Fer créixer un negoci des de la base no és fàcil per a ningú. De fet, és un repte important esbrinar com comercialitzar el vostre nou negoci, on trobar clients i com fer-lo un esforç rendible.


Per això ens va encantar xerrar amb Aparg (http://aparg.com), que està format per un equip de desenvolupadors joves conegut per diverses aplicacions per ajudar als desenvolupadors web i aficionats a Internet..

apargPàgina inicial d’Aparg. L’empresa ofereix tot, des de desenvolupament de llocs web fins a aplicacions mòbils.

Arsen Pyuskyulyan va aprofitar el temps per conversar amb nosaltres sobre com l’empresa va guanyar 400 clients increïbles en cinc anys. Arsen va compartir que la companyia es centra en aplicacions mòbils i plugins de WordPress i desenvolupament de temes. En l’actualitat, el desenvolupament de productes de WordPress té la màxima prioritat per a l’empresa.

Una de les raons per les quals Aparg se centra en WordPress més que en altres àrees és perquè actualment el sistema de gestió de continguts de WordPress (CMS) és actualment el CMS més utilitzat del món. “Tenim una gran experiència en el desenvolupament en aquest camp i agraïm la seva flexibilitat i arquitectura. Nosaltres tractem el desenvolupament de WordPress com un ànec porta a l’aigua “, ha compartit Arsen.

Estadístiques d’ús de CMS i quotes de mercat (font: W3 Tech, obteniu el gràfic complet aquí).

Curiosament, el desenvolupament de WordPress no és l’àrea més rendible de l’empresa. Tanmateix, inverteixen en aquest camp i estan segurs que es convertiran en la branca principal d’Aparg.

Una breu història d’Aparg

Arsen Pyuskyulyan

Per entendre com es va veure el creixement d’Aparg, heu de saber per on van començar. L’empresa va ser fundada el 2011 per antics empleats d’una empresa informàtica i amics íntims Arsen Pyuskyulyan i Arshak Aleksanyan. Assenyalen que valoren l’amistat i la devoció i que senten que són els ingredients principals per al seu èxit.

El principal motiu pel qual els dos van fundar una empresa informàtica en contraposició a algun altre tipus de petita empresa va ser perquè Arsen era un desenvolupador web per ocupació. Tenia sentit formar una empresa informàtica i era una bona forma.

M’interessa tot allò relacionat amb les noves tecnologies i la innovació. Estic bastant segur que tot el que feu amb l’amor està determinat per a l’èxit.

Arsenal, a més, destaca que el seu estil de vida està fortament relacionat amb la informàtica. “Avui dia, si mostres un disquet a un adolescent i li preguntes què és, ell respondrà que és una icona de” guardar “d’un programa. La meva experiència en informàtica va començar a partir de la unitat de disquet [principal] disponible. “

Quan Arsen era a la secundària, va prendre lliçons addicionals sobre programació. Els seus companys tenien 30 anys i era el més jove. El seu amor per les TI podria derivar en el fet que creu que les TI ja han canviat el món i continuarà contribuint molt al desenvolupament de la humanitat en moltes àrees.

“Em motiva molt quan rebo comentaris positius sobre els nostres productes. Aleshores, sé que va ajudar algú a resoldre els seus problemes. Aquesta motivació ens obliga realment a treballar dur cada dia i fer tot el possible per proporcionar als nostres clients les millors solucions, cosa que permetrà millorar els nostres productes. “

Una altra de les claus del seu èxit va ser la seva devoció des del principi. Arsen i Arshak no acabaven de jugar amb Aparg en el seu temps lliure. Van deixar els seus llocs de treball i van dedicar tota la seva atenció a construir l’empresa. Aquest tipus de compromís és una cosa que comparteixen molts propietaris d’èxit amb èxit. Saber que no teniu res més per reafirmar-vos us obligarà a ser creatiu i a aportar el 110% del negoci.

El canvi d’inici a èxit

Tot i que Arsen i Arshak dedicaven tot el temps a la construcció d’Aparg, l’èxit no va ser instantani.

Al principi només estàvem subcontractats, ja que no teníem prou recursos econòmics. Després d’uns dos anys de treball dur, vam entendre que estàvem preparats per fer el nostre propi camí en el desenvolupament de les TI.

Avui, Arsen acredita l’èxit de comptar amb una empresa de mida mitjana amb excel·lents membres del personal en dos components: moltes ganes i un treball d’endarreriment.

“Per la meva experiència, m’adono d’una cosa si ets un startup i tens una idea fantàstica, en un primer moment no hauràs de pensar en el benefici. El consell és pensar només en el vostre producte futur: treballar-hi, augmentar la productivitat, millorar-lo i fer créixer els vostres fans. Creieu-me un dia els beneficis augmentaran ”, va afegir Arsen.

smartadSmartAD és un complement de gestió d’anuncis de WordPress desenvolupat per Aparg (demostració i descàrrega).

El primer producte web que Aparg va llançar va ser un escurçador d’URL parg.co. És gratuït. “Milers de persones l’utilitzen diàriament. Per descomptat, avui no estem al mateix lloc, i ara la direcció principal del nostre treball és el desenvolupament de productes de WordPress. “

Ampliació d’ofertes

Els productes addicionals que Aparg ha llançat inclouen un control lliscant (el seu primer plugin). És un control lliscant d’imatges i de vídeo que funciona amb YouTube i Vimeo. Cada diapositiva té la possibilitat d’afegir descripcions. El complement Aparg Watermark and Resize permet als propietaris de llocs web redimensionar les imatges i col·locar una filigrana en pocs moments. També és gratuït. SmartAd és un complement de gestió d’anuncis de WordPress.

Ara, estem treballant en dos complements més impressionants. El primer és un complement social i un butlletí de notícies molt intensos per a WordPress.

Quedar:

  • Aparg Slider té 4253 descàrregues.
  • El complement Aparg Watermark and Resize té 1097 descàrregues.
  • El complement Aparg SmartAd WordPress Ads Management té 41 compres.

La inspiració d’aquests productes provenia del treball que ja feien. “Abans de desenvolupar els nostres propis productes, la nostra empresa estava subcontractada a altres empreses. Mentre treballàvem en les seves tasques, teníem que afrontar algunes dificultats i no trobem plugins adequats, varem anar seleccionant les idees “, va dir Arsen.

Aplicacions mòbils

Aparg també ha mirat el desenvolupament d’aplicacions mòbils per ampliar encara més els seus productes. Ofereixen una gamma completa de serveis de desenvolupament mòbil i web. Arsen ha compartit una història d’èxit darrere dels seus serveis de desenvolupament web.

“Per al desenvolupament de telefonia mòbil, utilitzem la tecnologia PhoneGap, que és la millor des del punt de les despeses estimades i dels resultats. Per exemple, vam començar a treballar amb un gran centre mèdic amb seu a Armènia abans de la seva obertura. Primer, vam desenvolupar un lloc web per a aquesta gran empresa. Més tard vam començar a treballar en l’aplicació mòbil per a ells. Hem rebut molt bones opinions per part d’ells. “

Una cosa que podeu aprendre d’Aparg és ampliar el que us ofereix per satisfer les demandes del client. Si hi ha necessitat i podreu esbrinar com omplir-lo, trobareu l’èxit tal com té Aparg.

Resolució de problemes per a clients

Una altra manera que Aparg ha crescut des dels seus inicis és centrar-se en el client.

Alguns dels clients d’Aparg (font):

Disseny de llocs web per a empreses de fleca (hac.am).Disseny de llocs web per al lloc web AWI (awi.am).

“Mai tractem als nostres clients com un sac de diners, sinó que intentem resoldre els seus problemes. Això és el que més aprecia la gent: sentir que una empresa es preocupa pels seus interessos. Així és com els clients que estaven satisfets amb les nostres petites tasques, van decidir donar-nos més tasques, i després implicar-nos en projectes més grans. Això funciona com una bola de neu. “

L’arsen és absolutament correcte sobre l’efecte bola de neu de la publicitat boca a boca. Al voltant del 84% dels consumidors declaren que com a mínim confien en una empresa recomanada per la família o els amics i identifiquen el boca a boca com un dels factors clau en les decisions de compra..

De fet, Aparg no fa gaire publicitat, per la qual cosa no pot ser el motiu del seu número d’èxit.

A la gent els agrada els nostres productes per la seva gran funcionalitat i preu raonable. ” També destaca que els blocaires sovint revisen les seves ofertes, cosa que els proporciona publicitat boca-orella addicional.

Un altre element clau és que ofereixen tants productes gratuïts increïbles, incloses dues aplicacions: Velopark per als amants de les bicicletes i Carpark per als usuaris del cotxe. Aquestes aplicacions són gratuïtes. La part més gran dels ingressos d’Aparg prové del desenvolupament de llocs web i les vendes de plugins.

Velopark: una de les aplicacions mòbils gratuïtes desenvolupades per Aparg.

Superar les penes i els següents passos

Qualsevol petita empresa experimentarà dolors creixents en algun moment.

Normalment, el flux de caixa no mantindrà el ritme de creixement.

Una solució és trobar un inversor per aportar diners en efectiu i ajudar-vos a superar aquest problema. Segons afirma Arsen, “” Si poguéssim establir cooperació amb un inversor, impulsaria la nostra empresa. Tota startup té idees innovadores, però la manca de recursos impedeix que puguin adonar-se de la implementació d’aquestes idees. Els problemes de desenvolupament i les necessitats publicitàries es poden solucionar mitjançant inversions. “

Arsen va posar fi a la nostra entrevista amb una de les seves citacions de motivació preferides amb l’esperança que pugui inspirar altres propietaris de negocis.

Fes el que estimes i estima el que fas.

Un agraïment especial a Arsen Pyuskyulyan per haver compartit amb nosaltres com iniciar una empresa sense res i convertir-la en pròspera plugin, aplicació i empresa de desenvolupament web en uns quants anys. Tant de bo la seva història t’inspira a llançar tot el que puguis a la creació del teu negoci i a seguir les teves passions.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me