Els molts casos d’ús de VPN: Com pot ser útil una VPN

Les xarxes privades virtuals (VPN) estan dissenyades principalment per millorar la privadesa i la seguretat. Tot i això, algunes característiques del seu funcionament els fan adequats per a altres usos. De fet, n’hi ha moltes maneres en què una VPN pot ser útil.


Si encara no heu llegit la nostra guia VPN, aquests serveis versàtils ens ajuden a protegir les nostres dades i identitats. En permetre les connexions per a servidors segurs i aplicar nivells alts de xifrat que apliquen a les nostres dades, les VPN ens ajuden a mantenir-nos segurs.

Tanmateix, les VPN sovint costen diners per subscriure’s, així que anem a veure què més podem fer amb ells per obtenir el màxim benefici..

Quan s’utilitza una VPN?

1. Atureu l’acceleració d’ISP

Aquest primer ús que he enumerat és un dels més importants per a moltes persones. Els proveïdors de serveis d’Internet (ISP) són d’on provenen la majoria de nosaltres de la nostra Internet. Això vol dir que controlen la velocitat que obtenim, bàsicament tota la nostra qualitat de servei depèn d’ells.

Malauradament, el fet de confiar en una única font ens posa a mercè. Sovint, els ISP tenen polítiques que els permetran accelerar o restringir la velocitat d’Internet quan vulguin.

Si utilitzeu una VPN, esteu emmascarant tot el trànsit d’Internet del vostre ISP i serà difícil trobar un motiu per accelerar la vostra connexió..

2. Bloquejar programari maliciós

Les VPN actuals sovint ajuden a bloquejar el programari maliciós

Un nombre creixent de proveïdors de serveis VPN com NordVPN (a través de CyberSec) i Surfshark (a través de CleanWeb) ajuden a bloquejar el programari maliciós. Tot i que la manera com aquests serveis poden variar, la intenció és clara: volen mantenir-lo segur de qualsevol manera que puguin.

Normalment, normalment no hi ha cap càrrec addicional per aquests serveis, de manera que no haureu de retirar els diners per a una aplicació dedicada a la lluita contra el malware.

3. Eviteu la censura obligada pel govern

En molts països, els governs han intentat controlar la població per diverses raons. Alguns d’aquests podrien ser tan innocus com la censura per motius morals, mentre que d’altres intenten censurar altres motius com la política.

De nou, les VPN ajuden a superar de forma efectiva la censura amagant la naturalesa de les sol·licituds realitzades als vostres dispositius. Si els controls que s’estableixen per bloquejar l’accés a determinats serveis no saben el que esteu fent, tindran més difícil limitar l’accés a Internet.

4. Accediu als comptes bancaris en línia des d’estranger

Si viatgeu, podríeu descobrir que alguns bancs limiten l’accés a l’estranger al vostre compte per motius de seguretat. Ho fan seguint l’adreça IP del lloc des del qual us connecteu, de manera que sol ser automàtic i inevitable.

Això pot ser molt inconvenient, sobretot si viatgeu durant un període prolongat. Per evitar afrontar aquesta situació, utilitzeu una VPN i connecteu-vos a un servidor VPN del vostre país d’origen abans d’intentar accedir al vostre compte bancari.

A més de permetre’t accedir a l’antic que es bloqueja, la VPN també ajuda a assegurar la connexió mentre ho fas. Això també és important, ja que quan viatges, sovint no tindràs accés a una xarxa segura.

5. P2P de forma segura

L’intercanvi de fitxers, el torrenting o la P2P és popular entre moltes persones de tot el món. Malauradament, ha estat sota el punt de mira per totes les raons equivocades. Les infraccions de drets d’autor han provocat que el P2P s’hagi controlat molt a determinats llocs com els Estats Units, tota la zona euro i, fins i tot, alguns països asiàtics com Singapur.

Enxampar-se torrenting pot obtenir qualsevol cosa, des d’una advertència de bufetades al canell fins a temps de presó i multes greus, depenent de la gravetat del delicte. Per evitar problemes com aquests, utilitzeu una VPN que permeti compartir fitxers a les seves xarxes.

No tots ho fan, per tant, aneu pendents d’ells quan avalueu una subscripció VPN. Algunes VPN com Surfshark permeten torrentar a tots els servidors, mentre que d’altres com NordVPN tenen servidors especials optimitzats per P2P..

6. Utilitzeu Whatsapp a la Xina

La Xina és un dels països més oprimits del món. Malgrat la seva tremenda altura econòmica actual, els ciutadans del país tenen poc o cap marge en la política fora del Partit Comunista Xinès (PCC).

La gent també està vigilada de manera estricta per detectar signes de dissensió, amb el gran tallafoc actuant com una barrera massiva per al món exterior. Malauradament, moltes aplicacions queden atrapades en aquell bloc i fins i tot Whatsapp no ​​funcionarà.

Com que Whatsapp funciona en connexions de dades, l’ús d’una VPN pot ajudar-vos a desbloquejar Whatsapp a la Xina, si en trieu l’adequat.

7. Navegació segura

Les VPN xifren les vostres dades per obtenir una protecció addicional.

Quan naveguem per Internet, tot el trànsit (dades que entren i surten dels nostres dispositius) és vulnerable durant el trànsit. És totalment possible que els hackers interceptin el trànsit de dades i el robin, fins i tot sense el vostre coneixement.

Quan utilitzem VPN, totes les dades dels nostres dispositius solen estar protegides pel xifratge que els proporcionen. Gairebé tots els proveïdors de serveis VPN utilitzaran el xifrat de 256 bits, nivells tan elevats com el que encara fan moltes forces armades de tot el món..

8. Atureu la recollida de dades no desitjada

Visitar llocs web per obtenir informació, comprar coses, o simplement per avorriment, pot tenir conseqüències involuntàries. Avui, per a moltes empreses, Big Data és una paraula clau. Intenten recopilar la màxima informació possible dels usuaris de la web.

Això els ajuda a donar publicitat adequada a les necessitats i necessitats dels usuaris. Malauradament, aquest mètode de fer les coses és una mica intrusiu. Realment voleu que una empresa desconeguda sigui conscient que està navegant per preservatius, per exemple? Encara pitjor: obtindreu plàstics amb anuncis de preservatius a tots els llocs posteriors que visiteu.

Les VPN hi ajuden en diversos nivells. Enmascarar la vostra identitat, les VPN fan que sigui més difícil que els llocs web segueixin els seus hàbits de navegació. De fet, moltes VPNs actuals ajuden a impedir que els llocs web no facin un seguiment de la informació dels usuaris.

9. Desbloquejar YouTube

Si bé molts de nosaltres simplement estimem Youtube per tot, des de vídeos de gats fins a guies informatius, alguns països no se senten de la mateixa manera. De fet, hi ha una llarga llista de llocs on els ciutadans no poden accedir al contingut d’aquesta gran plataforma. De nou, utilitzar una VPN en situacions com aquestes pot ajudar a evitar els blocs que són una mica impropis.

A més, ara també hi ha YouTube TV, que no està disponible fora dels Estats Units. Si feu servir una VPN, podreu veure Youtube TV des de qualsevol lloc del món, sempre que aquest proveïdor de serveis tingui un servidor als EUA..

10. Desbloqueig del contingut regional de Netflix

M’encanta Netflix, la meva mare adora Netflix, i fins i tot el meu gos estima Netflix. Malauradament, a causa de les clàusules de llicència i altres restriccions, Netflix limita el seu contingut en funció del país en què pugui viure.

Els Estats Units tenen més sort, ja que Netflix té una biblioteca de mitjans de comunicació enorme, però altres llocs no obtenen aquests beneficis malgrat pagar tarifes comparables. Si voleu desactivar tota la potència de Netflix, registreu-vos amb un proveïdor VPN que expliqui explícitament que funciona amb els serveis.

Us recomano molt que utilitzeu un dels proveïdors de serveis més reputats per a aquest propòsit, com ara ExpressVPN.

11. Mireu NBA

El bàsquet és un èxit enorme en tants països, sobretot veure jugar equips de la NBA. Tanmateix, no tothom pot veure l’NBA en directe, doncs, què podem fer? Ho heu aconseguit: utilitzeu una VPN! No oblideu que les VPN es poden utilitzar en molts dispositius.

Això vol dir que podeu utilitzar-lo en els vostres routers, dispositius mòbils o fins i tot en molts televisors intel·ligents. Instal·lar-ne un i utilitzar-lo us permetrà accedir a NBA Live des de pràcticament qualsevol lloc.

12. Accediu a Disney Plus (Disney +)

De moment, Disney Plus només està disponible en un bon nombre de països, i hi haurà un altre grapat petit que esperarà. Tractar d’explicar-ho als vostres fills si no sou a un d’aquests països pot ser impossible.

En lloc de provar allò impossible, feu el que sigui possible subscrivint-vos a una VPN i utilitzant-ho per deixar que els nens vegin Disney Plus. Tot el que heu de fer és utilitzar la VPN per connectar-vos a un servidor d’un dels països on està disponible Disney Plus. S’ha solucionat el problema i evitar el mal de cap..

Mitjançant l’ús d’una VPN, de fet, podeu accedir a molts fluxos de mitjans en línia que, d’una altra manera, quedarien restringits. Mira UFC, Hulu, iBBC i molt més com a cap!

Conclusió: la VPN correcta pot ser una mineria d’or

Com veieu ara, hi ha tantes maneres d’utilitzar una VPN que fins i tot potser no n’heu pensat en algunes d’elles. Al final del dia, igual que amb tota la resta, és crucial trobar la VPN adequada per a una associació a llarg termini.

La majoria de proveïdors de serveis VPN ofereixen descomptes pendents per a subscripcions més llargues. Això vol dir que, si escolliu l’errada i no us n’adoneu fins més tard, esteu essencialment bloquejats per a una associació infeliç.

Quan escolliu una VPN, assegureu-vos de saber el que busqueu. A continuació, feu una mica de recerca per assegurar-vos que la VPN que esteu veient s’adaptarà a aquestes necessitats. Algunes VPN de primer nivell com NordVPN i ExpressVPN poden fer pràcticament qualsevol cosa, mentre que d’altres s’adapten a casos d’ús específics..

Sempre que sigui possible, consulteu unes quantes ressenyes independents amb resultats de les proves reals en lloc d’acceptar només les afirmacions com a veritat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map