Webhost-interview: Spørgsmål og svar med SiteGround CEO Tenko Nikolov

Jeg har altid ønsket at teste flere hostingfirmaer og gennemgå dem på Web Hosting Secret Revealed (WHSR). Selvom jeg allerede har mere end dusin gennemgået *, er der stadig en lang liste med andre webhosts, som jeg gerne vil prøve.


SiteGround (http://www.siteground.com) – et navn, du ofte støder på på forskellige webmasterfora – er et af navnene på toppen af ​​listen. Ved hjælp af Site Ground-marketingpersonale Svetla Angova var jeg i stand til at trænge ind i Site Ground CEO, Tenko Nikolovs travle tidsplan for en online-samtale. Virksomheden har lige indsamlet en årlig undersøgelse af kundetilfredshed i sidste uge, så der er masser af talepunkter.

* Opdateringer: Her er min dybdegående SiteGround-gennemgang, der først blev offentliggjort i 2014 og opdateret hver anden måned. 

Uden at spilde mere læseplads, her er spørgsmålet&EN.

Introduktion: SiteGround, Virksomheden

Tenko
Hej Tenko, jeg forstår, at du først var jura, men du leder nu et teknologibaseret firma. Hvad er historien bag dette?

Nå, jeg kommer fra en familie med en lang tradition for at praktisere jura.

Imidlertid var mit hjerte inden for teknologi, da jeg var på gymnasiet. Så snart jeg begyndte at arbejde deltid i SiteGround i løbet af mit andet år på advokatskolen, følte jeg, at min fremtid ikke er inden for lovområdet.

Det er interessant. Hvad mere kan du fortælle os om SiteGround-forretning som i dag? 

Vi er i øjeblikket vært for næsten 250 000 domænenavne. Der er 120 mennesker, der arbejder for SiteGround, og vi driver servere i 3 datacentre over hele verden – USA, Europa og Singapore. Hvad angår vores målgruppe, syntes vi oprindeligt at tiltrække flere nye startere på webtypen af ​​kunder. Nå, der var virkelig flere, der lige begyndte på nettet for 10 år siden.

Vi har dog gradvist flyttet vores indsats mod mere avancerede brugere. Især efter den betydelige re-branding, vi implementerede sidste år, var der en alvorlig vækst i antallet af web-fagfolk, der bygger og vedligeholder websteder for at leve og vælger vores service. Vi udviklede en meget optimeret service til Joomla- og WordPress-brugere, som et resultat af, at mange fans af disse to applikationer blev vores kunder.

På SiteGround Hosting

SiteGround er anderledes end resten på mange måder. For eksempel er nogle af serverfunktionerne (dvs., SuperCacher og forudinstalleret GIT) tilbydes ses ikke så ofte i andres planer. Hvad kan vi vide mere om dette?

Jeg tror, ​​at det, der gør vores hostingplaner anderledes, ikke er en enkelt software eller politik, vi introducerer, men det faktum, at de fleste ting, vi gør, er baseret på en unik filosofi. Denne filosofi er, at vi altid prøver at opfinde nye og unikke løsninger i stedet for at stole på de massivt tilgængelige.

SuperCacher (lær hvordan det fungerer) er et godt eksempel. Det er et værktøj, der giver vores kunder mulighed for at drage fordel af flere hastighedsoptimeringsteknologier som Lakker og Memcached. Den unikke ting er, at vi var de første til at implementere Memcached i et delt servermiljø. GIT-integrationen blev også gjort tilgængelig unikt på vores servere med let brug i tankerne.

Sikkerhed er altid en stor bekymring for webmastere og bloggere. Hvad mere kan du dele om dit sikkerhedsteam? Og hvordan arbejder teamet sammen?

Der er to ingredienser, der gør vores sikkerhedsteam så vellykket.

For det første er de altid på vagt. Vi overvåger flere informationskilder for alle slags sårbarheder og udnyttelser, der kan påvirke vores servere og kunder. På denne måde formår vi at være blandt de første, der lærer om eventuelle trusler. For det andet er de utroligt kreative med at løse problemer – hvilket betyder, at så snart de opdager et problem, bruger de deres ekspertise til at finde en original løsning uafhængigt. Denne tilgang er meget hurtigere end industrien, hvor sikkerhedsteamet venter på, at en anden skal løse problemet og derefter anvender en færdiglavet løsning. Bortset fra deres ansvar for konstant at kontrollere for aktuelle problemer og løse dem, arbejder sikkerhedsteamet kontinuerligt med projekter for at øge vores sikkerhed, ikke som et svar på et eksisterende problem, men som en forebyggelse fra fremtidige dem.

På SiteGround-kundetilfredshed

Jeg tror, ​​du allerede har virksomhedens årlige resultat af undersøgelse af kundetilfredshed. Kunne du fortælle os mere om det? Og efter din mening, hvad er nogle af de områder, der skal forbedres i 2014?

Resultaterne af undersøgelsen overgik virkelig mine forventninger.

Dette er andet år, hvor vi spørger vores kunder om deres mening i så stor skala. Jeg var lidt bange for, at det efter de fremragende resultater, vi så sidste år, vil være svært at få bedre feedback. Vi har imidlertid ikke kun formået at holde de ekstremt høje tilfredshedsgrader (over 95% på alle aspekter, herunder support, hastighed, sikkerhed og up-time), men opnåede også en ændring i vores kunders perspektiv ved at kommunikere bedre om vores styrker, hvilket var et problem, vi identificerede sidste år. Du kan se de fulde resultater i vores blog.

Når det gælder udfordringerne for næste år, har vi nogle ideer i tankerne om genlancering af vores forhandlerprogram. Af denne grund var vi interesseret i den feedback, der blev modtaget af vores nuværende forhandlerklienter. Vi har også set det voksende marked for skytjenester som et område med et stort potentiale for os, som vi planlægger at udforske videre.

Resultater af SiteGround-kundeundersøgelser med et øjeblik

siteground kundeundersøgelse 1 siteground kundeundersøgelse 2 siteground kundeundersøgelse 3

SiteGround fremtidige planer og mere

Vi har set en hel del store erhvervelser og fusioner i de senere år – millioner, hvis ikke milliarder, blev foretaget af grundlæggere af hostingfirmaer. Hvad er din tanke om dette? Sælger eller køber andre virksomheder en del af Site Grounds udvidelsesplan i de næste 18 måneder?

SiteGround har altid været lidt anderledes end den typiske opstartmentalitet.

Vi har ikke skabt alt dette med det mål at sælge det.

For mig er det personligt at være involveret i at skabe og udvikle en cool, innovativ og perfekt selvbærende virksomhed et godt sted at være. Med hensyn til at købe andre virksomheder er dette bestemt en mulig måde at vokse på. Teknologiselskaber, der allerede har udviklet kvalitetstjenester, som vi betragter som nyttige, er mere interessante for mig på dette tidspunkt end virksomheder i hostingbranchen selv.

Det er alt sammen til mine spørgsmål. Tak! 

Vil du have mere på SiteGround?

Siteground

Du kan besøge SiteGround online her – https://www.siteground.com; samt følge virksomheden på alle større sociale medieplatforme – Twitter og Facebook.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map