WordPress është shumë e famshme për fleksibilitetin dhe ndërfaqen e lehtë. Fuqitë e WordPress mbi 34% të faqeve të internetit të përgjithshme të botës. Numri flet vetë. Shërbimet e zhvillimit të uebit të WordPress fuqizohen nga ajo dhe rriten pa masë.


Statistikat e përdorimit të CMS dhe aksionet e tregut (burimi: W3Tech).

Arsyeja kryesore për funksionimin e zgjeruar të faqes në internet WordPress janë shtojcat e saj. WordPress transmeton të gjithë fuqinë nga shtojcat e saj. Zhvillimi i shtojcave të WordPress me porosi është një tjetër parim që sjell fuqi në faqen e internetit të biznesit tuaj.

Në këtë post, unë do të ju jap një listë ekskluzive të dhjetë kompanive të zhvillimit të pluginve të WordPress në USA, të cilat do t’ju ndihmojnë në zhvillimin e një faqe interneti biznesi tepër të dobishme.

Le të fillojmë,

Kompanitë e njohura të zhvillimit të prizave të WordPress në SH.B.A.

1. WordSuccor Ltd.

WordSuccor Ltd

WordSuccor Ltd është një kompani kryesore e zhvillimit të faqeve të WordPress në SHBA. Pas fillimit të saj në 2011, rritet jashtëzakonisht dhe pas kësaj, ajo kurrë nuk u kthye mbrapa. Me mbi 45+ zhvillues me përvojë, WordSuccor ka dorëzuar mbi 1.000 faqe në internet me një normë të kënaqshme prej 98%.

WordSuccor kryesisht ofron shërbime të zhvillimit të faqeve të WordPress nga të cilat fitoi popullaritet në zhvillimin me porosi të shtojcave WordPress. Ata kanë përvojë të mjaftueshme për të zhvilluar një plugin të personalizuar që mund t’ju ndihmojë në zhvillimin e funksionalitetit të faqes së internetit të biznesit tuaj. Shtojcat e tyre janë dizajnuar posaçërisht për t’u përputhur me KPI-të e biznesit tuaj. Prandaj, shumë produktiv gjithashtu.

Ju duhet ta jepni atë një mendim para se të shkoni vetëm për ndonjë kompani të zhvillimit të shtojcave të WordPress.

2. Varshyl

Varshyl Tech

Varshyl Technology është në vendin e dytë në listën time. Isshtë shumë e popullarizuar për planet e tij me porosi në temat dhe shtojcat e WordPress. Ata operojnë nga Milpitas, California – USA. Ata gjithashtu kanë rrënjë në Indi dhe Australi. Megjithëse, ato kanë fusha të ndryshme në të cilat ata zotërojnë, por zhvillimi i pluginave të WordPress është njësoj si USP-ja e tyre.

Shërbimet e tyre ndryshojnë në katër shtylla të ndryshme,

  • Dizajnimi dhe Zhvillimi i Uebit
  • Zgjidhja CMS me porosi
  • Zhvillimi i Aplikimit Mobile
  • Konsulencë dhe zgjidhje biznesi

Ata gjithmonë e mbajnë përqendrimin e tyre në cilësinë, origjinalitetin dhe saktësinë artistike në të gjitha shtojcat me porosi që janë krijuar posaçërisht për nevojat e biznesit tuaj.

3. Macrosoft Inc

Macrosoft

Macrosoft Inc është një Gjigant IT me bazë në New Jersey. Ata kanë qenë të njohur mirë për shërbimet e tyre posaçërisht në zhvillimin e faqeve në WordPress. Ata aktualisht kanë mbi 300 të punësuar, megjithatë, nuk është numri i zhvilluesve. Sidoqoftë, ata kanë një listë të gjerë të klientëve që shkojnë nga zhvillimi i faqes në internet deri tek zhvillimi i shtojcave të WordPress.

Kompania është ulur në treg për rreth 20 vjet. Kjo u jep atyre një avantazh të përvojës mbi konkurrencën e tyre. Në shërbimet e tyre të zhvillimit të WordPress, ata ofrojnë shërbime në parime të ndryshme të zhvillimit të WordPress. Këto parime janë zhvillimi i faqes në internet WordPress, zhvillimi i temave të WordPress, shërbimet e mirëmbajtjes së WordPress dhe zhvillimi i shtojcave WordPress. Me llojin e përvojës që ata kanë në këtë fushë, ato janë zgjedhja e mundshme ndërsa kërkoni shërbime të zhvillimit të WordPress.

4. BaymediaSoft

Baymediasoft

Baymediasoft është një kompani e njohur për zhvillimin e internetit e cila është me qendër në SHBA. Me shpërndarjen e mbi 1.800 faqeve të internetit për 400+ klientë të lumtur, ai gëzon të jetë zgjedhja më e mundshme për shërbimet e zhvillimit të WordPress. Shtë e njohur për dhënien e zgjidhjeve krijuese me porosi të zhvillimit të WordPress.

Shërbimet e tyre të WordPress janë të ndryshme nga personalizimi i temave të WordPress, zhvillimi i pluginave të WordPress, konvertimi i PSD në WordPress, përmirësimet e WordPress dhe shumë më tepër.

Ata janë profesionistë shumë të trajnuar që kërkojnë gjithmonë një ndryshim shkathtësish edhe në buxhete të vogla. Zhvilluesit e tyre të aftë ofrojnë shërbimet më inovative të zhvillimit të internetit me qasje super të përparuar.

5. Studiot Webdev

Studios Webdev

Webdev Studios janë një fund për t’i dhënë fund ofruesit të shërbimit të zhvillimit të faqes WordPress që do t’ju ndihmojë të hartoni dhe zhvilloni faqen e internetit të biznesit tuaj. Shërbimet e tyre ndryshojnë nga Këshillimi, Dizajni i Doganave, Zhvillimi i Doganave, performanca & siguria, migracioni i përmbajtjes dhe mirëmbajtja.

Ato mbulojnë çdo gjurmë të zhvillimit të internetit të WordPress. Sidoqoftë, shërbimet e tyre të zhvillimit të pluginave të WordPress janë të mrekullueshëm. Ata kanë qenë të njohur për të dhe kodi i tyre është gjithashtu i sigurt. Ata preferojnë jo vetëm që të mbulojnë të gjitha gjërat që dëshironi. Ata gjithashtu sugjerojnë karakteristika shtesë që mund t’ju nevojiten në të ardhmen kur biznesi juaj zgjerohet.

Lista e klientëve të tyre vlen gjithashtu të kërkohet, pasi ata punuan dhe zhvilluan uebfaqe për gjigantë të ndryshëm të korporatave si Discovery Communications dhe Starbucks. Ata gjithashtu besojnë në edukimin e klientëve të tyre.

6. Tetë25media

Eight25media

Siç sugjeron emri, Eight25media është një kompani një hap përpara. Ajo është e bazuar në Fremont, California. Isshtë një kompani fituese e çmimit të firmës së dizajnit të luginës së silikonit. Sidoqoftë, ata gjithashtu kanë aftësi në shërbimet e zhvillimit të shtojcave WordPress. Me shërbimet e tyre cilësore, ata kanë mbledhur fonde deri në 500 milion dollarë.

Kjo tregon shumë për shërbimin cilësor që ata ofrojnë për klientët e tyre. Më pas, ata strategjizojnë planin e zhvillimit, ata ofrojnë shërbimet e tyre këshilluese për të ofruar zgjidhjen më të mirë për biznesin tuaj.

Kjo është ajo ku shërbimet e tyre të zhvillimit të shtojcave janë të ndryshme nga të tjerët. Ata jo vetëm që krijojnë një shtojcë, ato evoluojnë në kohën e caktuar. Zgjidhjet e tyre janë të ndryshme dhe shumë efektive për shkak të kësaj.

7. Koduesit e vlerës

Koduesit e vlerës

Koduesit e vlerës u prezantuan për herë të parë në 2004. Pjesa më e mirë e kësaj kompanie është se ata kanë një ekip të madh prej 450+ zhvilluesish shumë të aftë që mund të trajtojnë projekte të shumta në një kohë. Kjo u jep atyre një avantazh të efikasitetit që i shtyn ata të arrijnë produkte me cilësi të lartë për klientët e tyre.

Ata kanë 1.500 klientë të lumtur me një normë mbajtjeje prej 96%. Kjo tregon se sa të mira janë shërbimet e tyre pasi klientët i zgjedhin përsëri dhe përsëri.

Shërbimet e tyre me porosi të zhvillimit të WordPress janë gjithashtu shumë të dukshme. Ata janë të njohur për të hartuar shtojcën që është specifike për faqen tuaj të internetit WordPress dhe natyrën e biznesit. Ju mund të mbështeteni tek ata për të dhënë zgjidhjen e përsosur për problemin ose pyetjen tuaj të plugin-it me porosi WordPress.

8. Ndërhyrja ndërvepruese

Ndërhyrje interaktive

Inflexion Interactive është një kompani e zhvillimit të internetit e cila është e bazuar në Manhattan të New York City. Kompania ofron dizajne gjithëpërfshirëse dhe shërbime të zhvillimit që do t’i përshtaten natyrës së biznesit tuaj.

Ata jo vetëm që krijojnë faqe interneti, por gjithashtu zhvillojnë shtojca me porosi që janë krijuar posaçërisht për t’ju siguruar funksionin e dëshiruar për faqen tuaj të biznesit.

9. Media shatërvan blu

Media shatërvan blu

Blue Fountain Media është një agjenci e mahnitshme e marketingut dixhital, i vendosur në Manhattan që ofron shërbime më të mira botërore për zhvillimin e internetit duke përdorur WordPress. Kompania ka punuar me mijëra biznese të njohura përfshirë shërbime argëtuese dhe teknologjike.

Ata janë ekspertë për konvertimin e skedarëve PSD në tema të bukura, të koduara mirë të WordPress dhe plugins me porosi të WordPress. Me ndihmën e tyre, ju mund të krijoni një faqe në internet WordPress të pasur me veçori në një hark kohor të shpejtë.

10. MarkupBox

MarkupBox

MarkupBox është një ofrues i mirë-shërbyer i zhvillimit të WordPress që ofron shërbime të bazuara në zhvillimin e WordPress me cilësi të lartë për klientët e tyre.

Kompania ofron shërbime të konvertimit të dizajnit siç janë PSD në HTML, HTML në faqet e internetit të përgjegjshme të WordPress dhe shtojcat e personalizuara të WordPress me çmime të përballueshme. MarkupBox është i mbushur me dizajnerë dhe zhvillues të apasionuar dhe shumë të kualifikuar që do të ofrojnë punën e tyre brenda një hapësire të caktuar kohore.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me