DreamHost-anmeldelse

DreamHost startede i 1997 i et kollegieværelse. En gruppe på fire teknologielskende venner mødtes for at producere en open source-teknologi, der ville hjælpe enkeltpersoner og virksomhedsejere med at få bedre forbindelse på nettet.


I dag er DreamHost flyttet ud af kollegieværelset og ind på kontorer i San Diego. Det hjælper nu over 400.000 kunder med at være vært for tæt på 1,5 millioner websteder. DreamHost handler om fantastisk open source-software, fremragende kundeservice og fleksible, pålidelige løsninger.

Hvad er der i pakken? DreamHost-hostingplaner

DreamHost tilbyder en række hostingplaner til at betjene alt fra individuelle blogs til komplekse, højtrafikale virksomhedswebsteder.

Alle hosting-planer leveres med et brugerdefineret auto-installationsprogram, automatiseret malware-overvågnings- og saneringsværktøj, CloudFlare-integration og en 100% oppetidsgaranti. Ja – DreamHost garanterer 100% oppetid i sine TOS. Vi vil undersøge dette senere, men lad os først se på DreamHosts hostingplan.

Delt hosting

DreamHosts delte hostingplan starter ved $ 9,95 $ 7,87 pr. Måned (se vores specielle rabat). Med denne plan vil dit websted være vært på solid state drev (SSD’er). Planen indeholder et gratis domænenavn og tilbyder ubegrænset lagerplads og båndbredde.

Denne mulighed er ideel til enkle websteder uden masser af trafik, inklusive blogs, porteføljer, websteder med mindre virksomheder, personlige websteder og databasestyrede websteder.

Administreret WordPress Hosting (Dream Press 2)

For $ 19,95 pr. Måned er dette den ideelle mulighed for dem, der søger efter en omfattende, WordPress-optimeret hosting.

Planen inkluderer hosting i virtuelle private servere med 30 GB SSD-opbevaring, PHP 5.5 med OpCache og valgfri HHVM, automatisk WordPress-installation og centrale opdateringer. En af de vigtigste fordele ved denne plan er, at du får 24/7 WordPress-relateret support fra DreamHost-eksperter via live chat, Twitter eller e-mail om ethvert WordPress-tema eller plugins.

Virtuelle private servere

Fra $ 15 pr. Måned er denne indstilling ideel til virksomheder, e-handelswebsteder, designere og udviklere, der leder efter en kraftfuld, hurtig og stabil mulighed for at køre websteder og webapplikationer, der modtager en betydelig mængde trafik. DreamHosts virtuelle private serverhostingstjenester findes i fire forskellige størrelser. Alle tilbyder ubegrænset båndbredde, ubegrænset domæner, IPv6, 24/7 netværksunderstøttelse og 100 procent netværks oppetid.

4 valg i DreamHost VPS - prisen starter ved $ 15 / mo og går helt op til $ 120 / mo for 8 GB RAM og 240 GB SSD-lagerplads.4 valg i DreamHost VPS – prisen starter ved $ 15 / mo og går helt op til $ 120 / mo for 8 GB RAM og 240 GB SSD-lagerplads.

Dedikerede servere

Alle DreamHosts dedikerede servere kan prale af op til 1 TB lagerplads til alle dine filer, CPU-server-grade, fuld root-adgang, multi-core-processorer, automatisk administrerede sikkerhedskopieringer, ubegrænset båndbredde og ubegrænset support 24/7. For $ 169 pr. Måned modtager du 4 GB RAM; for $ 209 pr. måned modtager du 8 GB RAM; og for $ 249 pr. måned modtager du 16 GB RAM. Alle dedikerede server-hostingplaner faktureres månedligt, så der er ingen løbende forpligtelse.

DreamHost Special Rabat: WHSR25

DreamHost Discount – $ 7,87 / mo for første kontrakt
Brug promo-kode: WHSR25 for at aktivere tage $ 25 rabat fra din første regning.

For at aktivere denne specielle rabat, .

(Du skal klikke på denne knap for at aktivere vores specielle rabat.)

DreamHost vs andre hostingfirmaer

Sådan staples DreamHost sammen med andre –

Hosting Services
DreamHost
En lille appelsin
InMotion Hosting
A2 Hosting
SiteGround
Planlæg gennemgangDelt hostingLille planProTurboGrowBig
Solid State Drive (SSD)?JaIngenJaJaJa
Auto Malware ScanningJaIngenJaIngenIngen
Addon-domæneUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
CDNGratis skyflareIngenIngenGratis skyflareGratis skyflare
Fuld refusionsforsøg97 dage90 dage90 dage30 dage45 dage
Tilmeldingspris *$ 7,87 / mo$ 8,80 / mo$ 13,99 / mo$ 9,31 / mo$ 5,95 / mo
Lær mereASO ReviewInMotion ReviewA2Hosting anmeldelseSiteGround-gennemgang

Side-ved-side-sammenligning med andre

 • DreamHost vs A Small Orange
 • DreamHost vs InMotion Hosting
 • DreamHost vs A2 Hosting
 • DreamHost vs SiteGround
 • DreamHost vs BlueHost
 • DreamHost vs HostGator

Fordele: Enkel, rimelig pris, god support

Jeg købte den billigste pakke, de tilbød ($ 15 bukke pr. Måned), gennemgik den lette hostinginstallation til WordPress på blot et par klik, og fem måneder senere føler jeg mig stadig temmelig tilfreds med valget. Hvad kan jeg lide mest ved DreamHost? Sammenfattet med tre ord – enkel, pris og hjælpsom.

At være forfatter og ikke teknisk person, har jeg brug for noget, der ikke er alt for kompliceret. Jeg vil være i stand til hurtigt at konfigurere og finde ud af ting på egen hånd, hvis der skulle foretages ændringer på min konto. DH opfylder alle disse krav (og har siden dag 1 brug af deres tjenester).

Efter at have tjekket online, indså jeg temmelig hurtigt, at DreamHosts priser er det mest rimelige for det, der tilbydes. Mens andre udbydere opkræver $ 20 og derover for de mest basale hosting-pakker, tilbyder DH en til omkring $ 15 om måneden – fantastisk til folk, der ikke har brug for noget for godt og har et budget.

Til sidst vil jeg hjælpe kundeservice! Der er ikke noget værre end at støde på et problem og derefter vente for evigt på, at nogen kommer tilbage til dig om, hvordan du løser det. Hver gang jeg har fundet et problem og har brug for hjælp, har DreamHost kundeserviceteam kommet tilbage til mig med en løsning på bare få timer. Desuden er holdmedlemmerne, jeg har talt med, høflige i alle deres e-mail-korrespondenter og tydelige i deres forklaringer. Vinde!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map