Entrevista d’amfitrió web amb el gestor d’HostMetro, Kyle Dolan

El món de l’allotjament està evolucionant contínuament, mentre que els jugadors canvien la posició i els nous que entren al mercat, com és el cas d’HostMetro, una companyia d’hostaleria basada a Illinois creada a mitjans del 2012. En cas que no en siguis conscient, he estat fent un seguiment i provació d’HostMetro durant un parell de mesos; una detallada revisió del Metro Host va ser publicada aquí a l’agost del 2014. Aquesta pregunta&A és un seguiment per a aquells que tenen aquest host web a la seva llista o simplement busquen una opció d’allotjament de pressupost.


Sense més dilacions, aprofundim en l’entrevista.

Introducció

Hola Kyle. Moltes gràcies per estar avui amb nosaltres. Podríeu compartir algunes paraules sobre vosaltres mateixos i el vostre paper a HostMetro?

En qualsevol moment, Jerry! Fa gairebé 10 anys que sóc a la indústria d’allotjament web. Vaig començar com a representant d’assistència de nivell 1 i vaig treballar fins a administradors superiors, després vaig passar a un paper de màrqueting. Ara, sóc el responsable d’afiliació i màrqueting d’HostMetro.com. Després d’haver estat tants anys en diversos papers, tinc una comprensió única de la majoria de tots els aspectes de la indústria.

HostMetro és una empresa relativament nova. Què podem saber més sobre l’empresa? Es pot saber més sobre el seu fundador i potser alguna història de fons?

El propietari i jo ens vam trobar a la cimera d’afiliació fa uns anys i hem mantingut el contacte des de llavors. Tots dos hem compartit perspectives molt similars sobre la indústria d’hostatge, especialment les tendències que no ens han agradat.

Vam decidir començar HostMetro.com com un tipus diferent d’empresa d’allotjament web, principalment una que es manté fidel als nostres clients.

Serveis de hosting HostMetro

Fes-nos una visió general dels serveis d’allotjament HostMetro en allotjament web.

Som exclusivament una empresa d’allotjament compartida de Linux i oferim dos paquets d’allotjament. El nostre pla Mega Max és perfecte per a principiants i per a usuaris avançats que necessiten allotjament per a qualsevol tipus de lloc web, ja sigui informatiu, bloc o qualsevol altra cosa..

El nostre pla Business Max s’adreça als clients que busquen acollir un aparador en línia o qualsevol tipus de lloc web de comerç electrònic. Inclou tot el necessari per acceptar pagaments segurs a través del propi lloc web, inclòs SSL, IP dedicat, així com diversos avantatges de SEO.

Els dos plans d’allotjament ofereixen les mateixes funcions bàsiques, incloent Max Hosting Space i ample de banda, una garantia completa de devolució de 30 dies, suport 24 hores / 24, un 99,9% de temps de treball i més.

Paquets d'allotjament HostMetroPaquets d’allotjament HostMetro

Entenc que HostMetro ofereix “Garantia bloquejada de preus de renovació” a tots els clients, cosa que crec que és sorprenent. Podeu, si us plau, elaborar com funciona aquesta política?

Aquesta és la característica que oferim de la qual estic més orgullós, i és una de les tendències que he esmentat anteriorment i que no ens va preocupar gaire. Avui en dia, moltes empreses d’allotjament populars ofereixen taxes introductòries baixes, però les seves taxes de renovació són molt altes, aproximant-se als costos d’algunes opcions VPS.

La nostra garantia de bloqueig de preus és senzilla. Mai augmentarem la taxa de renovació del vostre allotjament web. El preu que us registreu és el preu de la vostra renovació. Tanmateix, el preu de renovació no inclou cap cupó que hagis utilitzat en el moment de la inscripció.

Així, per exemple, si un client registra tres anys d’allotjament a 2,45 dòlars / mes, però utilitza el cupó de descompte del 25% que es troba al vostre lloc web, la taxa de renovació seria de 2,45 dòlars / mes *.

* Nota: Més informació sobre la comparació de preus compartits d’allotjament al final d’aquesta entrevista.

Com es pot gestionar la sobtada brusca del tràfic web dels usuaris? Què passaria amb un lloc allotjat per HostMetro quan toca “el jackpot viral”?

Fem tot el possible per assegurar-nos que tots els llocs web dels nostres clients funcionen sense problemes i de manera eficient. Dit això, tots els clients es troben en un entorn d’allotjament compartit que té les seves limitacions. Si el trànsit d’un client augmenta de sobte, farem tot el que puguem per assegurar-nos que els nostres servidors poden adaptar-se a la pujada del trànsit alhora que també ens garantim que els comptes dels altres clients.

Si hi ha un cas en què un sol lloc web obtingui massa trànsit, intentarem contactar amb el client per informar-lo que el seu compte utilitza un alt nivell de recursos del servidor i intentarem esbrinar què podem fer per mitigar-ho alhora que s’assegura que tots els llocs web estiguin al dia.

En cas que no es pugui contactar amb el client i el compte en qüestió causi problemes als altres clients, suspendrem temporalment el compte. Com he dit anteriorment, l’allotjament compartit té les seves limitacions i, malauradament, no podem córrer el risc de tenir un compte que pugui tancar altres comptes al servidor..

Empreses & Plans futurs

Segons la vostra opinió – Com es compararà el creixement de la demanda de computació en núvol i la virtualització amb les solucions tradicionals d’allotjament?

Crec que sempre hi haurà necessitat de solucions d’allotjament més tradicionals, si no és per una altra raó que per seguretat. Si bé la informàtica en núvol és una gran tecnologia, encara hi ha tants problemes de seguretat que cal resoldre abans que esdevingui més que una paraula clau d’allotjament. El recent iCloud posa en relleu aquest problema.

Dit això, nosaltres mateixos implementem determinades tecnologies en núvol als nostres servidors perquè ofereixen un entorn molt més estable i respectuós amb els recursos. CloudLinux, per exemple, particiona tots els comptes d’allotjament compartits, però els permet utilitzar els mateixos recursos lliurement. Aquesta partició fa que els comptes siguin més segurs, però el seu ús dels recursos és més eficient.

Al final, a mesura que la informàtica en núvol es torna més segura, crec que veurem un canvi gradual cap a allotjament en núvol que cada vegada és més popular.

Sembla que acabem d’introduir l’any 2014, però ja és setembre. Com funciona HostMetro aquest any en el negoci? Hi haurà canvis importants en els serveis d’HostMetro durant els propers 12 mesos?

El temps realment vol, això és segur. La nostra empresa està fent molt bé i estem fent tot el possible per garantir que continuem el nostre creixement estable. No volem estendre’ns massa prims ni créixer tan ràpidament que no podem donar suport als nostres clients adequadament, cosa que notem que altres companyies d’allotjament intenten fer. Què és bo aconseguir tots aquests clients si no els podeu donar suport?

Tot i que no tinguem cap canvi important en un futur proper, sempre estem treballant en formes de millorar el nostre allotjament, tant si el client ho pot veure com si no. Volem assegurar-nos que mantenim una relació duradora amb tots els clients que tenim i que comença per donar-los el millor servei possible. A mesura que la tecnologia canvia, hem de canviar també per assegurar-nos que sigui així.

Tot això són les meves preguntes. Tot allò que voleu afegir?

Res a afegir, realment, a part que agraeixo el vostre temps, i que si algú té alguna pregunta sobre la nostra empresa o allotjament en general, pot sentir-se lliure per contactar-nos gratuïtament al 800-485-9730 o .

Gràcies per llegir!

Aprèn més

Oficina HostMetro: 415 W. Golf Rd. Suite 5 Arlington Heights, IL 60005. Podeu posar-vos en contacte amb HostMetro a través de: Twitter, FaceBook i .

Garantia de bloqueig de preus de renovació d’HostMetro

El que més m’agrada de Hostmetro – Garantia bloquejada de preus de renovació

La majoria d’altres organitzacions d’allotjament de pressupost ofereixen als nous subscriptors amb tarifes fantàsticament baixes, però, quan els subscriptors han de renovar el contracte d’allotjament, es veuen obligats a fer-ho a un ritme molt superior. No a HostMetro: els subscriptors de l’amfitrió web es renoven per sempre al mateix ritme introductorial baix. Vegeu la taula següent per a la comparació de preus d’allotjament a llarg termini (5 anys).

HostMetroWebHostingHubHostgatorBlueHostGreenGeeks
Preu de la inscripció (per mes) *3,45 dòlars3,99 dòlars6,26 dòlars4,95 dòlars5,90 dòlars
Preu de renovació (al mes)3,45 dòlars8,99 dòlars8,95 dòlars6,99 dòlars6,95 dòlars
Cost d’allotjament a 5 anys (inscripció 2 anys + renovació de 3 anys)3,45 x 60 milions de dòlars = 207 $(3,99 $ x 12 milions) + (8,99 x 48 milions de dòlars) =
479,4 dòlars
(6,26 x 24 milions de dòlars) + (8,95 x 36 milions de dòlars) =
472,44 dòlars
(4,95 x 24 milions de dòlars) + (6,99 $ x 36 milions de dòlars) =
370,40 dòlars
(5,90 x 24 milions de dòlars) + (6,95 $ x 36 milions) =
391,80 dòlars
* Tots els preus d’allotjament basats en un contracte de 2 anys (mitjançant ofertes exclusives de WHSR) en la primera inscripció, tret de WebHostingHub (opció N / A).
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map