StableBox-gennemgang

Den gode

Der er masser af “ups” til StableBox-hostingtjenester, herunder afkrydsningsfelt i flere af de væsentlige hostingtjenester.


99,9% serviceniveauaftale

Den største fordel, efter min mening, er, at StableBox bakker sin service med en 99,9% oppetids-SLA – hvis din servicekvalitet falder under dette mærke, har du ret til at opsige dit abonnement og du vil modtage en fuld refusion (som pr. TOS 10.10 ).

Ingen overbelastning hosting

En af de vigtigste ups er, at StableBox ikke overbelaster sit rum, som (som nævnt StableBox ikke tillader maskiner at gå forbi 80% udnyttelse) i sig selv fjerner størstedelen af ​​de problemer, der opleves som et resultat af skyndte servere. Da StableBox delt hosting er bakket op af CloudLinux-operativsystemet, påvirker dine hosting-naboers aktiviteter og brug ikke dit websteds ydelse.

overkommelige

En anden god faktor er, at StableBox har den mest overkommelige, cacheede RAID-drevne hosting. Det overvælder ikke brugere med masser af ubrukelige funktioner (der virkelig har brug for en 1.000 MySQL-databasekapacitet?), Hvilket betyder, at du ikke betaler for ubrukelige funktioner, og at systemet som helhed er meget lettere at forstå og navigere.

15 års erfaring inden for hosting industri

Endelig, selv om StableBox i sig selv er en nybegynder i hosting-pladsen, administreres det af Hypernia, et velrenommeret, velprøvet firma med næsten 15 års brancheerfaring. Hypernia’s spilserverdivision er en stor succes og har utallige mængder af positive kundefeedback – forudsat at dette er en indikation af, hvad vi kan forvente af StableBox, ser jeg frem til at se gode ting. StableBox’s grundlæggende plan er en stjæle til $ 29,95 for året og en fantastisk mulighed for folk, der begynder på udkig efter en overkommelig, pålidelig vært.

Mærker under ledelse af Hypernia - Hypernia Game and Voice Servers, StableBox og SuperPod.Mærker under ledelse af Hypernia – Hypernia Game and Voice Servers, StableBox og SuperPod.

Bestil StableBox nu: http://www.stablebox.com

Bedømmelse: Webhost Virker som en okay vært

Alt i alt, selvom ingen vært er perfekt, synes StableBox at være omtrent så tæt som den kommer – der er et stort løfte, og jeg håber, at dette firma fortsætter i den store retning, det satte sig i. Prisen er rigtig, funktionerne fair og ingen garantier for oversalg og oppetid har stjernekraft. Uanset om du er en erfaren webmaster eller bare starter, er StableBox bestemt værd at overveje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map