Webhost Interview: HostPapa CEO, Jamie Opalchuk

Bemærk fra Jerry Low – Vores webhost-interviewsektion er tavet i lang tid, og jeg er glad for at bringe dig et nyt interviewindlæg i dag (endelig!). 


I dette indlæg har vi HostPapa administrerende direktør, Jamie Opalchuk, i sædet til den interviewede. Jeg er taknemmelig for at have Mr. Jamie til at besvare mine spørgsmål og rydde nogle af mine tvivl om firmaet Hostpapa, Inc. 

FYI, Canada-baserede hostingfirma HostPapa, Inc. har eksisteret i et årti (webstedet HostPapa.ca, blev oprettet i oktober 2005); Virksomheden blev udnævnt til 27. årlige PROFIT 500 Ranking af Canadas hurtigst voksende virksomheder sidste år. Jamie Opalchuk var en af ​​talerne på HostingCon 2014; og har været nøglepersonen bag Hostpapa siden første dag. Du kan også lære mere om virksomheden i min dybdegående HostPapa-gennemgang.

Uden yderligere forsinkelse går her mit spørgsmål&A med Jamie Opalchuk.

WHSR er nu en eksklusiv partner med HostPapa. Få 58% rabat på HostPapa delt hostingplan ved hjælp af kuponkode “WHSR” eller klik blot på dette promo-link.

Introduktion: Fra Lemonade Stand til Canadian Tech Startup

Hej Jamie, tusind tak, fordi du var sammen med os i dag. Kan du fortælle os om dig selv?

Tak, Jerry. Jeg værdsætter muligheden for at blive interviewet på Web Hosting Secrets Revealed (WHSR).

Som seriøs iværksætter har jeg været involveret i den canadiske teknologisektor i over tyve år nu i en række sektorer, herunder software og telekommunikation. I 2006 lancerede vi HostPapa som direkte svar på den voksende efterspørgsel efter webhotell af høj kvalitet og professionelle skybaserede tjenester til små og mellemstore virksomheder i Canada.

Hvad er den eneste ting, der begejstrer dig mest ved at arbejde hos HostPapa?

Jeg er stadig begejstret for det faktum, at HostPapa hjælper utallige små virksomhedsejere med at opnå ting, der ville have været praktisk talt umuligt for femten år siden.

Internettet sammen med cloud computing har niveauet spillereglerne, og nu kan enhver drage fordel af robuste, skalerbare teknologier som hostede applikationer og infrastruktur leveret som en service. Det er virkelig en god følelse at være i stand til at bringe kraftfulde webløsninger og support i verdensklasse til klienter over hele kloden.

Vores kunder henvender sig til os for løsninger, der hjælper dem med at udvide deres forretning, og det er spændende.

HostPapa bliver fortsat ikke kun en betroet rådgiver for disse virksomheder, men også en one-stop-shop.

Vi ønsker virkelig, at vores kunder skal lykkes ved at bruge produktivitetsværktøjer, applikationer og computerkraft, der engang kun var tilgængelig for de ‘store fyre’ gennem store kapitalinvesteringer.

HostPapa-bygning - hentet fra en drone, som HostPapa-teamet fløj over deres bygning.HostPapa-bygning – hentet fra en drone, som HostPapa-teamet fløj over deres bygning.

Kan du fortælle os en ting, som de fleste mennesker ikke kender til dig i temaet “Secret Revealed” (som er vores webstedsnavn)?

Det er et udfordrende spørgsmål for mig, fordi jeg som regel gerne vil arbejde bag kulisserne som en ret lav nøkkel CEO.

Dine læsere kan få et spark ud af min første forretningsforetagende. Da jeg var syv åbnede jeg en limonadestand på min gade. Der var en brolægning på vores vej på det tidspunkt, så jeg gjorde det ganske godt. Min kammerat Darren ville have et stykke af handlingen, men hans mor nægtede at lave ham en limonade, så jeg franchiserede ved at sælge Darren-limonade til engrospriser;)

HostPapa-operationer: 120+ ansatte & HQ i Toronto Canada

Giv os en oversigt over HostPapa-forretningen.

Som nævnt tidligere har HostPapa været i drift i over ti år. Vores primære kontorer er i en smuk to-etagers forretningsbygning beliggende i forstæderne i Toronto, Canada, hvor det flittige, kreative team, der styrker HostPapa på en daglig basis fungerer sammen med vores talentfulde kundepleje repræsentanter.

Alt i alt beskæftiger HostPapa cirka 120 ansatte. Vi er uden tvivl det største uafhængige webhostingfirma med base i Canada, og vi er i øjeblikket vært for ca. 500.000 websteder på vores servere. Vores vigtigste datacentre er placeret i Toronto, Vancouver og i USA.

HostPapa-arbejdspladsanmeldelser på Glassdoor.caEn af HostPapa-arbejdspladsanmeldelserne på Glassdoor.ca

Store! Tak for det seje seje billede af HostPapa-bygningen. Hvad med HostPapa hosting-tjenester? Hvem er dine målkunder?

I løbet af vores første par år fokuserede vi primært på at levere webstedshosting- og udviklingsløsninger af høj kvalitet til små virksomheder – inklusive freelancere og webdesignere og kodere.

Siden da har vi tilføjet andre vigtige tjenester, herunder registrering af domænenavn (et af vores datterselskaber er ICANN-certificeret), forhandler og VPS-hosting samt hostede e-mail-tjenester. Jeg tror, ​​HostPapa er den eneste webhost, der tilbyder vores egne e-mail-produkter sammen med andre som Google Apps for Work og Microsoft Office 365 til små virksomheder. Kort sagt, vi ønsker at tilbyde vores kunder den perfekte løsning til deres teknologiske forretningsbehov og kvalitetssupport til sikkerhedskopiering.

Vores vision er at fortsætte med at udvikle vores produktportefølje til små virksomheder.

Vi introducerer andre tjenester i fremtiden, der integreres problemfrit i vores samlede klientoplevelse, herunder yderligere hostingmuligheder som Windows Hosting, WordPress Hosting og strategiske lanceringer med understøttende tjenester såsom online marketingløsninger, mobil- og telefontjenester og sky- baserede værktøjer som online opbevaring og apps såsom CRM (Customer Relationship Management).

hostpapa-stabeHostPapa beskæftiger cirka 120 ansatte og er vært for cirka 500.000 websteder.

Hosting-planer: Starter vs Business vs Business Pro

I henhold til dine websteder får klienter, der tilmelder sig HostPapas Business Pro Plan, ekstra hurtig server – nemlig “Rocket Fast Premium Servers”.

Hvordan adskiller disse servere sig fra de andre to (Business and Starter Plan)?

Fantastisk spørgsmål, Jerry.

HostPapas hostingpro hostingplan blev konceptualiseret som svar på nogle af vores klienter, der udtrykte deres behov for mere hastighed og magt uden nødvendigvis at pådrage sig den ekstra investering, der er forbundet med VPS eller endda dedikerede servere.

Med Googles nylige vægt på sidehastighedshastighed ønskede vi at kunne give vores kunder en system- og serverarkitektur, der ville give dem den konkurrencefordel, de ledte efter, mens de stadig arbejder inden for økonomien i delt webhosting. Selvfølgelig vil vi normalt anbefale en Virtual Private Server (VPS) til en klient, der kræver mere behandlingskraft, øget hastighed og øget kontrol.

Vi ejer alt vores eget udstyr i vores datacentre, og vores servere er bygget på avancerede SuperMicro-maskiner.

Vores Business Pro-klienter placeres på servere med højere ydeevne med forbedrede processorer og mere RAM end vores standard-delte servere. Desuden sikrer vi også en markant lavere tæthed for brugere på serveren end vores standard delte hosting-servere.

HostPapa Business Pro Hosting-plan tilbyder det højeste niveau af serverydelse – med forbedrede processorer og RAM.

Hvordan håndterer HostPapa pludselig trafikstød på klienters websteder? Hvad sker der, når en klient bruger over de tildelte serverressourcer i hans / hendes delte hosting-konto?

Vi bruger højtydende delte hosting-servere til at styre de begrænsede ressourcer inden for hvert delte miljø.

Alle vores servere kører CloudLinix OS, hvilket forbedrer serverens stabilitet, tæthed og sikkerhed ved at lade vores systemadministratorer isolere hver bruger i det delte miljø og give dem ikke kun de standardserverressourcer, de har købt, men også yderligere ressourcer, der kan være påkrævet i visse situationer med stor efterspørgsel. Nogle gange kan et websted få en alvorlig trafikstød, og det er en god ting. Vi ønsker, at alle vores kunder skal opleve den online succes, de har til hensigt at opnå.

Men CloudLinix OS giver også vores administratorer mulighed for at isolere og begrænse ressourcerne for potentielt misbrugte brugere, der ikke kun bringer stabiliteten på den delte server i fare, men også hindrer den samlede ydelse for alle klienter.

Kommer snart: Internationale datacentre

Jeg er forvirret med, hvordan HostPapa-forretningen fungerer. Navnet HostPapa vises på så mange forskellige TLD’er *. Uden at afsløre dine forretningshemmeligheder, kan du fortælle os kort grunden bag denne strategi?

Vi erkendte tidligt, at hvert internationalt marked, vi er aktiv i, havde unikke afvigelser og nuancer, som ikke muliggjorde en simpel ‘én størrelse passer alle’ -løsning. HostPapa var sandsynligvis den første i branchen, der lancerede geobaserede forekomster, der gav vores kunder lokaliserede sprog-, valuta-, ccTLD-domænenavnindstillinger og andre detaljer, der forbedrede deres samlede brugeroplevelse. Dette inkluderer, at vi også tilbyder support på fire sprog (engelsk, fransk, spansk og tysk). Til dato har vi lanceret i atten regionalt specifikke markedssegmenter. GoDaddy og andre har for nylig fulgt en lignende strategi med deres internationale ekspansionsplaner ved lancering på forskellige markeder såsom Indien og Latinamerika.

* FYI, HostPapa-forretningen er repræsenteret af en række forskellige websteder, herunder hostpapa.co.uk, www.hostpapa.club og hostpapa.ca.

Er alle klienter (tilmelde sig fra forskellige HostPapa-websteder) vært på samme infrastruktur? 

Ja, alle HostPapa-klienter hostes på den samme robuste infrastruktur.

Vi ønskede, at vores kunder skulle drage fordel af vores stordriftsfordele, så vi kunne tilbyde mere overkommelige løsninger end vores konkurrenter. Og vi er meget begejstrede for vores planer om at udvide vores globale fodaftryk yderligere med åbningen af ​​internationale datacentre, der er planlagt til næste år.

Ser fremad: Cloudbaserede tjenester & Administreret WordPress Hosting

Hvad er fokus nr. 1 i HostPapas vækstplan for de næste 12 måneder? Er der en bestemt strategi eller land eller demografi, som HostPapa målretter mod?

Vores primære fokus er løbende at forbedre vores kernetjeneste og produkttilbud inklusive vores teknologiske arkitektur og vores prisvindende kundesupport. Vores centrale demografiske vil fortsat være ejere af små virksomheder, online iværksættere, freelancere og fagfolk, der er ansvarlige for deres egen webdesign og udvikling.

Uden at opgive den ‘hemmelige sauce’, planlægger vi at udvide vores produkttilbud med nogle spændende nye skybaserede tjenester, som omhyggeligt vil blive samlet i vores kernetilbud. Vi har også for nylig lanceret vores første foray til administrerede tjenester med et pilotdesign- og marketingtjenesteprogram (DIFM), som vi planlægger at lancere over hele verden i den nærmeste fremtid. Endelig kan du forvente, at HostPapa går dybere ind i nogle nye core hosting-tilbud, herunder Managed WordPress og cloud-hosting – som begge har været meget efterspurgt fra vores nuværende kundegrundlag.

Afslutter

Det er alt sammen til mine spørgsmål. Har du noget at tilføje, før vi afslutter denne samtale?

Webhostingbranchen er et meget konkurrencedygtigt marked, domineret af nogle virkelig gode virksomheder. Ligesom dem forsøger HostPapa altid at stræbe efter forbedringer.

Vi ved, at vi ikke er perfekte.

Men hele HostPapa-teamet her på hovedkontoret er dedikeret til at forbedre ikke kun de produkter og tjenester, som HostPapa tilbyder, men webhostinglandskabet som helhed.

Hvis der er noget, vi hos HostPapa kan gøre bedre, opfordrer jeg folk til at nå ud til os i en af ​​vores sociale profiler som Twitter eller Facebook og fortælle os det. Én ting lærte jeg at sælge limonade på min gade for så mange år siden: Hvis du holder op med at udvikle dig som professionel eller som virksomhed, skal du sandsynligvis kalde det afslutter.

* Jerry’s note: Du kan også lære mere om HostPapa fra denne anmeldelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map