James Reynolds, syng ditemokake saka Veravo, SEO Sherpa og Klik på Jam, en ny søgemaskine der søger en kobo af ngobrol karo kita babagan marketing søgemaskine. Veravo nawakake sawetara piranti gratis kanggo pamilik situs web synger bisa nggawa lalu lintas menyang tingkat sabanjuré.


Kita seneng entuk kesempatan kanggo milih otak James in pemasaran, amarga dheweke uga dadi vært lalu lintas Jam Podcast lan pinter babagan mesin telusuran lan pemasaran media sosial.

Interview med James Reynolds

James ReynoldsWHSR: Hej James, tak kanggo setuju kanggo nuduhake sawetara wawasan babagan marketing karo pembaca kita.

Maturnuwun, iku pakurmatan.

WHSR: Sampeyan nyritakake bio sampeyan yen entuk entreprenør "Aha!" Wayahe. Apa wayahe lan apa syng ena ing "Aha!"?

Wirausaha lyser ud "Aha" nemokake asil kasalametan.

Kanggo akèh taun aku nglakoni bisnis potret potret ing ngendi para pelanggan bakal ngasilake barang-barang sing ora mesthi. Undersøg potret potret minangka salah sawijining kulawarga syng rata-rata saben taun mung sapisan, dadi amarga iki kita terus-terusan perlu nggolek pelanggan anyar kanggo nemokake biaya synge vågen dhewe lan nggawe keuntungan. Iku nyenengake.

Ing satunggaling dinten, kita badhé nyedhiyani foto sekolah taunan. Aku nglawan iki pisanan amarga volume dhuwur, karya kreative billeder fotografi kuro adoh saka tembok studio dhuwur sing arep kita lakoni. Nanging sawise ngerti yen sekolah-sekolah mau melu kontrak kontrak 5, tegese pendapatan dijamin saben taun kanggo taun 5, aku ngomong "ya!"

Kabeh layananku saiki basis langganan.

WHSR: Sampeyan mbukak situs synger disebut Veravo ngendi fokus kanggo gain lalu lintas situs web. Apa sawetara piranti ing situs iki synge bakal mbantu nonton kita ningkatake lalu lintas?

Til veravo.com, nylig blog tulisan blog og infografik synger teknik-teknik synger dibutuhake kanggo ngasilake lalu lintas liyane menyang situs web og frigivelse af dodolan. Situs web uga dadi podcast Lalu Lintas Jam.

Saliyane isi pendidikan syng kita diterbitake, kita uga nyedhiyakake laporan analisis situs web gratis. Jeg vil gerne have kita netepake situs web kanggo iku fungsionalitas tekniske lan SEO lan menehi tip babagan carane nugawe iku luwih apik. Kita nyedhiyakake laporan kasebut gratis, lan padha banget populer.

WHSR: Survei nuduhake manawa pengunjung situs saiki asring nganggo piranti seluler. Apa pentinge nggawe situs sampeyan gampang ramah? Apa pikirane babagan algoritma paling anyaring in Google ing arah iki?

Nggawe situs web synger apik in piranti seluler iku kudu. Wong ngakses internet nalika onten lan saka macem-macem piranti. Ora bisa ditindakake, Google bakal ngleksanakake kinerja situs web seluler minangka factor peringkat utama amarga luwih akeh panelusur saiki wir kelakon in piranti seluler tinimbang saka desktop. Mobil er dadi penting banget supaya kita kudu nganggep pengalaman mobil pisanan, desktop liyane. Saiki kita omdesign situs SEO Sherpa lan miwiti pisanan karo desain seluler.

WHSR: Wong sibuk. Ora ana cara wong bakal ngenteni wektu suwe kanggo situs sampeyan mbukak. Apa ana wong synge kudu weruh ing wilayah iki synge bisa mbantu mbangun lalu lintas situs lan kesetiaan pelanggan?

Beban wektu penting banget. Panliten kita nuduhake yen kanggo saben detik wektu tundha, sampeyan bakal kelangan kurang luwih 7% saka konversi og 5% saka tayangan gol.

Beban wektu nyebabake lalu lintas lan konversi.

Kanggo nambah waktu mbukak situsweb, entuk hosting sing paling cepet kanggo situs web sampeyan lan ateges ukuran fil synger diminimalake. Situs web-side-kita dhewe-dibangun i WordPress og kita-ketemu WPEngine hosting kanggo nindakake hosting apik banget, monggaran ngemot ping sak 50%.

WHSR: Apa kesalahan nomer synger sampeyan ndeleng wong nganggo situs web isi?

Padha postede banget asring.

Ana yakin syng ngeposake isi seger menyang situs web sampeyan iku pawadan utama pangkat mesin telusur; punika mitos. Syng luwih penting yaiku nggawe isi syng paling apik sing bisa, banjur entuk eyeballs syng isi karo marketing efektif.

Aku nyaranake supaya kreator isi luwih akeh ngentekake wektu kanggo nggawe perencanaan and nggawe isi sing mung ditemtokake in pandhuane target lan luwih akeh wektu in jangkah. Kurang nanging luwih apik bakal ngasilake asil syng luwih gedhe.

WHSR: Ngomongake dhasar babagan program Podcast gratis. Apa sampeyan bisa nemokake yen sampeyan nderek podcast sampeyan?

Podcast kasebut disebut podcast Lalu Lintas Jam. Iki minangka pertunjukan synge biasane mingguan synge Saya co-vært karo pamimpin marketing kaya Rand Fishkin, Joe Pulizzi, Perry Marshall lan liya-liyane.

Kita bareng tenan strategi syng bisa ditindakake kanggo ningkatake lalu lintas lan mbangun online penonton syng duwe bathi.

WHSR: Akeh-podcast, der blogger sampeyan nyentuh topik mbangun komunitas. Sampeyan bisa nggedhekake iki rada lan nuduhake apa penting banget kanggo mbangun komunitas online syng melu?

Nggawe pamirsa kritis amarga tanpa pamirsa sampeyan ora duwe bisnis.

Kevin Kelly nulis babagan gagasan 1000 penggemar sejati lan kanggo paling bisnis iki bakal cukup kanggo mbangun perusahaan synge pancene lestari. Klompok penggemar setia synge cilik banget bakal ningkataké bisnis sampeyan lan mbantu panyebaran pesen sampeyan.

Liwat pemasaran isi, ngembangake sesambungan lan mbangun "fanbase" luwih akeh tinimbang sadurunge.

WHSR: Sampeyan wis nglakokake sawetara bisnis sing succes sajrone pirang-pirang taun. Apa sampeyan mikir minangka bahan utama syng bisa dadi succes?

Aku Steve Jobs bliver skabt af apik karo "misuwur" tetep luwe, tetep bodho " wicara. Wirausaha syng succes duwe keluwen nyata kanggo nindakake lan nggawe luwih apik, lan jumlah tartamtu syng ora sopan syng ngidini entuk manfaat ing usaha syng ora bakal bisa dicoba.

WHSR: Sampeyan minangka mantan pemain rugbi semi-pro. Kepiye olahraga kaya bisnis? Konsep apa bisa diterapake kanggo loro usaha?

Loro-lorone kudu laku, rencana-spil (strategi), kauntungan lan kerja sama. Ana akeh persamaan antarane bisnis lan olah raga, saengga akeh atlet sing succes dadi bisnis sing succes.

Tak kanggo James Reynolds

Terima kasih khusus kanggo James Reynolds amarga mbutuhake wektu kanggo ngomong babagan taktik succes sing bisa digunakake kanggo mbangun situs web syng luwih kuat. Sanajan sampeyan mung ngetrapake sawetara ide kasebut, panginten sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan lalu lintas situs sampeyan.

Eksempelvis bisa uga pengin nggabungake gagasan iki kanthi saran saka pangadeg WHSR Jerry Low, kajata 5 Efektive Cara Tuwuh Blog Panjenengan Lalu Lintas.

Sampeyan kudu nyetel James ‘Traffic Jam Podcast kanggo gagasan malah luwih kanggo pembangunan lalu lintas lan situs web SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me