Com va utilitzar Firedrop la popularitat creixent de A.I. per obtenir 4.000 usuaris abans de llançar

Abans que Firedrop (www.firedrop.ai) fins i tot obrís les seves portes virtuals, tenia més de 4.000 usuaris actius al seu lloc. El concepte de l’empresa desenvolupat el 2015, van buscar inversors, van aconseguir finançament i van obrir les portes el febrer del 2017, quan van publicar la versió Beta a aquells usuaris pre-registrats..


Fundador i conseller delegat de Firedrop, Marc Crouch

El fundador i conseller delegat de Firedrop, Marc Crouch, va aprofitar el temps per conversar amb nosaltres sobre les claus per crear un èxit de creació, tant abans de començar com per continuar amb aquest creixement..

Crouch té més de 20 anys d’experiència en la indústria de la tecnologia com a empresari i escriptor. Els inicis de Crouch són una mica únics per a un tecnologia. Recorda que era lingüista a l’escola. “Estic titulat en literatura anglesa, per la qual cosa no sóc un desenvolupador típic.” Crouch comparteix que es va posar en tecnologia a través de la música.

Fa més de vint anys que fa música i ja en la dècada de 1990 estava activa en diversos fòrums de AOL per a músics amateurs, on vaig conèixer el fundador d’un lloc web que oferia crítiques constructives per a artistes aficionats, escrits per voluntaris de tot el món. Inicialment em vaig incorporar com a editor, garantint que les ressenyes es publiquessin amb un alt nivell d’anglès. Aleshores, un dia, el fundador va desaparèixer i em vaig fer càrrec per defecte, ja que cap dels altres voluntaris estava interessat.

De major anglès a propietari de la seva primera companyia

Crouch va continuar ensenyant-se a codificar idiomes més avançats. Acaba de fer servir un llibre per aprendre el llenguatge de codificació. Va ser llavors quan va començar a adonar-se del potencial dels llocs web. Aquesta experiència demostra que si esteu decidits, trobareu els recursos per aprendre les habilitats que necessiteu. Crouch ho va gestionar als anys 90, quan no hi havia gairebé tants MOOC en línia i altres recursos per ensenyar-vos les habilitats tecnològiques..

Crouch va formar una empresa, va vendre publicitat i va sortir a la indústria musical per fer ofertes. El seu primer lloc va passar de 8.000 visitants mensuals a 3.000 milions de visitants mensuals en qüestió d’anys.

“Teníem segell de discos, gestió d’esdeveniments i divisions de gestió d’artistes. Hi havia sis membres de la plantilla a temps complet i un exèrcit de voluntaris. Va ser un moment fantàstic, sobretot en la seva música a la jove edat que vaig tenir als meus anys vint ”.

Malauradament, l’accident de Dotcom va afectar i el negoci va tenir problemes de fluxos d’efectiu.

Tot i això, l’aventura amorosa de Crouch amb el negoci de tecnologia ja estava plenament desenvolupada. “Fins i tot, quan vaig estar una estona en vendes per recuperar-me econòmicament, sempre vaig tenir un projecte secundari en tecnologia. És el negoci més emocionant que hi ha per a mi. “

Això només demostra que quan necessiteu iniciar un negoci us apassiona. D’aquesta manera, fins i tot amb contratemps, tindreu aquest ardent desig de seguir endavant i realment és la clau de l’èxit.

Els primers dies de Firedrop

Firedrop va néixer mentre Crouch treballava per a una altra empresa.

Era el 2015 i era el director general d’Umi Digital, una agència de disseny d’hostaleria. Alguns dels grans llocs de reserva realment van posar els seus pares fora de negocis i va començar a pensar en com podria ajudar el petit propietari independent d’un hotel o restaurant..

Essencialment, Crouch va veure un problema que els propietaris d’empreses més petites tenien en què no tenien l’oportunitat de fer-se presència en un lloc del portal i es va proposar crear una solució, que consistia a permetre als clients la creació de llocs senzills. El llançament va tenir lloc a una fira amb un preu de 20 euros al mes per començar. En aquell primer concert, van trobar 20 nous clients.

Tot i això, va ser poc després de guanyar un bon grapat de clients que van començar les trucades telefòniques. La gent no entenia el procés o no sabia afegir contingut ni tenia moltes preguntes.

Així, a finals del 2015, l’empresa sabia que havien d’explorar formes d’aplicar tècniques d’automatització a la creació d’un lloc web. El van combinar amb els principis de A.I. i rebrandat com a Firedrop.

captura de pantalla de la plataforma firedropCaptura de pantalla de la plataforma Firedrop.ai. Tingueu en compte les preguntes intuïtives de la dreta que us guiaran mentre feu canvis a la vostra pàgina.

“Inicialment vam crear una ecosfera de plantilla basada en WordPress i vam gestionar el hosting i la gestió que funcionava, però tot i així no ens va permetre reduir els costos del lloc web prou lluny per a les empreses més petites, així que el 2015 vam començar a buscar solucions d’autoservei. , inicialment un creador de llocs web simplificats per arrossegar i deixar anar com Wix o Weebly, però amb una interfície massivament racionalitzada. “

A mesura que construïen la plataforma que veieu avui, continuaven dient-se a si mateixes que “la simplifiquessin”.

Al principi, van recaptar una petita quantitat de diners per crear un prototip i van tenir sis mesos per assolir el terreny. Crouch també va contractar el seu equip principal ben aviat. “Els primers dies van ser molta feina i innovació, però també molta il·lusió. Tenir un pressupost detallat al seu lloc era fonamental o ens hauríem passat molt ràpidament. “

Crouch assenyala que aquesta va ser la seva primera experiència en ser l’únic fundador d’una empresa.

La seva anterior empresa es va iniciar amb un cofundador. Com que aquest va ser el quart negoci que Crouch va començar, assenyala que ja coneixia les tensions que hauria d’afrontar en la creació del seu negoci. Sabia que necessitaria una forta xarxa de suport d’amics, familiars i inversors. També apunta a contractar l’equip adequat.

“Al principi vam estar informant, així que cal tenir una cultura forta en l’equip. Tots segueixen aquí ”.

captura de pantalla del lloc web firedropCaptura de pantalla del lloc web Firedrop.ai

Creixement continu

Abans del llançament, Firedrop va començar pràcticament sota el radar. Però, van arribar a la seva primera xifra de creixement l’agost del 2016. Van ser recollits pel lloc web de Hacker News, perquè abans havia pagat per un llistat en un butlletí de notícies anomenat Betalist.

Firedrop va passar de 50 inscripcions a més de 2.500 en una nit. A partir d’aquí, Crouch comparteix que es tractava d’un flux continu de registres, impulsat principalment per blocs i esforços en xarxes socials. També va posar un pla de derivació força efectiu. Quan Firedrop Beta va llançar el febrer de 2017, havien aconseguit més de 4.000 marques d’usuari esmentades anteriorment en aquesta peça.

Esmenta que el seu creixement ha estat bastant constant durant els darrers sis mesos, amb alguns pics, però que un augment global del trànsit amb el pas del temps. Intenta mirar el punt de vista més ampli en lloc d’aquests bruscs punts per obtenir una imatge més clara del creixement amb el pas del temps.

Avui, Crouch comparteix que ara ofereixen la configuració inicial gratuïta de la pàgina per inscriure-s’hi. Va mencionar que no realitza una escala, però els aconsegueix la tracció que necessiten i considera que això és vital ja que es troben encara en els primers dies del llançament empresarial. Ja han passat a uns 10.000 usuaris.

personal de fogersEl personal de Firedrop.ai

Consells per a altres propietaris de negocis

Crouch va tenir alguns consells sobre altres propietaris de negocis. A més de tenir una forta xarxa de suport al seu lloc, com ja va mencionar abans, també va compartir que veu un gran error comú dels fundadors de primera vegada. Va dir que tendeixen a fingir que estan a sobre de tot el temps i que no demanen ajuda ni consell als altres.

“Aquest és un gran error, ja que demanar no només us ajuda a compartir la càrrega, sinó que realment us ajuda a resoldre problemes per a vosaltres. Mai se sap de qui ni quan sortirà un gran consell. “

L’altra qüestió és una de què hem parlat abans a WHSR, i que és la de gestionar el temps.

“Sempre hi ha un milió de coses a fer i es poden entristir fàcilment amb minuciositat. El meu millor consell aquí és recordar el més important: centrar-se sempre en efectiu ”.

Crouch assenyala que això pot suposar augmentar la inversió o aconseguir clients que puguin pagar en el termini que necessiteu. La vostra prioritat primera ha de ser la feina que prioritzi el flux de caixa.

“Així doncs, si teniu una reunió potencial i no esteu segur de si avança aquesta agenda, rebutgeu-la educadament o demaneu aclariments. I, a continuació, subcontracteu qualsevol cosa de la qual no us vagi bé, com ara els comptes. No t’ho assumis tot; simplement no és possible. “

Per superar els problemes inicials de fluxos d’efectiu que experimenten moltes petites empreses a mesura que comencen a créixer, suggereix:

Teniu un pla i una previsió financera sòlids i tingueu en compte que tot trigarà més del previst. Tots els negocis passen per problemes en algun moment o altres (de vegades més o dues vegades!), Però l’important és no amagar-s’hi, i recordeu que TOTS es poden negociar amb, fins i tot l’home fiscal. Està bé dir a un proveïdor que té problemes d’efectiu i que necessita més temps o que necessita repartir pagaments. El que no està bé, és fingir que tot va bé i, a continuació, enutjar creditors a l’esquena.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map