Viatge de BlogVault des d’un projecte de hobby cap a un negoci rendible

Per als propietaris de petites empreses, trobar que una cosa que us apassiona i us sentiu cridats a crear és més gratificant fins i tot que el benefici que pot obtenir una empresa (tot i que també volem aquest benefici!). Akshat Choudhary va trobar aquest objectiu i la passió el 2010.


La de Choudhary és una de les històries que “de res a alguna cosa sorprenents” ens agrada escoltar. Va iniciar BlogVault (http://blogvault.net) sense més que temps i passió per crear la possibilitat de fer una còpia de seguretat de llocs de WordPress fàcilment, i en set anys l’ha arrencat en una empresa amb empleats de tot el món i al voltant de 25.000 clients..

Els lectors de WHSR poden aprendre molt del seu viatge personal amb BlogVault.

blogvaultPàgina inicial de BlogVault. El servei de còpia de seguretat de WordPress acumula més de 85.000 usuaris en el moment d’escriure.

La inspiració per iniciar BlogVault

Akshat Choudhary

Choudhary és enginyer i va treballar a Citrix a temps complet, però des de molt preadolescent havia estat codificant. Va ser un àvid seguidor del popular blog de Jeff Atwood, Coding Horror.

Quan el bloc d’Atwood va caure sobtadament, Choudhary es va inspirar.

No he pogut entendre el fet que restaurar un lloc fos molest, fins i tot per a algú tan conegut com Atwood. L’incident va demostrar que hi havia una necessitat ardent d’un servei de còpia de seguretat fiable de WordPress.

Com que no tenia un pressupost per iniciar BlogVault, va començar a treballar en el seu temps lliure com a projecte hobby, mentre encara treballava a Citrix.

Al principi, l’única despesa que tenia era el VPS que va llogar a Linode per uns 28 dòlars al mes per emmagatzemar les còpies de seguretat dels usuaris. BlogVault va créixer fins a la necessitat d’emmagatzemar Amazon S3 també. Tot i que podeu imaginar que els costos serien elevats per llançar un complement de còpia de seguretat que abasta tot, realment no ho eren.

En el seu lloc, Choudhary va invertir el que es coneix en els cercles immobiliaris com a “capital sudorífer”.

Va dedicar-se hores a hores a desenvolupar la infraestructura de BlogVault i millorar el connector i la seva usabilitat. A mesura que la companyia creixia i entenia millor la necessitat de proporcionar atenció al client, es van introduir plans de subscripció per cobrir costos i convertir BlogVault en un negoci rendible.

Choudhary va declarar anteriorment que pensava que BlogVault seria un negoci de $ 2000 / any. Va planejar completar la codificació en poques setmanes i seguir endavant. Volia resoldre un problema i provar alguna cosa únic. Tot i això, va comprovar que la codificació era un procés continu que sempre necessitava perfeccionar. També va començar a atreure clients de pagament el primer any.

Finalment, després d’un any aproximadament, va poder deixar la seva feina a temps complet i convertir BlogVault en el seu focus principal.

Ni tan sols estava segur de com obtenir un benefici amb el connector, de manera que va decidir cobrar 29 dòlars per any per ajudar a cobrir les despeses d’emmagatzematge al principi..

quadre de comandament de blogvaultMostra de tauler de BlogVault

Tàctiques de màrqueting

Una cosa que Choudhary va fer a primera hora va ser posar-se en contacte amb els desenvolupadors que coneixia i preguntar-li si pagarien un servei que realitzés una còpia de seguretat automàtica i conservaria còpies dels seus llocs de WordPress. Al cap i a la fi, no hi hauria gaire sentit invertir temps en desenvolupament i promoció si ningú volgués el connector. La majoria dels que va contactar van dir que possiblement estarien interessats.

Mai es va centrar realment en el màrqueting exactament. Al principi, va escriure un parell de blocs, altres blogs van parlar sobre el producte i després la seva base de clients va explotar a través del boca a boca. Encara avui, la majoria dels seus clients provenen de les referències d’altres clients.

“Des que vam començar com una operació molt petita, ens vam assegurar de ser el més útils per a tots els clients. Crec que això ens va ajudar en el camí ”.

Avui, BlogVault té una oficina a Bangalore, Índia i empleats per ajudar en diversos aspectes del treball. Fins i tot dediquen més temps a la comercialització i han vist resultats positius dels esforços. Choudhary va compartir: “Tots els membres de l’equip porten molts barrets i és part integrant de l’empresa. També hem tingut la sort de col·laborar amb alguns dels amfitrions web més destacats del món. “

La creació de xarxes va ser una de les claus de l’èxit

Una cosa que Choudhary assenyala com a tàctica intel·ligent per al creixement de BlogVault és assistir a conferències.

“Al principi, la majoria del que vam fer va anar a cobrir costos. A mesura que ens vam fer rendibles, una de les millors inversions que vam fer va ser viatjar des de l’Índia per assistir al WordCamps. Procedent de l’Índia, el viatge va ser car, però val la pena. El WordCamps ens va ajudar més enllà de les reunions locals de WordPress, a comprendre i a formar part de la comunitat global de WordPress també. “

Associació amb empreses d’allotjament web prominents

Choudhary admet lliurement que la seva atenció als primers dies no estava en el màrqueting. Sempre va voler comercialitzar més, però d’alguna manera es va trobar treballant en codi. Tot i això, va trobar una altra manera de donar-li a conèixer la seva valuosa extensió.

“Un altre factor molt important va ser que vam tenir la sort de col·laborar amb algunes de les millors empreses d’allotjament web del món. Això va ajudar enormement a augmentar el nombre de descàrregues del connector BlogVault. Alguns dels nostres clients ens van conèixer d’aquesta manera “.

Competidors

La idea d’Akshat era única, però no molt després que aparegués un altre complement. VaultPress va ser creat pels desenvolupadors de WP i llançat. Al principi, no s’ho podia creure, però finalment va veure el llançament de VaultPress com una benedicció disfressada. La gent sentia parlar de VaultPress, buscar competidors de VaultPress i trobar BlogVault. Molts van preferir l’automatització de BlogVault.

Finalment, es va adonar que cobrar només 29 dòlars / any no era suficient per obtenir beneficis. Així doncs, va respirar profundament i va augmentar els preus. Sabia que als usuaris els agradava el model i l’oblidaven del model de BlogVault, on podien pagar una quota i permetre que el connector fes tot el fort cost per a ells. I tenia raó. La gent va continuar inscrivint-se.

Avui, BlogVault té diversos plans, segons la mida del vostre negoci i quants llocs web tingueu en funcionament.

El pla més baix comença a 89 dòlars / any i el màxim a 389 dòlars anuals i abasta 7 llocs web. El lloc web de BlogVault mostra alguns plans il·limitats propers amb seguretat afegida i afirma que es publicaran pròximament.

preus de blogvaultEl pla bàsic de BlogVault comença a partir de 9 $ / mes, 89 $ / any (font),

Escalabilitat de BlogVault

BlogVault es pot escalar a diversos nivells. No només hi ha més de 75 milions de blocs WP, sinó que Choudhary funciona amb Drupal i ofereix un complement que pot fer còpies de seguretat de qualsevol lloc web en una plataforma PHP. BlogVault també té algunes idees noves al segment.

“Estem treballant en un producte integrat que permet als usuaris gestionar els seus llocs, les seves còpies de seguretat, així com la seguretat dels seus llocs. És el primer d’aquest tipus a l’espai WordPress, així que estem molt emocionats amb això. Actualment, estem treballant per aconseguir una neteja més gran del nostre escàner i programari maliciós. Hem experimentat la necessitat i hem vist la seva exactitud i primera mà, per tant estem molt emocionats de veure com farà trontollar el mercat de WordPress. “

Comença a Small i després a Expand

L’atenció de BlogVault s’ha centrat en la millora continuada durant els darrers set anys, ja que han afegit cada cop més funcions i d’altres amb detalls perquè s’adhereixin a les millors pràctiques de WordPress..

Al principi, BlogVault només es va centrar en les còpies de seguretat. Tot i que Choudhary assenyala que és un codificador i no un home de negocis, es tracta de negocis intel·ligents: comenceu una cosa petita i perfecta, i després expandiu-vos.

Una vegada que BlogVault va perfeccionar el procés de còpia de seguretat, van començar a centrar-se a fer restauracions el més senzilles i ràpides possible.

“Amb el temps, hem afegit la funció Migrar que permet utilitzar la còpia de seguretat del vostre lloc per passar a un domini nou o servei d’allotjament. A continuació, vam introduir Test Restore, que us permet provar les vostres còpies de seguretat. I un cop fet el treball en totes aquestes funcions de còpia de seguretat, vam passar a les funcions de gestió de llocs. Cadascuna de les persones de l’equip ha tingut experiència en totes aquestes funcions per tal que totes puguin ajudar-la a desenvolupar-la i aportar idees per al futur del producte. Això ens ajuda a treballar en conjunt. ”

Resolució de problemes de seguretat de WordPress

WordPress és un objectiu de pirates informàtics a tot el món. Qualsevol usuari que dirigeixi un bloc de WordPress pot dir-te que un pirata informàtic han estat objectius d’un moment o d’un altre. Imagineu-vos que aneu al vostre lloc web per compartir un article a les xarxes socials i adonant-vos que, al lloc del vostre blog bellament dissenyat, hi ha una pàgina que no voldríeu que els visitants del vostre lloc vegin allò que apunta a la pornografia o, fins i tot, simplement diu que heu estat pirat..

Quan això passa, pot ser que el pànic sigui al principi. Heu fet la còpia de seguretat del vostre lloc web recentment? Quant de la vostra feina perdreu? Feu que els pirates informàtics s’infiltrin a la vostra base de dades fins al punt que tot el vostre lloc està danyat?

Aquest és el problema que BlogVault vol resoldre per a vostè. “L’objectiu és permetre-vos restaurar el lloc a una versió de treball amb un mínim esforç al vostre costat”.

Actualment, BlogVault treballa en una “funció de seguretat que ajudarà a escanejar i netejar automàticament els llocs de WordPress de qualsevol instància de programari maliciós.” Esperen alliberar-lo aviat.

Un agraïment especial a Akshat Choudhary per haver compartit la seva experiència de passar d’un negoci hobby a una empresa rendible i pròspera. Diu que van tenir sort, però la seva atenció al servei al client i a proporcionar el millor producte possible demostra que en realitat té la ment per al desenvolupament empresarial. Veurem BlogVault per veure com creix en els propers anys.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map