James Reynolds, këndoj ditemokake sherif Veravo, SEO Sherpa lan Klik Jam, njihuni me mjetet e kërkimit të marketingut të kërkimit të automjeteve. Veravo nawakake sawetara piranti Falas Kanggo Pamilik Situs Web Sing Bisa Nggawa Lalu Lintas Menyang Tingkat Sabanjuré.


Kita seneng entuk kesempatan kanggo milih otak James ing pemasaran, amarga dheweke uga dadi host lalu lintas Jam Podcast lan pinter babagan mesin telusuran lan pemasaran media sosial.

Intervistë me James Reynolds

James ReynoldsWHSR: Përshëndetje James, faleminderit kanggo setuju kanggo nuduhake sawetara wawasan babagan marketing babagan karo pembaca kita.

Maturnuwun, iku pakurmatan.

WHSR: Sampeyan nyritakake ing bio sampeyan yen entuk ndërmarrëse "Aha!" Wayahe. Apa wayahe lan apa kendoj ana ing "Aha!"?

Wirausaha paling gedhe "Aha" nemokake asil kasalametan.

Kanggo akèh taun aku nglakoni bisnis potret potret ing ngendi para pelanggan bakal ngasilake barang-barang sing ora mesthi. Investasi ing potret potang minangka salah sawijining kulawarga sing rata-rata saben taun mung sapisan, dadi amarga iki kita terus-terusan perlu nggolek pelanggan anyar kanggo nemokake biaya sing awake dhewe lan nggawe keuntungan. Iku nyenengake.

Ing satunggaling darken, kita badhé nyedhiyani foto sekolah taunan. Aku nglawan iki pisanan amarga vëllim më shumë, karya kreatifitas fotografi kurban adoh saka tembok studio dhuwur sing arep kita lakoni. Nhingrt ngerti yen sekolah-sekolah mau melu kontrak kontrak 5, tegese pendapatan dijamin saben taun kanggo taun 5, aku ngomong "ya!"

Kabeh layananku saiki bazë langganan.

WHSR: Sampeyan mbukak situs singubed Veravo ngendi fokus kanggo fitojë vlerësimin e faqes në internet. Apa sawetara piranti ing situs iki sing bakal mbantu nonton kita ningkatake lalu lintas?

In ver veroo.com, kita nyebarke blog tulisan lan infographics sing ngajari teknik-teknik sing dibutuhake kanggo ngasilake lalu lintas liyane menyang situs web lan nggawe liyane dodolan. Situs web uga dadi podcast Lalu Lintas Jam.

Saliyane isi pendidikan sing kita diterbitake, kita uga nyedhiyakake laporan analisis situs web falas. Në këtë faqe interneti ju duhet të përdorni kërpudha teknike dhe teknik mbi SEO lan menehi këshilla për babai karane duke u mbështetur në apik. Kita nyedhiyakake laporan kasebut falas, lan padha banget populer.

WHSR: Kërkoni një artikull si duke kërkuar për ngulgo piranti seluler. Apa pentinge nggawe situs sampeyan gampang ramah? Apa pikirane babagan algoritma paling anyar ing Google ing arah iki?

Falas sitit të internetit këndojnë duke kërkuar që të zgjedhin prodhuesit më të mirë. Wong ngaka internet nalika onten lan saka macem-macem piranti. Me një kohë të shkurtër, Google për blerjen e faqes në internet përzgjedhës minangka faktor për përdorimin e faqeve të internetit, duke kërkuar që të keni më shumë panel panel për të kërkuar më shumë kompjutera për blerësin e kompjuterit desktop. Mobil dadi penting banget supaya kita për të hequr qafe aftësi të lëvizshme, kompjuter desktop. Kërkesat e faqes së projektimit të ri SEO Sherpa lan miwiti aftësitë e kërkimit të dëshirave.

WHSR: Wong sibuk. Ora ana wong bakal ngenteni wektu suwe kanggo situs sampeyan mbukak. Apa ana wong sing kudu weruh ing wilayah iki sing bisa mbantu mbangun lalu lintas situs lan kesetiaan pelanggan?

Beban situ penting banget. Panliten kita nuduhake yen kanggo saben detik wektu tundha, sampeyan bakal kelangan kurang luwih 7% saka konversi lan 5% saka tayangan gol.

Beban situ nyebabake lalu lintas lan konversi.

Kanggo nambah waktu mbushet në internet, entuziast singë paling cepet kanggo situs web sampeyan lan ateges ukuran file sing diminimalake. Faqet e internetit të përdorimit të faqes WordPress dhe WordPress ju lutem vizitoni WPEngine hosting kanggo nindakake hosting apik banget, mungon ngemot ping sak 50%.

WHSR: Apa kesalahan nominari këndoj sampeyan ndeleng wong nganggo situs web isi?

Padha duke postuar banget asring.

Ana yakin sing ngeposake isi seger menyang situs web sampeyan iku pawadan utama pangkat mesin telusur; punika mitos. Sing luwih penting yaiku nggawe isi singing paling apik singo bisa, banjur entuk eyeballs sing sing isi karo marketing efektif.

Aku nyaranake supaya kreator isi luwih akeh ngentekake wektu kanggo nggawe perencanaan lan nggawe isi singang mung ditemtokake ing pandhuane target lan luwih akeh wektu ing jangkah. Qirje nanging luwih apik bakal ngasilake asil sing luwih gedhe.

WHSR: Programi Falas Falas për Podcast falas. Apa sampeyan bisa nemokake jen sampeyan nderek podcast sampeyan?

Podcast kasebut kundërshton podcast Lalu Lintas Jam. Iki minangka pertunjukan këndojnë biasane mingguan këndojnë saya bashkë-host karo pamimpin marketing kaya Rand Fishkin, Joe Pulizzi, Perry Marshall lan liya-liyane.

Kita bareng tenan strategji këndoj bisa ditindakake kanggo ningkatake lalu lintas lan mbangun në internet penonton këndoj duwe bathi.

WHSR: Akademia e Podcast-it ose postimi i faqes në internet nuk ka informacione më të mira për komunitetet. Sampeyan bisa nggedhekake iki rada lan nuduhake apa penting banget kanggo mbangun komunitet në internet këndoj melu?

Nggawe pamirsa kritis amarga tanpa pamirsa sampeyan ora duwe bisnis.

Kevin Kelly nulis babagan gagasan 1000 penggemar sejati lan kanggo paling bisnis iki bakal cukup kanggo mbangun perusahaan sing pancene lestari. Klompok penggemar setia sing cilik banget bakal ningkataké bisnis sampeyan lan mbantu panyebaran pesen sampeyan.

Liwat pemasaran isi, ngembangake sesambungan lan mbangun "fanbase" luwih akeh tinimbang sadurunge.

WHSR: Sampeyan wis nglakokake sawetara bisnis sing sukses suksrone pirang-pirang taun. Apa sampeyan mikir minangka bahan utama sing bisa dadi sukses?

Aku Steve Jobs masazh paling apik karo "misuwur" tetep luwe, tetep bodho " wicara. Wirausaha sing sukses duwe keluwen nyata kanggo nindakake lan nggawe luwih apik, lan jumlah tartamtu sing ora sopan sing ngidini entuk manfaat ing usaha sing ora bakal bisa dicoba.

WHSR: Sampeyan minangka mantan pemain rugbi gjysëm pro. Kepiye olahraga kaya bisnis? Konsep apa bisa diterapake kanggo loro usaha?

Loro-lorone kudu laku, lojë rencana (strategji), kauntungan lan kerja sama. Ana akeh persamaan antarane bisnis lan olah raga, saengga akeh atlet sing sukses dadi bisnis sing sukses.

Faleminderit kanggo James Reynolds

Terima kasih khusus kanggo James Reynolds amarga mbutuhake wektu kanggo ngomong babagan taktik sukses sing sing bisa digunakake kanggo mbangun situs web single luwih kuat. Sanajan sampeyan mung ngetrapake sawetara ide kasebut, panginten sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan lalu lintas situs sampeyan.

Sampeyan bisa uga pengin nggabungake gagasan iki kanthi saran saka pangadeg WHSR Jerry Low, kayata 5 Efektif Cara Tuwuh Blog Panjenengan Lalu Lintas.

Përmbledhje e trafikut James ‘Jam’ Traffic Jam Podcast në internet falas Lajih kanggo pembangunan lalu lintas lan situs web SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me