Mens Miss Hosting startede som et team på ni kolleger, der arbejder sammen for at imødekomme offentlighedens krav til hosting, er det vokset til et større team, der har samlet 45 års delt webhosting-oplevelse.


Holdet er en del af Miss Group. Miss Group er en stor forretningsgruppe med hovedkontor i Stockholm, Sverige. Miss Group tilbyder en række internetrelaterede tjenester. Mens Miss Hosting betjener mennesker over hele verden, er dens primære fokus på nordiske lande. Det leverer sine tjenester til private mennesker, virksomheder og organisationer.

Jeg begyndte at teste Miss Hosting i april 2016. Jeg kiggede på de forskellige hosting-planer og udarbejdede en liste over hvad jeg kan lide, samt nogle ting, som jeg synes, du skal vide, inden jeg går videre med Miss Hosting.

Lad os først se på de forskellige hostingplaner, der er tilgængelige med Miss Hosting.

Hvad er der i pakken? Miss Hosting-hostplaner

Miss Hosting har forskellige hostingplaner, der imødekommer dine behov.

Delt hosting

Først – den hostingplan, jeg tester – delt hosting.

Vælg mellem grundlæggende, professionelle og ultimative delte hostingplaner. Lige nu kan du få den grundlæggende plan for så lavt som $ 1,25 om måneden, mens den ultimative plan kun er 3,75 dollar om måneden. Den grundlæggende plan leveres med 1 websted og 100 GB overflødig lagring, mens Professional-planen indeholder 10 websteder og 250 GB overflødig lagring. Du kan være vært for et ubegrænset antal websteder og få ubegrænset overflødig opbevaring med Ultimate-pakken.

Alle pakker inkluderer ubegrænset båndbredde og hosting af e-mail.

Hosting PlansBasicProfessionalUltimate
Diskopbevaring100 GB250 GBUbegrænset
båndbreddeUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
Websted til vært110Ubegrænset
E-mail-kontiUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
Fuld refusionstid45 dage45 dage45 dage
Tilmeldingspris (1 år)$ 1,25 / mo$ 2,50 / mo$ 3.75 / mo
Fornyelsespris (1 år)$ 5,59 / mo$ 11,59 / mo$ 18,59 / mo

Forhandler-hosting

Miss Hosting har også forhandler-hostingplaner tilgængelige. Vælg en af ​​disse planer, hvis du vil oprette din egen webhostingvirksomhed. Vælg mellem grundlæggende, professionelle og ultimative planer, der spænder i pris fra $ 25 om måneden helt op til $ 124,92 om måneden. Planerne starter med 50 GB diskplads og 500 GB båndbredde og går op til 200 GB diskplads og 500 GB båndbredde. Uanset hvilken plan du vælger, har du adgang til ubegrænsede websteder og domæner.

VPS Hosting

Endelig kan du vælge mellem fem VPS-pakker. De varierer i pris fra $ 5 om måneden op til $ 80 om måneden. Den billigste pakke leveres med 512 MB RAM, en 1-core processor, en 20 GB SSD-disk og 1 TB båndbredde. Den dyreste pakke har 8 GB RAM, en 4-core processor, en 80 GB SSD-disk og 5 TB båndbredde.

Dedikeret hosting

Dedikerede servere er en anden mulighed. Dedikerede servere har også tre valgmuligheder med pakker, der spænder fra $ 145 om måneden til $ 245 om måneden. Du kan få fra 4 GB RAM op til 16 GB RAM med disse pakker. Alle pakkerne indeholder den samme kraftige harddisk. Basispakken har en Intel Pentium-processor, og de to andre bruger en Intel Xeon-processor.

Vigtigt at vide

Kun til de professionelle – SEO-hosting, der starter ved 25 IP’er

Mens Miss Hosting SEO-hostingplaner muligvis giver de fleste SEO’er våde drømme – er det bestemt ikke for nybegynderne. Du skal bestille mindst 25 IP’er, når du bruger Miss Hosting. På grund af det er det lidt dyrere end det sædvanlige. Og det vil tage nogen tid at konfigurere alt.

Skærm optaget:

misshosting seo hostingSEO’er vil sandsynligvis have våde drømme, der ser på denne tabel.

Dyrt delt hosting

Hvis du ser nærmere på de delte hosting-tilbud, er det dyrere end det er med mange af sine konkurrenter.

I nogle tilfælde vil du ende med at betale cirka dobbelt så meget for delt hosting, som du ville betale, hvis du gik med en konkurrent, men det betyder ikke, at du får dobbelt så mange funktioner. På grund af dette kan du overveje en billigere mulighed, hvis du vil have en grundlæggende delt hosting-pakke.

Bundlinjen

Miss Hosting er en god vært, men den delte hosting er dyre, end den burde være.

Når det er sagt, er dette et godt valg, hvis du vil have en overkommelig VPS, eller du arbejder på en SEO-kampagne. Med en overkommelig VPS-mulighed og en bekvem måde at være vært for flere domæner i forskellige lande åbner Miss Hosting døre, som andre hostingfirmaer holder lukket.

Sammenlign Miss Hosting med andre

Lad os se, hvordan Miss Hosting stabler op med andre lignende hosting-tjenester:

  • Miss Hosting vs GoDaddy
  • Miss Hosting vs Rose Hosting
  • Miss Hosting vs DreamHost
  • Miss Hosting vs Scala Hosting
  • Miss Hosting vs TMD Hosting
  • Miss Hosting vs SiteGround
  • Miss Hosting vs Hostinger
  • Miss Hosting vs InMotion Hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me