Cara Nulis Post Blog Pinunjul Nalika Donya Ngeculke Boş (Luar Sampeyan)

Pancen mələk elamp sampeyan duwe blog bangga njaga nalika kabeh iku nguripake sampeyan – lan sampeyan uga bakal rusak.


Saka depesi dadi kerugian, nalika jagad iki ora kesel banget utawa ing njero sampeyan bisa dadi mələk banget kanggo nulis postingan blog blog bisa dingerteni para pamaca. Pikiran sampeyan ana papan liya, ya ana sürücü oxumaq, menyang meja lan nulis, lan kabeh katon ora səbirli jelas.

Daha sonra səsləndirin, pirang-pirang ing uripku.

Yen sampeyan kepengin weruh – ya, sanajan saiki, aku nyedhaki penyakit lan depresi entheng nalika nulis tulisan iki. Nanging oxu ngarahake aku menehi postingan iki paling apik – aku ngerti Aku bisa nulungi kowe amarga aku dhewe.

Carane sampeyan bisa ngatasi kesusahan gesang lan isih bisa nulis post blog göndər?

İngilis dilində ikitərəfli strateji strategiya oxumaq üçün bitrit sampeyan nalika kabeh karya tumrap usaha blog urging sampeyan.

1. Gunakake wektu ing dina nalika pikiranmu oyaq

Kanggo kula, esuk, nganti awan. Sawise PM 1-dən çox njaluk serangan kuatir müğənni ilə birlikdə oxuyun, 5 PM 5-ə qədər səs verin. Dadi, bənzərsiz xəbərdarlıq edən blog, yenilənən blog, nakam seyr PM 5.

Penting kanggo mirsani kepiye pikiran ingilis dilinde yola baxir, kepiye qulaq asmaq lazimdir nalika aran luwih aktif lan kreatif. İki pancen bener kanggo kabeh, nangika penting nalika sampeyan ngatasi wektu mələk utawa sampeyan lara oxuyur.

Menulis nalika sampeyan aktif, pozitiv enerjisi və enerjisi ilə işləyən quru ngendhokke, nonton film apik lan waras oxuyun.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Paneling: Gawe cem weker sampeyan muni yen ağıllı diwiwiti kanggo nulis lan yen sampeyan kudu mungkasi nulis lan ngendhokke. Sampeyan bisa nggunakake telpon utawa cem apa müdrik ana weker dibangun oxusun. Minangka alternatif, ana layanan pulsuz onlayn dinləmək, MetaClock və onlineclock.net saytlarına müraciət etmək.

2. Tulis sekedhik, pindhah mate, banjur nulis luwih akeh

Tulis, banjur lunga mlaku-mlaku

Tinimbang dipeksa supaya tetep dienggoni ing meja sampeyan suwene mürəbbəsi, ngurangi wektu nulis sampeyan nganti ora luwih saka siji utawa rong cem, banjur munggah lan metu kanggo makau utawa nindakake sesi latihan lenghan senga mehendangha mehendangha mehendangba sehhandam udhara seger.

Owah-owahan mbantu pikiran sampeyan nemokake kekuatan anar lan sambungan karo alam uga marasake awakmu, saengga bakal entuk maraq coxgo nulis lan uga kesehatan zehni. Yen sampeyan duwe laptop lan minangka dina oxuyun, sampeyan bisa nimbang tetep ing njaba lan nulis saka taman lokal utawa kafe sampeyan.

Aja nggawe nulis liyane mələk sampeyan kudu diadhepi lan tahan oxuyun. Nulis sampeyan minangka semangat sampeyan, iku kanca sampeyan, iku sesambungan karo manungsa liyane mbutuhake pitulung sampeyan livat konteyner diasilake oxumaq.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Teknik Pomodoro: Ngatur wektu nulis nganggo almaq üçün iki kanggo ngelingake dhewe nalika wektu kanggo nulis lan kapan mandheg. Deleng saran lan alat oxuyun # 1.
  • Qəmbər Şəfası: Pixabay lan nelusuri qamb alam, kambang utawa wit, anak kirik, planet, utawa bayi. Deleng gambar kasebut nalika sampeyan pengin ngendhokke.

3. Takon bloqqerlər tərəfindən hazırlanan məqalələr

Aja lunga wae. Takon karo yaringan blog langsung – yaiku, para blogger oxumaq sampeyan ceblok karo – kanggo mbantu sampeyan nganyari blog ing wektu butuh.

Mungkin dheweke bakal seneng nulis postingan tamu, menehi jeneng opik kanggo dijaluk wawancara utawa supaya diwawancarai dhewe supaya sampeyan ora kudu nulis akeh tulisan sampeyan. Sampeyan bisa tansah ngganti nikmat mengko.

Njupuk apa-apa kokog oxuyun bisa ditawarake, amarga prioritet sampeyan saiki yaiku kanggo ngaso lan ngrasakake energi nalika penyakit utawa depresi ditangani utawa sampeyan duwe darurat.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Yaringan MyBlogU: Sitemizin iki yerini dəyişdirmək üçün ən azı bloqqerlə əlaqəli blogger liyane kanggo nulis kontent oxumaq üçün menarik, sumber.
  • Komunitas Kinggedane: Sampeyan bisa maca lan komentar ingilis dilinə daxil olmaq üçün kombinasiya ilə pesen pribadi kanggo nyuwun wawancara e-poçt göndərmək.
  • HAYATI: Mbantu wartawan lan blogger golek sumber kanggo wawancara kanthi mung ngirimake pitakonan. Maca pedoman sadurunge sampeyan ngirim pitakonan.
  • BloggerLinkUp ilə MyBlogGuest: Blogunuzda blog yazmaq üçün ən azı blog bloqlarını yazmaq və blog bloglarını açmaq. Dadi spesifik babagan apa digoleki lan tetep komunikasi.

4. ‘Singidaken’ blog yazmaq antarane kegiatan liyane

Kadhangkala, nulis bisa krasa kaya yen mung pengin ditutup lan ‘merga’, namping sampeyan ngerti sampeyan ora bisa mateni blog nalika sampeyan kerja kerang kanggo ngrampungake masala ing urip sampeyan lan ngadhepi para dhemit.

Apa sampeyan bisa nindakake iki nulis sethithik bab sampeyan ing dina, kaya omah utawa TV. İki bakal mbantu sampeyan blog blog tanpa mikir babagan blog banget.

Priksa manawa sampeyan kendu ngenteni iki nalika nulis iki. Tulisen kanthi pulsuz, İngilis dilində oxumaq; sampeyan bisa ngowahi sabanjure.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Daftar apa oxuyun dilakoni: Tulis daftar tugas rumah tanga lan barang-barang liyane, banjur golek panggonan bisa digunakake kanggo nulis oxuyun; contone, yen sampeyan duwe günjungan diş həkimi dijadwal kanggo dina kuwi, sampeyan bisa njupuk notebook utawa laptop bebarengan lan nulis nalika sampeyan ana ing kamar tunggu. HiTask ilə Todoist və online oyun təklif etmək.

5. Nyuwun kanca kanggo mriksa karya sampeyan

Gampang kanggo ngganti nada utawa gaya, utawa supaya svasana sampeyan ora apik menyang kiriman sampeyan, saengga sampeyan ora dilengkapi kanthi gampang kanggo menehi bukti lan ngowahi karya sampeyan nalika pikirane ora cocogog..

Kanca bisa mbantu sampeyan ngrampungake karya lan nyekel kesalahan oxumaq diabaikan nalika nggawe sübut edilmiş dhewe. (Kanca apik apik ya da nggawe sampeyan aran ala!)

Kanca sampeyan ya da kudu dadi panulis, nangerti basa kasebut cukup kanggo nemokake kesalahan.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Alat pambiyantu pulsuz: Yen sampeyan ora duwe kanca mahnı bisa dipercaya, sampeyan bisa nggunakake Grammarly, PolishMyWititing lan (favoritku paling mutlak) in Hemingway Editor.

6. Coba sawetara latihan nulis beda yen sampeyan diblokir

Nggawe latihan kanggo nyisihake pemblokiran penulis!

Acara oxumaq, blog oxumaq üçün zərbələr endirmək, mələklərin ingilis dilində sampeyan bisa nyebabake blok penulis oxumaq.

Saran, iki yaiku nulis aping ing. Iki bisa uga ora cocog, nanging ora ana cara liya oxuyun ora dikunci kajaba sampeyan nindakake perkara dirasakake sampeyan ora bisa nindakake oxuyun.

Latihan nulis kanthi bebas, nglalekake tenggat wektu, nada lan gaya, lan uga pamirsa. Tulisake dhewe, supaya kaca diari utawa pikirane pribadi babagan topik sampeyan kudu nulis babagan ing postingan sampeyan.

Kaya müdrik dakkritakake sadurunge ing girim iki, aku nulis iki livat serangan kuatir lan depresi oxumaq. Wiwitane durung diwaca lan mələk banget amarga ora bisa luwih fokus marang oxuyun maka nalika setengah saka pikirku sibuk nglawan kuatir lan kudu nangis.

Dadi aku miwiti kirim maneh karo:

Blogger,

İki mələk bloqçu blogger nalika nagadhepi istedadından istifadə etməyini istədi …

Dumadakan, aku ngomong karo kanca, blogger liyane ing layar oxumaq ngadhepi masala oxumaq padha aku ngadhepi sapunika.

Zona, tembung mlayu metu saka pikirane livat klaviatura və aku nangis mbebasake luh.

Aku entuk unstuck.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Bir generator saxlayır: Sampeyan bisa nggunakake latihan kasebut kanggo ngilangi pemblokiran utawa nakkirake kekerasan lan bali menyang aliran nulis.
  • 20 post blog nalika sampeyan ora bisa nganggo ideal sampeyan: Pos Lori WHSR minangka permata, menehi saran kepala 20 sampeyan bisa nggunakake ing macem-macem kahanan lan miturut pesen oxuyun pengin dikirim menyang sing maca. Sampeyan bisa nglengkapi saran kasebut generator 15 blog üçün.

7. Yen nyoba kabeh lan ora bisa digunakake … ayo lunga

Tundha publikasi saxla kiriman sampeyan utawa panjaluk tanggal mati yen kiriman tamu utawa kirim kolaborasi.

Yen sampeyan isih nulis, tulis kanthi cilik – kiriman ringkes, Q&A, wawancara. İstehsal olunan məhsullar, bənzər konteynerlər bisa cepet metu tanpa gelangan kualitas.

Asile yaiku blog sampeyan bakal njaga minat paramarsa, namping sampeyan bakal ngetrapake istilah oxuyun luwih cilik lan nyuda resiko nambah stres ing kahanan sampeyan.

Yen sampeyan müdrik ditundha lan pembaca digunakake kanggo ndeleng kiriman ing dina tartamtu, priksa manawa diwenehake supaya bisa diwenehake liwat media sosial müğənni bakal nerbitake isi any seded utawa rong dina mengko, lan tetep disetel kanggo kontenar menen.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Təqvim Redaktorları WordPress proqramı: Plugin iki bakal mbantu sampeyan gawe jadwal lan ngatur jadwal maneh tanpa mundhut momentum Irama penerbitan.

Yenilənmiş blogunuzu dayandırın, STOP

Tulis cepet – nyenengake nyenengake, nulis, nerbitake utawa jadwal. Gunakake Daftar Pranikamu kanggo ndeleng apa sampeyan ağıllı nit ditutupi kabeh.

Banjur aja ngrancang liyane. Menehi wektu dhewe kanggo aran luwih apik. Pikiran lan oyan sampeyan kudu golek imbangan hər hansı bir sadurunge bisa mikir kanggo nulis luwih akeh kiriman utawa nggarap luwih akeh ide.

Sampeyan bisa njupuk dina mati yen sampeyan seneng, nanging malah mung wayah turu oxuyun nonton film bakal mbantu.

Carane Apa Bloger Liyane Cope?

Amarga cara kanggo nggawe blogging ingilis kahanan oxumaq mələk və ya mung cara, aku takon gördüm blogger kanggo nuduhake strategiya nanggulangi karo aku.

Christopher Jan Benitez bali menyang akar motivasine bang blog and carane bloging blogggidong wong kanggo seneng ingen babeneng len wong ing urip:

xristianAku mung menyang papan seneng oxuyur. Aku mikir babagan nggawe aku seneng oxuyun – kulawarga, kanca, wong ditresnani – lan kepiye aku ora bakal bisa nikmati nganti luwih akeh yen ora nindakake bageanku kanthi nggawe blog.

Iki dhewe uga mələk digoleki, nanging mbantu aku narik kawigaten lan terus nglakokaké saben tindakan aku ora mung minangka blogger uga minangka wong.

Louie Luc nigelingake oyanmaq və ya saben pekerja seneng kebebasan lan hak istimewa padha karo blogger lan carane blog bisa dadi uwal sampurna saka kabeh kesusahan ing urip oxumaq:

Louie LucAyo diadhepi, sampeyan bisa duwe proyek müğənni paling apen ing donya, kanthi kabe kebebasan sampeyan butuhake nyetel jadwal dhewe, netepake tugas saben dina lan dadi pimpinan dhewe, nanging isih ana siji singl nampalon oral bakal:

Həyat.

Nalika urip nemu dalan lan ndadekake sampeyan rumangsa mudhun, bali menyang lapangan minangka perkara pungkasan oxumaq pengin sampeyan pikirake.

Apa dakkarepake nalika nandhang susah oxuyun?

Aku mikir kabeh proyek liyane oxuyun metu ana ing ngendi wong-wong pancene "dipeksa" digarap deni para bos, kolega, lan tanggung jawab.

Ora ana uwal ana ing kana.

Wong ora mung bisa nundha apa wae mahnı oxuyun dilakoni sawetara dina liyane.
Padha kudu bali menyang nggarap apa wae.

Aku hikmət cukup verildi amarga bisa milih bisnis gaya urip lan salah mende görmek ucun utama yaiku kanthi asiman kiriman blog any.

Yen aku arep nginep ing bisni iki, aku qudu "meksa" dhewe kanggo terus ngarahake.

Dadi aku nyoba mbusak sirah oxuyun apik lan bisa fokus marang apa kudu aku lakoni oxuyun.

Aku miwiti nanti rampung.

Apa sampeyan ngerti apa kedadeyan oxumaq?
Aku ngerteni manawa bali maneh nyambut gawe lan nyinau tenan, apa oxumaq paling becik kanggo nyegah aku mikir babagan masala lan masala.

Tinimbang nggoleki minangka tugas sajrone wektu oxumaq mələk, mikirake yen bisa lolos.

Nylametake sampurna oxuyun:
Sampeyan bisa nggawe karya pampusu PLUS sampeyan mbusak sirah kanggo nalika.

Doyan Wilfred nekotekini istifadə etmək üçün istifadə olunur:

Doyan WilfredNalika aku ngatasi pirang-pirang, lan isih kudu blog, aku oxumaq biyen ağıllı kepengin banget ngglundhuk ing indi wae lan ora bakal pengin ndeleng maneh. Nanging anyar aku ora duwe kemewahan kasebut oxuyun. Amarga aku dadi tanggung jawab kanggo anak-anakku.

Dadi, aku coba priksa manawa aku ya ngetren-elingake oyaq dhewe.

Liyane saka [oxumaq], metu kanggo mlaku-mlaku utawa ngomong karo sawara dhuwit jero ati dipilih saka kanca-kanca oxumaq.

David Leonhardt luwih milih nulti ngeculake banyu udan ing omah:

David LeonhardtSisih paling mələk kanggo fokus. Nalika sampeyan nggarap omah, ana qaçan yen kabeh neraka ngeculake sampeyan. Aku manggon ing omah karo papat wanita emosi, lan kabeh neraka ora ngeculake əsasını oxumaq kerep banget lan ora bisa diprediksi.

Ora ana bisa dakwenang kaya mengkono, kajaba ngetokake nulis. Begjanipun, aku duwe paling dina kanggo oyaq dhewe; yen aku ora, aku bakal nyedhaki perpustakaan kanggo tentrem lan tentrem. Yen ana perpustakaan luwih cedhak, aku kepengin mlayu ana ing kono, mang kanggo owah-owahan sesawangan (bisa tansah dadi motivasi nalika ana wong rada kurang oxuyun).

Philip Turner blog bloglarına üstünlük verir:

Filip TurnerAku ngatasi kanthi prioritet. Ana uga gördetara oxuyur bisa ditindakake nganti dina liyane nalika aku luwih seneng. Blogunuzu yeniləmək üçün blogunuzu açın, blogunuzu seçin və blogunuzu oxuyun. Bəyənilən mələk yaiku yen aku duwe post blog yazdıqlarını oxuyun amma kreativit səsləndirin. Aku biasane njeblug nganti dina liyane lan entuk nulis prasaja utawa ora ana apa-apa.

Kanggo blok penulis, aku takon kepiye cara menehi hasil.

Christopher ngandika:

Aku terus mandheg. Aku ora meksa babar pisan yen aku ora bisa nulis. Aku biasane nggawe prekara-prekara mahnı bisa nyegah supaya bisa nulis lan ngrampungake. Contone, yen aku ora bisa nulis amarga aku pengin menyang Reddit (ngrusak sampeyan, Reddit), banjur aku menyang Reddit lan ngilangi wektu situs kasebut. Sawise iku, aku ora duwe alesan maneh kanggo ora nulis.

Louie ngandika:

Antaran aku lan kegiatan nulis və ya baqanək nakladka perkara (mesthine ora kabeh) istifadə etmək üçün:

  • Aja mikir babagan mahnı oxuyun daktulis sedhela lan miwiti nindakake barang liya.
  • Waca kiriman blog liya babagan topik bisa uga disenengi oxuyun.
  • Munggah saka meja lan mlaku-mlaku, mung kanggo tetep adoh saka komputer. (Lucu: gagasan paling apik nalika teka menyang kamar mandi …: P)
  • Wangsulan e-poçt istifadə komentarları, [ing] kiriman wong liya, lisenziyalar oxumaq və ya ana gandhengane karo tugas sejatine oxumaq.

Yen aku ndherek siji (utawa luwih) strategiya / teknik kasebut, aku biasane njupuk tembok bloku penulisku lan wiwit nulis.

Minangka prastawa, Louie nambahake yen kanggo njawab pitakonan dheweke bisa "njaluk irama nulis". Gampang krungu, Louie!

Doyan ngandika:

Blok panulis minangka wedi! Wedi ora dingerteni. Sampeyan ngerti sampeyan kudu nulis. Nanging canavar iki ala bilər. Bir yuta ‘ne ifs’ whwit mudhun sampeyan.

"Apa yen aku diadili"

"Mən yeni bir wong mikir və iki wong bodho"

"Kepengin ngrungokake aku oxuyun"

"Aku ora duwe apa-apa"

Mangkene aku lakoni oxuyur. Nalika pikirane ngrusak iki, aku ngelingake kabeh wong dakgayuh kanggo mbantu oxuyur. Aku ngelingake wong liya mahnı oxuyun. Sapa aku nolak dheweke?

Sampeyan iki dəfə iki dəfə. Sampeyan nudakake iki.

Sang Prabu Dawud ngandika:

Pertahanan apik miningka pelanggaran apik. Simpen gagasan kanggo dina udan. Sijine faylı Excel sənədini silmək. Kirimana siji-siji kanggo sampeyan, WordPress-də ingilis dilində yazılmış yazıları təqdim edir. Yen sampeyan ora duwe gagasan, yen pancen ana, sampeyan bisa langsung menyang bank gagasan lan bisa mlebu.

İki fikri düşüncəni göndərmək. İki iki lan iki.

Mulai saiki. Facebook-da Jalanake axını Google Plus Twitter Twitter axını. Saben kutipan babagan motivasi, saben foto perjalanan, saben kartun, saben komentar penting oxu müdrik ditinggalake sapa wae – iki kabeh wiji gagasan, yen sampeyan ngenteni kanggo ndeleng saben lan takon dhewe, "Kepiye carane bisa mbangun post blog blog? Bənzər analoq və ya nggawe? Apa crita aku bisa ngomong? Apa pengalaman dakkandhakake babagan iki oxuyun? "

Ora ana gagasan kurang oxuyun. Kita mung kudu njupuk wektu kanggo nggoleki wong-wong mau, lan nggawe wektu kanggo nyimpen kanggo nggunakake ing yola sere ing ddan udan.

Filipus ngandika:

Blok penulis dhewe minangka asil ngidini aku dadi keganggu karo acara urip cilik. Siji-sijine cara oxumaq ditemokake yaiku yaiku ngrancang apa oxumaq bakal tak tulisake ing wayah wengi sadurunge; Aku nyelehake ing subhead lan judhul – Esuke esuk tangi ing 4 am lan miwiti nulis den 4.30. Aku ya da mriksa e-poçtlarını axtarın, aku və ya dak tulis oxuyun.

Kepiye carane ngatasi kesititan urip nalika sampeyan duwe nyunting blog? Apa Panjenengan nangani strategiyası?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map