000webhost anmeldelse

Etableret i 2007 som et datterselskab til Hostinger, 000webhost er lidt anderledes end din run-of-the-mill web-hosting-udbyder, selv de gratis. I stedet mærker det sig selv som en “læringsplatform for begyndere, der starter deres rejse på Internettet”.


Ved at tilbyde en række billige webhotelløsninger med en startplan, der er helt gratis, giver 000webhost brugere et let skridt hen imod opbygning – og vært for deres første webside. Dette betyder, at disse lave omkostningsplaner binder sig sammen med to andre kritiske komponenter, der er nyttige for begyndere – webstedsbyggere og kodelæring.

Cirka 000 webhost

 • Hovedkvarter: Kaunsas, Litauen
 • Etableret: 2004
 • Tjenester: Delt hosting

Sådan fungerer gratis webhosting

Før jeg dykkede ind i møtrikker og bolte fra 000webhost, syntes jeg det var klogt at inkludere et kort segment på gratis webhosting. Enhver form for webhosting overhovedet, hvad enten det er gratis eller på anden måde kræver stadig det samme udstyr fra webhostingudbyderens side.

Den første ting at bemærke er, at servere, software og båndbredde alle kræver betydelige kapitalinvesteringer. Disse investeringer skal inddrives på en eller anden måde, så du kan normalt forvente at komme under pres for at opgradere din konto. I nogle tilfælde kan den gratis webhost muligvis også videregive dine data til partnere.

På et andet niveau er der mange begrænsninger på gratis konti. Disse varierer afhængigt af vært – nogle vil håndhæve obligatoriske annoncer på dit websted, strenge serverressourcebegrænsninger, og du vil også kun have tilladelse til at bruge visse formater af domænenavn. For 000webhost ville det være:

yoursitename.000webhostapp.com

Endelig er der de risici, du står overfor, når den gratis vært på grund af omkostningerne ved kapitalinvesteringer forsøger at skimp på sikkerhed. Som et eksempel blev 000webhost hacket i 2015, hvilket resulterede i, at data om over 13 millioner kunder blev stjålet.

På grund af disse faktorer anbefaler jeg stærkt, at du betragter 000webhost som en sandkasse, hvor du kan prøve nye ting eller ideer. Hvis du ser alvorligt på hosting af et websted, skal du gå med en betalt hosting-service i stedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map