost

Бърз поглед върху таблото за управление на PeoplesHost.

Управлявайте плащанията и фактурите си в „Фактуриране“

По време на моя пробен старт на PeoplesHost, много неща се откроиха, че ми харесаха. Искам да споделя акцентите с вас.

60 дни пълна гаранция за връщане на парите

Първо, там е гаранцията за връщане на парите. 60-дневната гаранция за връщане на пари е една от най-дългите, които ще намерите в индустрията за уеб хостинг. Чухте фразата „поставете парите си там, където е устата ви“, а PeoplesHost прави точно това с тази гаранция. Той показва, че има доверие в своите продукти. Тази безрискова гаранция по същество е пробен период. Ако получите един от споделените или VPS Linux или Windows пакети и не ви харесва, можете да си върнете парите. Това е толкова просто.

Ежедневно архивиране

Също така много харесвам архивирането, което изпълнява PeoplesHost. Ако имате споделен акаунт, той изпълнява ежедневно архивиране на R1Soft. Те са включени във вашия пакет. След това, ако имате VPS акаунт, той изпълнява седмично архивиране на R1Soft. Ако имате специален хостинг акаунт, той има ежедневни резервни копия в офсайтове. Няма нищо по-лошо от загубата на всичките ви данни и това не е проблем, когато отидете с тази компания. Ежедневните или седмичните архиви запазват вашите данни в безопасност, така че това е огромно облекчение.

Цитат от PeoplesHost ToS

Споделени клиенти (Linux & Windows)
Ако сте споделен хостинг клиент, ние поддържаме ежедневно архивиране на R1Soft на вашия акаунт. Тези резервни копия не са допълнителни разходи и са част от закупения от вас хостинг пакет.

VPS клиенти (Linux & Windows)
За нашите клиенти на VPS провеждаме седмично архивиране на R1Soft на вашия акаунт. Тези резервни копия не са допълнителни разходи и са част от закупения от вас хостинг пакет.

Специализирани клиенти
Имаме ежедневни резервни копия извън сайта на разположение срещу допълнително заплащане. Моля, свържете се с поддръжката, ако имате въпроси относно това.

Безплатни пет трансфера на уебсайтове

Безплатните трансфери на уебсайтове също са огромен плюс. Можете да прехвърляте до пет уебсайта безплатно и това включва сайтове на Windows. Докато повечето хостинг компании ви дават такава, трудно е да намерите хостинг компания, която ще ви даде пет, така че това е огромна полза, ако използвате няколко сайта.

Заключена хостинг цена

Цените за подновяване на PeoplesHost остават същите като вашата цена за регистрация. Няма рекламирана промоционална цена (подобно на много други доставчици на евтини хостинг услуги) от $ 3,95 / месец, след това тя скача до $ 9,95 / месец след първия цикъл на фактуриране.

Цените на PeoplesHost отпред са най-ниските цени, които клиентите могат да очакват, ако се ангажират с 2-годишен цикъл на фактуриране. Ценообразуването за всеки план е подредено – колкото по-дълъг цикъл на фактуриране клиентът може да очаква по-ниска цена на месец.

Например, разпределение на многостепенното ценообразуване за нашия план за споделен основен план чрез цикъл на фактуриране:

  • Месечно: $ 12 / мес
  • Тримесечно: $ 11 / месец
  • 6 месеца: $ 10 / месец
  • 1 години: $ 9 / мес
  • 2 години: $ 8 / мес

Ако клиент се регистрира за споделен основен хостинг план на двугодишен цикъл на фактуриране, който излиза на 8 долара на месец, той ще се поднови на същата цена за следващия си цикъл на фактуриране.

За да поръчате или посетите PeoplesHost онлайн: https://www.peopleshost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector