HostUpon-gennemgang

Baseret i Toronto, Ontario, tilbyder HostUpon webhosteløsninger til både enkeltpersoner og virksomheder i alle størrelser. HostUpon skiller sig ud for sit engagement i kundeservice. Virksomheden tilbyder 24/7 kundesupport samt en 30-dages pengene-tilbage-garanti.


HostUpon-hostingsplaner

HostUpons tjenester kan opdeles i fire kategorier:

Delt hosting

HostUpon tilbyder to forskellige delte hostingplaner:

 • Start ubegrænset plan for $ 3,95 / mo
 • Forretnings ubegrænset plan for $ 7,95 / mo

Begge planer inkluderer

 • Ubegrænset båndbredde på webstedet
 • MySQL-databaser
 • e-mail og FTP-konti
 • dedikeret IP
 • indsendelse af søgemaskiner

Den eneste forskel mellem de to planer er, at forretnings ubegrænset plan tilbyder FFmpeg videomoduler til sociale netværk (se billede nedenfor).

HostUpon-delte hosting-pakkerHostUpon-delte hosting-pakker

VPS Hosting

Alle HostUpons VPS-hostingplaner tilbyder ubegrænset premium båndbreddeoverførsel, ubegrænset MySQL-databaser, ubegrænset e-mail- og FTP-konti og en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Med hensyn til diskplads, hukommelse og IP-adresser tilbyder virksomheden fem lagdelte tilbud i priser mellem $ 49,95 / mo og $ 149,95 / mo for bedst at imødekomme dine behov.

VPS Hosting
VPS 20
VPS 50
VPS 75
VPS 100
VPS 150
RAID Disk Space20 GB50 GB75 GB100 GB150 GB
vædder512 MB1 GB1,5 GB2 GB3 GB
IP-adresser22233
Månedlig pris$ 49,95$ 69,95$ 89,95$ 110,95$ 149,95

Et af højdepunkterne ved HostUpons VPS-tjenester er WHM & cPanel, som er blandt de bedste i branchen. Disse kontrolpaneler giver kunderne mulighed for at oprette individuelle cPanel-konti for kunder; administrere kvoter, båndbredde og pakkefunktioner; oprette ubegrænsede e-mail-konti og tilføjelsesdomæner; og se analytiske oplysninger.

Forhandler-hosting

HostUpon tilbyder også omfattende forhandlerhostingstjenester, så du kan starte din egen hostingvirksomhed ved hjælp af HostUpons tjenester. Alle tilbyder ubegrænset båndbredde, ubegrænset MySQL-databaser, ubegrænset e-mail- og FTP-konti og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Forhandler-hosting
RS 100
RS 200
RS 300
RS 400
RS 500
Diskplads15 GB30 GB50 GB75 GB100 GB
Videresolgt konto103050100Ubegrænset
Månedlig pris$ 19,95$ 29,95$ 49,95$ 69,95$ 99,95

Cloud Hosting

Den største fordel ved HostUpons cloud-hostingtjenester er, at de kan prale af betydeligt mere CPU og hukommelsesstyrke end delte hostingmuligheder.

Virksomheden har to forskellige cloud-hostingplaner, hvoraf den første 50 GB diskplads til $ 49,95 pr. Måned, og den anden tilbyder 100 GB diskplads til $ 99,95 pr. Måned. Ellers tilbyder begge planer MySQL-databaser, POP / IMAP-e-mail-konti med webmail, et gratis domæne for livet og tilføjelsesdomæner. HostUpon tilbyder også en gratis webstedsbygger eller gratis webstedsoverførsel / migration som en del af sine cloud-hosting-tilbud samt support 24/7.

Besøg HostUpon Online

HostUpon Uptime Review

Jeg fik en gratis konto og domæne til denne anmeldelse; og det følgende er den oppetidspost, jeg optog.

HostUpon oppetidsscore = 100% (august 2015)HostUpon oppetidsscore = 100% (august 2015)

Vigtige ting at vide: Kundesupport, begrænset delt hosting og CPU-strøm

For at forstå HostUpon bedre, foretog jeg en kort samtale med virksomhedens marketingdirektør Eric Unger. De følgende tre spørgsmål (og svar) er mest vigtige for dem, der overvejer denne webhost.

Eric, hvad kan vi vide mere om HostUpon supportteam?

Alt, hvad vi gør på HostUpon, er fokuseret omkring det vigtigste aspekt af vores forretning; vores kunder. Hosting er et meget konkurrencedygtigt marked, og vi har altid investeret meget i vores forskellige supportmuligheder for at adskille os fra vores konkurrenter. Uanset om du ringer til, sender en supportbillet eller samarbejder med en repræsentant i Live Chat, taler du altid med en person, der arbejder direkte på vores Toronto-kontor.

Vores hovedkontor er beliggende i centrum af Toronto i nærheden af ​​vores datacenter. Vi er et team på 11 personer, der har en passion for internettet. Vores fokus på intern support med nul outsourcing har gjort det muligt for os at levere pålidelig og overkommelig hosting med skræddersyet support. Vi har modtaget forskellige branchepriser for vores støtte, og vi investerer fortsat i lokale talenter for at sikre, at vi leverer den bedste kundeservice til vores hostingkunder.

Hvad er begrænsningerne i HostUpon delt hostingplan?

Det delte hostinglandskab har ændret sig drastisk gennem årene. Med vores implementering af Cloud Linux-teknologi på vores delte hostingplaner er vi i stand til at segmentere klienter fra hinanden på vores delte server, hvilket giver dem dedikerede ressourcer til deres webhostingplaner. Dette sikrer også, at et misbrugende websted ikke kan påvirke serveren eller dets tilstødende websteder.

Vores Starter Unlimited-plan leveres med 50% CPU-anvendelse, ubegrænset virtuel hukommelse og 1 GB fysisk hukommelse. Denne plan er perfekt til nye websteder og leveres med alle de væsentlige funktioner til at rumme en gennemsnitlig blog, personlig eller forretningswebsted. Det fungerer også godt til små online butikker og e-handelswebsteder.

Vores Business Unlimited-plan leveres med 90% CPU-anvendelse, ubegrænset virtuel hukommelse og 2 GB fysisk hukommelse.

Denne plan er rettet mod websteder med høj trafik med ekstra ydelse og kraft, der sikrer skalerbarhed. Business Unlimited-planen er populær blandt kunder, der foretrækker at være vært for flere websteder på en konto. Business Unlimited-planen leveres også med en dedikeret IP-adresse og vores indsendelse af søgemaskiner.

Sådan fungerer HostUpon-klyngeservere (billedkredit: HostUpon).Sådan fungerer HostUpon-klyngeservere (billedkredit: HostUpon).

Hvad ville der ske med hans / hendes side, når en bruger bruger for meget CPU-strøm?

Dette er et stort spørgsmål Jerry, da kunder skal informeres om skalerbare muligheder, efterhånden som deres websteder vokser og udvides.

Når en kundekonto bruger store ressourcer, har vi forskellige opgraderingsmuligheder, men vigtigere er det, at vi tager den fra sag til sag. Opgradering er ikke altid løsningen, vi prøver at identificere, hvilke ressourcer, der begrænser kunden, da det simpelthen kan være et plugin eller et tema, der skaber problemer, og blot at rette det kan drastisk forbedre deres ydelse.

Hvis en opgradering er den bedste løsning, anbefaler vi enten vores Cloud Hosting, VPS eller dedikerede serverplaner. Vores Cloud Hosting er en fuldt administreret service for kunder, der har brug for flere ressourcer, men ikke nødvendigvis ønsker at administrere en server.

Vores VPS-planer har rodadgang, perfekt til udviklere og brugere, der ønsker total kontrol over deres hostingmiljø. Vi bruger VMware-virtualisering, da det har vist sig at være stabilt og udvideligt. VMware tillader også vores kunder at skifte mellem VPS-planer uden driftsstop.

Til sidst tilbyder vi dedikerede servere, der er ideelle til kunder, der ønsker deres egen fysiske server med dedikerede ressourcer. Vores dedikerede servere kan tilpasses fuldt ud med de nøjagtige specifikationer, som vores kunder har brug for. Kort sagt bliver du kun faktureret for de ressourcer, du bruger. Derudover er vores dedikerede servere også skalerbare undervejs, så tilføjelse af mere hukommelse eller CPU-strøm gøres problemfrit uden nedetid.

Resume / anbefaling

At opsummere:

 • HostUpon er et 100% canadisk ejet hostingfirma. Kundesupport udføres fuldt ud af personale, der er hjemmehørende på deres Toronto-kontor.
 • Webhost ramte 100% oppetid i vores første testmåned – hvilket er meget godt for en billig webhost.
 • Som med alle andre delte hostingtjenesteudbydere, er HostUpon ubegrænset hosting bundet af en stram politik for serverressourcer. Suspension forekommer, hvis brugere overtræder dette udtryk (læs ToS-udtryk (c) Brugerpolitik for overdreven ressource).
 • HostUpon anbefales til dem, der er på udkig efter en billig mulighed for webhost.

Sammenlign HostUpon med andre

 • HostUpon vs HostPapa
 • HostUpon vs GoDaddy
 • HostUpon vs BlueHost
 • HostUpon vs A2 Hosting
 • HostUpon vs GreenGeeks
 • HostUpon vs Hostinger
 • HostUpon vs Hostgator
 • HostUpon vs InMotion Hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map