Op Wikipedia Wikipedia Ora Bisa Ngomong Babey Web Hosting

Aku yakin blogmu apik banget.


Sampeyan is nindakake kabeh kanthi bener: Sampeyan is entuk berita utama, sampeyan is nyedhiyani sawetara visual gedhe, sampeyan bisa uga malah aktif melu in saben area panyedhiya isi, ngembangake gambar, infographics, lan video sing sampeyan dhewe.

Nanging ana siji-sijine manawa burgemeesteritas blogger nyawang (paling ora ing wiwitan) sing duweni potensi bisa nyimpen blog sing paling apik sing bisa nyedhaki in kabeh pemirsa potensiaal.

Sing siji iku web hosting apik.

Mikir babagan cara iki: Apa sampeyan tau ngeklik pranala saka Facebook utawa situs liya lan nunggu apa sing katon kaya kalanggengan kanggo situs kasebut? Iki ora 1997. Dina iki, kaca web mbukak kaya sampeyan ngowahi kaca ing buku – utawa paling of mosthine. Yen ora, sampeyan bakal ilang tayangan kaca. Tingkat bons sampeyan tambah dhuwur. Nganti saiki, sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa sing ana.

Aku pitutur marang kowe – deleng perusahaan wat sampeyan aanbied.

Manawa, ana cara sing bisa mbantu situs sampeyan kanthi cepet. Sampeyan bisa nyilikake isi multimedia, ngurangi kualitas en resolusi grafis, en mlumpat liwat kabeh jinis hoops nyoba kanggo njaluk situs sampeyan mbukak luwih cepet. Nyatane, sing paling akeh perusahaan wat gedhe bakal menehi sampeyan aanbied. Nanging kabeh iku pancene perlu?

Apa Web Hosting?

Yen sampeyan lagi miwiti utawa wis tau kepingin weruh apa sing mburi ing layar karo situs web, Wikipedia nerangake konsep web hosting uga:

Die aanbieding van webwerwe word aangebied deur die internet, en die internetinternet word aangebied deur individuele organisasies en webwerwe wat op die internet beskikbaar is. Webhost sing perusahaan sing nyedhiyani spasiëring van bedieners sing dipungini utawa disewakake met klante, of u internetfunksies op internet, vooroordeel en inligting beskikbaar.

Iku sing ringkih, dhasar gambaran konsep. Iku layanan inti kabeh perusahaan hosting web nyedhiyakake. Apa sing nggawe siji saka liyane, sanadyan? Yen kabeh mau nyedhiyakake layanan sing padha, kenapa ora mung milih lan lali babagan?

Iki minangka pitakonan sing van Wikipedia.

Iku apa artikel iki kanggo.

Apa Ndadekake Apel Web Bagus?

Kaya karo layanan liyane, ana perusahaan hosting web sing apik, lan sawetara sing ora apik.

Kita nemtokake ora supaya apik minangka sing nyedhiyakake akses bediener alon sing ngganggu oordrag data. Iku sing luwih akeh tinimbang konten sing ngowahi barang-barang mudhun, nanging ora ana perusahaan bakal ngakoni manawa server sing alon utawa dibanjiri utawa sing kemampuan caching DNS sing sub-par.

Die perusahaan-web hosting paling apik yaiku sing menehi perhatian marang rincian sing penting, en kita mikir pangkat kasebut dhuwur in dhaptar:

1. Antarmuka Panganggo sing Gampang Kanggo Nganggo (UI)

UI kan op die paneel kontroleer wat ‘n nuwe webwerf is, en dit is ‘n nuwe domein, ‘n nuwe domein, ‘n nuwe weergawe van die webwerf, ‘n nuwe weergawe van die WordPress ‘n nuwe weergawe van ‘n gampang.

conto:

Dashboard WebHostFace – mriksa panggunaan-bediener, ‘n domein-domein, en u kan ook ‘n sagteware gebruik. Rincian liyane: Hersien WebHostFace.

2. Dijamin Situs Kacepetan

Webgasheer sing ndadekake njamin situs kanthi cepet nulis luwih cenderung nyedhiyani pengalaman panganggo sing konsisten apik lan luwih cenderung menehi solusi yen ana masalah sing bisa diukur.

Tanpa kuwi, disiapake kanggo sawetara obrolan sing banget ora nyenengake babagan carane sampeyan ngrusak situs sampeyan dhewe lan hoops sampeyan kudu mlumpat liwat kanggo ndandani.

conto:

A2Hosting nawakake 20x kaca sing luwih cepet in Turbo Plan. Rincian liyane: A2Hosting-oorsig.

3. Betroubaarheid

Iki dumadi saka konsep konsistensi. Sampeyan pengin milih perusahaan bied ‘n gasheer vir singal bakal njamin sampeyan munggah bediener 99,9%.

Gulung ing uptime dening mung setengah persen (sing 0,05%) bisa nerjemahake rong dina kabeh downtime saben taun.

Pinten pinten blog panjenengan sedanten? Sampeyan bisa nggulung lan nambah biaya kanggo sub-par hosting-web.

conto:

Pilih kanthi wicaksana – Gawe komentaar en pangguna saran kanggo nggunakake data wektu munggah. Gambar ing ngisor yaiku data wektu munggah XMUMX – 2013 Hosting InMotion Hosting.

* Klik kanggo nggedhekake gambar.

Julie 2016: 99,95%

inmotion uptime 072016

Maret 2016: 99,99%

inmotion - 201603

Feb 2016: 99,97%

inmotion hosting feb 2016 uptime

Sepuluh 2015: 99,83%

inmotion september uptime

Aug 2015: 100%

InMotion Hosting maak gebruik van uptime kanggo Julie / Agustus 2015. Situs durung mudhun kanggo jam 934 sing kepungkur.

Maart 2015: 100%

InMotion Hosting uptime

Apr 2014: 100%

InMotion Hosting Skor Uptime (Liwat 30 dina, Maret - April 2014)

Mrt 2014: 99,99%

Skor Uptime InMotion Hosting (Lair 30 din, Februari - Maret 2014)

Desember 2013: 100%

inmotion vps uptime Desember

Temokake bevat meer inligting oor die inligting oor die Pendhaftaran InMotion Hosting-oorsig.

4. Pilihan Price en Pembayaran

Ana akeh situs metu sing ngisi premium kanggo layanan sing pangguna ora bakal nggunakake. Perusahaan aanbieders sing apik nyedhiyakake strukturele reregan lan njlentrehake apa sing sampeyan gunakake kanggo. Padha uga nyedhiyakake, rencana pryse bidoga sing nyedhiyani kabutuhan situs web tartamtu.

5. Layanan sawise Sale

Carane gumantung ing antarmuka web saiki nalika sampeyan kudu nelpon kanggo pitulungan? Apa sing diwenehake kaya sabar? Apa jam sing disimpen? Malah luwih, yen sampeyan luwih seneng ngupayakake masalah sadurunge kudu ngenteni wakil? Panjenengan gasheer perusahaan duwe basis kawruh lengkap kasedhiya kanggo kabeh pelanggan?

Carane babagan nalika sampeyan kudu nelpon? Apa reps duwe pengetahuan sajrone kabeh garis, manawa iku dodolan, tagihan, utawa dhukungan teknis? Apa sampeyan njaluk limang jawaban sing béda karo pitakonan sing padha saka limang reps sing beda?

Perusahaan webhosting sing apik diwenehake, kasedhiya 24/7, lan duwe tim fungsional, sing dilatih kanthi seragam sing bisa nangani kabeh masalah en menehi solusi sing konsisten.

conto:

Gambar nuduhake sistem obrolan live SiteGround. Perusahaan kasebut nduwe salah sawijining sistem obrolan live paling apik miturut sinau 2017 (liyane info kene).

Apa regtig saak?

Kita kabeh krungu pangandikan wetas:

Sampeyan njaluk apa sampeyan mbayar

Nalika iku bener ing akeh kasus, layanan hosting luwih larang ora kudu tegese luwih apik.

Sawetara perusahaan aanbied sing sing murah (utawa gratis!) Nanging nyedhiyakake layanan apik banget; Sawetara, tangan liyane, ora sopan lan ngeculake pelanggan.

Nalika aku nyatakake sadurunge, sawetara perusahaan hosting paling awon metu ana sawetara tarif paling dhuwur amarga padha ngobrol ing pelanggan sing ora ngerti apa sing dibutuhake. Tag rega cilik ora kudu tegese produk utawa layanan kelder tawar-menawar.

Sawetara perusahaan gasheer vir anggaran duwe kekurangan. Padha ngetokake biaya kanthi ngurangi konfyt kanggo dhukungan urip utawa nyekel dhukungan kanthi ketat liwat aanlyn gesels (supaya padha bisa nindakake limang obrolan bebarengan – kadhangkala luwih). Padha of bedienerbediener kan ook gebruik word om tegnologie te ontwikkel. Cara paling apik kanggo mangerteni yen panyedhiya hosting web nyalahi-nyengaja yaiku nindakake pakaryan en takon pitakonan sing bener.

Ngerteni carane gampang kanggo ngakses dhukungan. Riset tegnologie web hosting paling anyar lan waca carane saben perusahaan sampeyan mikirake rego karcis kanthi kemampuan kanggo njaga.

Rooi vlae met begrotingsgasheerondernemings

Punika sawetara bab kanggo katon metu nalika arep kanggo hosting murah. Sawetara iki ora kudu nggawe pilihan sing ora apik, nanging bisa nggawa kinerja situs.

Opgradering van sagteware sing Ora Perlu

Perusahaan aanbied sing sing asring nyaranake lunak premium saka mitra afiliasi sing mbokmenawa ora perlu.

Bediener oorlaai

Yen sampeyan ndeleng sawetara ulasan negatif babagan jamur, kecepatan alon, utawa gangguan sing gedhe banget, kuwi tandha manawa perusahaan is akeh banget pelanggan ing jaringan sing diundhuh.

IP’e op die swartlys

Yen perusahaan gasheer vir bisnis karo akeh spammers, situs sampeyan bisa nandhang sangsara in sawetara IP sing wis dicekal in pirang-pirang wilayah.

Beperkte Akses MySQL databasis

Sembarang gasheer sing nawakake kurang luwih tabel 100 bakal nyebabake sampeyan ngetokake mudhun baris.

Biaya Didhelikake

Sawetara perusahaan hosting nawarake diskon jero taun kapisan banjur mbanting sampeyan kanthi tarif sing ora sopan. Banjur yen sampeyan nyoba mbatalake, dheweke bisa nyandhet sampeyan kanthi biaya pambatalan sing gedhe. Apa tugasmu lan ngerti apa sing bakal dibayar kanggo jangka panjang.

"Dadi, carane aku milih tuan rumah tengen?"

Kanggo blogger anyar –

  • Sampeyan koedoes tansah miwiti karo gasheer vir sambungan terjangkau (goleki sing apik ing kene).
  • Yen sampeyan lagi miwiti, perkara paling penting sing kudu ditingali yaiku ngasilake isi sing apik, iklan, e-posadres per e-pos, en tetep nganggo saluran media sosial. Iki wilayah ngendi sampeyan kudu nglampahi dhuwit.
  • Penyedia hosting web sampeyan dudu panggenan utama en pikiran utawa soko sing akeh banget investasi sampeyan (saiki).

Kanggo blogger sing akeh pengalamane –

Sanalika blog sampeyan nglumpukake jumlah perdagangan sing cukup (perkiraan kasar – kunjungan unik 1000 saben din), wektu kanggo nimbang upgrade upgrade kanggo keamanan sing luwih apik lan pengalaman pangguna.

Secara pribadi, aku ora ngidini panggunaan wat op blog blog vir 80%. Yen nggawe, wektu kanggo nimbang hosting VPS kanggo nambah kinerja situs. Tansah het uptime-blog vir karo-karakters beskikbaar en kacepetan nagunakake piranti kaya Uptime Robot, Bitcatcha, Lan Pingdom.

Ing ngisor Line

Perusahaan aanbieders sing tepat minangka unsur penting kanggo sukses blog sampeyan. Pilih kanthi bijak lan apa kabeh pakaryanmu.

Ora kabeh gasheer webbegroting nyedhiyakake sub-par layanan, nanging sampeyan koedoes tansah mriksa layanan apa sak tenane sadurunge nglakoni.

Siji Wigati Paling Terakhir: Nyaring liwat Negative Ulasan

Wiwit review kasebut, aku panginten bakal dadi gagasan kanggo njlentrehake apa wae: Tinjauan negatif ofra tansah perwakilan sing padha karo layanan web hosting.

Perusahaan gasheer vir die bakal tansah duwe sawetara pelanggan sing ora seneng. Minangka pangandikane, "sampeyan ora bisa nyenengake kabeh wong." Wong cenderung nyelehake ing perusahaan liwat masalah cilik utawa nalika padha duwe pangarepan ora wajar sing mung ora bisa ketemu, supaya njupuk review negatif karo gandum uyah. Deleng pola ing keluhan. Iku cara sing paling apik kanggo ndelok endi masalah nyata, yen ana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map