Sifat web mirip property’e kinnisvara, kui soovite laulda. Nalika nerangake omaduste veeb, laulage cetha isi lan rancangan digiwe deving wong utawa perusahaan ing domain, media sosial lan in dunyo online umum.


Kaja ingliskeelne ajaveeb, ajaveeb kudu tuwuh kanthi entuk manfaat ütleb nüüd, kui jumla wong laulda saben dina utawa ing jumlah tulu laulda ditampa. Kui te donya laulate, saate seda teha.

Internetiomand Pertengkaran Liwat

Panentu laulda internetis diagonaalis suhkru mängu. Kui soovite tasuta jenengi domeeni lan dibayar biaya hostida. Nanging, ana sawetara kasus pengadilan sing ketok yen sing nduweni website kudu banget ati-ati kanggo netepake lan tuss kepemilikan sawijining blogi lan kaca meedia sosial sing diikat karo blogi kasebut.

helistatud

PhoneDog versus Kravitz

Umum para pengusaha kanggo milih wong ing perusahaan kanggo nggawe lan tusk akun media sosial. Kutsudes, siis telefonidog, kreekawan nyipta akun banjur vähendades sawise kudune ditindakake.

TelponDog ndhukung manawa akun media sosial yaiku perusahaan sifat ora nyata nalika Kravitz ngajokake dheweke nggawe lan mbangun kaca meedia sosial in Twitter lan kanthi mangkono iku dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo tuss kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo tuss kepemilikan.
  • Aja dasi jenengi karyawani meediakanalid on sosiaalsed. Yen ngono, akun sing dijaluk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus kasebut bisa uga luwih cepet diputus.

kotkas vs morganKotkas versus Morgan

Ing liyane menarik kasus, sawijining perusahaan laulma tuku ajal wadon kanthi jeneng Eagle lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn laulda kotkas Eagle laulda kuulus karo perusahaan lan kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan ngrebut akun LinkedIn lan ora gelem ngidini Eagle ngontrol kasebut, nyatakake jeen kuni kalebu omadused perusahaan lan kanthi mangkono bisa didol.

Kapuutan ing kasus līdz menarik, amarga pengadilan ketemu Kotkas nduweni akun LinkedIn dheweke. Nanging, ora menehi ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga tulu akun kasebut.

Kesalahani gedhe ing Eagle yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan liyane sing mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan lan tusk akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi aksessuaar menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen sampeyan butuh pitulung, ganti tembung sandhi sadurunge sampeyan mungkasi pagawean. Yen sampeyan karyawan, suhkup sopan kanggo nuduhake info iki.
  • Sanajani pengadilani kotkas, Dheweke ilang sasi sambungan pendapatan potensial amarga dikunci ütleb akun dheweke.
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané jeen sampeyan wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Properti?

Nalika mundhut akun media sosial mumet, nilai laulda bener ütleb omaduste võrgus sampeyan mbokmenawa või bisa diukur. Sawetara situs veebis lauldes paljastanud donya wis diasilake ing yuta.

Isih, jeen ora ana laulge gelem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane sing orra apik. Sawetara situs web wis didol kanggo apa laulda dadi väärt, sanadyan.

  • SEO.com – Dituku kanggo $ 5 yuta.
  • Toys.com – ToysRUs mbayar liwat $ 5 yuta kanggo domeen kuni 2009. aastani.
  • Hotels.com – Iki domeen 11 dollarit kuni 2001.
  • VacationRentals.com – Pendhiri HomeAway eemaldab domeeni kanthi 35 dollarit, mis on hõlpsasti kättesaadav või tangaanipõhine Expedia.

Nalika jenengi domeen dhewe bisa uga trep karo dhuwit, apa laulma luwih ingel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung laulda teka ing situs kasebut lan potensial kanggo ngowahi akun kasebut dadi pelanggan.

Nambah Nilai ajaveeb Sampeyan

blogimineKaya ing kinnisvara, regane bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan ngukur regane ajaveeb sampeyan gumantung karo tujuane kanggo blog sampeyan. Ing kinnisvara, regane omah diukur wong sing tuku tuku propertyi kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah laulda apik ing wilayah kasebut, dene liyane isih golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contone, apa sampeyan pengin nyedhaki para? Banjur, pangukuran sampeyan bisa uga laula maca lan maca apa laula diwaca. Mangkene sawetara cara sampeyan ngukur nilai blogi sampeyan:

  • Jumlah pengunjung
  • Peringkat mesin telusur
  • Jumlah kirimani ajaveeb
  • Jumlah lingid

Sawise sampeyan ngerti pangukuran sing sampeyan hargai blogi sampeyan, mu sampeyan bakal bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lint nyopir menyang blog sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem factor. Siji bab laulda sampeyan pengin nggawe yaiku nambah tembung ütleb tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga lan kanca-kanca ing blogi sampeyan. Link kirim menyang media sosial. Sampeyan pengin maca kiriman Wisnu Supreet ing SEO Plugin singi lahti lükkama Kanggo Situs WordPress Sampeyan in 2015 kanggo võita sawatara gagasan tambahan.
  • Tambah Penjualani müük: Entuk pengunjung blogi sampeyan mung setengah perang. Yen sampeyan pengin monetiseeri ajaveeb sampeyan, sampeyan kudu maca para kangas kliki link langganan buletin utawa tuku produk. Waca pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti mbagun konversi lan judhul kesetiaan 37 Kasutajate kaasamise elemendid – UX, konversioonid, lojaalsus kanggo gagasan babagan aspek ajaveeb kuni.
  • Tambahi edetabel: Kaca telusuran ing ngarep telusuran Google bisa uga illbut kinnisvara. Jeni veebisait on kogu maailmas, kui vaenlase vaenu üle vaadatakse, kas Wilayah on kindel, sampeyan bisa ura ennake akeh lalu lintas saka Google. Nambah rangking mesin telusuran sampeyan minangka tugas ingel. Google ngganti apa sing dikarepake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji bab laulda bisa ditindakake saiki lan bisa uga bakal bisa digunakake ing jaman ngarep, yaiku nulis konten laulda apik banget.
  • Tambahi lingid: Yen sampeyan or pengin ngandelake Google utawa mesin telusuran liyane kanggo kabeh lalu lintas sampeyan, mula nandur modal sawetara wektu kanggo nggawe backlink iku cerdas. Sawetara cara sampeyan bisa nambah backlink kalebu kommentaar in blogi liyane (priksa manawa kommentaar sampeyan migunani lan ora spam), dadi blogger tamu, lan hubungan dagang karo wong liya. Cukup manawa situs laulda nambung menyang sampeyan uga situs kualitas.

Täienda Siklust

Kui teil on kinnisvara, siis te ei taha aturani laulda, vaid jen sampeyan kudu ngedol omah lan nganyarke menyang luwih larang saben limang taun utawa luwih. Jendhela kuni ngidini sampeyan kanggo, et ta saaks öelda, et sa tahad seda teha, kui sa tahad seda teha. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah laulda luwih gedhe kanggo biaya laulda padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nguunakake siklus versiooniuuenduse veebisaidi uuendamine, jeeni Interneti-geenide lisamine ketsepaani lõimede dibandhingake nyata gesang. Mbokmenawa paling apik kanga nganyarake blogi saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Analüüsige lehti. Kang nampa lalu lintas paling akeh? Kang paling nüüd? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Tambah sesuatu laulda anyar. Salah sijine gedhe babagan tuku omah anyar yaiku njupuk vanni spa utawa kolam renang sing apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang kas ülejäänud veebis sampeyan? Apa anyar lan pinggiran laulda bisa nambah ora ana wong liya laulda lagi gawe?
  • Tambahake menyang "kulawarga." Salah sijine omah laulda luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo Ningkatake ukuran kulawarga, duwe bayi liyane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane sampeyan bisa nambah menyang kulawarga bisnis virtual sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blogi 10 seitsmendat korda 5? Mungkin sampeyan butuh spesialis PR kanggo mbantu sampeyan jakataké situs sampeyan? Deleng cara kanggo nambah kulawarga.

Akeh cara, blogi kaya kinnisvara. Kuni minangka laula sampeyan investasi lan sinau tresna liwat wektu. Kanthi hämmastav aturani laulmine saatel, sampeyan bakal sucks blogi sampeyan, sawtara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me