Një vështrim në cloud: PaaS për bizneset e vogla

Cloudways – www.cloudways.com.


Shënim: Kjo faqe që po lexoni tani është e pritur në Oqeanin Digjital përmes Cloudways. Ju lutemi lexoni rishikimin e Jerry’s Cloudways për të mësuar më shumë rreth kompanisë. 

Cloudways nuk mund të jetë emri i familjes që njerëzit mendojnë kur është fjala për një ofrues të pritjes së reve paaS (Platformë-si-a-Shërbim). Por mendja e Spitalit Pere, Aaqib Gadit dhe Uzair Gadit po bën përpjekje në industri si PaaS për bizneset e vogla dhe të mesme..

Ne u nderuam që iu dha mundësia të bisedonim me njerëzit në Cloudways dhe të kuptojmë pak rreth punës së tyre të brendshme, si erdhën ato dhe çfarë po bëjnë për të ruajtur pozicionin e tyre si një lojtar kryesor në industrinë e pritjes së cloud.

Menaxheri i Produkteve të Cloudways, Ali Ahmed me Neil Patel në Konferencën AWASIA Bangkok, Tajlandë.

Zyra e Spitalit Cofounder Pere.

Vizioni (i thjeshtë) për reve

Kur u krijua Cloudways në 2011, të tre bashkëthemeluesit (Spitali Pere, Aaqib dhe Uzair Gadit) kishin një vizion të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë për kompaninë dhe atë që ata synojnë të bëjnë:

Ideja ishte të sigurojmë një përvojë të menaxhuar të pritjes së cloud për të gjithë përdoruesit, pavarësisht nga kompetenca e tyre teknike.

Duke qenë të qëndrueshëm në vizionin e tyre origjinal, Cloudways përfundimisht u bë një platformë që e vendos thjeshtësinë në ballë. Por, ata e dinin që thjesht të ofrosh një platformë të thjeshtë për t’u përdorur nuk ishte e mjaftueshme, gjatë rrugës, ata arritën të përmirësojnë dhe rregullojnë më tej qasjen e tyre ndaj shërbimeve të pritjes në cloud..

“Me kalimin e kohës, Cloudways është rritur në një platformë që thekson thjeshtësinë. Por ne do t’i kushtojmë vëmendje gjithashtu zgjedhjes dhe lehtësimit të përdoruesve për të arritur sukses në biznes, gjë që ne ishim në gjendje të bënim falë partnerëve tanë të nivelit të lartë të infrastrukturës së cloud dhe mbështetjes së ekspertëve gjatë gjithë kohës. “

Me një vizion të qartë dhe konciz, ata dinin të afroheshin në industrinë e pritjes së cloud dhe të vendosnin strategjinë e duhur, duke i hapur rrugën Cloudways të rritet dhe të ketë sukses si ajo sot.

Testi i performancës CloudWays në Bitcatcha (burimi).

Njohja e audiencës tuaj dhe dhënia e përfitimeve të duhura

Duke qenë një ofrues që specializohet në pritjen e menaxhuar të cloud, ishte e rëndësishme që herët që Cloudways të identifikonte cilët ishin audiencat e tyre të synuar dhe si do të depërtonin në treg.

SMB [biznes i vogël deri në mes] dhe Agjencitë janë profilet kryesore të klientit tonë të synuar, dhe ne kemi përshtatur platformën Cloudways për të siguruar që këta klientë të provojnë strehimin më të mirë të menaxhuar më të re për biznesin e tyre.

Duke ditur nevojat e përdoruesve të tyre, Cloudways ishte në gjendje të përqëndrohej në veçoritë dhe shërbimet që ishin të domosdoshme dhe të dobishme për përdoruesit e tyre. Dhe, kur bëhet fjalë për tiparet dhe përfitimet, ato nënkuptojnë biznes.

“Me Cloudways, ne kemi një UI-mik-përdorues që ofron 50+ veprime me një klik të vetëm, sigurinë e hekurt (sigurojmë çertifikata FALAS Wildcard SSL), dhe mbështetje 24/7 ekspertësh. Përveç kësaj, CloudwaysBot ynë jep një pasqyrë në kohë reale për shëndetin dhe performancën e serverëve dhe aplikacioneve të klientëve. “

Fuqia e zgjedhjes dhe diversiteti i vlerës

Ndërsa aktualisht qëndron, Cloudways paketon të gjitha shënimet e nevojshme për t’i vendosur ato si një lojtar kryesor në industrinë e pritjes së cloud.

Por sigurisht, kjo nuk ishte e mjaftueshme për ta. Ata donin që Cloudways të ishte një platformë që mund të funksionojë me çdo aplikacion tjetër, duke demonstruar angazhimin e tyre për të dhënë sa më shumë zgjedhje të jetë e mundur për përdoruesit.

“Platforma jonë është e optimizuar për çdo aplikacion të mundësuar me PHP, Për SMB dhe agjencitë, kjo përkthehet në një mbështetje shumë të gjerë për çdo projekt me porosi që ata duhet të zhvillojnë dhe vendosin pa u shqetësuar për çështjet e pajtueshmërisë.”

Disa nga aplikacionet e mbështetura nga Cloudways përfshijnë WordPress, WooCommerce, Magento, Laravel, Symfony dhe madje edhe projekte të personalizuara PHP.

Por përputhshmëria me aplikacionet e tjera nuk është e vetmja gjë për të cilën shkëlqen Cloudways. Për të qenë një PaaS që mund të kujdeset në mënyrë efektive për përdoruesit e tyre, ata duhej të përfshinin një gamë të gjerë karakteristikash shtesë që do të çimentonin më tej Cloudways si PaaS e zgjedhur për SMBs dhe agjencitë..

Cloudways CDN, Block Storage, Staging Environment, karakteristika të fuqishme të menaxhimit të anëtarëve të ekipit, veçori të serverit (fillimi / ndalimi / transferimi i serverit), Shtesat e Mbështetjes Cloudways Premium janë vetëm disa nga shtesat e vlerës së ndryshme që klientët tanë mund të përdorin për lehtësi më të madhe të përdorimit dhe përvojë pa telashe të hostimit.

Duke qëndruar sipër (dhe përpara) Konkurrenca

Ndërsa Cloudways vazhdon të gëzojë sukses të madh brenda industrisë së pritjes së cloud dhe si një ofrues i PaaS, tendenca e uljes së çmimeve për planet PaaS ka parë mjaft kompani që marrin hite në fund të tyre.

Planet e Hosting të Menaxhuar nga Cloudways: Filloni pritjen në cloud për aq pak sa 10 $ / muaj. Pamja e fotografisë e marrë në 5 Shtator 2018.

Të folurit në Cloudways e dinë shumë mirë këtë gjë dhe e pranuan se si mund të ndikojë që kompania të ecë përpara.

“Ne mendojmë se ligji i Moore është i vlefshëm për të gjitha fushat e teknologjisë, përfshirë host hostin. Ne parashikojmë që çmimi do të vazhdojë të bjerë pasi më shumë lojtarë hyjnë në treg dhe kostot e përgjithshme të menaxhimit të infrastrukturës do të bëhen më të arritshme për shitësit e nivelit të dytë dhe të tretë. E thënë kështu, ne besojmë se cilësia dhe konsistenca e shërbimeve kanë një ndikim të madh në të ardhurat e biznesit. “

Për ekipin në Cloudways, qëndrimi përpara konkurrencës dhe mbajtja e pozitës së tyre si një ofrues i spikatur PaaS do të thoshte ofrimin e përvojës që përdoruesit presin dhe duke bërë ndryshimet e nevojshme për të përmirësuar platformën dhe faqen e saj të internetit..

Nëse shërbimi juaj që ofron shërbime përputhet (ose tejkalon) pritjet e përdoruesve, ata do të vazhdojnë t’i besojnë platformës tuaj. Kjo ide reflektohet në uebfaqen dhe platformën e ridizajnuar rishtazi të Cloudways që është përshtatur për të paraqitur të gjithë informacionin përkatës për vizitorët dhe për të siguruar një nivel vazhdimisht të lartë të shërbimeve të ofruara për klientët tanë.

Platforma e Cloudways

Teknologjia është një industri në zhvillim. Edhe në një treg të ngrohtë siç është industria PaaS, teknologjia e re do të vazhdojë të bëjë më të lehtë pengesën për hyrjen për konkurrentët e tjerë..

Përkundër kësaj, Cloudways e di se mbajtja në vizionin origjinal dhe vazhdimi i ofrimit të shërbimeve që përdoruesit dëshirojnë do të jetë çelësi i suksesit të tyre të vazhdueshëm.

Përfitimet më të rëndësishme të përdorimit të Cloudways si ofrues i PaaS janë liria në zgjedhje, thjeshtësia dhe lehtësia e përdorimit dhe inovacioni në shërbime dhe veçori.

Dhe për të vendosur veten si një platformë që është me të vërtetë unike nga konkurrentët, Cloudways ka shkuar lart e më tej në sigurimin e përdoruesve të saj me një larmi të gjerë karakteristikash dhe përfitimesh që janë shtyllat kryesore të shërbimeve të tyre.

Karakteristikat kryesore

Platforma Cloudways ofron një mori përfitimesh të tjera, të cilat vërtet i veçojnë ato nga konkursi, me veçori të tilla si:

 • CloudwaysBot [për raportimin e statistikave të serverit dhe performancës së aplikacionit në kohë reale],
 • Cloudways CDN [një zgjidhje me kosto efektive CDN për përdoruesit],
 • Mjedisi i dedikuar në skenë,
 • Certifikata falas SSL [Wildcard, SANS, dhe të tjerët],
 • Mbështetje e plotë për PHP 7.x,
 • Ruajtja e bllokut,
 • Integrimi i Git,
 • Menaxhimi i anëtarëve të ekipit,
 • Menaxhimi i serverit,
 • CloudwaysAPI [për zbatimin e zgjidhjeve me porosi bazuar në Platformën Cloudways], dhe
 • Cloudways Breeze [plugin cache WordPress i krijuar në shtëpi].

Karakteristikat vetëm do të jenë të mjaftueshme për t’i bërë ata një ofrues të nivelit të lartë PaaS por inovacioni ka qenë gjithmonë një pjesë e identitetit të tyre dhe ata arritën të gjejnë mënyra për të përmirësuar më tej aftësitë e tyre të pritjes.

“Stacki ynë i pritjes,” Thunderstack “është optimizuar plotësisht për të trajtuar çdo projekt PHP. Kjo do të thotë se ndryshe nga disa konkurrentë, ne mbështesim një gamë të gjerë CMS dhe kornizë përfshirë WordPress, WooCommerce, Laravel, Symfony dhe projekte PHP me porosi. Këto aplikacione janë mbështetur nga zgjedhja e përdoruesit e cache (Llak, Memcached ose Redis) dhe bazës së të dhënave (MariaDB dhe MySQL). “

Falënderime në platformën Cloudways (Citate nga Twitter)

Pyesin pse https://t.co/eKruIH0yJ7 shkon me shpejtësi. Ne jemi nikoqir në Platformën e Cloudways. Nëse po mendoni të filloni një blog ose të azhurnoni sitin tuaj ekzistues ose hostin e projektit me #Clouways dhe hendek #cPanel https://t.co/ltU0LDjL6x pic.twitter.com/MZg03OiDx5

– Michael Glock Ph.D. (@DrMichaelGlock) 1 Shtator 2018

Kam lëvizur një ton faqesh në @Cloudways dhe jam vërtet i lumtur deri më tani duke përdorur ndërfaqen e tyre + AWS, Oqeanin Digjital dhe Google

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26 nëntor 2016

Vendosja e një kontakti njerëzor

Për të gjitha bëmat e tyre teknologjike dhe piketa në industri, Cloudways e di se kjo është për shkak të njerëzve dhe përkushtimit të tyre për vizionin origjinal që u kishte sjellë atyre kaq shumë sukses.

Të gjithë në Cloudways janë të përkushtuar për të ofruar përvojën më të mirë për përdoruesit që thjesht duan një zgjidhje të thjeshtë të menaxhuar të pritjes. Ky përkushtim është i dukshëm kur bëhet fjalë për ekipin e tyre mbështetës.

Përshtypjet e përdoruesve për mbështetjen dhe çmimin e klientit në Cloudways.

“Të gjitha tiparet në Cloudways janë mbështetur nga një ekip kompetent mbështetës që është në dispozicion 24/7, i pajisur me një bazë gjithëpërfshirëse të njohurive dhe gjithashtu Live Chat për mbështetje të shpejtë.”

Nëse kjo nuk do të ishte e mjaftueshme, ata madje ofrojnë Shtesa të Ndihmës Premium për ata që duan mbështetje përparësore në trajtimin e serverave të tyre.

Vizioni në Cloudways

Ne do të donim të falënderonim ekipin në Cloudways për kohën që mori për të biseduar me ne. Shtë e qartë se ata janë një ekip i apasionuar që duan të krijojnë një platformë që sjell një zgjidhje të vërtetë pritëse për bizneset e vogla / të mesme.

Me Cloudways, çelësi i suksesit të tyre ka qenë gjithmonë vizioni i tyre i qëndrueshëm. Shpresojmë që ajo vazhdon t’i mbajë ata si një kompani të ligët dhe inovative, duke u sjellë atyre më shumë sukses në të ardhmen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map