Com va crear Tristan Hervouvet ImageRecycle de 0 a 1.000.000.000 d’imatges

ImageRecycle va passar d’una idea senzilla a manipular més de 1.000.000.000 de peces de suports comprimits, i en un període de temps molt curt.


Tristan Hervouvet, cofundador de ImageRecycle i JoomUnited van fundar ImageRecycle amb un parell de socis el curs 2014/2015. És imprescindible fer servir el servei de compressió d’imatges que suposa mil milions de vegades en gairebé dos anys.

hervouvet de tristanTristan Hervouvet

La idea de ImageRecycle va néixer del negoci que va fer com a cofundador de JoomUnited. “Hem desenvolupat extensions de rendiment per a Joomla i WordPress, de manera que la compressió d’imatges naturalment era una de les eines que volíem implementar.”

Va compartir que bàsicament, ell i els seus dos companys, estaven xerrant sobre la manera de fer funcionar un lloc web més ràpidament. Com a professionals del desenvolupament web, coneixien bé les estadístiques de velocitat i percentatge de rebots del lloc. Hervouvet ha compartit que el rendiment del lloc web és de moda, i tots els analistes de SEO coincideixen que el rendiment s’ha convertit en un dels criteris de SEO més importants.

Fa dos anys, Stack Exchange va reduir el seu pes de pàgina per 2 amb una optimització completa de contingut. Les estadístiques de números de pàgines rastrejades de l’informe de Google Webmaster Tools van mostrar un augment fins al 100% de les pàgines indexades. Això pot ser encara més eficaç amb les botigues en línia. Amazon calcula que una desacceleració de la càrrega de pàgines d’un segon només podria costar un 1% en vendes cada any (1.600 milions de dòlars).

“El CDN i l’allotjament requereixen molt de temps i recursos, i la compressió d’imatges era tècnicament més interessant”. Els homes van començar a provar solucions existents i van intentar esbrinar com fer que les coses siguin senzilles per a l’usuari final.

Al principi, Hervouvet era més que un especialista en la creació de llocs (HTML / CSS). “Ara, em dedico principalment a totes les coses de màrqueting, ja que tenim un equip de desenvolupadors”, va compartir.

imagerecycle

Prova d’importància de la velocitat

ImageRecycle és tan important de l’extrema importància de millorar la velocitat d’un lloc que es va prendre el temps per fer un estudi de cas sobre l’eficàcia de les velocitats. Assenyalen dos motius principals perquè la reducció dels temps de càrrega de pàgines web funciona.

En primer lloc, els usuaris simplement odien esperar. Vivim en un món ocupat i tothom està desbordat de tasques, feina, una estona amb la família i amics i més feina. Ningú vol esperar a que es carregui una pàgina. De fet, la persona mitjana només esperarà que es carregui una pàgina abans de rebotar. Això explica per què un retard d’un segon suposaria una pèrdua d’ingressos a Amazon de 1.600 milions de dòlars.

El segon motiu per reduir el temps de càrrega de pàgines funciona és perquè “les pàgines de productes de comerç electrònic solen ser més complexes i més pesades que les pàgines web mitjanes”.

Per provar les seves teories, l’equip va triar una pàgina eBay per optimitzar-la. La pàgina estava formada per cinc imatges i aquestes imatges estaven en tres mides diferents, des de la mida completa fins a les miniatures. Van utilitzar Google Page speed per analitzar la pàgina. Abans d’optimitzar, la mida de la pàgina era de 1500 KB i després de 615 KB, reduint la mida una mica més de la meitat.

Il·lustració de l’impacte de l’optimització d’imatges en el temps de càrrega, tenint en compte la velocitat de connexió a Internet amb telèfon, ADSL / cable.

Els resultats van ser sorprenents. El temps de càrrega va passar de 23 segons a 9 a la velocitat més lenta i fins a 0,2 segons a la velocitat de connexió més alta.

La compressió d’imatges és un dels principals criteris de rendiment respecte d’una primera càrrega de pàgina i és encara més important als mòbils on la connexió sol ser més lenta..

El cultiu del connector de 0 a 1 mil milions

Hervouvet i els seus socis sabien que hi havia una gran necessitat d’una simple optimització d’imatges, però probablement no s’imaginaven que en només un parell d’anys curts arribessin a mil milions d’imatges optimitzades..

Tot i això, van fer algunes coses per assegurar-se que fossin el més competitius possibles.

Un dels principals reptes que ImageRecycle ha tractat pel que fa al creixement és augmentar la competència al mercat. “Quan vam llançar el lloc web, érem la tercera optimització d’imatge com la nostra al nostre mercat. Ara hi ha 10 competidors diferents. “

Inicialment van començar promocionant el seu producte directament als bloggers. També van buscar desenvolupadors de complements de tercers per revendre els seus serveis d’optimització. També van decidir iniciar un programa d’afiliació de manera que el seu producte es ven a diversos llocs.

Oferim una comissió del 30% de qualsevol venda per als nostres afiliats. També oferim un kit de comunicació, un detall del seguiment. Rebràs el pagament un cop arribis als 100 dòlars. Alguns dels nostres afiliats guanyen més de 500 dòlars al mes.

També promouen a través de les xarxes socials, tenint presència a Facebook, Twitter, Google + i YouTube.

Més que un complement CMS

Al principi, Hervouvet era més que un especialista en la creació de llocs (HTML / CSS). “Ara, em dedico principalment a totes les coses de màrqueting, ja que tenim un equip de desenvolupadors”, va compartir.

Una de les claus del creixement de ImageRecycle ha estat mirar allò que hi ha disponibles per als consumidors i ampliar-lo de manera escalable. ImageRecycle és molt més que un simple complement CMS. Han obert la seva API i treballen amb venedors de tercers. Això significa que s’han unit amb desenvolupadors de tercers per créixer encara més, ja que proporcionen cada vegada més eines per als propietaris de llocs web en una gran varietat de plataformes..

Hervouvet i els seus socis van començar a expandir-se amb les seves extensions CMS perquè ja tenen aquesta capacitat amb la seva companyia JoomUnited.

Bàsicament, hi ha dues extensions d’optimització. Una extensió és per a Joomla i una altra per a WordPress. “És una manera de proposar una solució ràpida global”.

Quota de mercat de ImageRecycle.

Al voltant del 25% dels seus clients busquen una solució de WordPress, ja que Joomla, Shopify i Magento representen un 15% cadascun. El 30% restant utilitza una altra CMS o una versió de complement autònoma que podeu executar en qualsevol servidor sense base de dades. Hervouvet ha compartit que esperen assumir fins a un 10% addicional de la quota de mercat amb el connector Magento.

Destaquen de la competició

Com en la majoria de productes on hi ha competència, és extremadament important presentar constantment actualitzacions i novetats que la competència simplement no ofereix.

Hervouvet assenyala algunes característiques del seu programari que el destaquen:

 • Eina de compressió PDF d’alt nivell
 • Plugin per a WordPress, Joomla, Magento i una edició autònoma (funciona amb tots els CMS, qualsevol servidor)
 • Diverses fórmules d’adhesió (quota fixa, quota mensual, volum alt…) amb un dels preus més baixos del mercat
 • Amb una única membres, podeu configurar diversos comptes sub-per als vostres clients
 • “Estem allotjant en un servidor segur una còpia de seguretat d’un mes de les vostres imatges originals i les podeu restaurar quan vulgueu”.
 • Un suport de bitllet personal realitzat per un desenvolupador, fins i tot per als comptes de prova
 • Un optimitzador de pàgines complet en línia que busca tots els suports i comprimeix-los tots amb cremallera
 • API per a la integració personalitzada

El programari també utilitza algunes tècniques específiques que redueixen la mida de les imatges al màxim possible.

Per a imatges JPG:

“L’script al servidor fa una anàlisi completa de les mides del radi de colors, les textures, els patrons. Una vegada que el guió detecta alguns elements que es poden optimitzar, s’executa l’optimització en la zona d’imatges que són gairebé invisibles per a l’ull humà. També eliminem elements no estàndards afegits per algun programari d’imatges com Photoshop o Gimp. Aquest procés és completament perdedor i es pot revertir. “

Per a l’optimització d’imatges PNG i GIF, és ben diferent i utilitzen diversos mètodes:

 • Quantitització, on es redueix la quantitat de diferents colors. La nova imatge és gairebé idèntica visualment, amb només molt petites modificacions.
 • Eliminar “trossos”.
 • Elecció d’un millor filtre de pre-compressió.
 • Millora de l’algorisme de compressió deflacionada.

Utilitzant diferents processos per a diferents tipus d’imatges, l’optimització es fonamentalment personalitzada.

ImageRecycle (WordPress) en acció. Una cosa bona sobre ImageRecycle és que permet una optimització massiva en segon pla.ImageRecycle Manager a Joomla.

Preu competitiu

Finalment, com passa amb els models de negoci amb més èxit, la imatge es recicla de manera competitiva. Les ressenyes sobre ImageRecycle mostren que el programari està per sobre de la mitjana.

Les revisions de Kasa donen una bona crítica basada en el fet que hi ha algunes funcions que no ofereixen altres complements de compressió d’imatges i que també podeu comprimir un fitxer PDF.

A l’AppStore, ImageRecycle té quatre de cinc estrelles. Els usuaris afirmen que els estalvia temps i que la versió gratuïta funciona bé o bé es pot actualitzar per obtenir una funcionalitat completa.

FeaturesImageRecycleKraken.ioTinypng
PNG
GIF
Mida màxima del fitxer30 MB16 MB5 MB
Suport API
Sub-comptes multiserveisGratuït & Il·limitat$ 5 / compte sub
Component de Joomla
Aplicació Shopify
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map