Oprjochte i 2006 af Jamie Opalchuk, tilbyder HostPapa, i Ontario i almindelige webhostingbedrifter, små virksomheder, webudviklere og forhandlere i antal weboplossinger.


Dyopløsninger omfetsje dielde webhosting, hosting-planlægning for firtuele privee-server (VPS) for små virksomheder, i webside-byggeri til træk og slip, og i stærk opsje for flere forhandler-forhandler for udviklere og IT-virksomheder.

Det selskab fremhævede, at det er målet om, at enhver kunde, der modtager en hostingpakket, der kan give dem der søger, er stiftet af poerbase kundeservice. HostPapa blev navngivet 27e årlige PROFIT 500 Ranking fan af det rapste vækstfirma i Canada i 2015.

Myn historie med HostPapa

Jeg havde hvad 2010-oplevelse med HostPapa i XNUMX – serveren, som altid var på faldet; en de gratis var ultra-billigeap. Dochs ferliet ik HostPapa neidat mit woldiedigensprojekt enige og se noait tilbage. Oan’t kortlyn.

I desimber 2016 har jeg i interview med den oprigtige fan af virksomheden, Jamie Opalchuk. It wie in fruchtbere sesje. Dhr. Jamie wie heul behelpsum, heul kunde og gennemsigtig med syn firmasfieringen. Jeg besluttede, at jeg åbner flere oplysninger om HostPapa-ve-leare. Jeg har ikke testet et nyt test på HostPapa Business Pro (dield hostingplan) og jeg har også gennemført en undersøgelse, der er udført til at have hostingplanlægning. Det dækker af, at HostPapa-hostingplanter er gratis betelber er (se min billige billet-hostingsguide til fergeliking) og har Prestationer er over gennemsnit. Som jo HostPapa tochten – lês troch om mere at lære om denne Kanadeeske webhost.

Introduktion af HostPapa

 • Haadkertier: Ontario, Kanada, FS
 • Oprjochte: 2006, gennem Jamie Opalchuk
 • Tsjinsten: Delt, VPS, WordPress, en forhandler-hosting

Fûgel-hver-werjefte-fan af bygningen af ​​HostPapa i Ontario, Canada.Ifølge Jamie – ihieret det selskab HostPapa ~ 120 mennesker og vært på det i øjeblikket ~ 500.000 websider.

PROS

  HostPapa-plannen en -prizen

  útspraak

  Eksklusive korting: HostPapa med $ 3,36 / mo

  Om dette tilbud til ven, brugk-kuponkoade “WHSR”; af klik gewoan på denne promo-keppeling.

  Eksklusive korting på HostPapa dielde hosting.

  HostPapa-tilbud er ikke alle. Som eksklusiv partnerfan af HostPapa er WHSR af steat om jo it få afsluttende premierpriser (58% kortlægning af Starterplan).

  * Klik om i fergruttingôfbylding te maken

  Krij fyrdere kortere som jo HostPapa bestelle med vores promo-keppeling. Den pris, der jo betelje = ($ 142,20 – $ 21,33) / 36 = $ 3,36 / mo.

  HostPapa eksklusive købspriser mod normale priser

  Denne særlige korting er fan tapassing på alle hosting hosting-planer – Starter, Business og Business Pro. De tabel herunder toant de prizen for en nei korting for 3 år abonnement.

  VærtPapaNormale prisMei kortingBesparingen (3 år)
  forret$ 7,99 / mo$ 3,36 / mo$ 166,68
  Bedriuw$ 12.99 / mo$ 3,36 / mo$ 346,68
  Business Pro$ 19.99 / mo$ 11,01 / mo$ 323,28

  Premium servereLoginpriis **$ 19.99 / mo$ 59,99 / mo$ 109,99 / mo$ 149,99 / mo$ 249,99 / moFornyelsespris$ 19.99 / mo$ 59,99 / mo$ 109,99 / mo$ 149,99 / mo$ 249,99 / mo

  * Bemærk: Det er vigtigt at markere, at HostPapa administrerede VPS-hosting tilbudt mod et ekstra gebyr på $ 19 / mo. De gratis er opsjoneel. Dat Funktionen dateres som jo wolle dat HostPapa jo serverproblemer fersoarget, som befeiligings revision, netværksproblemer, software-opgraderinger, migrering og firewall-opsætning, jo ekstra skal betelje. Oars skal jo de selsbehearde opsje kieze.

  ** VPS tilmeldingspris er altid tilgængelig på 36 fans og en pris på samme pris.

  Faak stelde fragen om HostPapa Hosting

  Hoe goed er HostPapa?

  HostPapa tilbyder fatsoenlignende valuta for pengeplaner og hat relativt kraftig oppetid. En ting om fortrolig historie er .

  Som shopper skal du være opmærksom på fanen til indmelding og de fernijingspriis fordel for jo beslutning.

  Hvor sitte HostPapa-tsjinners?

  HostPapa er opmærksom på flere serverlokaler om heule verdens i Hawwen, mar rydder det til besked om, hvor der er to gange, der er tilgængelige for hosting i Danmark – Canada og de Forenede Stater.

  Hoe brûk ik HostPapa webside bouwer?

  De HostPapa Website Builder er under sin seksje af webside-ark. Start det sil i grafisk system med brugerynterface åbent dat wurket ændret i searje ynstellings og widgets. Som jo nei til alternativ søgning, er her listen med populære webstedsbouwere.

  Hat HostPapa griene hosting?

  Ja. HostPapa hat vest køber duorsume enerzjy credits til syn koalstoffoetsprint siden 2006 til kompensering.

  Hvordan annulerer ik HostPapa?

  Om i HostPapa-tsjinst til annulering, meld jo oan af jo dashboard og wreidzje det ljepblêd ‘MyServices’ út. Wreidzje det tsjinstgebiet ud fra, at du vil annulere og klikke på ‘Detaljer’. Sjoch derwei til de knap ‘Annulearje oanfreegje’.

  Oardiel: Moatte jo mei HostPapa Hosting gean?

  Fluch opnij:

  ULEMPER

   Ried ik HostPapa oan? Ja. Jeg holder foral fan har funktions-rike planlæggere og lege til meldingsprizen.

   Mar er HostPapa de bedste webhost i mærket? Jeg ville wierskynlik nee sige. De djoere fernijingsprizen drukke se derút budzjet dielde hosting og sil wierskynlik i spænding være på ‘den første linje fan i store lytsere websider ..

   Som jo om en af ​​andre redskaber ønsker, at dit websted bliver vært i FS i Canada, er han HostPapa perfoarst ien fan ‘e bedste keuzes.

   HostPapa-alternativen en fergeliking

   HostPapa bliver normalt fergelike med de følgende hostingproviders.

   • HostPapa vs GoDaddy – GoDaddy er en fan af de gamle navnemænd i domeinbedriuw. Harren ferlykbere dielde hostingplan (Deluxe) begyndt med $ 7,99 / mo.
   • HostPapa vs GreenGeeks – GreenGeeks er kendt for sin miljeufreonlike hostingpraktiken. Harren dielde hostingplan begyndte med $ 2,95 / mo.
   • HostPapa vs Hostgator – Det mærke (en virksomhed) Hostgator bestiet hast twa desennia. Hatchling-plan (ferlykber dield plan) kostet $ 2,75 / mo.
   • HostPapa vs SiteGround – SiteGround tilbyder brugervenlige keuzes i serverlokationer og nyovative serverfunktioner. Harren dielde hostingplanlægning begynder af prisen fra $ 3,95 / mo.

   Besøg dan ek:

   • HostPapa vs Hostinger
   • HostPapa vs BlueHost
   • HostPapa vs InMotion Hosting
   • HostPapa vs A2 Hosting
   • HostPapa vs iPage

   For flere detaljer som HostPapa te bestellen, besøgende (link iepent yn nij finster): https://www.hostpapa.com/

   (P / S: Links i denne side herboppe er tilknyttede links – som jo offentliggjort via dette link sil det WHSR krediterer som jo refererer. Dette er vores team på denne side i 8 år i livet holdt og flere fergese hosting ratings tafoegje steder på ægte testkonto – jo støtte bliver meget korrekt. Keapjen via mit link kostet jo net mear.)

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me