Network Solutions Review

Netværk blev oprettet i 1979 og var en af ​​de første virksomheder, der lancerede inden for DNS-registerbranchen. Selvom det startede som et teknologirådgivningsfirma, der primært fokuserede på systemprogrammeringstjenester, voksede virksomheden hurtigt og ekspanderede til andre områder, IPO-ing i 1997.


I årenes løb har denne Washington, D.C.-metroområdeorganisation modstået adskillige erhvervelser, inklusive den seneste erhvervelse i 2011 af Web.com, en overtagelse, der kostede $ 405 millioner og 18 millioner aktier.

Netværksløsningsalternativer

Hjemmeside: https://www.inmotionhosting.com

De vigtigste fordele

 • Solid serverydelse + Fremragende live chat support
 • Gratis webstedsmigration til første gangskunder
 • 90 dages pengene-tilbage-garanti (branche nr. 1)
 • Delt hosting starter ved $ 2,95 / mo (specialtilbud, 50% rabat)

2. SiteGround

Hjemmeside: https://www.a2hosting.com

De vigtigste fordele

 • Godt optimeret til bedst hastighedsydelse (vores side med delt hostet scorede TTFB < 550 ms)
 • Særlig rabat ved tilmelding + rimelige fornyelsespriser
 • Risikofri – kunder kan bede om refusion, når som helst de ønsker
 • Valg af serverplaceringer i fire kontinenter

Network Solution’s service på et øjeblik

Selvom Network Solutions er mest kendt for sine domæneregistreringstjenester, leverer organisationen også et utal af webservices, herunder webstedsudvikling, online marketingtjenester, hosting-e-mail-løsninger og webhostingtjenester.

Domænenavnsregistrering

Domænehosttjenester i fuld skala tilbyder mere end 50 forskellige udvidelsesmuligheder, herunder standardudvidelser .com, .net og .biz, samt udvidelser med statlige og landsspecifikke oprindelser, blandt andre.

Det skalerbare prisoversigt tilbyder domæneregistreringer for så lidt som et års sigt med optioner gennem en 100-årig registrering – prisophold gives for længere registreringsbetingelser. Nogle udvidelser, såsom .biz, .com og .info kommer gratis med en etårs registrering med den årlige pakke, selvom andre naturlige gebyrer og afgifter er forbundet.

E-mail-løsninger

Network Solutions e-mail-løsninger er virkelig skalerbare for at imødekomme alle behov fra eneejeren til virksomheden og alle derimellem.

Det mest basale niveau, nsMail ™, inkluderer 1 GB plads pr. Konto, spam- og virusbeskyttelse, adgang via en internetforbindelse og kompatibilitet med Outlook til prisfastsættelse til kun $ 1,75 pr. Måned. Midt-niveau indstillingen, nsMail ™ Pro, giver 2 GB plads med delte kalendere; opgaver; og kontakter, delt dokumenthåndtering og problemfri styring med Network Solutions ‘administrerede servere for så lidt som $ 4,99 pr. postkasse pr. måned. Den øverste plan plan, Microsoft® Hosted Exchange, starter ved $ 6,99 pr. Måned pr. Postkasse og understøtter en komplet Office Outlook®-oplevelse, ActiveSync® og BlackBerry® mobilitet og indbygget forretningskontinuitet og katastrofegendannelse.

Web-udvikling

I webstedets udviklingsarena tilbyder Network Solutions to muligheder for at oprette og lancere et websted på bare øjeblikke. Den lille plan ($ 6,95 pr. Måned) inkluderer et gratis brugerdefineret domæne, 5 GB lagerplads og 10 e-mailbokse.

Alternativt inkluderer den store plan ($ 9,95 / måned) et gratis domæne, 300 GB lagerplads og mere end 50 e-mailbokse. Begge inkluderer en gratis webstedsbygger med professionelle skabeloner for at gøre det nemt at opbygge og lancere et brugerdefineret websted.

Webmarketing

Network Solutions ‘marketingtjenester, kaldet nsMarketing ™, inkluderer en række forskellige tjenester, herunder SEO, betaling pr. Klik-annoncering, en pressemeddelelseskrivetjeneste, e-mail-marketing, support af Facebook-tilstedeværelse og mere.

Webhosting

Men som altid ligger min største interesse i udbyderens hostingfunktioner. Når jeg lander på Network Solutions ‘webside, bliver jeg straks mødt af en ren grænseflade med let forståelig prisfastsættelse med let at læse løsningssammenligninger. Jeg ser tre hostingmuligheder: Webhosting, en pakke med webhosting og marketing og en pakke med webhosting, marketing og butik. Ikke så synlige er mulighederne “avanceret hosting” og “VPS hosting”, som naturligvis er det, vi virkelig er interesseret i.

Avanceret hosting 

NetworkSolutions

Den “avancerede hosting” er tilgængelig i tre forskellige niveauer: Essential, Professional eller Premium.

Essential hosting starter på kun 2,99 dollar pr. Måned og inkluderer 300 GB diskplads med ubegrænset dataoverførsel. Det inkluderer 25 FTP-konti, 1.000 e-mailbokse med 1 GB lagerplads og tre aliaser pr. Kasse og statistik-software.

Professionel prisfastsættelse starter ved $ 3,99 pr. Måned og inkluderer 500 GB diskplads med ubegrænset dataoverførsel. Det giver også 50 FTP-konti og 2.500 e-mail-bokse med 1 GB lagerplads og tre aliaser pr. Kasse – plus statistiksoftwaren.

Præmien starter ved $ 36.99 pr. Måned og inkluderer ubegrænset diskplads, ubegrænset dataoverførsel, ubegrænset e-mail-bokse (samme parametre som de andre serviceniveau) og ubegrænsede FTP-konti.

Alle serviceniveauer inkluderer et gratis domæne og 100 domæneindikatorer.

For så vidt angår hvad den faktiske service leverer, kan Network Solutions prale af en 99,9% Unix® oppetid med automatiske sikkerhedskopieringer. Det giver også en 24/7 telefon- og e-mail-supporttjeneste, nem FTP-adgang, webstedsbyggerværktøjet, programmeringssprogsupport, et klik med WordPress-installation og muligheden for at bruge dit eget domænenavn.

Virtuel privat server-hosting 

Netværk Løsning vps hosting

VPS-hosting starter ved $ 40 pr. Måned for Essential-pakken eller $ 80 per måned for Professional og garanterer fuld rodniveau-kontrol ud over at understøtte mest ethvert program, 512 MB garanteret RAM, 24/7 reel person support, 10 GB eller 50 GB diskplads og 500 GB eller 20.000 GB overførsler.

 Netværksløsninger: Den ikke-så-gode

Netværksløsninger er dog næppe en budgetleverandør – den lave introduktionsomkostning pr. Måned for den basale hosting er kun for den første måned – derefter starter den årlige sats ved $ 119,50 ($ 9,95 pr. Måned).

Frygtelig serverstyring og kundeservice

Derudover er der nogle vigtige serviceproblemer, der starter med den forfærdelige serveradministration – der er et kendt problem med mangel på sikkerhedskopier og serveropdateringer.

Derudover er Network Solutions kendt for at have oversolgt værten – skønt de bestemt ikke er de eneste, der gør det. Organisationen har desværre et meget dårligt ry for kundeservice – søg på nettet, og du vil finde kunder, der konstant klager over langsomme responstider og ineffektivt supportpersonale.

Seneste feedback på Network Solutions-hostingtjenester - ser ud til, at tingene ikke fungerer helt lige bag scenen (Kilde).Seneste feedback på Network Solutions-hostingtjenester – ser ud til, at tingene ikke fungerer helt lige bag scenen (Kilde).

Web 2.0 overtagelse

Navnlig under Web.com-overtagelsen i 2011 afskedigede Web.com mere end halvdelen af ​​Network Solutions ‘originale personale, hvilket forklarer, hvorfor klagerotterne er steget støt i løbet af de sidste flere år.

Det er uheldigt, fordi der er nogle indløsende faktorer for Network Solutions ‘hosting og andre tjenester – men i dette tilfælde opvejer negativerne positive. Den vigtigste ting ved succesfuld kørsel af dit websted er at med succes holde den op og køre pålideligt, konsekvent og hurtigt – og desværre føler jeg mig bare ikke sikker på, at Network Solutions kan levere disse krav.

For meget oversalg

Selvom det praler med 99,9% oppetid, er kundeserviceproblemer og oversalg af værten enorme problemer, som virksomheden har brug for at løse.

Hvad sker der i 0,01 procent af nedetiden, hvis du har spørgsmål?

Eller hvis værktøjet til oprettelse af websteder ikke fungerer korrekt, og du overhovedet ikke kan få dit websted op – hvem hjælper dig? Du skal kigge efter en hostingudbyder, der er i stand til at levere den samme fantastiske kundeservice og responstider, som dine kunder forventer af dig.

Brugernes feedback

Det følgende er fra WHSR-besøgende Barry Tuber. Barry har en klient, hvis websted er hostet på Network Solutions, under IP 209.17.116.160, og følgende er hans e-mail (ikke redigeret) sendt til os den 17. marts 2015.

Network Solutions ødelagde min klients websted og vil ikke / kan ikke løse det.

Skærmbillede af billetten i NS-supportområdet (sendt af Barry).Skærmbillede af billetten i NS-supportområdet (sendt af Barry).

Min klient, der er en non-profit, havde et gammelt forside-baseret websted på en Windows-delt vært hos Network Solutions, som de af en eller anden grund betalte for hostinggebyr 10 år i forvejen.

Vi byggede dem et nyt WordPress-baseret websted, og da jeg spurgte Network Solutions, om det kunne køre ok på deres Windows-vært, sagde de “sikker”, så “måske ikke”, så “prøv det og se”, så “ja, du ‘Skift bedre til en Unix-vært’, så ‘vi slipper dig ud af den nuværende hostingplan’, så ‘vi vil ikke lade dig komme ud af den nuværende hostingplan, men vi lader dig skifte 10 år kredit til en Unix-plan ”.

Så kunden accepterede at få Unix-hosting, vi kopierede det gamle websted over, og vi bad Network Solutions om at vende tingene til Unix. De sagde, at de ville gøre det sidste onsdag, og de ændrede noget, som gjorde webstedet totalt utilgængeligt (med en grim 403-fejlside). Først sagde de, at det ville tage 24-48 timer for domænet at løse, så sagde de, at der var noget brudt med hosting-opsætningen, og de ville vende tilbage til os om 24-48 timer. Det er nu 6 dage senere, og webstedet er stadig ødelagt.

Den sidste klient før denne, der var vært hos Network Solutions, havde en delt server med en diskfejl. Webstedet var nede i et par dage, og da det kom tilbage kunne Network Solutions kun gendanne det fra en gammel sikkerhedskopi, så klienten mistede mere end en dag betalte transaktioner, som de enten måtte rekonstruere fra kreditkortaktivitet, og kopier af e-mails eller i nogle tilfælde helt tabt.

Jeg gør ikke og vil aldrig anbefale, at nogen klient er vært for deres websted hos Network Solutions.

Nederste linje: Anbefaler jeg Hosting Solutions for Network Solutions?

Svaret er NEJ – et stort nej. Frygtelig kundeservice, upålidelige hosting-servere, absurd afbestillingspolitik – Network Solutions er de typiske hostingfirmaer, du vil undgå for at beskytte dig.

Alternativer og sammenligninger

Hvis du overvejede Network Solutions (som du læser dette), .

Tjek også ud:

 • Netværksløsninger vs InMotion Hosting
 • Netværksløsninger vs SiteGround
 • Netværksløsninger vs A2 Hosting
 • Netværksløsninger vs GreenGeeks
 • Netværksløsninger vs HostPapa
 • Netværksløsninger vs BlueHost
 • Netværksløsninger vs Hostgator
 • Netværksløsninger vs Hostinger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map