James Reynolds, sing dit uit die sakewêreld Veravo, SEO Sherpa en Klik Jam, ‘n nuwe advertensie vir die soek-enjin vir die bemarking van die baba en die baba. Veravo nawakake sawetara piranti gratis kanggo pamilik situs web sing bisa nggawa lalu lintas menyang tingkat sabanjuré.


Kita seneng entuk kesempatan kanggo milih otak James in pemasaran, amarga dheweke uga dadi host lalu lintas Jam Podcast lan pinter babagan mesin telusuran en pemasaran media sosial.

Onderhoud met James Reynolds

James ReynoldsWHSR: Hallo James, dankie kanggo setuju kanggo nuduhake sawetara wawasan babagan bemarking karo pembaca kita.

Maturnuwun, iku pakurmataan.

WHSR: Sampeyan nyritakake bio sampeyan yen ent Entrepreneur "Ha!" Wayahe. Apa wayahe lan apa sing ana ing "Ha!"?

Wirausaha het gedink "Ha" nemokake asil kasalametan.

Kanggo akèh taun aku nglakoni bisnis potret potret ing ngendi para pelanggan bakal ngasilake barang-barang sing ora mesthi. Ondersoek in potret potret minangka salah sawijining kulawarga sing rata-rata saben taun mung sapisan, dadi amarga iki kita terus-terusan perlu nggolek pelanggan anyar kanggo nemokake biaya sing wakker dhewe lan nggawe keuntungan. Iku nyenengake.

Ing satunggaling dinten, kita badhé nyedhiyani foto sekolah taunan. Aku nglawan iki pisanan amarga volume dhuwur, karya kreatifitas fotografie kurato adoh saka tembok studio dhuwur sing arep kita lakoni. Nanging sawise ngerti yen sekolah-sekolah mau melu kontrak kontrak 5, tegese pendapatan dijamin saben taun kanggo taun 5, sowel as ngomong "ya!"

Kabeh layananku saiki basis langganan.

WHSR: Sampeyan mbukak situs sing disebut Veravo ngendi fokus kanggo win lalu lintas situs web. Apa sawetara piranti ing situs iki sing bakal mbantu nonton kita ningkatake lalu lintas?

Ver vero.com, die blog van die nuwe blog en infografika sing tegniese tegnieke-tegnieke vir die gebruik van ‘n volledige weergawe van die webtuistes en die webwerf wat u beskikbaar stel. Situs web uga dadi podcast Lalu Lintas Jam.

Saliyane isi pendidikan sing kita diterbitake, kita uga nyedhiyakake laporan analisis situs web gratis. Ek is beskikbaar op die internet net sitke web kanggo iku fungsionalitas tegniese en SEO as u wenke babagan carane is beskikbaar op die internet. Kita nyedhiyakake laporan kasebut gratis, en padha banget populer.

WHSR: Survei nuduhake manawa pengunjung situs saiki asring nganggo piranti seluler. Apa pentinge nggawe situs sampeyan gampang ramah? Apa pikirane babagan algoritma wat deur Google ingespan word in arah iki?

Nggawe situs web sing apik in piranti seluler iku koedoe. Wong soek internet nalika onan laka saka macem-macem piranti. As u dit wil hê, Google kan ook gebruik maak van websiters op die web-selekteer-faktor wat u kan gebruik om die tafel te verwyder. Mobile is dadi penting banget supaya kita kudu nganggep pengalaman mobile pisanan, desktop-skerm. Saiki kita herontwerp situs SEO Sherpa en miwiti pisanan karo desain seluler.

WHSR: Wong sibuk. Ora ana cara wong bakal ngenteni wektu suwe kanggo situs sampeyan mbukak. Apa ana wong sing koedoe weruh in wilayah iki sing bisa mbantu mbangun lalu lintas situs lan kesetiaan pelanggan?

Beban wektu penting banget. Panliten kita nuduhake yen kanggo saben detik wektu tundha, sampeyan bakal kelangan kurang luwih 7% meer konversi en 5% saka tayangan gol.

Beban wektu nyebabake lalu lintas lan konversi.

Kanggo nambah waktu mbukak situs web, entuk hosting sing paling cepet kanggo situs web sampeyan lan ateges ukuran file sing diminimalake. Situs web-webwerf-kita-program wat deur WordPress gebruik word, is beskikbaar WPEngine hosting kanggo nindakake hosting apik banget, monggaran ngemot ping sak 50%.

WHSR: Apa kesalahan nomer sing sampeyan ndeleng wong nganggo situs web isi?

Padha plaas banget asring.

Ana yakin sing ngeposake isi seger menyang situs web sampeyan iku pawadan utama pangkat mesin telusur; punika mitos. Sing luwih penting yaiku nggawe isi sing paling apik sing bisa, banjur entuk eyeballs sing isi karo marketing efektif.

Aku nyaranake supaya kreator isi luwih akeh ngentekake wektu kanggo nggawe perencanaan and nggawe isi sing mung ditemtokake in pandhuane target lan luwih akeh wektu in jangkah. Kurang nanging luwih apik bakal ngasilake asil sing luwih gedhe.

WHSR: Ngomongake babah program Podcast gratis. Apa sampeyan bisa nemokake yen sampeyan nderek podcast sampeyan?

Podcast kasebut ontketen podcast Lalu Lintas Jam. Iki minangka pertunjukan sing biasane mingguan sing sê ‘n mede-gasheer karo pamimpin bemarking kaya Rand Fishkin, Joe Pulizzi, Perry Marshall en liya-liyane.

Kita bareng tenan strategi sing bisa ditindakake kanggo ningkatake lalu lintas en mbangun aanlyn penonton sing duwe bathi.

WHSR: Akeh-podcast stuur ‘n blog met sampeyan-advertensies wat op die internet beskikbaar is. Sampeyan bisa nggedhekake iki rada en nuduhake apa penting banget kanggo mbangun komunitas aanlyn sing melu?

Nggawe pamirsa kritis amarga tanpa pamirsa sampeyan ora duwe bisnis.

Kevin Kelly nulis babagan gagasan 1000 penggemar sejati lan kanggo paling bisnis iki bakal cukup kanggo mbangun perusahaan sing pancene lestari. Klompok penggemar setia sing cilik banget bakal ningkataké bisnis sampeyan lan mbantu panyebaran pesen sampeyan.

Liwat pemasaran isi, ngembangake sesambungan lan mbangun "fanbase" luwih akeh tinimbang sadurunge.

WHSR: Sampeyan was nglakokake sawetara bisnis sing suksesvol sajrone pirang-pirang taun. Apa sampeyan mikir minangka bahan utama sing bisa dadi sukses?

Steve Jobs van Aku word deur ‘n apik karo aangemaak "misuwur" tetep luwe, tetep bodho " wicara. Wirausaha sing suksesvol duwe keluwen nyata kanggo nindakake en nggawe luwih apik, lan jumlah tartamtu sing ora sopan sing ngidini entuk manfaat en usaha sing ora bakal bisa dicoba.

WHSR: Sampeyan minangka mantan pemain rugbi semi-pro. Kepiye olahraga kaya bisnis? Konsep apa bisa diterapake kanggo loro usaha?

Loro-lorone koedoe laku, rencana game (strategi), kauntungan lan kerja sama. Ana akeh persamaan antarane bisnis lan olah raga, saengga akeh atlet sing sukses dadi bisnis sing sukses.

Dankie kanggo James Reynolds

Terima kasih khusus kanggo James Reynolds amarga mbutuhake wektu kanggo ngomong babagan taktik sukses sing bisa digunakake kanggo mbangun situs web sing luwih kuat. Sanajan sampeyan mung ngetrapake sawetara ide kasebut, panginten sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan lalu lintas situs sampeyan.

Voorbeeld van bisa uga pengin nggabungake gagasan iki kanthi saran saka pangadeg WHSR Jerry Low, kajata 5 Efektiewe Cara Tuwuh Blog Panjenengan Lalu Lintas.

Sampeyan koedoes nyetel James ‘Traffic Jam Podcast kanggo gagasan malah luwih kanggo pembangunan lalu lintas en situs web SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me