AltusHost-anmeldelse

At finde en hosting-udbyder af kvalitet er ingen let opgave – og med det stadigt skiftende landskab af tilgængelige udbydere bliver det stadig sværere at navigere. Når det er sagt, ønskede jeg at dele med dig mine fund om en anden hostingtjeneste, AltusHost.


Om AltusHost

AltusHost (https://altushost.com/) er en Hollandsk-baseret hosting-service, der blev lanceret i 2008. Virksomheden siger sit mål at levere administrerede webhostingtjenester af høj kvalitet til den lavest mulige pris og højeste kundetilfredshed – et godt mål i min bog.

AltusHost driver adskillige datacentre i hele Europa med placeringer inklusive Stockholm, SE, Amsterdam, NE og Windhof, LU. Hvert datacenter er som minimum Tier 3 med webservere placeret i private suiter eller bur inden for datafaciliteterne. Lokaliteten på stedet adskiller AltusHost fra sine konkurrenter, og sikrer, at alle tjenester er inden for AltusHosts direkte rækkevidde og drift, og at organisationen selv vedligeholder al hardware og teknologi – ingen tredjeparts tjenester at bekymre sig om. AltusHost har mere end 8.000 globale kunder til dato og fortsætter med at vokse.

Snapshot-versionen af ​​AltusHost er, at virksomheden er vokset støt i løbet af de sidste seks år – det er ikke et “overnatningsfirma”, og med en konstant vækst vil det sandsynligvis være i nogen tid fremover. Planerne er også ganske ligetil – manglen på gimmicks er forfriskende og gør shopping betydeligt lettere end virksomheder, der tilbyder overkommelige baseplaner med tilføjelsesmuligheder. AltusHost tilbyder også 24/7 teknisk support – et must-have for en web-hosting-udbyder.

AltusHost-hostingplaner

AltusHost tilbyder adskillige tjenester, men de tre vigtigste produkter inkluderer delt hosting, dedikeret serverhosting og VPS-hosting.

Delt hosting

altushost delt hostingAltusHost Shared Hosting (klik for at forstørre billede).

AltusHosts delte hostingtjenester henviser specifikt til dets delte hostingmiljø.

Organisationen lover, at den overvåger sine servere og serverbelastninger tæt for at sikre den kvalitet, hastighed og pålidelighed, som dens klienter kræver og betaler for. AltusHost bruger alt sit eget udstyr til at betjene sine servere og sit netværk – noget virkelig unikt for denne branche. Der er fire pakker tilgængelige, der hver varierer i pris og selvfølgelig funktionalitet.

Hosting-pakkeoplysninger

Wood-pakken (basepakke) inkluderer 5 GB diskplads med en 100 GB månedlig båndbredde og begrænset add / on / parkeret domæner til $ 4,95 pr. Måned. Bronze-pakken indeholder 10 GB diskplads med en månedlig båndbredde på 200 GB for $ 7,95 pr. Måned, mens Gold-pakken giver abonnenter 15 GB diskplads og en månedlig båndbredde på 300 GB til $ 9,95 pr. Måned. Øverst på listen er Diamond-pakken, der giver 20 GB diskplads og en 500 GB månedlig båndbredde til $ 16,95 pr. Måned.

Bemærk, at disse priser alle er baseret på et årligt abonnement og afspejler en rabat på 15 procent. Alle planer inkluderer et utal af inkluderede funktioner, såsom Cron Jobs, et GD-grafikbibliotek, ubegrænsede FTP-konti, ubegrænset e-mail-konti og mere.

VPS hosting

Virtual Private Server (VPS) hosting med AltusHost inkluderer installation, softwareinstallation, sikkerhedsovervågning og 27/7 teknisk support. AltusHost inkluderer tre typer VPS-hosting: OpenVZ, Windows og XEN; hver indeholder fire forskellige pakkede lag.

AltusHost VPS HostingAltusHost VPS Hosting (klik for at forstørre billede).

Hosting-pakkeoplysninger

Prisfastsættelse for OpenVZ VPS-hosting varierer fra $ 19,95 til $ 59,95 pr. Måned for 512-4096 MB RAM, to-seks CPU-kerner, 1.000-4.000 premium båndbredde og 20-160 GB diskplads. Windows VPS spænder fra $ 29,95 til $ 74,95 pr. Måned og spænder fra 20-100 GB harddiskplads med 512-4096 MB hukommelse, to-seks CPU-kerner og 500-3000 månedlig båndbredde. Prisfastsættelse for XEN VPS spænder fra $ 24,95 til $ 69,95 pr. Måned med funktioner inklusive 512-4096 garanteret RAM, 20-160 GB diskplads, to-seks CPU-kerner og 1000-4000 premium båndbredde.

Dedikeret server-hosting

AltusHost tilbyder fire niveauer af dedikeret serverhosting. Virksomheden administrerer alle servere og eliminerer behovet for klienter til at køre deres egne servere eller afhjælpe eventuelle komplikationer eller serverproblemer.

Hosting-pakkeoplysninger

AltusHost dedikeret hosting (klik for at forstørre).AltusHost Dedi. Hosting (klik for at forstørre billede).

Alle servere er Intel-produkter med den laveste mulighed med en Intel Core i3-200 med 4 GB hukommelse og en 500 GB SATA II-harddisk – priser er $ 149,95 pr. Måned.

På det højeste pris kommer Intel Xeon E3-1270 med 16 GB hukommelse og to 1.000 GB SATA II harddiske – priser er $ 299,95 pr. Måned. De resterende to indstillinger inkluderer niveau to Intel Xeon E3-1220- og Intel Xeon E3-1240-servere med mellemgrundhukommelsen og harddiskindstillingerne; Priserne kommer henholdsvis på $ 199,95 og $ 249,95 pr. måned.

Alle indstillinger inkluderer 5.000 GB båndbredde og genstart kapacitet via IP.

* Ovenstående afspejler standard servertilbud; high-end serverplads er i øjeblikket udsolgt, men du kan kontakte AltusHost direkte for yderligere information eller for at spørge om tilgængelighed.

Den nyeste og største – SS-1, MC-2 og MC-3

Teknologi er i konstant udvikling – og det er heldigvis AltusHosts tilbud.

Virksomheden introducerede for nylig dedikeret hosting på virksomhedsniveau; service er tilgængelig via tre pakker (SS1, MC2 og MC3) med et Cisco-drevet netværk.

Citering af en af ​​e-mails fra AltusHost-talsmand under min research til denne anmeldelse –

MC-2 og MC-3 er servere i Enterprise Class.

De leveres med fuld redundant strømforsyning, der sikrer 100% strømtid og redundant Cisco Network. Disse servere er gode for enhver, der har brug for ultimativ stabilitet og oppetid på en dedikeret server.

Og btw, vores tjenester administreres (hvis du køber kontrolpanel), hvilket betyder, at du ikke behøver at være Linux nørd for at køre et stort websted på en stærk dedikeret server. Vores erfarne supportteam er altid tilgængeligt til opsætning, konfiguration, optimering af alt det “geek” for dig. Og din eneste opgave er at fokusere på din virksomhed.

MC2- og MC3-niveauerne inkluderer servere med en fuldt redundant strømforsyning – dette gør dem unikke, da de er i stand til at give et virkelig sjældent tilbud på 100 procent driftstid på strømforsyningen. Derudover inkluderer disse niveauer teknisk support 24/7, gratis servermigrationstjeneste og en intelligent Platform Management Interface (IPMI) eller KVM.

Den ikke-så-gode ved AltusHost

På nedsiden er 45-dages refusionspolitik kun tilgængelig for delte hostingkunder; VPS-abonnenter har kun 14 dage til at teste og ansøge om deres refusion. Dedikerede hosting-brugere modtager slet ikke en pengene-tilbage-garanti.

Af hensyn til gennemsigtighed skal jeg nævne, at jeg personligt ikke har en konto hos AltusHost, men jeg har arbejdet med folkene på AltusHost ved flere lejligheder, herunder de seneste tilbud på Black Friday-tilbud.

Min erfaring med at arbejde med dem har altid været positiv, og de har altid været mest professionelle.

Bedømmelse: En pålidelig webhost for e-handel

Alt i alt virker AltusHost som en meget lovende vært for e-handel efter min mening. Virksomheden håndterer negativ feedback godt og har en historie med ansvarligt og professionelt håndtering af verbale angreb – hvilket får mig til at tro, at virksomheden virkelig er overbevist om sin servicekvalitet og produktudbud.

Hvis du leder efter premium hostingtjenester baseret uden for De Forenede Stater, anbefaler jeg at prøve AltusHost – det er tilsyneladende god service med en række muligheder for ethvert hosting- og budgetbehov med internt administrerede servere; du kan ikke bede om meget mere.

Sammenlign AltusHost med andre

Her er, hvordan AltusHost stabler op med andre webhostingudbydere:

 • AltusHost vs InMotion Hosting
 • AltusHost vs SiteGround
 • AltusHost vs A2 Hosting
 • AltusHost vs TMD Hosting
 • AltusHost vs BlueHost
 • AltusHost vs WebHostFace
 • AltusHost vs 1&1 Hosting
 • AltusHost vs InterServer
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map