Kohët e fundit, WHSR pati nderin dhe privilegjin të zhvillonte një intervistë ekskluzive me Andrew Georges, Bashkëthemelues i Pressidium. Kam përfunduar gjithashtu një përmbledhje të ndershme në lidhje me këtë shërbim të pritjes në faqen e internetit të WordPress, të cilën mund ta lexoni këtu. Ashtu si me të gjitha vlerësimet tona, unë e testova plotësisht shërbimin dhe ofroj reagimin tim të qartë për atë që funksionon dhe për çfarë duhet të keni dijeni.


Prezantimi

andrew

Përshëndetje Andrew, si jeni duke bërë? Jam i nderuar që ju kam si mysafirin tonë të intervistës sot.

Faleminderit Jerry, është gjithashtu një nder dhe një privilegj për mua që të pritem në blogun tënd.

Le të flasim për veten dhe kompaninë tuaj Pressidium. Si do ta përshkruanit rolin tuaj si bashkëthemelues i Pressidium.

Si Bashkëthemelues i një fillimi, unë përfshihem me çdo aspekt të biznesit, nga zhvillimi i produkteve, inxhinieria dhe inovacioni teknik deri në planifikimin e rritjes, shitjen dhe marketingun..

Ne kemi krijuar një platformë të klasës së ndërmarrjeve që mundëson faqet e internetit të WordPress të shkojnë përtej nivelit të kompjuterave të cloud dhe në të vërtetë të fitojnë përfitime të vërtetë biznesi. Ne ndihmojmë për të ulur kostot e klientit, të reagojmë shpejt ndaj ndryshimit të kushteve të biznesit dhe të sigurojmë mjete të thjeshtuara të menaxhimit.

Më pëlqen të merrem me klientët, është mirë të mësosh dhe të dëgjosh se si funksionojnë bizneset e tyre dhe si mund të ndihmojë Pressidium (dhe i ka ndihmuar) ata me veshët e mi. Ne me të vërtetë e shohim secilin klient individual si partner dhe punojmë shumë në ndërtimin e një marrëdhënie të fortë me ta.

Cila është e vetmja gjë që ju tërheq më shumë kënaqësi për të punuar në Pressidium?

Unë mendoj se është ndikimi i Pressidium në industrinë pritëse që me të vërtetë më emocionon. Dizajni me kosto të ulët / performancë të lartë e Pressidium u jep të gjithëve mundësinë për të provuar përfitimet e Ndërtimit të Arkitekturës së Ndërmarrjeve. Nuk është më një shërbim me çmime premium që vetëm disa të privilegjuar mund të përdorin.

Me modelin tonë çdo klient i vetëm që përdor Platformën Pinnacle Pressidium®, do të provojë se çfarë do të thotë të kesh një cilësi, performancë të nivelit të ndërmarrjes dhe shërbim pa etiketën e çmimeve astronomike.

“Unë u dashurova me modemin tim të parë të 300 baud.”

Mund të na thoni një gjë që shumica e njerëzve nuk e dinë vetë?

Diçka që shumë njerëz nuk mund ta dinë është se unë isha teknik nga një moshë shumë e re. Unë kam qenë inxhinieri dhe krijoj gjithë jetën time, që nga eksperimentet me elektronikë dhe ndërtimi i radios sime proshutë në moshën 10 vjeç, deri tek zbulimi i botës së mrekullueshme të inxhinierisë softuerike dhe zhvillimit të klonit tim të parë të lojës me asteroide në Amiga 500 (në 12). Dashuria ime e vërtetë ishte rrjeta, të ishe e lidhur me diçka më të madhe dhe më të madhe se vetja, ishte gjithmonë interesante për mua. Unë u dashurova me modemin tim të parë të 300 baud (ju e dini llojin e saktë nga lëvizja “WarGames”) dhe formova numrin kryesor të VAX / VMS në kolegjin e teknologjisë lokale. Ju duhej shumë durim atëherë, në ditët e mira të vjetra.

Duke u rritur megjithatë kuptova që unë jam në të vërtetë një zgjidhës problemi. Unë gjithmonë e gjeta veten duke identifikuar një problem, duke e analizuar atë dhe duke ardhur me një zgjidhje. Kjo rezultoi që unë të zbres serverët e mi të parë të ndërtimit të teknikave të punës dhe rrjetet lokale të zonës në moshën 15 vjeç, dhe karriera dhe pasioni im për informatikë thjesht evoluan vazhdimisht prej andej. Kanë kaluar mbi 20 vjet nga atëherë, por dashuria ime për disiplinën nuk është zvogëluar.

Unë e solla atë qëndrim të zgjidhjes së problemeve me mua në Pressidium dhe vazhdimisht e pyes ekipin “Cili është problemi që ne po përpiqemi të zgjidhim?” Sepse pa mbajtur në vëmendje problemin fillestar, është mjaft e vështirë të arrish një zgjidhje që funksionon në mënyrë efektive.

E shihni, ne nuk jemi vetëm duke shkruar kod për hir të kodit (megjithëse e kam bërë atë në të kaluarën dhe pranoj se ishte argëtuese). Ne po mundohemi të ofrojmë vlera të vërteta për klientët tanë dhe e arrijmë këtë duke përdorur Shërbimet e Pressidium si mjet zgjidhjeje për problemet e tyre.

Në kompanitë dhe shërbimet pritëse

Farë mund të dimë për Pressidium? Ju lutemi na jepni një përmbledhje mbi shërbimet pritëse të Pressidium.

Faqja kryesore e PressidiumitFaqja kryesore e Pressidiumit

Platforma Pressidium Pinnacle është një platformë plotësisht e menaxhuar WordPress, e krijuar nga terreni të jetë shumë e disponueshme dhe e shkallëzueshme (pa asnjë pikë të vetme të dështimit). Pressidium ofron HostP WordPress të Menaxhuar të shpejtë, të fortë, të shkallëzuar dhe të sigurt.

Platforma jonë është ndërtuar posaçërisht për të pritur faqet profesionale të WordPress duke përdorur teknologji dhe sisteme webscale që janë optimizuar për të ofruar një shpejtësi të jashtëzakonshme, disponueshmëri të pashembullt dhe në kohën e duhur. Ajo ofron një sasi kontrolli të mahnitshme përmes UI-së tonë të shpejtë dhe të lehtë të ndërtuar me porosi, në mënyrë që me një prekje të një butoni përdoruesit tanë të mund të provojnë karakteristika të shkëlqyera, si kopje rezervë të çastit, faqet e skenimit dhe shumë më tepër.

* Shënim: Ju mund të bëni një turne të shpejtë dhe të mësoni më shumë rreth shërbimit Presidium këtu.

“Ne përqëndrohemi në performancën e faqes jo më të madhe.”

Platforma e Presidium Pinnacle tingëllon si një ëndërr-realitet për ata që duan stabilitet dhe shkallëzim shtesë. Farë mund të dimë më shumë?

portal i presidiumit

Shumica e njerëzve sot luftojnë me pritjen e tyre, ata duhet të menaxhojnë CMS e tyre, të merren me sigurinë, të sigurojnë që softueri i tyre të jetë i azhurnuar dhe nëse faqja e tyre bëhet e popullarizuar duhet të shkallëzojnë infrastrukturën e tyre për të përmbushur kërkesat.

E gjithë kjo është zakonisht shumë për blogerët, bizneset dhe profesionistët e WordPress dhe shpesh do të çojë në joproduktive të rëndësishme të faqes së tyre (në kohën më të keqe të mundshme). Pressidium i zgjidh të gjitha këto. Platforma dhe shërbimi ynë trajton në mënyrë transparente problemet e sigurisë dhe shkallëzimit, kështu që nuk do të duhet. Për më tepër në rast të një çështjeje, ekipi ynë do ta trajtojë atë për ju.

Me pak fjalë, platforma jonë e menaxhuar plotësisht WordPress dhe portali i bukur i menaxhimit ju lejon të përqendroheni në përmbajtjen tuaj pa u shqetësuar për faqen tuaj të internetit, gjithçka tjetër mbetet tek ne – krejtësisht sherr.

Një nga gjërat me të vërtetë të shkëlqyera në lidhje me hartimin tonë është arkitektura jonë në shkallë. Shumica e hosteve konvencionale përqendrohen kryesisht në pjesën më të madhe, që do të thotë se ata do të grumbullojnë qindra, nëse jo mijëra, faqet e internetit në një server të vetëm me kompjuter.

Platforma e Platformës Pressidium Pinnacle është krejtësisht e ndryshme. Ne përqëndrohemi në punën e faqes jo më të madhe. Do uebfaqe është i pritur në një rrjet ose një seri fermash serverash, në një arkitekturë të niveleve. Ky model vjen nga mjediset kritike të misionit në kohë reale (të përdorura në industrinë telko, tregun e aksioneve dhe nga NASA), ku gjithçka është e tepërt dhe kapaciteti mund të rritet duke shtuar thjesht më shumë nyje në nivelin që i duhet.

pressidium-architecture-2

“Besoni apo jo, ne nuk kemi zbatime të kuotave.”

Happensfarë ndodh nëse klientët po marrin më shumë trafik sesa kuotat e tyre të alokuara (për shembull, 30k vizita / muaj është për përdoruesit e Planit Personal)? Dhe, si i matni vizitat?

Besoni apo jo, ne nuk kemi zbatime të kuotave. Ne nuk kemi një qasje të rreptë, të ngurtë se sa larg planit të tyre shkojnë klientët tanë sepse çdo grup rrethanash është i ndryshëm.

Në vend të kësaj, statistikat e mbipeshës përdoren për të ndjekur përdorimin e përgjithshëm të një llogarie. Nëse përdorimi është vazhdimisht shumë më i lartë se kufiri i planit për më shumë se dy deri në tre muaj, atëherë ne do të përdorim statistikat për të sugjeruar që klienti duhet të përmirësohet në një plan më të përshtatshëm. Nëse klienti nuk dëshiron të rifreskojë ose nuk ka nevojë të bëjë, atëherë së pari do t’ju sugjerojmë atyre një tarifë të tepruar të tepërt, para se të faturohet. Filozofia thelbësore që qëndron pas kësaj është të gjesh zgjidhjen më të efektshme me kosto për klientin, dhe përfundimisht të mos ngrihesh shpejt. Kjo ka të bëjë më shumë me klientët tanë që marrin performancën më të mirë dhe i ndihmojnë ata të kenë sukses, në vend se të shtrydhin çdo qindarkë prej tyre.

Ne kemi bërë gjithashtu vizita të llogaritjes të thjeshta dhe mundohemi ta mbajmë atë një përfaqësim të vërtetë dhe të drejtë të burimeve aktuale që një faqe përdor gjatë një muaji të caktuar. Si vizitë do të llogarisim secilën adresë unike të IP-së, e cila hyn në një sit brenda një periudhe 24 orëshe, ne gjithashtu do të filtrojmë aktivitetet e këqija dhe me qëllim të keq nga llogaritja. Farë do të thotë kjo është se një vizitor i vetëm mund të hyjë në një sit shumë herë gjatë një dite, kjo do të llogaritet si vetëm një vizitë e vetme. Duke llogaritur një vizitë në këtë mënyrë shumë përafërsisht barazohet me një Sesion të Google Analytics, megjithëse një metodologji tjetër është përdorur nga Google. Konsumatorët janë azhurnuar në kohë reale në statistikat e përdorimit të tyre përmes Panelit të tyre të Pressidium dhe së shpejti do t’u dërgohet një raport mujor i përdorimit në mënyrë që ata të mbajnë shënime për rritjen e faqes së tyre. Sidoqoftë, siç u përmend më lart, nuk do ta heqim kurrë një faqe nëse i tejkalon burimet e planit të klientit – ne dëshirojmë që faqet e klientëve tanë të rriten dhe bizneset e tyre të kenë sukses, nuk ka nevojë që t’i gjobisni ato.

Për mendimin e biznesit dhe personal

Kanë kaluar gati një vit nga fillimi i parë i Pressidium. Si është biznesi deri më tani? Farë është tjetër për kompaninë në gjashtë muajt e ardhshëm?

Ne së pari prezantuam Pressidium në WordCamp 2014 në Sofje dhe anëtarët e komunitetit të WordPress treguan një interes të madh për atë që kishim për të ofruar. Kjo çon në një sasi të papritur të përdoruesve brenda një periudhe kohe të shkurtër duke na detyruar të shkallëzojmë më herët nga sa kishim planifikuar. Sidoqoftë, falë modelit tonë të Ndërtimit të Arkitekturës së Ndërmarrjes, infrastruktura jonë është përplasur në mënyrë transparente, kështu që asnjë prej përdoruesve tanë nuk ka probleme.

Mezi presim që të kemi një sistem të vazhdueshëm të zhvillimit, përmes të cilit zhvillojmë, implementojmë dhe vendosim veçori të reja në platformën tonë rregullisht. Udhëzimi ynë bazohet në informacionin e klientit tonë. Si shembull, vendosëm një votim për tiparet më të kërkuara dhe i përfshijmë ato në botimin tonë të radhës.

Ne po punojmë gjithashtu që të angazhohemi më shumë me komunitetin WordPress, për të cilin ne mendojmë se jemi anëtar. Kjo përfshin sigurimin e artikujve të qëndrueshëm, të thelluar në blogun tonë, duke marrë pjesë aktive në diskutime në komunitet dhe bashkëpunim me ekipin thelbësor, dhe natyrisht duke sponsorizuar takime dhe WordCamps.

Shtë mirë që të kesh një host në internet që përqendrohet vetëm në WordPress Hosting (Unë jam një fans i WordPress!). Por në të njëjtën kohë kjo do të thotë që po e mbani derën tuaj të mbyllur për shumë klientë të mundshëm që nuk janë në WP. Si ka ndikuar strategjia e përqendrimit vetëm te përdoruesit e WordPress në biznes?

Bashkëthemeluesit e Pressidium John Andriopoulos, Filip Slavik, Giannis Zachariadis dhe Andrew Georges.Bashkëthemeluesit e Pressidium John Andriopoulos, Filip Slavik, Giannis Zachariadis dhe Andrew Georges.

Duke e mbajtur ekspertizën tonë dhe përqendrimin tonë të dedikuar kryesisht për WordPress, ne jemi në gjendje t’u ofrojmë klientëve tanë diçka që nuk është e disponueshme në kompanitë standarde të pritjes. Ne e dimë WordPress brenda jashtë, kemi punuar me të për vite, ne punësojmë vetëm individët më të talentuar me një njohuri të thellë dhe mirëkuptim të WordPress, prandaj ne jemi njerëzit më të mirë për klientët tanë që duhet të vijnë nëse duhet të kenë një problem.

Në krahasim, kompanitë pritëse konvencionale përhapin njohuritë e tyre në shumë platforma. Ne mendojmë se bërja e kësaj mund të dobësojë cilësinë e informacionit që ofrohet. Ju nuk dëshironi të bisedoni me një ekspert në Joomla ose magjistar nëse faqja juaj e internetit po përdor WordPress, për shembull.

Për biznesin, kjo është larg nga një problem. Në vend që ta shohim si “duke mbajtur dyert tona të mbyllura për klientët e mundshëm”, ne e shohim se u shërben atyre personave që me të vërtetë duan të punojnë me ne, duke ofruar më të mirën nga ato që ne jemi të mirë.

Kjo është gjithçka për pyetjet e mia – Unë shpresoj që ju të keni gëzuar këtë intervistë në internet. A ka ndonjë gjë që dëshironi të shtoni? Faleminderit shumë.

Faleminderit shumë, ajo ka qenë e mrekullueshme dhe unë jam i nderuar nga mundësia për të mbështetur revolucionin tonë pritës të WordPress për lexuesit tuaj. Ne vërtet besojmë në atë që po bëjmë, jemi tepër krenarë për platformën tonë dhe është e shkëlqyeshme kur marrim një shans të ndajmë vizionin tonë me të tjerët.

Një faleminderit e ngrohtë për Andrew Georges

Unë do të doja të lëshoja një falënderim të ngrohtë për Andrew Georges, bashkëthemelues i Pressidium, për kohën që morët kohë për të biseduar me WHSR në lidhje me proceset e brendshme në kompani. Ju mund të mësoni më shumë rreth Pressidium dhe kompanive të tjera pritëse në seksionin tonë të rishikimeve të pritjes në këtë sit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me