FatCow anmeldelse

Etableret i 1998, FatCow lavede et navn for sig selv ved at levere webhostingtjenester til små til mellemstore virksomheder.


FatCow ejes og administreres af Endurance International Group (EIG), som også ejer iPage, BlueHost, Hostgator, JustHost og snesevis af poopular hosting-mærker. * På grund af dette konkurrerer FatCow ikke bare med sig selv. Det er også i konkurrence med sine partnerfirmaer.

Jeg testede FatCow i 2009, og på det tidspunkt havde jeg et positivt indtryk af dets service. Jeg var imponeret over hvor anderledes virksomheden var, og jeg var tilfreds med dens gammeldags service. Meget kan dog ændre sig på få år, og det har været tilfældet med FatCow.

Tjek hvad FatCow har at tilbyde, og hvordan min mening om webhosten har ændret sig i de sidste flere år.

* Bemærk: Du kan se den fulde liste over hostingmærker, der ejes og administreres af Endurance International Group i dette indlæg.

Min oplevelse med FatCow: Hvad er godt?

Fordel nr. 1: Gennemsnitlig oppetidsrekord

Jeg kan godt lide flere ting ved FatCow. En af de bedste funktioner er oppetiden. Selvom jeg i øjeblikket ikke har et testwebsted, sporer jeg et websted, der ejes af en af ​​mine venner, og jeg er imponeret over stedets oppetidspost. Værten er pålidelig, hvilket er noget, du altid vil have, når du har et websted op, uanset om du bruger det til erhvervsmæssig eller personlig brug.

Baseret på min rekord – har FatCow i gennemsnit været 99,85% – 99,9% oppetid. Tallene er ikke toppen i klassen, men gode nok til en vært, der opkræver mindre end $ 5 / mo. Følgende billeder er den nyeste oppetidsscore (skærm taget fra Uptime Robot) på vores testsite.

fatcow - 201603FatCow marts 2016, der er vært for oppetid: 100%

FatCow Uptime (august 2014): 100%

FatCow Sidste 30 dages driftstid (august 2014)FatCow Sidste 30 dages driftstid (august 2014)

FatCow Uptime (maj 2014): 99,91%

FatCow Uptime Score (april - maj 2014)FatCow Uptime Score (Sidste 30 dage, april – maj 2014)

opdateringer

Folk på Hrank overvåger FatCow delte hostingpræstationer (over 60 IP’er) nøje. Her er FatCow-præstationerne for maj, april og marts 2019.

FatCow registrerede 100%, 99,942% og 99,98% oppetid for henholdsvis maj, april og marts 2019. Kilde: Hrank FatCow-gennemgang.

Fordel nr. 2: Daglig sikkerhedskopi

Jeg kan også godt lide den måde, FatCow tilbyder en daglig backup-service.

De fleste billige hostingudbydere gør ikke dette, så dette er en enorm fordel. Du ønsker, at dine oplysninger skal beskyttes, og det får du med FatCow uden at bruge et ton penge på tredjeparts-sikkerhedskopier.

FatCow-gennemgang af Michael Bely, tidligere FatCow-bruger

m bely

Michael Bely fra Research As A Hobby skrev et langt stykke anmeldelse af FatCow Hosting og følgende spørgsmål&En opsummeret hans oplevelse med webhosten. Dette bør være et nyttigt stykke information for dem, der overvejer FatCow.

J: Jerry Low / M: Michael Bely.

Om Michael Bely og hans tid på FatCow

J: Hej Michael, tak for at hjælpe med vores FatCow-gennemgang. Til start, kan du fortælle os mere om dig selv og din oplevelse af blogging?

M:

Jeg har blogget siden juli 2013. Min interesse er at forske og vise bloggerne effektive måder at nå deres mål på en detaljeret, sandfærdig og hjælpsom måde. Mit primære fokus er værktøjer og midler til bloggere.

Hvor længe har du været hos FatCow? Og kort, hvordan ville du opsummere din oplevelse med hosting?

1 måned med FatCow, og mere end hundrede værter inden for 2 sidste år. Jeg har arbejdet som en teknisk manager for SEO-klienter, så jeg har haft et tæt samarbejde med alle disse hostingfirmaer.

Hvad Michael ikke kunne lide ved FatCow-hosting

J: Det største problem med FatCow er … 

M:

Ydeevne (langsomhed).

Startproblemer, efter at jeg købte hosting (jeg måtte vente i 24-48 timer, før jeg installerede WordPress. Og webstedsbyggeren fungerede ikke ud af kassen). Jeg kunne kontakte support for at løse problemerne, men disse spørgsmål skulle ikke have fundet sted i første omgang.

[Flere detaljer i de følgende billeder.]

fatcow-serverydelse 1Dag 1 – server reagerer på sekunder og lang tid.fatcow-serverydelse 2Dag to.

Da jeg anmodede om refusion, modtog støtten det mere end passende.

Positiv i FatCow og hosting rådgivning

J: Er der noget godt, du vil tale om denne webhost?

M: Supporten findes (chat, telefon), som er god i sig selv. Støtten er generelt høflig.

J: Hvor er du vært for de fleste af dine websteder i dag? Hvad får dig til at lide / stole på dem?

M: Jeg vil frem for alt understrege to virksomheder – Min største vært er EuroVPS. Det er en professionel-orienteret hosting-service. Også kan jeg godt lide StableHost – pålidelig ydelse til meget lille pris.

J: Mange tak for din tid.

Den nederste linje: Så er FatCow a Go?

FatCow er sandsynligvis forbi sin første.

På et tidspunkt var det en lovende service med meget at tilbyde sine kunder, men den tid er væk. Tidligere nød jeg denne vært, men det er på tide at sætte denne ko ud på græs. Gå med en af ​​de andre værter, der administreres af det samme firma. Du får den samme pålidelige service for mindre penge.

FatCow-hosting-sammenligninger

Hvis du var på udkig efter en billig webhost som FatCow – InterServer, Hostinger, A2 Hosting, TMD Hosting eller endda EIG-ejet BlueHost er nogle gode alternativer.

Sammenlign FatCow med andre

Her er, hvordan andre hostingudbydere stables sammen med FatCow.

 • FatCow vs InterServer
 • FatCow vs TMD Hosting
 • FatCow vs A2 Hosting
 • FatCow vs BlueHost
 • FatCow vs InMotion Hosting
 • FatCow vs SiteGround
 • FatCow vs Fastcomet

For flere detaljer eller for at bestille FatCow, kan du besøge (åbnes i nyt vindue): https://www.fatcow.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map