Sa e njohur është përhapja e shërbimeve të cilësisë së ndërmarrjes tek konsumatori mesatar

KnownHost u themelua në vitin 2006 dhe në atë kohë ishte jashtëzakonisht i përqendruar në Serverin Virtual Private (VPS) dhe biznesin e bashk-lokacionit. Ishte vetëm afërsisht dy vjet më parë që CEO i KnownHost Justin Sauers filloi kompaninë e tij në një zgjerim.


Kjo rezultoi në rritjen e linjës së produkteve KnownHost, dhe tani ajo mbulon pothuajse të gjithë spektrin e zgjidhjeve të hostimit në internet. Unë fola me Sauers shkurt për vonë dhe u interesova për perspektivën e tij për zgjerimin.

Sfondi i Kompanisë

Zyra e njohur në West West Chester, SH.B.A..

Industria e web hosting ka qenë në rritje (dhe në rritje) dhe megjithë fluksin masiv të klientëve ende ekziston një kërkesë e madhe për mbajtjen në internet cilësore. Sfida për klientin ka qenë gjithmonë të gjejë ekuilibrin e duhur të tipareve me çmime të përballueshme.

Kur disa kompani të mbajtjes së faqeve në internet kanë ulur çmimet dhe po ofrojnë tarifa të mprehta për klientët që nuk njohin, unë gjithmonë kam besuar se asgjë në jetë nuk është e lirë. Nëse jeni duke paguar një dollar të poshtëm absolut, atëherë nuk është realiste të presësh një shërbim të nivelit të lartë.

Si një klient për një kohë të gjatë për mbajtjen e faqes në internet, kam zbuluar se paguan për të parë nga afër se çfarë ofron një host host dhe për të bërë hulumtimin tim se sa mirë i ofron ato karakteristika dhe shërbime aty ku është e mundur. Zgjedhja për produktin më të lirë mund të jetë tërheqës për fundin tuaj, por mund të përfundojë duke kushtuar shuma të pashlyera në kohëzgjatje dhe dëmtim të markës ose reputacionit.

Sfida është gjetja e ofruesit të duhur të shërbimit të mbajtjes së faqes në internet, për të qenë partner me të. Një i cili është i përqendruar te klienti i tyre më shumë sesa thjesht të ofrojë produktin më të lirë në dispozicion.

KnownHost Vendos Klientin Së pari

Sipas këtij CEO shumë të afërt, zgjerimi i produkteve të ofruara nga kompania ishte më shumë çështje e shtrirjes në një vlerë të vetme thelbësore: Ishte jetike që KnownHost të mbante të vërteta për faktin se ajo ishte një kompani pritëse e menaxhuar.

Arsyeja për këtë fokus ka qenë gjithmonë konsumatori. Për Sauers dhe ekipin e tij, shuma e ekspertizës së tyre teknike dhe pajisjeve të shkallës së ndërmarrjes është atje për të zvogëluar barrën e menaxhimit të pritjes për klientët e tyre.

Ne kemi pozicionuar kompaninë tonë, së bashku me ekspertizën tonë teknike për të qenë në dispozicion të klientëve tanë. Nuk ka rëndësi për ne nëse jeni një llogari e vetme e përbashkët e pritjes, ose një vendosje me shumë server të pasurisë 500. Ne e trajtojmë çdo klient si një anëtar me vlerë të familjes tonë. – Justin Sauers, CEO, KnownHost

Në këtë pikë kohe, KnownHost u shërben klientëve nga mbi 150 vende dhe e bën atë me shumë efikasitet.

Më shumë sesa thjesht mbajtja e përbashkët

Me më shumë se një dekadë përvojë të klientit nën rrip, veçanërisht në hapësirën e ndërmarrjes, KnownHost u sigurua të dëgjojë. Klientët e tyre i njoftojnë ato që u duhen, dhe ndërmarrja hartoi zgjidhje për t’iu përgjigjur atyre nevojave.

Deri më tani, ata kanë përfituar nga teknologjia superiore OpenStack, KVM dhe OpenVZ, e cila mbështetet nga një ekip mbështetës i fortë i cili është gjithmonë në dispozicion. Administratorët e tyre monitorojnë në mënyrë të zellshme performancën e akuzave të tyre me mjete të menaxhimit të avancuar.

Rezultati është një linjë e suksesshme e produkteve që klientët jo vetëm që dëshirojnë, por janë në gjendje t’i përballojnë gjithashtu. Strategjia funksionoi dhe sipas Sauers, të gjithë në KnownHost e kuptojnë këtë filozofi dhe me të vërtetë kënaqen duke siguruar atë fund të fortë për klientët e tyre.

Shërbimet e përbashkëta të pritjes në KnownHost nuk janë zgjidhja juaj e parë e një mulliri, të një madhësie, dhe i përshtatet të gjitha. Inshtë në këtë fushë që KnownHost ka aplikuar strategjinë e ndërmarrjes së tyre dhe ka përfshirë tipare premium që zakonisht gjenden si shtesa në VPS dhe hapësirë ​​të dedikuar për pritjen.

Marrja e një zhytjeje më të thellë në Pritjen e Ndarë të Ndarjes së Ndaruar

Karakteristikat e shkallës së ndërmarrjes me çmime të përbashkëta të pritjes

Një nga gjërat e para që vura re për llogaritë e tyre të përbashkëta të pritjes ishte që KnownHost e ndërtoi atë në Re. Kjo do të thotë që edhe klientët e ndarë të pritjes mund të përfitojnë nga besueshmëria e rritur që është e natyrshme për përdoruesit e platformës Cloud.

Platformat në re janë të pajisura më mirë për të trajtuar prurjet e trafikut me vëllim të lartë ose pikat e përkohshme. Megjithëse burimet e tyre të llogarisë vijnë akoma me kufijtë e burimeve, performanca e faqeve në përgjithësi është më pak e prekur nga anomalitë.

Për sa i përket sigurisë, KnownHost ka ndërtuar masa mbrojtëse të ngjashme në llogaritë e përbashkëta të pritjes të cilat janë më të vështira për t’u gjetur në zgjidhje të tjera të niveleve të ngjashme. Për shembull, Imunify360 është përfshirë me të gjitha llogaritë e përbashkëta të pritjes, duke sjellë siguri të serverit të ngurtë të rock.

Më e rralla nga të gjithë është mbështetja e gjerë për zhvilluesit që kanë llogaritë e përbashkëta të përbashkëta të njohura nga KnownHost, të cilat përfshijnë Laravel, Zend, CakePHP, Yii, dhe shumë më tepër. Kjo lejon një fleksibilitet të madh për përdoruesit të zhvillohen bazuar në kornizat e tyre të favorizuara.

Ata gjithashtu shtrijnë të njëjtat karakteristika në variantet e tjera të pritjes standarde të përbashkët, siç janë planet e tyre specifike për WordPress. Në fund të fundit, politika është e njëjtë; ata synojnë për të njëjtin nivel shërbimi nëpër bord dhe përsosmëri në të gjitha fushat.

Shënim: KnownHost funksionon nga katër qendra të të dhënave – tre në Amerikën e Veriut dhe një në Amsterdam, kjo u jep fleksibilitet më të madh përdoruesve që duhet të synojnë trafikun nga zona specifike kur është e nevojshme.

KnownHost Hosting Shared është i Menaxhuar plotësisht

Edhe aq mbresëlënëse sa është lista e tyre e karakteristikave, pjesa që e bën hosting të përbashkët të KnownHost me të vërtetë qëndron e veçantë në qasjen e tyre. Shumica e ofruesve të pritjeve të pritjes ofrojnë burime të grumbulluara nga një server standard me një adresë të vetme IP.

Për KnownHost, ata kanë konfiguruar llogaritë e tyre të përbashkëta të pritjes për secilin nga burimet e tyre dhe adresat e ndryshme IPv6. Ky është një avantazh i madh dhe jo ai që do ta gjeni me lehtësi në planet e përbashkëta të pritjes.

Infrastruktura ultra e besueshme me performancë të lartë Cloud shërbimi i tyre bazohet në vendet ku ligat e tyre përpara konkurrencës. Oh, dhe ata i menaxhojnë të gjitha për ju. Shumica e gjërave, si azhurnimet e aplikacioneve dhe të ngjashme, azhurnohen automatikisht dhe produkti mbështetet nga një ekip mbështetës plotësisht i bazuar në SH.B.A..

Ekipi mbështetës i njohur brenda shtëpisë

Kjo do të thotë që thirrjet tuaja për ndihmë nuk do të drejtohen në të gjithë botën për teknikat që luftojnë për t’ju kuptuar. Të gjitha paketat KnownHost marrin të njëjtën marrëveshje mbështetjeje – çdo ditë të javës, në çdo kohë.

Më e mira nga të gjitha, përkundër këtyre cilësive superiore që ata kanë në produktet e tyre të përbashkëta të pritjes, KnownHost nuk e ka përdorur atë për të ngarkuar nivele të larta në qiell. Ata kanë mbajtur çmime të përbashkëta pritjeje shumë konkurruese, gjë që është mbresëlënëse duke pasur parasysh sa i mirë është pajisja dhe programi i tyre.

Ju po paguani çmime të përbashkëta të pritjes për karakteristikat themelore të pritjes në Cloud. Një propozim që është shumë i vështirë për tu mposhtur.

Farë është tjetër për KnownHost?

Sot, pritja e përbashkët përbën rreth 10% të bazës së klientëve të tyre që nga VPS ku ishin pikat e forta të tyre origjinale. Sidoqoftë, Sauers mendon se kjo mund të ndryshojë ndërsa evoluon industria e web hosting-ve.

Ne po shohim që web hosting të zgjerohet me të vërtetë tek masa dhe mendoj se është një gjë e mrekullueshme. Sa më shumë që mund të vendosim njohuri dhe teknologji tek përdoruesit, duart më mirë. Përmbajtja dinamike dhe përvoja e përdoruesit po evoluojnë vazhdimisht dhe së bashku me të metodat e përdorura prapa tij për të mbështetur atë kornizë. – thotë Sauers.

Ndjenja e përgjithshme që merr Sauers është se industria e web hosting-it është akoma duke ecur në një drejtim pozitiv. Sidoqoftë, ekziston një nevojë shumë më urgjente për përqendrim më të madh në lidhje me sigurinë e faqes në internet dhe serverit.

Sinqerisht, kjo është e shkëlqyeshme për KnownHost pasi që ky fokus dhe peizazhi në zhvillim do të thotë se ka nevojë për aplikime që evoluojnë vazhdimisht që kërkojnë azhurnime dhe arna për forcë optimale.

Zgjidhjet e menaxhuara janë aty ku shkëlqen KnownHost, dhe përvoja e tyre në këtë fushë do të thotë që të gjithë përdoruesit e tyre, jo vetëm kompanitë e mëdha, fitojnë përfitimin e lehtësisë së përdorimit dhe paqes së mendjes. Siç vëren vetë Sauers, ata kujdesen për gjërat e mërzitshme, kështu që ju nuk duhet të shqetësoheni.

Përfundim: ’shtë më shumë se Ones dhe Zeroes

Duke e konsideruar veten një geek për jetën, gjithmonë kam qenë i fiksuar me ato dhe zerot – treguesit e performancës dhe jam përqendruar në ndryshimin minutë në faktorët e performancës. Megjithatë, edhe unë, në mjedisin e sotëm, veçanërisht, e njoh nevojën për kompani si KnownHost dhe udhëheqës si Justin Sauers.

Këto janë vizionarët që mund të shohin ato të kaluara nga ato dhe zerot në përfitimet më të mëdha të paprekjeve. Shërbim, mbështetje dhe më e rëndësishmja, nevoja për kompanitë sot të krijojnë besim më të madh me klientin e tyre sesa t’i mjelin për çdo dollar që munden.

Si një klient i mundshëm për mbajtjen e faqeve në internet, kjo duhet t’ju shqetësojë thellësisht dhe me kaq shumë ofrues të shërbimeve përreth sot, është thelbësore që të gjeni një të cilit mund t’i besoni për t’i sjellë pasuritë tuaja në internet në nivelin tjetër. Gjetja e një hosti në internet i cili do të vlerësojë një klient shumë-milionëshe është i lehtë.

Sfida është në gjetjen e partnerëve të duhur si Sauers dhe ekipit të tij të cilët do të vlerësojnë faqen tuaj të internetit edhe 100 dollarë.

Më shumë rreth KnownHost

Të dhënat e performancës së njohura të hostitShpejtësia e njohur e hostimit.

Ne e gjurmojmë performancën e njohur dhe të hostuar të VV në KnownHost në mënyrë të vazhdueshme në faqen tonë të motrave HostScore. Shërbimi i tyre ka qenë shumë i qëndrueshëm që nga dita e parë. Grafiku i mësipërm tregon kohën e përgjigjes që kemi regjistruar nga 20 tetor – 18 nëntor 2019. Për testin më të fundit të shpejtësisë KnownHost dhe të dhëna në kohë – vizitoni këtë faqe në HostScore.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map