Etableret af Valentin Sharlanov for blot et par år siden har WebHostFace allerede formået at etablere et anstændigt omdømme i hostingverdenen.


”Før WebHostFace arbejdede jeg på adskillige hjemmesider,” sagde Sharlanov. Bortset fra sit webdesignarbejde har han også en del erfaring med e-handelsprojekter. Han fik erfaring med webhosting ved at arbejde som en del af et team for et stort webhostingfirma.

”Disse to erhverv bestemte stort set min karriere, da jeg fik erfaring fra begge sider. Det hjalp mig enormt med at udvikle mine evner og uddybe min viden, ”tilføjede han.

Min erfaring med WebHostFace Hosting

I tilfælde af at du ikke er klar over – vi interviewede WebHostFace-chef, Valentin Sharlanov, to gange på WHSR-bloggen (her og her) og har fulgt dens hosting-service (under Face Extra Plan) siden april 2016.

I dag har WebHostFace datacentre i 4 forskellige lokationer og rigelige tilbud på dette tidspunkt.

I denne gennemgang vil vi dykke ind for at se, om WebHostFace lever op til, hvad den siger, den tilbyder.

Om WebHostFace Hosting

 • Hovedkvarter: Delaware, USA
 • Etableret: 2013
 • Tjenester: Delt, VPS, dedikeret, administreret WordPress-hosting

PROS

  SSH-adgangRV Site BuilderPremium Support PROS

   Besøg: WebHostFace.com for at få flere oplysninger eller bestille WebHostFace

   (P / S: Links, der peger til WebHostFace på denne side er tilknyttede links. Hvis du køber via dette link, vil det kreditere mig som din henvisende. Sådan holder jeg dette websted i live i næsten 8 år og kan tilføje mere gratis , nyttige hostinganmeldelser. At købe via mit link koster ikke dig mere – faktisk får du ekstra rabat fra vores link. Din support er meget værdsat, tak!)

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me