Rritja është nëna e gjithë shpikjes.


Kjo nuk është se si shkon thënia e vjetër, por në botën e sotme, rritja për bizneset në internet është një domosdoshmëri.

Nëse doni të keni sukses, atëherë duhet të gjeni mënyra për të rritur biznesin tuaj. Ju nuk mund të mbështeteni në dafinat tuaja dhe të jeni të kënaqur me atë që keni arritur. Nëse mbeteni të vetëkënaqur me arritjet tuaja aktuale, atëherë nuk ka të ardhme për biznesin tuaj!

Hakerimi i rritjes është një term i hedhur shpesh këto ditë. Rritja zakonisht kërkon kohë, por disa njerëz gjejnë mënyra për të përshpejtuar procesin në mënyrë që të dyfishojnë të ardhurat dhe shitjet e tyre në gjysmën e kohës.

Hacking rritja e biznesit tuaj nuk është me fat të qartë. Duhen shumë njohuri për tregun tuaj, një kuptim të mirë të audiencës tuaj dhe një kuptim edhe më të mirë të biznesit tuaj para se të mund të ndiqni me shpejtësi rrugën tuaj drejt suksesit. Nuk është aspak rruga më e lehtë drejt suksesit, por hakmarrja e rritjes është megjithatë më e dobishmja.

Pas çdo hakeri të rritjes është një mjet

Për pronarët e biznesit që kërkojnë një mënyrë për të zbatuar hakimin e rritjes në strategjinë e tyre, ata duhet të jenë të vetëdijshëm për mjetet që e bëjnë të mundur këtë taktikë. Zhvillimi dhe zbatimi i strategjisë për të penguar rritjen tuaj është një gjë; përdorimi i një programi kompjuterik ose mjeti për të automatizuar disa nga proceset në strategjinë tuaj është një tjetër.

Ndërsa ju mund t’i bëni vetë detyrat, do të ishte shumë më mirë nëse mund t’i delegoni ato në një mjet të rritjes së hakerave. Qëllimi i këtyre mjeteve është ta bëni punën tuaj më të lehtë, në mënyrë që të përqendroheni në bërjen e sendeve më të rëndësishme për biznesin tuaj.

Prandaj, nëse keni strategjitë tuaja për hakimin e rritjes ose të paktën një ide se si të vazhdoni me hakimin e rritjes së biznesit tuaj, atëherë gjithçka që ju nevojitet tani është mjeti që do të plotësojë pjesët e enigmës.

Më poshtë janë pronarët e afarizmave dhe tregtarët të cilët ndajnë me ju mjetet e tyre të zgjedhjes së hakerave të zgjedhura që çuan rritjen e biznesit të tyre në korsinë e shpejtë.

Para se të shfletoni postimin, përgjigjet që do të shihni mbulojnë mjete dhe aplikacione të ndryshme që i ndihmuan ata të rriten më shpejt biznesi i tyre. Prandaj, prisni një shumëllojshmëri të gjerë të përgjigjeve që ofrojnë njohuri interesante se si secili i intervistuar i drejtohet hakimit të rritjes së tyre.

Kush ka mjetet më të mira të rritjes së hakerave?

1 – Marcus Howard

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Marcus!

2 – Aaron Rosen

Kliko këtu për të dhënë përgjigjen e Aaronit!

3 – Randy Mitchelson

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Randy!

4 – Vladimir Gendelman

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Vladimir!

5 – David Krauter

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Davidit!

6 – Dennis Seymour

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Dennis!

7 – Janice Wald

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Janice!

8 – Dan Janal

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Danit!

9 – Richard G Lowe Jr.

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Richard!

10 – Dave Attard

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Dave!

11 – Cyril Nicodeme

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Cyril!

12 – Brian Jackson

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Brian!

13 – Marcin Zaba

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Marcin!

14 – Melissa Tirey

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Melissa!

15 – Adam Benzion

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Adamit!

16 – Warren Whitlock

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Warren!

 

17 – Rafi Chowdhury

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Rafi!

 

18 – Sorin Amzu

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Sorin!

19 – Michael Pozdnev

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Michael!

20 – Mike Kawula

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Majkut!

21 – Todd Worley

Klikoni këtu për të ndarë përgjigjen e Todd!

22 – Dave Schneider

Përditësimi: Dave nuk e drejton më Ninja Outreach, por mund të gjenden në lesschurn.io dhe daveschneider.me.

Traineri i Menaxhimit të Karrierës në Jane Jackson Traineri / Cicëroj – LinkedIn  

Jane XheksonKam zbuluar se kur bëhet fjalë për hakimin e rritjes ka shumë mënyra për të gjeneruar rritjen e biznesit pa pasur nevojë të shpenzoni një pasuri për reklamat.

Një nga mënyrat që kam rritur biznesin tim është përmes zhvillimit të marrëdhënieve – unë gjithmonë siguroj që të ofroj vlera kur bëhet fjalë për ndonjë ndërveprim në internet ose ndërveprim ballë për ballë. Rrjeti dhe reputacioni juaj janë çelësat tuaj të suksesit.

Unë i përdor si LinkedIn ashtu edhe Facebook për të zhvilluar marrëdhënie të forta për të siguruar që njerëzit të njihen me mua, dhe më pas të më pëlqen ajo që bëj dhe në fund të fundit të besoj që do të dorëzoj premtimet e mia për të ofruar një shërbim të shkëlqyer për ta.

Një mënyrë e shkëlqyeshme për ta bërë këtë është të krijoni një komunitet ose fis ku ju ofroni vlera, lidhje të vërtetë dhe mbështetje dhe gjithashtu t’i mundësoni fisit tuaj të mbështesë njëri-tjetrin gjithashtu.

Unë hapa një grup të mbyllur në Facebook për të ofruar mbështetje për përgjegjshmërinë për punëkërkuesit dhe ndërruesit e karrierës dhe ata që konsiderojnë ndërmarrjen në sipërmarrje. Brenda disa muajve të shkurtër, komuniteti ka angazhuar dhe ndarë shqetësimet e tyre, shpresat e tyre, planet e tyre dhe qëllimet e tyre.

Kjo, nga ana tjetër, çon në pamje në faqen time, një kuriozitet për të gjitha shërbimet e mia dhe bën thirrje për biseda dhe prenotime eksploruese plus shitjet e produkteve dhe punëtorive të mia në internet.

Askush nuk do të blejë nga ju nëse nuk ju njohin, kështu që kaloni kohën për të ndërtuar një komunitet njerëzish që po adhurojnë tifozët!

CEO i Instinkt dixhital / Cicëroj

Allan PollettMjeti im i preferuar i hakimit të rritjes së biznesit është Google. Google është faqja # 1 më e popullarizuar në internet dhe përdorimi i tij për të drejtuar trafikun është një inteligjent. Megjithatë, ka shumë më tepër që mund të marrësh prej saj. Një mashtrim është përdorimi i Google për hulumtimin e tregut.

Duke përdorur Mjetin e Planifikuesit të Fjalë kyçe të Google mund të zbuloni se çfarë kërkojnë njerëzit dhe sa kërkesë mund të ketë për një produkt ose shërbim. Me këtë bazë të dhënash të madhe të veprimtarisë së kërkimit të kombinuar me një strategji SEO, biznesi juaj mund të realizojë këtë potencial tregu.

CEO në StartUp Brez i Zi / Cicëroj – LinkedIn

Steve EakinMjeti im i preferuar i hakerave të rritjes për momentin është MissingLettr. Me sociale, emri i lojës ka qenë gjithmonë të jetë në krye të prurjeve. Kjo kurrë nuk ka qenë me të vërtetë e lehtë, dhe duke qenë se të ardhurat nga reklamat janë më shumë një faktor kryesor në atë se si platforma sociale shfaq përmbajtjen tuaj, ajo vazhdon të bëhet më e vështirë.

Ajo që unë dua për MissingLettr është se unë mund t’i vendos artikujt e mi atje dhe krijon një postim të një viti të plotë për mua. Një pikë përmbajtje si kjo më jep një shans më të mirë që përmbajtja ime të shihet në zhurmën e sociale nga njerëzit që me të vërtetë duhet ta shohin, edhe nëse nuk janë në internet gjatë 5 minutave që postimi im po qarkullon në krye.

CEO & Themeluesi në Frugl / Cicëroj – LinkedIn

Suzanne NobleMjeti im i preferuar i hakerimit të rritjes duhet të jetë hashtag #journorequests në Twitter ose, edhe më mirë, të regjistrohesh në JournoRequest të cilët kurorëzojnë hashtagun e ditës për një dhe ta dorëzojnë atë çdo ditë përmes emailit. Unë kam arritur të siguroj një mbulim të konsiderueshëm në internet dhe offline në këtë mënyrë në një shumëllojshmëri të publikimeve të profileve të larta si Telegrafi, The Times, Evening Standard dhe shumë të tjerë.

Ndërsa bëhet më e popullarizuar, kërkon që të jetë një nga të parët që u përgjigjet britmave që gazetarët dhe blogerët postojnë duke kërkuar zëdhënës për historitë e tyre, por meqenëse kam një sfond në PR, unë e shoh se më vjen natyrshëm. Twitter, në përgjithësi, është një nga mënyrat më të mira për të arritur median dhe për këdo që pyesin se si të arrihet në një media të veçantë, është gjithmonë porti im i parë i thirrjeve.

Seksologu danez dhe Terapisti i Marrëdhënies në MajWismann.com / Facebook – Cicëroj – Instagram

Majk UismaniMjeti im më i mirë i hakerave për të rritur biznesin tim është një mjet i quajtur TinyRanker. Shtë një mjet që ju ndihmon të gjeni se çfarë rangu keni në një fjalen e caktuar dhe kush është në 10 renditjet e para. Për mua është shumë e rëndësishme që njerëzit të mund të më gjejnë në internet.

Si seksolog, njerëzit kërkojnë për problemet seksuale që ata kanë – dhe nëse nuk mund të më gjejnë mua, unë nuk kam punë. Kështu që unë përdor mjetin për të mbajtur shënimet në renditjen time dhe kur krijoj postime të reja në blog, mund t’i kontrolloj ato në faqen një në Google për të parë se çfarë mund të bëj më mirë se ata dhe në atë mënyrë të përparoj. DHE mund të ndjek se si grada ime përmirësohet me kalimin e kohës.

CEO në Integrimi Idea Co Inc. / CicërojInstagram

Unë mendoj se mjetet janë një patericë dhe njerëzit mbështeten shumë mbi to. Sekreti i vërtetë për hakimin e rritjes është të mbështetesh në bazën e klientit tënd dhe t’u kërkosh atyre të sjellin miqtë e tyre dhe bashkëpunëtorët e një mendjeje të njëjtë.

Reklamat në Facebook dhe pajisjet e tjera funksionojnë, por fuqia e një referimi nga një këshilltar i besuar do të shndërrohet shumë më lart se një reklamë ose një mjet. Në varësi të industrisë ose kompanisë ju mund të shihni një rritje të shkopit të hokejve thjesht me email përmes bazës së klientit tuaj dhe duke i pyetur ata nëse ata janë të lumtur dhe a do t’i tregonin dikujt për këtë. Inkurajimi i atyre njerëzve (financiarisht ose me status si një kompani ajrore duke ju lejuar të merrni më parë në aeroplan) mund të bëjë që të gjitha të ndodhin edhe më shpejt.

Shefi Strategjik i marketingut në internet, C2 Strategjitë e marketingut në internet, LLC / CicërojLinkedIn

Cathy E Smith

Një nga mjetet e mia të preferuara për rritjen e angazhimit është përmes krijimit të videos. Videot vazhdojnë të rriten në popullaritet dhe shfaqen më mirë në lajmet tuaja në platformat. Më pëlqen të përdor versionin pro të aplikacionit celular Ripl për të edukuar ose siguruar procese hap pas hapi.

Ripl ju lejon të krijoni video të shkëlqyera të shkurtra me ose pa muzikë mbretërore ose me zërin tuaj, ofron sugjerime të tre llojeve të ndryshme për postime në ditë të veçanta të javës, dhe ju lejon mundësinë për të matur sasinë e angazhimit të videove tuaja përgjatë platformat e ndryshme (Facebook, Instagram, dhe Twitter). Kur përdoret në një bazë të qëndrueshme, Ripl ka trefishuar angazhimin me markën time të biznesit.

themelues Motori i marketingut të biznesit / CicërojLinkedIn

Gabe ArnoldMënyra më e mirë për të vlerësuar agjencinë tuaj është përmes emailit të ftohtë. Kjo është mënyra më e thjeshtë dhe më efektive për të arritur vazhdimisht perspektivat e reja me mesazhin tuaj. Në mënyrë që ajo të jetë e suksesshme, duhet të jeni të sigurt që çdo mesazh është e personalizuar dhe i jep vlerë të menjëhershme marrësit.

Ne këtu në Motorin e marketingut të biznesit ndihmojmë klientët tanë të krijojnë email të ftohtë efektiv me produktin tonë Copywriter Today.

Sekuenca themelore është:

  1. Dërgoni një listë mjaft të synuar prej 50 personash në kamare tuaj
  2. Thirrni të gjithë ata që hapin mesazhin
  3. Rendisu tek ata që nuk hapen

Duke përdorur këtë qasje mund të arrini 250 perspektiva të synuara në javë dhe nëse oferta dhe kopja juaj kanë të drejtë, mund të prisni që të keni 5-10 takime në javë nga kjo qasje.

Emaili i ftohtë është mjeti më i mirë në dispozicion për çdo biznes që kërkon të rritet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me