Intervistë në Web Host: Themelues dhe Drejtor i Përhershëm, Karl Zimmerman

Sekretari i zbuluar i sekretit të mbajtjes në internet (WHSR) pati mundësinë të intervistonte Karl Zimmerman të Steadfast (www.steadfast.net). Karl është themeluesi i Steadfast dhe ka qenë atje që nga fillimi përmes të gjitha gjurmëve të rritjes, goditjeve dhe ndryshimeve gjatë 16 viteve të fundit.


Sot, kompania e shërbimeve të të dhënave është një central elektrik prej shumë milion dollarësh në industrinë e pritjes dhe shërbimeve të të dhënave.

Prezantimi

KarlKarl Zimmerman

Pershendetje Karl. Jam i nderuar që ju kam si mysafirin tonë të intervistës sot. Le të fillojmë me disa hyrje, do të jemi? Farë mund të dimë më shumë për veten dhe rolin tuaj në Steadfast.

Epo, unë e fillova këtë kompani 16 vjet më parë, kur isha 14 vjeç, si një kompani pritjeje e përbashkët. Edhe ndërmarrja dhe unë jemi rritur dhe evoluuar në mënyrë thelbësore gjatë asaj kohe. Unë ende e dua punën që bëj dhe jam jashtëzakonisht krenar për ekipin tonë. Në këtë pikë, si Drejtori i Përgjithshëm, përqendrimi im është në fotografinë më të madhe, mesazheve, zhvillimin e produkteve të reja, planifikimin e zgjerimit dhe të ngjashme. Unë kam një ekip të shkëlqyeshëm të menaxherëve që kujdesen për sendet e përditshme që me të vërtetë më lejojnë të përqëndrohem në këto artikuj afatgjatë.

* Shënim: Ju mund të lidheni me Karl në LinkedIn dhe Facebook. 

A mund të na thoni një gjë që shumica e njerëzve nuk e dinë për veten tuaj?

Unë jam një anëtar krenar i Rotary International, një nga organizatat më të mëdha të shërbimeve në botë.

Unë kam shkuar në ngjarje Rotary që kur kam qenë rreth 5 vjeç, falë nënës time, por tani jam vetë një anëtar aktiv. Fokusi i Rotary është një përshtatje e shkëlqyeshme për mua, me një fokus të madh në arsim në SH.B.A., dhe shërbimet themelore të tilla si ushqimi, uji dhe kujdesi shëndetësor në botën në zhvillim. Shtë e mahnitshme të shihet se sa jetë mund të prekni pa shumë para, dhe është e jashtëzakonshme kur mund ta shihni në dorën e parë.

Hosting Steadfast dhe Shërbime të TI tjera

Steadfast ofron një gamë të gjerë shërbimesh IT – pritja e cloud, rikuperimi i fatkeqësive, menaxhimi i rrjetit, etj. A mund të na jepni një përmbledhje mbi biznesin e Qëndrueshëm?

Fokusi ynë i vërtetë është të ofrojmë ekspertizë dhe përvojë, jo vetëm pajisje kompjuterike ose pajisje.

Dokush mund të sigurojë kolokimin bazë ose një server, që nuk është i komplikuar. Ajo që njerëzit me të vërtetë kanë nevojë është një partner i vërtetë, dikush që mund t’i ndihmojë ata të kuptojnë se çfarë u duhen me të vërtetë; dhe ata kanë nevojë për dikë që të mbështetet, duke i mbajtur shërbimet e tyre 24/7. Ata nuk duan të shqetësohen për infrastrukturën e tyre, duan që dikush prej të cilit mund të varet të jetë atje për ta, të kujdeset për gjërat dhe të ndihmojë kur është e nevojshme.

Në mënyrë që të japim këtë lloj rehati, ne gjithashtu duhet të kemi fleksibilitet në ofertat tona të shërbimit, në mënyrë që t’i japim klientit saktësisht atë që i nevojitet – një përshtatje e përsosur – në vend që t’i detyrojmë ata në një zgjidhje. Ne nuk jemi thjesht një kompani publike cloud, kështu që ne nuk po themi se cloud publik është përgjigjja e gjithçkaje, sepse nuk është kështu. Ne do të punojmë me klientët tanë për të gjetur përgjigjen e duhur, pavarësisht nëse është cloud publik, cloud privat, serverë të përkushtuar të menaxhuar, kolokim, shërbime të menaxhuara të rrjetit, rimëkëmbje të katastrofës / vazhdimësi e biznesit ose ndonjë kombinim i atyre gjërave. Kjo është ajo ku unë ndjej se ne me të vërtetë shkëlqejë, me zgjidhje komplekse që kombinojnë segmente të shumta produktesh.

Steadfast - Hosting në cloud, Server i përkushtuar dhe Shërbime KolokimiSteadfast – Hosting në cloud, Server i përkushtuar dhe Shërbime Kolokimi

A mund të ndani recetën e fshehtë të suksesit të SteadFast?

Konsumatorë të palëkundurKonsumatorë të palëkundur

Sekreti nuk është me të vërtetë sekret, do t’ua tregoj kujtdo që pyet.

Reallyshtë me të vërtetë vetëm për drejtimin e një kompanie të mirë, të ndershme. Fokusi është gjithnjë në planin afatgjatë, duke ndërtuar një kompani të fortë afatgjatë që përqendrohet në marrëdhëniet afatgjata të klientit. Mos u shqetësoni për ARPU ose terminologjinë tjetër të biznesit, ofroni një shërbim cilësor dhe mbajini klientët tuaj të lumtur. Asnjëherë nuk e dini vlerën e vërtetë të një klienti të pakënaqur ose koston e një klienti të pakënaqur. Reputacioni juaj është pjesa më e vlefshme e kompanisë suaj.

Kush është audienca juaj e synuar në pritjen e dedikuar? Pse duhet që klientët të zgjedhin strehimin e palëkundur mbi të tjerët?

Konsumatorët që janë në kërkim të një partneri të vërtetë të pritjes vlerësojnë më së shumti ofertat tona; ne jemi atje për të ndihmuar në inxhinierinë, projektimin, zbatimin, monitorimin dhe mbështetjen. Ne ofrojmë një vlerë të jashtëzakonshme, duke lejuar klientët tanë të jenë të qetë dhe të kenë besim në infrastrukturën e tyre, dhe të flenë mirë natën. Shumë kompani ofrojnë të njëjtat pajisje dhe pajisje të papërpunuara, ndryshimi ynë është në nivelin e shërbimit dhe mënyrën se si ne trajtojmë secilin klient. Pavarësisht se çfarë është nevoja juaj, një llogari e thjeshtë publike cloud apo një projekt i komplikuar i krijuar me dizajn privat të komplikuar, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar gjatë gjithë rrugës.

Infrastruktura e qëndrueshme & Shërbimi ndaj klientit

Ju lutemi na tregoni më shumë rreth qendrës së të dhënave dhe infrastrukturës së Steadfast?

Qendra origjinale e palëkundur e të dhënave - 350 E Cermak Road, Chicago, IL.Qendra origjinale e palëkundur e të dhënave – 350 E Cermak Road, Chicago, IL.

Aktualisht kemi tre qendra të të dhënave, dy në agoikago (350 E Cermak dhe 725 S Wells) dhe një në Edison, NJ.

Këto lehtësira janë të gjitha të lidhura me njëra-tjetrën me 10 qarqe të shumta GigE, dhe përdorin lidhjen nga 5 nga 6 rrjetet më të mëdha globale: Level3, NTT, Tinet, Tata dhe Cogent. Fokusi në rrjetin tonë është shtrirja e gjerë (e cila llogarit pse ne përdorim 5 nga 6 ofruesit më të mëdhenj) dhe performancën, me hetim të vazhdueshëm dhe optimizim të rrugëve.

Si kompani, ne jemi sisteme dhe rrjetëzojmë njerëz, kështu që ne i lejojmë ekspertët e lehtësirave në Digital Realty dhe IO të përqëndrohen në objektet ndërsa ndërtojmë një rrjet të klasit botëror dhe ofertë të shërbimit. Ashtu si ne duam që klientët tanë të na besojnë si ekspertët e tyre në mënyrë që ata të mund të përqendrohen në qëllimet e tyre, ne bëjmë të njëjtën gjë me partnerët tanë të qendrës së të dhënave.

Në intervistën tuaj me Ping! Zine, ju folët për rëndësinë e kënaqësisë së klientit *. Si ndikon politika “e parë e klientit” në biznesin tuaj gjatë rënies së ekonomisë?

Rënia ekonomike nuk ishte aq e vështirë për ne. Kishim një muaj të keq, nëntor të vitit 2008, por përveç kësaj, klientët kishin ngecur me ne. Nëse klientët tuaj ju duan, ata do të falin kur bëni një gabim dhe ata do të rrinë me ju gjatë kohërave të vështira. Në pjesën më të madhe, ne kemi parë një rritje shumë të mirë përmes rënies, pasi kompanitë po përpiqeshin të zvogëlojnë vetë shpenzimet e tyre në shtëpi duke u partnerizuar me një kompani si e jona.

* Shënim: Steadfast drejtohet nga etiketa “Gjithmonë atje” dhe thekson shumë në kënaqësinë e klientit. Ju mund të shikoni intervistën e Karl me Ping! zine këtu.

Pamja e Karl në industrinë pritëse

Kompania ka një rekord mbresëlënës rritjeje dhe reputacion të shkëlqyeshëm në biznesin e qendrave të pritjes / qendrës së të dhënave. Akreditimi BBB (A +), lista 500 ndërmarrjesh në 2008, dhe të gjithë dëshminë e lavdishme të klientëve në internet – këto thonë shumë për ekipin tuaj dhe kompaninë. Përveç kënaqësisë së klientit, cilat janë elementet e tjerë në suksesin e Steadfast?

Renditet i palëkundur # 4353 në Inc. 5000 në 2014.Renditet i ngurtë # 4353 në Inc. 5000, 2014.

Ne jemi akoma në Inc 5000 këtë vit, gjithashtu, unë mendoj se është 7 vjet drejt.

Ju e thoni atë në pyetje; çelësi i suksesit është ekipi që kemi ndërtuar këtu. Kemi shumë njerëz që kanë qenë këtu për shumë vite dhe pa to, kompania do të ishte shumë e ndryshme. Kur ndërtojmë ekipin tonë ne përqendrohemi në një gjë kryesore: pasionin e tyre për rolin që do të marrin. Ju mund të mësoni shumë, por nuk mund të mësoni pasion. Të gjithë në ekipin tonë e duan atë që bëjnë dhe kur e doni atë që bëni, ju e bëni atë më mirë, merrni pjesë në përmirësimin e vazhdueshëm të kompanisë dhe ua kaloni atë pasion klientëve tuaj.

Kërkesa për llogaritjen e cloud dhe virtualizimin duket se do të tejkalojë së shpejti hostimin tradicional. Cili është mendimi juaj për këtë?

Pritja tradicionale sigurisht që po vdes dhe është arsyeja pse ne kemi shitur divizionin tonë të përbashkët të pritjes 4 vjet më parë. Nuk do të shkojë plotësisht, por tregu do të vazhdojë të bëhet gjithnjë e më i vogël. Këshilla ime për këdo është që të gjeni ngrohtësinë tuaj të vërtetë. Nëse jeni një ofrues i përgjithshëm i shërbimit, keni probleme, por nëse mund të gjeni se ku mund të dalloni vërtet nga konkurrentët tuaj, mund të diversifikoni ofertat e produktit tuaj dhe të bëni shumë mirë. Ndërtoni në pikat tuaja të forta. Ju nuk mund të diversifikoni thjesht duke hedhur një shigjetë në një bord pasi thjesht do të humbni fokusin tuaj, do të gjeni atë që jeni mirë dhe bëni më shumë nga kjo.

Këshillë biznesi

Kjo është gjithçka për pyetjet e mia. A ka ndonjë gjë për të shtuar para se të përfundojmë këtë intervistë?

Kam mbuluar disa nga këto artikuj, por këshillat e mia për këdo tjetër me një biznes është shumë e thjeshtë. Ndërsa mund të duket e thjeshtë, mund të jetë shumë e vështirë për tu ndjekur.

 1. Mbani fokusin tuaj. Gjeni atë që bëni mirë dhe ndërtoni në të, mos u hutoni.
 2. Gjithmonë mendoni për një kohë të gjatë, si me operacionet e biznesit tuaj ashtu edhe me klientët tuaj. Merrni kohën për të bërë një hap prapa dhe për të parë foton e madhe. Ju nuk mund të mashtroheni çdo ditë dhe çdo ditë.
 3. Asnjëherë mos të kënaqesh. Gjithmonë ka më shumë që mund të bësh dhe gjëra që mund të përmirësohen. Shtë e lehtë të lejohet që vetëkënaqësia të kalojë nëse gjërat po shkojnë mirë, por ato kohë të mira janë kur duhet të bësh përparimin e vërtetë.
 4. Ndërtoni një ekip të shkëlqyer të mbushur me njerëz me pasion për atë që bëjnë.
 5. Trajtoni të gjithë me kujdes dhe respekt. Kjo do të thotë të gjithë, klientët, shitësit, konkurrentët, punonjësit, etj. Kjo është një industri e ngushtë e thurur dhe fjalët udhëtojnë shpejt. Reputacioni juaj është pasuria juaj më e vlefshme, dhe kështu ndërtoni ju.
 6. Jini të gatshëm të pranoni se keni gabuar dhe mos bëni diçka të madhe kur dikush tjetër është i gabuar. Drejtimi i një biznesi nuk është për krenari, është për të arritur rezultate. Ndonjëherë kjo do të thotë të ndjesh keqardhje dhe t’i bësh gjërat ashtu, edhe nëse nuk është faji yt, ose thjesht të adresosh një gabim dhe të vazhdosh më tej.

Bite tingulli

Unë do të doja të falënderoja personalisht Karl Zimmerman, Drejtorin e Përgjithshëm të Steadfast Network, për kohën që fola për shërbimet e IT, pritjen e cloud dhe menaxhimin e të dhënave. Fjalët e tij për vendosjen e klientit të parë dhe kënaqësinë e klientit gjatë një rënie në ekonomi është këshilla që pronarët e bizneseve nga një spektër i gjerë i industrive do t’i gjejnë të dobishëm.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map