Hvorfor deres brugere var nøglen til MotoCMS-succes

MotoCMS, kendt som den hurtige webstedsbygger, har eksisteret i webstedsbygger-spillet i ganske lang tid. Deres rejse mod deres nuværende succes var en brolagt med et klart mål for at være en platform, der giver en oplevelse af websidebygning, som brugerne kan nyde.


Nu på det tiende år tager vi et kig på det unikke firma, og hvordan det lykkedes dem at være en af ​​de bedste webstedsbyggere for dem, der ønsker en simpel legeplads til at oprette en blog, e-handelsbutik eller et websted.

Skærmbillede af MotoCMS hjemmeside.

Fra flash til funktion

Det var tilbage i 2008, da grundlægger og nuværende administrerende direktør Demetrio Fortman besluttede at lancere en webstedsbygger, der tilbyder bekvemmelighed, funktionalitet og en let at bruge for masserne. Dengang blev virksomheden kaldt FlashMoto som teknologien bag deres flash-drevne.

Mens FlashMoto og dets system var nok til at gøre virksomheden til en rentabel venture, varede det ikke længe, ​​før Fortman og virksomheden havde brug for at genoprette systemet for at imødekomme de nuværende krav.

Tiden gik, og nye teknologier erstattede de gamle. I takt med tiden blev FlashMoto genopbygget for at tilpasse sig markedet, og som et resultat fik vi MotoCMS – den anden generation af vores webstedsbygger baseret på HTML.

Denne ændring i et helt nyt system var den kickstart, som virksomheden havde brug for for at bringe dem til det næste niveau af at være en webstedsbygger.

Efter ombygningen og ommarkeringen fra FlashMoto til MotoCMS fortsatte de med at forfine systemet og endte med den nuværende MotoCMS 3, der blev frigivet i 2015. Den aktuelle iteration af MotoCMS praler nu med en mere responsiv webstedsbygger, der er fyldt med en enorm samling af belysning -hurtige skabeloner til brugere.

MotoCMS træk-og-slip-system med Skyline-skabelonen

En fuldt pakket bygmester

Med revisionen af ​​hele deres system var MotoCMS fast besluttet på at adskille sig fra andre talrige CMS-platforme. Et af deres centrale mål var at være den “hurtige løsning til hurtig oprettelse af websteder”.

Som sådan var de nødt til at sikre sig, at deres indholdsstyringssystemer har en godt optimeret indlæsningshastighed til webstedsskabeloner. Baseret på den dataanalytest, der blev udført på Pingdom, står MotoCMS som den hurtigste CMS med en flammende hurtig belastningstid på 1,8 sek..

Selvfølgelig er det ikke nok for dem at have den hurtigste platform til oprettelse af websteder på markedet. De ønskede at være en fuldpakket webstedsbygger, der tilbyder alle de funktioner og funktioner, som brugerne forventer i en standard webstedsbygger.

Dette omfattede tilføjelse af funktioner som indbygget SEO, integration af sociale medier, muligheden for at oprette en online butik, nem integration med analytiske værktøjer, muligheden for at indlejre tredjepartskode og mere.

Men hvad der virkelig fik dem til at skille sig ud fra resten af ​​konkurrencen er deres bibliotek med skabeloner og temaer.

Skabeloner til enhver lejlighed

Mens virksomhedens websidebygningsgrænseflade og funktioner var nøglen til, at de fik anerkendelse i webstedsbyggerbranchen, var det deres skabeloner, der virkelig satte dem på kortet. Fra i dag har MotoCMS opbygget et bibliotek med skabeloner, der er over 60 forskellige kategorier og med over 2500 temaer til sine brugere.

MotoCMS omfattende bibliotek med skabeloner og temaer.

“MotoCMS er blandt de største leverandører af webstedsskabeloner og tilbyder brugere med ethvert niveau af viden og erfaring 2500+ professionelt designede og yderst fleksible temaer samlet i 60+ unikke forretningskategorier.”

Fleksibiliteten i deres skabeloner og temaer gjorde det muligt for MotoCMS at imødekomme en lang række mennesker, der ønsker at oprette et websted, der muligvis er et nichemarked. Nogle af deres unikke kategorier for webstedskabeloner inkluderer: Bryllup, forretning, fotografi, musik og spil.

MotoCMS-webstedsskabeloner i kategorien “Spil”.MotoCMS-webstedsskabeloner i “Wedding” -kateogri.

Ved at tilbyde en bred vifte af unikke skabeloner og temaer til sine brugere og parre dem med deres intuitive webstedsbygger UI, gjorde det muligt for MotoCMS at nå ud til et bredere publikum og følgelig større succes.

Opbygning af brand anerkendelse

Da virksomheden fortsætter med at opbygge MotoCMS-platformen, hvilket gør den mere kraftfuld og pålidelig, indså de også behovet for at styrke deres brandidentitet yderligere.

Da der var mange andre konkurrenter og imitatorer på internettet, var det vigtigt for folk på MotoCMS at styrke deres brand image og give dets brugere garanti for, at de kan stole på et velrenommeret mærkenavn, der er MotoCMS.

Som en del af dette initiativ gik MotoCMS og fik et varemærke til deres virksomhed for yderligere at legitimere deres brandimage og anerkendelse.

MotoCMS opnåede endelig varemærkestatus for sit firma i 2018.

”Konkurrencen på markedet bliver hårdere. Antallet af svindlere, der prøver at stjæle dine personlige data eller sælge produkter af dårlig kvalitet, fortsætter med at udvide … Så det var af overvejende betydning at modtage et servicemærke, der identificerer og adskiller os fra andre. ”

Selvom det at have et varemærke kan virke trivielt for de fleste, var det for MotoCMS en stor gevinst, da det hjælper med at male virksomheden som et pålideligt brand, der leverer sine løfter om at give brugerne den højeste kvalitet af digitale varer og tjenester.

At holde det underholdende i kernen

Vores allerførste mål om MotoCMS … var at udvikle en nem bygherre, der gør det reelt for enhver at have en personlig webside.

– Demetrio Fortman, administrerende direktør & grundlægger af MotoCMS

Fra sin lille begyndelse som en Flash-drevet webstedsbygger til sin nuværende iteration, der drager fuld fordel af en HTML-webstedsbygger, er det tydeligt, at virksomheden er vokset i store spring.

Gennem de forskellige iterationer af MotoCMS mistede holdet aldrig synet på, hvad der var vigtigt for virksomheden, og hvad deres platform sigter mod at være.

”På trods af ændringerne i teknologien forblev MotoCMS-mission den samme – for at give både nybegynderne og profferne en fornøjelig oplevelse af oprettelse af websteder. Vi fortsætter med at forbedre vores produkter og tjenester for dig dag ud i dag i overensstemmelse med de højeste standarder, som den moderne verden kræver. ”

Fra det enkle og intuitive brugergrænseflade, overflod af funktioner og en lang liste med skabeloner og temaer ser det ikke ud til, at MotoCMS vil aftage når som helst snart og vil fortsætte med at udvikle og forbedre deres indholdsstyringssystem i årene fremover.

Og i det hele taget vil de altid sætte brugeroplevelsen i spidsen og sørge for, at det hver gang du bygger et websted med dem, altid vil være en fornøjelig oplevelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map