At vokse en virksomhed fra bunden af ​​er ikke en let bedrift for nogen. Det er faktisk en stor udfordring at finde ud af, hvordan man markedsfører din nye virksomhed, hvor man kan finde kunder, og hvordan man kan gøre det til en rentabel indsats.


Derfor var vi glade for at chatte med Aparg (http://aparg.com), der består af et team af unge udviklere kendt for forskellige apps til at hjælpe webudviklere og internetentusiaster.

apargStartside for Aparg. Virksomheden tilbyder alt fra webstedsudvikling til mobile apps.

Arsen Pyuskyulyan tog sig tid til at chatte med os om, hvordan virksomheden fik fantastiske 400+ kunder i fem korte år. Arsen delte, at de selskab fokuserer på både mobile apps og WordPress-plugins og temaudvikling. På nuværende tidspunkt har udvikling af WordPress-produkter den højeste prioritet for virksomheden.

En af grundene til, at Aparg fokuserer mere på WordPress end på andre områder, er fordi WordPress Content Management System (CMS) i øjeblikket er det mest anvendte CMS i verden. ”Vi har stor erfaring med udvikling på dette område, og vi værdsætter dets fleksibilitet og arkitektur. Vi beskæftiger os med WordPress-udvikling, ligesom en ænder tager vandet, ”delte Arsen.

CMS-brugsstatistikker og markedsandele (kilde: W3 Tech, få fuld oversigt her).

Interessant nok er WordPress-udvikling ikke det mest rentable område for virksomheden. De investerer imidlertid på dette felt og er sikre på, at det er indstillet på at blive hovedgrenen for Aparg.

En kort historie om Aparg

Arsen Pyuskyulyan

For fuldt ud at forstå, hvordan Aparg så vækst, skal du vide, hvor de startede. Virksomheden blev grundlagt i 2011 af tidligere ansatte i et IT-selskab og nære venner Arsen Pyuskyulyan og Arshak Aleksanyan. De peger på det faktum, at de værdsætter venskab og hengivenhed, og at de føler, at dette er de vigtigste ingredienser til deres succes.

Hovedårsagen til, at de to grundlagde et it-selskab i modsætning til en anden type små virksomheder, var fordi Arsen var en webudvikler efter besættelse. Det var fornuftigt at danne et it-firma og passede godt.

Jeg er interesseret i alt, der er forbundet med nye teknologier og innovation. Jeg er temmelig sikker på, at alt hvad du gør med kærlighed er bestemt for succes.

Derudover påpeger Arsen, at hans livsstil er stærkt forbundet med IT. ”I dag, hvis du viser en diskette til en teenager og spørger, hvad det er, vil hun / han svare det er et ‘gem’ ikon for et program. Min erfaring med IT startede fra, da disketten var den vigtigste datalagring [tilgængelig]. ”

Da Arsen var på gymnasiet tog han ekstraundervisning i programmering. Hans klassekammerater var 30 år gamle, og han var den yngste. Hans kærlighed til it kunne stamme fra det faktum, at han mener, at IT allerede har ændret verden og fortsat vil bidrage meget til menneskehedens udvikling på mange områder.

”Jeg bliver virkelig motiveret, når jeg får positiv feedback om vores produkter. Derefter ved jeg, at det hjalp nogen til at løse hans / hendes problemer. Denne motivation tvinger os virkelig til at arbejde hårdt hver dag og gøre vores bedste for at give vores kunder de bedste løsninger, som vil gøre vores produkter bedre. ”

En anden nøgle til deres succes var deres hengivenhed helt fra begyndelsen. Arsen og Arshak legede ikke bare rundt med Aparg i deres fritid. De afslutter deres andre job og viet deres fulde opmærksomhed på opbygningen af ​​virksomheden. Denne form for engagement er noget, som mange succesrige forretningsejere deler. At vide, at du ikke har noget andet at falde tilbage på, tvinger dig til at blive kreativ og give 110% til den forretning, der er ved hånden.

Skiftet fra opstart til succes

Selvom Arsen og Arshak brugte al deres tid på at bygge Aparg, var succes ikke øjeblikkelig.

Først var vi kun outsourcing, da vi ikke havde nok økonomiske ressourcer. Efter et par års hårdt arbejde forstod vi, at vi var klar til at gøre vores egen måde inden for IT-udvikling.

I dag krediterer Arsen succes for at have en mellemstor virksomhed med fremragende medarbejdere til to komponenter: stort ønske og backbreaking arbejde.

”Fra min erfaring er jeg klar over en ting, hvis du er en startup og har en god idé, skal du ikke tænke på overskuddet med det første. Rådgivningen er kun at tænke på dit fremtidige produkt: arbejde på det, hæv produktiviteten, gør det bedre og voks dine fans. Tro mig en dag vil overskuddet stige, ”tilføjede Arsen.

smartadSmartAD er et WordPress-annoncehåndteringsplugin udviklet af Aparg (demo og download).

Det første webprodukt, Aparg blev frigivet, var en URL-forkortelse parg.co. Det er gratis. ”Tusinder af mennesker bruger det dagligt. Selvfølgelig står vi ikke det samme sted i dag, og nu er hovedretningen for vores arbejde WordPress-produktudvikling. ”

Udvidende tilbud

Ekstra produkter, som Aparg har udgivet, inkluderer en Slider (deres første plugin). Det er en billed- og videoslider, der fungerer med YouTube og Vimeo. Hvert lysbillede har muligheden for at tilføje beskrivelser. Aparg-vandmærke- og størrelse-størrelse-plugin giver webstedsejere mulighed for at ændre størrelse på billeder og placere et vandmærke i få øjeblikke. Det er også gratis. SmartAd er et WordPress-annonthåndteringsplugin.

Nu arbejder vi på to mere fantastiske plugins. Den første er en funktionsrig social plugin og nyhedsbrev plugin til WordPress.

Til dato:

  • Aparg Slider har 4253 downloads.
  • Aparg Watermark and Resize plugin har 1097 downloads.
  • Aparg SmartAd WordPress Ad Management plugin har 41 køb.

Inspirationen til disse produkter kom fra arbejde, de allerede gjorde. ”Før vi udviklede vores egne produkter, var vores virksomhed outsourcing til andre virksomheder. Mens vi arbejdede med deres opgaver, stod over for nogle vanskeligheder og ikke fandt passende plugins, listede vi ideerne, ”sagde Arsen.

Mobile apps

Aparg har også vendt øje med mobilappudvikling for at udvide deres produkter yderligere. De tilbyder et komplet udvalg af tjenester inden for mobil og webudvikling. Arsen delte en succeshistorie bag deres webudviklingstjenester.

”Til mobiludvikling bruger vi PhoneGap-teknologi, som er den bedste fra det anslåede udgiftsresultat og resultaterne. For eksempel begyndte vi at arbejde med et stort medicinsk center med base i Armenien inden deres åbning. Først udviklede vi et websted til dette store firma. Senere begyndte vi at arbejde på mobilapp til dem. Vi har modtaget god feedback fra dem. ”

Én ting du kan lære af Aparg er at udvide det, du har at tilbyde for at imødekomme kundernes krav. Hvis der er et behov, og du kan finde ud af, hvordan du udfylder det, finder du succes lige som Aparg har.

Løsning af problemer for klienter

En anden måde, som Aparg er vokset siden starten, er at fokusere på kunden.

Nogle af Aparg-klienter (kilde):

Webstedsdesign til bagerivirksomhed (hac.am).Webstedsdesign til AWI-websted (awi.am).

”Vi behandler aldrig vores klienter som en pengesæk, i stedet prøver vi at løse deres problemer. Dette er, hvad folk sætter mest pris på: at føle, at en virksomhed bekymrer sig om dine interesser. Sådan besluttede klienterne, der var tilfredse med vores små opgaver, at give os flere opgaver og derefter involvere sig i større projekter. Dette fungerer som en snebold. ”

Arsen er helt korrekt om sneboldeffekten af ​​mund til mund-reklame. Cirka 84% af forbrugerne oplyser, at de i det mindste stoler lidt på en virksomhed, der er anbefalet af familie eller venner, og identificerer mund til mund som en af ​​de vigtigste faktorer i købsbeslutninger.

Faktisk gør Aparg overhovedet ikke meget reklame, så det kan ikke være grunden til deres succesrige antal.

Folk kan lide vores produkter på grund af deres høje funktionalitet og rimelige priser. ” Han påpeger endvidere, at bloggere ofte gennemgår deres tilbud, hvilket giver dem yderligere mund til mundreklame.

Et andet vigtigt element er, at de tilbyder så mange fantastiske gratis produkter, herunder to apps: Velopark til cykelelskere og Carpark til bilbrugere. Disse apps er gratis. Den største del af Apargs indtægter kommer fra webstedsudvikling og salg af plugins.

Velopark – en af ​​de gratis mobile apps udviklet af Aparg.

Overvinde voksende smerter og næste trin

Enhver lille virksomhed vil opleve voksesmerter på et tidspunkt.

Typisk vil pengestrøm ikke følge med væksten.

En løsning er at finde en investor til at kaste nogle kontanter og hjælpe dig med at overvinde dette problem. Som Arsen siger, “” Hvis vi kunne etablere et samarbejde med en investor, ville det øge vores virksomhed. Hver opstart har innovative ideer, men manglende ressourcer forhindrer dem i at realisere implementeringen af ​​disse ideer. Udviklingsspørgsmål og reklamebehov kan begge løses ved investeringer. ”

Arsen afsluttede vores interview med et af hans foretrukne motiverende citater i håb om, at det kunne inspirere andre virksomhedsejere.

Gør hvad du elsker, og elsk det, du gør.

En særlig tak til Arsen Pyuskyulyan for at have delt med os, hvordan man starter et firma uden noget og udvikler det til et blomstrende plugin-, app- og webudviklingsfirma i en håndfuld år. Forhåbentlig vil hans historie inspirere dig til at smide alt hvad du kan i at opbygge din virksomhed og til at følge dine lidenskaber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me