Web Design Interview: Spørgsmål og svar med RocketTheme Partnership Manager Ryan Pierson

Ideen til et klubbaseret skabelonwebsted blev først født i 2004, da Andy Miller, administrerende direktør for RocketTheme, arbejdede som en “kerneudvikler for Mambo CMS”. Han startede mambodev.com samme år, som tilbød skabeloner såvel som tilpasset arbejde. Dette websted udviklede sig til det, der i dag er RocketTheme. RocketTheme leverer skabeloner til sine medlemmer for at hjælpe dem med at tage et grundlæggende websted til noget med et ekstraordinært design.


Webstedet tilbyder premium Joomla-skabeloner og også skabeloner til WordPress, Magento og phpBB. Du finder også gratis plugins og udvidelser til disse platforme, såsom et vejrmodul, der tilsluttes Yahoo eller Wunderground APIS og viser vejrinformation. Det er kun en af ​​de mange udvidelser, der er tilgængelige på RocketTheme.

Rocket Theme hjemmesideRocket Theme hjemmeside

Introduktion: RocketTheme Company

RocketTheme er en slags skabelonklub. Kan du fortælle os lidt mere om, hvordan medlemskab fungerer?

Vi tilbyder to forskellige primære metoder til at købe vores skabeloner og temaer. Den første er en abonnementstjeneste, som giver dig mulighed for at abonnere på en af ​​vores platformklubber. Disse klubmedlemskaber har fuld adgang til vores hele bibliotek med skabeloner til en given platform, samt support til skabeloner og eventuelle udvidelser eller yderligere produkter, vi stiller til rådighed for platformen.

For eksempel, hvis du abonnerer på vores Joomla-klub, er du i stand til at downloade en af ​​vores understøttede Joomla-skabeloner, samt modtage support til dem og enhver af vores Joomla-udvidelser.

Den anden metode er et direkte køb, som er en engangsafgift, der giver dig muligheden for at downloade skabelonen eller temaet og bruge det på op til et live websted. Du modtager også support til det og eventuelle udvidelser eller plugins, så længe produkterne understøttes. Dette er en bedre mulighed for folk der ønsker specifikke skabeloner og ikke ønsker at bekymre sig om, at deres abonnementsperiode bortfalder, når de senere har brug for support.

FeatureClub MembershipSingle Template
Skabelon katalogHele platformskatalogetKun skabelon
Support / ForumFuld adgang til klubforumsKun skabelon og udvidelse
UdvidelsesklubSupplerendeSupplerende
Webstedslicenser1 – 3 (udvides)1 (ikke-udvidelig)
Pris$ 59-99$ 29-49

Hvordan er RocketTeme anderledes end andre skabelonklubber derude?

Vi kan lide at tro, at vi producerer et fremragende produkt, der er testen af ​​tiden. Vi går regelmæssigt tilbage til nogle af vores ældre skabeloner og opdaterer dem for at drage fordel af de nyeste teknologier og standarder, så du har ro i sindet ved at vide, at dit websted ikke bliver forældet eller fanget bag kurven.

Vi skabte Gantry, en stærk ramme for WordPress og Joomla, og frigav det som et open source-projekt for at give alle, der ønsker at opbygge deres egen skabelon, chancen for at gøre det med de samme rammer, vi bruger til dem, vi sælger. Vi har også frigivet alle vores udvidelser og plugins som gratis produkter, så vi kan bruge enhver skabelon eller tema til at bruge dem på deres websted.

Om RocketTemes skabeloner

Du tilbyder skabeloner i formater som Joomla! og WordPress. Hvad er dit mest populære format, og hvorfor tror du det er?

Vi er i øjeblikket den største Joomla-udbyder derude. Vores grundlægger, Andy Miller, var en af ​​de originale grundlæggere af Joomla-projektet, og vi skylder Joomla-samfundet meget af vores succes.

Når det er sagt: Vi opretter og understøtter produkter til fire store platforme: Joomla, WordPress, phpBB og Magento. Vi har teammedlemmer tildelt til at oprette og vedligeholde produkter på hver af dem, og vi tilbyder samme niveau af support overalt.

Du vil opdage, at de fleste af vores designs er tilgængelige på alle fire af disse platforme. Dette gør det muligt for vores brugere at finde en stil, de kan lide og holde sig til den, selvom de beslutter at migrere deres websted fra Joomla til WordPress, eller at tilføje et phpBB-forum.

Din virksomhed udviklede Gantry Framework. Fortæl os lidt mere om dette, og hvorfor det er gavnligt for virksomhedsejere …

Gantry-rammen startede som et produkt af nødvendighed. Vi fandt os selv nødt til at gentage en masse processer, da vi udviklede nye skabeloner. Vi genopfandt hjulet hver gang for at tilføje elementer, som vores kunder nød fra det ene design til det andet, og Gantry blev en måde for os at gøre noget meget godt en gang og let tilføje det til fremtidige design.

Rammerne har udviklet sig meget siden dens tidlige dage, og vi har taget store fremskridt med at skabe noget, der er brugervenligt, hurtigt og let at tilpasse.

Det ser ud til, at WordPress-websteder er i næsten konstant angreb fra hackere i disse dage? Opdateres dine temaer regelmæssigt for at tage højde for nye sikkerhedsbrud, eller hvilke sikkerhedsforanstaltninger du har på plads?

Vi overvåger konstant vores medlemsfora for eventuelle rapporter om sikkerhedsproblemer, der er relateret til vores temaer, og vi er hurtig til at opdatere ethvert tema, hvor et sådant problem ville eksistere.

Da vores moderne temaer alle er bygget med samme ramme (Gantry), er vi i stand til hurtigt at identificere og implementere rettelser, der dækker alle vores temaer på én gang.

* Bemærk: Vi har inkluderet nogle eksempler på RocketTemes skabeloner i slutningen af ​​dette interview. 

RocketTheme-medlemsoplysninger

Hvad får jeg, hvis jeg tiltræder klubben? Er det bare adgang til de allerede oprettede temaer, eller tilføjes der nye temaer regelmæssigt? Hvis ja, hvor ofte, hvor mange osv.?

Tilmelding til en af ​​vores klubber giver dig øjeblikkelig adgang til vores hele bibliotek med skabeloner, temaer eller stilarter til den pågældende platform. Du kan downloade og teste med så mange, som du ønsker, og du modtager webstedslicenser, som giver dig mulighed for at bruge vores skabeloner på live-websteder. Du kan få op til tre licenser, når du tilmelder dig klubben, og du har muligheden for at købe mere når som helst. Du får også yderligere licenser, hver gang du fornyer.

Du får også adgang til vores supportfora til både vores skabeloner og eventuelle tilknyttede udvidelser. Disse fora er bemandet af et team af moderatorer ud over vores udviklere. Vi går ud af vores måde at sikre, at spørgsmål besvares hurtigt og fuldstændigt.

Jeg vil sige, at et af vores største aktiver for medlemmerne er vores samfund. Gennem vores fora forbinder vores medlemmer konstant hinanden og ser fordelene ved disse diskussioner.

Rocket Theme WordPress Theme Club prisoplysninger.Rocket Theme WordPress Theme Club prisoplysninger.

Jeg bemærker, at du har en Premier-supportmulighed for klubbmedlemmer for lidt ekstra. Hvad er et eksempel på, hvordan dette kan bruges af virksomhedsejere?

Denne mulighed er tilgængelig for alle, der står over for et problem eller har brug for en ekstra hånd, der får vores skabeloner eller udvidelser til at gøre noget unikt for deres websted. Det er også tilgængeligt for alle, der muligvis har brug for et ekstra sæt øjne eller nogle mindre justeringer til en af ​​vores skabeloner.

Mange af vores kunder bygger deres første side eller skaber noget, der er meget større og mere detaljeret end noget, de har løst før. Vi er her for at hjælpe, hvis de har brug for det.

RocketThemes tilknyttede program

Mange af vores læsere er webstedsejere, der er interesseret i måder at opbygge indkomststrømme til deres websted. Jeg forstår, at du har et tilknyttet program. Hvordan ville man gå til at tilmelde sig dette program?

Vores tilknyttede program administreres af ShareASale, og det er en fantastisk måde at tjene nogle ekstra penge ved at sprede ordet om, hvad RocketTheme har at tilbyde. Vores tilknyttede program passer godt til enhver, der blogger om webdesign eller har et websted, der fokuserer på et andet komplementært emne.

Er der noget, webejere kan gøre for at gøre programmet mere vellykket, såsom placering på den side, som du har bemærket, er mere effektiv, personlig påtegning eller sådan?

Den bedste tommelfingerregel her er at holde linket rent og let synligt. Websteder, der stort set er afhængige af annoncer, har en tendens til at rodet siden med bannere og skaber annonceblindhed hos deres besøgende. Hvis du vil have succes, skal du holde rodet ned til et minimum.

Vi har nogle retningslinjer for at sikre, at vores link bruges på et sted, hvor det ville være fornuftigt, og at linket præsenteres på en måde, der ikke skaber forvirring for besøgende.

Tilpasning af temaerne

Hvor tilpasses er temaerne? Er det bare et spørgsmål om at omskrive en lille kode eller tilføje forskellige stilarter for at få et nyt look, eller er det mere komplekst?

Vores temaer kan tilpasses meget. Dette er stort set takket være vores brug af Gantry-rammen, da det gør omarrangering af moduler / widgets meget let. Du kan omdanne en RocketTheme-skabelon til næsten enhver form for websted, du kunne forestille dig.

Næsten alle aspekter af vores skabeloner kan tilpasses uden at skulle håndtere kode.

Har du statistikker, grafer eller diagrammer relateret til RocketTeme, som du gerne vil dele med vores læsere?

Selvom vi ikke har nogen specifikke diagrammer eller grafer til at dele på dette tidspunkt, har vi et levende og voksende samfund af webudviklere, ejere af små virksomheder og håbefulde iværksættere, der ikke kun interagerer med os og hinanden gennem vores fora, men gennem sociale medier også.

Vores Facebook- og Twitter-sider har en efterfølgende base på over 10.000 hver, og vi bruger disse platforme til at forbinde og dele information med vores samfund på et mere personligt grundlag.

Vores kerneteam består af lidt over et dusin medlemmer, herunder udviklere, en teknisk forfatter, kvalitetskontrol og supportkoordinatorer. Vi har også et team af forummoderatorer, der yder yderligere support til vores brugerbase via vores fora. Vores team er baseret over hele verden på steder som USA, UK, Holland, Tyskland, Polen, Kroatien, Grækenland og Indonesien.

På trods af vores afstand producerer vi gennemsnitligt fire skabeloner, stilarter eller temaer hver måned. Derudover vedligeholder og opdaterer vi regelmæssigt vores bibliotek med udvidelser til flere store platforme, der stilles frit tilgængelige for enhver, uanset om de ejer en RocketTheme-skabelon eller ej.

Vi skabte også Gantry-rammen, som er åben og tilgængelig for alle at bruge som en del af deres næste skabelon eller temadesign.

”Vi er midt i udviklingen af ​​Gantry5, som er en vigtig opdatering til vores primære ramme, og en, der vil introducere en masse nye funktioner til vores brugere. Vi planlægger at dele mere information om disse nye funktioner gennem vores blog i løbet af den næste måned. ”

Ønsker mere information om RocketTheme?

RocketTheme opretholder en blog, og du kan følge dem på sociale mediesider Facebook og Twitter.

Prøver af RocketTemes skabeloner

WordPress-skabelon – Vermilion

Wordpress-skabelon - Vermilion

Magneto-skabelon – Chapelco

Magneto-skabelon - ChapelcoMagneto-skabelon – Chapelco

phpBB-skabelon – Osmose

phpBB-skabelon - OsmosephpBB-skabelon – Osmose

Joomla! Skabelon – Plethora

Joomla-skabelon - PlethoraJoomla-skabelon – Plethora

Om Ryan Pierson

ryan

Ryan Matthew Pierson har over ti års erfaring med teknologisk skrivning, blogging og tv-spredning. Ud over produktion af multimedieindhold har han skrevet tusinder af artikler om teknologi, der er blevet offentliggjort på nogle af de mest populære tech-websteder og nyhedsbreve på nettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map