FastComet er et relativt nyt hostingfirma, der tilbyder en bred vifte af hosting-tjenester.


Officiel rekord fortæller, at virksomheden startede deres virksomhed som en systemadministratorudbyder og udvidede til webhostingvirksomhed i 2013.

Vi begyndte at spore FastComet (grundlæggende plan – FastCloud) i oktober 2017. Desværre, trods at de var en relativ begivenhed, tøvede virksomheden ikke med at annullere en prislåsegaranti til deres kunder for nylig, hvilket resulterede i hårde følelser og brændte tegnebøger rundt omkring.

Hvis du er på udkig efter en prislåse-hostingplan, kan InterServer fungere som alternativet.

Denne gennemgang er baseret på data, vi indsamlede fra vores testsite, der er vært på FastComet, og tilbagemeldinger fra den offentlige bruger fra Internettet.

Om FastComet, virksomheden

 • Hovedkvarter: San Francisco, Californien
 • Etableret: 2013 (baseret på WhoIs post)
 • Tjenester: Delt, VPS, dedikeret hosting

PROS

  Flere serverplaceringer Alle priser kontrolleres nøjagtige i løbet af januar 2020-opdateringer. For at få den bedste nøjagtighed skal du kontrollere den officielle prisliste på https://www.fastcomet.com/

  Sammendrag: FastComet Hosting – Ja?

  Hurtig opsamling:

  ULEMPER

   FastComet er en styrke, der skal beregnes i hostingverdenen, der tilbyder billige og overkommelige hostingplaner med formidable funktioner og ressourcer.

   Det har også omfattende plantyper, der imødekommer næsten ethvert krav. Uanset om du vil bygge et lille websted eller et, der vil modtage millioner af besøgende om måneden, har du muligheder, der giver dig den computerkraft, du har brug for. Bedst af alt, priser er meget fremad og over bord. Applikationssupport og tilgængelighed er bare prikken over i’et allerede på en meget sød kage.

   Men jeg siger, at i sidste ende er den bedste måde at opleve en service at teste den, og FastComet tilbyder en 45-dages pengene-tilbage-garanti for dig at beslutte, om det er den rigtige partner, du har brug for. Ingen skade ved at prøve dem.

   FastComet anbefales til …

   Webstedsejere, der ønsker en pålidelig webhost, der tilbyder et væld af nyttige funktioner.

   Alternativer og sammenligninger

   Hvis du leder efter alternativer til FastComet, her er en liste over 10 bedste webhosts, vi foreslår. Du kan endda bruge vores værtssammenligningsværktøj til at sammenligne FastComet med andre hostingfirmaer. Lad os se på et par hurtige sammenligninger:

   • FastComet vs SiteGround
   • FastComet vs A2 Hosting
   • FastComet vs Hostinger
   • FastComet vs InMotion Hosting
   • FastComet vs GreenGeeks
   • FastComet vs Arvixe
   • FastComet vs InterServer
   • FastComet vs GoDaddy

   For flere detaljer eller for at bestille FastComet, besøg (link åbnes i nyt vindue): https://www.fastcomet.com

   (P / S: Links på denne side ovenfor er tilknyttede links – hvis du køber via dette link, krediterer det WHSR som din henvisende. Sådan holder vores team denne side i live i 8 år og tilføjer flere gratis hostinganmeldelser baseret på reelle testkonto – din support er meget værdsat. At købe via mit link koster dig ikke mere.)

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me