Sifat Web Mirip Immobilien Immobilien wong singen duwe. Nalika Nerangake Property Web, singen Cetha Isi Lan Rancangan singen Digawe Dening Wong Utawa Perusahaan Ing Domain, Medien Sosial Lan Dunyo Online Umum.


Kaya ing babagan nyoto, Blog kudu tuwuh kanthi entuk manfaat saka wektu, uga ing jumlah wong singen saben dina utawa ing jumlah Einnahmen singen ditampa. Ing donya sing sampurna, entuk gol lan tukar laba.

Pertengkaran Liwat Internet Property

Panentu singen duwe situs online Biasane Cukup Gampang. Sapa njupuk gratis jeneng Domain Lan Dibayar Biaya Hosting. Nanging, Ana Sawetara Kasus Pengadilan singen Ketok Yen singen Nduweni Website Kudu Banget Ati-Ati Kanggo Netepake Lan Njaga Kepemilikan Sawijining Blog Lan Kaca Medien Sosial singen Diikat Karo Blog Kasebut.

telefoniert

PhoneDog gegen Kravitz

Umumé para pengusaha kanggo milih wonging perusahaan kanggo nggawe lan njaga akun media sosial. Nanging, ing kasus PhoneDog, karyawan nyipta akun banjur disimpen sawise kudune ditindakake.

TelponDog ndhukung manawa akun media sosial yaiku perusahaan sifat ora nyata nalika Kravitz ngajokake dheweke nggawe lan mbangun kaca media sosial ing Twitter lan kanthi mangkono iku dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo njaga kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo njaga kepemilikan.
  • Aja dasi jeneng karyawan menyang kaca media sosial. Yen ngono, akun sing dijaluk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus kasebut bisa uga luwih cepet diputus.

Adler gegen MorganAdler gegen Morgan

Ing liyane menarik kasus, sawijining perusahaan singen tuku metu wadon kanthi jeneng Adler lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn singen nggunakake Adler singen diikat karo perusahaan lan kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan ngrebut akun LinkedIn lan ora gelem ngidini Adler ngontrol kasebut, nyatakake yen iki kalebu propertyi perusahaan lan kanthi mangkono bisa didol.

Kaputusan ing kasus iki menarik, amarga pengadilan ketemu Adler nduweni akun LinkedIn dheweke. Nanging, ora menehi ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga Einnahmen akun kasebut.

Kesalahan blass gedhe ing Adler yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan liyane singen mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan lan njaga akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi akses menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen Sampeyan Butuh Pitulung, Ganti Tembung Sandhi Sadurunge Sampeyan Mungkasi Pagawean. Yen Sampeyan Karyawan, Cukup Sopan Kanggo Nuduhake Info Iki.
  • Sanajan pengadilan ditemokake ing Adler, dheweke ilang sasi sambungan lan pendapatan potensial amarga dikunci saka akun dheweke.
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané yen sampeyan nggarap wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Properti?

Nalika mundhut akun media sosial mumet, nilai sing bener saka property online sampeyan mbokmenawa ora bisa diukur. Sawetara situs web sing blass larang ing donya wis diasilake ing yuta.

Isih, Yen ora ana singen gelem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane singen ora apik. Sawetara situs web wis didol kanggo apa sing dadi wert, sanadyan.

  • SEO.com – Dituku Kanggo $ 5 Yuta.
  • Toys.com – ToysRUs mbayar liwat $ 5 yuta kanggo domain iki ing 2009.
  • Hotels.com – Iki Domain nggawa babagan $ 11 yuta manehing 2001.
  • VacationRentals.com – Pendhiri HomeAway Tuku Domain Kanthi $ 35 Yuta Mung Supaya oder Ana Tangane Pesaing Expedia.

Nalika jeneng domain dhewe bisa uga trep karo dhuwit, apa sing luwih angel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung singen teka ing situs kasebut lan potensial kanggo ngowahi akun kasebut dadi pelanggan.

Nambah Nilai Blog Sampeyan

BloggenKaya ing Immobilien, regane bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye Sampeyan Ngukur Regane Blog Sampeyan Gumantung Karo Tujuane Kanggo Blog Sampeyan. Ing Immobilien, regane omah diukur wong singen tuku tuku propertyi kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah singen apik ing wilayah kasebut, dene liyane isih golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contone, apa sampeyan pengin nyedhaki para pamaca? Banjur, Pangukuran Sampeyan Bisa Uga singen Maca Lan Maca Apa singen Diwaca. Mangkene Sawetara Cara Sampeyan Ngukur Nilai Blog Sampeyan:

  • Jumlah Pengunjung
  • Peringkat Mesin Telusur
  • Jumlah Kiriman Blog
  • Jumlah Backlinks

Sawise sampeyan ngerti pangukuran singen sampeyan hargai blog sampeyan, mula sampeyan bakal bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lintas nyopir menyang blog sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem faktor. Siji bab sing sampeyan pengin nggawe yaiku nambah tembung saka tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga lan kanca-kanca ing blog sampeyan. Link kirim menyang media sosial. Sampeyan uga pengin maca kiriman Wisnu Supreet ing SEO Plugin singen Disaranake Kanggo Situs WordPress Sampeyan ing 2015 kanggo Gewinn Sawetara Gagasan Tambahan.
  • Tambah Penjualan Vertrieb: Entuk pengunjung ing Blog sampeyan mung setengah perang. Yen Sampeyan Pengin monetarisieren Blog Sampeyan, Sampeyan Kudu Maca Para Pamaca Kanggo Klik Link Langganan Bulletin Utawa Tuku Produk. Waca pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti babagan mbangun konversi lan judhul kesetiaan 37 Elemente des Benutzereingriffs – UX, Konversionen, Loyalität kanggo gagasan babagan aspek blog iki.
  • Tambah-Rangliste: Kaca telusuran ing ngarep telusuran Google bisa uga disebut Immobilien. Yen situs web sampeyan ora peringkat ing limang utawa feind situs blass gedhe ing wilayah ceruk sampeyan, sampeyan bisa uga ora entuk akeh lalu lintas saka Google. Nambah klingelte Mesin Telusuran Sampeyan Minangka Tugas Engel. Google ngganti apa sing dikarepake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji bab sing bisa ditindakake saiki lan bisa uga bakal bisa digunakake ing jaman ngarep, yaiku nulis konten sing apik banget.
  • Tambah Backlinks: Yen Sampeyan oder Pengin Ngandelake Google Utawa Mesin Telusuran Liyane Kanggo Kabeh Lalu Lintas Sampeyan, Mula Nandur Modal Sawetara Wektu Kanggo Nggawe Backlink Iku Cerdas. Sawetara Cara Sampeyan Bisa Nambah Backlink Kalebu Komentar Blog Liyane (Priksa Manawa Komentar Sampeyan Migunani Lan Ora Spam), Dadi Blogger Tamu, Lan Hubungan Dagang Karo Wong Liya. Cukup Manawa Situs singen Nyambung Menyang Sampeyan Uga Situs Kualitas.

Aktualisieren Sie Siklus

Ing Immobilien, Ana Limang Taun Aturan singen Nyatakake Yen Sampeyan Kudu Ngedol Omah Lan Nganyarke Menyang Luwih Larang Saben Limang Taun Utawa Luwih. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo nggawe blass éntuk saka omah lan nganyarke menyang luwih gedhe kanggo dhuwit kurang. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah singen luwih gedhe kanggo biaya singen padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nggunakake siklus Upgrade Menyang Situs Web Uga, Nanging Elinga Yen Internet Gerakane Ing Kecepatan Warp Dibandhingake Nyata Gesang. Mbokmenawa blass apik kanggo nganyarake Blog saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Seiten analysieren. Kang nampa lalu lintas blass akeh? Kang blass ora? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Tambah Sesuatu singt Anyar. Salah sijine gedhe babagan tuku omah anyar yaiku njupuk badewanne spa utawa kolam renang sing apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang ing lemah ing situs web sampeyan? Apa anyar lan pinggiran singen bisa nambah oder ana wong liya singen lagi gawe?
  • Tambahake Menyang "Kulawarga." Salah sijine omah sing luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo ningkatake ukuran kulawarga, duwe bayi liyane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane Sampeyan Bisa Nambah Menyang Kulawarga Bisnis Virtual Sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blog 10 seminggu tinimbang 5? Mungkin sampeyan butuh spesialis PR kanggo mbantu sampeyan ningkataké situs sampeyan? Deleng Cara Kanggo Nambah Kulawarga.

Akeh Cara, Blog Kaya Immobilien. Iki Minangka singen Sampeyan Investasi Lan Sinau Tresna Liwat Wektu. Kanthi ngetrapake aturan sing gampang iki, sampeyan bakal sukses karo blog sampeyan, lan ing sawetara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me