10 netværkstekniske vægge om side-fluchtocht til WordPress til at markere

Webside-snelheidskin i store ynfloed har op besikersferiening. Som jo websteeën stadich lade, vil vi besikers de minder siden lêze of lêze. Mere på det punkt, undersøgelse af blokke dateret i 1 anden ferdieling fan side-laden-hastighed kin Reduzér jo konvertering gennem 7%.


Sidetidspunkt kontra konverteringsfrekvens

Boarne: Tagman-blog.

WHSR havde alt, hvad gode maniere se på, at dit websted er oplagt her. Mar i store fan af disse løsninger kan være de tekniske forretningsmæssige fans af alle webstedsejere.

Dat vi tochten dat we it underwerp opnå soene besjen and search to simple staps, hvor hver dag brugere af websiden can implementere with beheinde, letterearingen fan time and enerzjy.

Earest testje jo fluggens mei pingdom

Test af Pingdom-stedets kørsel

Som jo første gang har dien, kontroller dan de ladingsnelheid fan jo side fergees med i voldich It tastel ark fan pingom laden. Denne ark tændes jo sjen som der i problem er gennem jo hurtighed fan jo side til fergelykje med andre, der har hifke. Når du har problemer i problemet, skal du sige det, hvis det ikke er specifikt, hvad problemet kan være. Uteinlik sil det jo i basislinjen om at give om at komme til beoardieljen.

1. Brûk i Q Quality WordPress-tema

Det WordPress-tema, som du kan bruge i ynfloed, har skyndet sig. Tema’s forskellige dramatik i bedrach fan af det koade, hvordan godt organiseret og udført er de koade, det tal og kvantitet fan af billeder, som de kan bruge, og andre faktorer, der er de ladede hurtighed ifiere.

Se for temas, der er relativt nye af faker, der er aktualiserede, og temaer er gennem godt indstille WordPress-udviklere. Som jo åben er for i pear bellen, bør du besøge det i premjære tema, åbne på promininte ramt bouwe som tese, genesis, af hybrid.

2. Redigje de nûmer fan plugins, som du ikke kan bruge

Det er nemt at WordPress-plugins til at foegjen. Dat er voldich. Mar bruger det, der betyder, at vores yndling med tsientallen-plugins, der findes på siden siden er installeret, hvor de helte vi ikke virkelig bruger. Dochs opfordrer elg-fan til de aktive plugins flere koade og manuskripter der findes på siden.

Jo mål skal være om det er lyst som muligt i mode. Gean gennem jo plugin-liste og allinich plugins, som du ikke kan bruge mere, og selv kan du bruge mar kan uden at gå.

3. Spam-kommentaren wiskje en post-ferzjes

Sawol-spam-kommentarer og post-ferzjes kan akkuraaze Tariven sammelje. Én gang, se se, slute se databankaktystiden for jo side.

For post-ferzjes, ynstallearje og útfiere Better Ferwidering wiskje ynstekke. Dette plugin vil hjælpe dig med at hjælpe dig med at hente noget, måske måske få nye revyzjes ​​om dit websteds fluch og let.

For spam-kommentarer, jo kan se håndriem wiskje, af som jo i unmanagebar tal fan har sammele har, kan du jo i bulke wiskje plugin bruge Masse kommentarer fuortsmite.

4. Reduzje de nûmer and large fan jo afbyldingen

Dizze er naturligvis sprekend, mar oh-sa-ofte oersjitten. Det er ferrassend normalt dat webside-ejere afbyldings fan har hurde skiven uploadje. Se er normaltlik større end se må være.

Foardat, at billedoptagelser er åbne, kan du se dem for weboptimering ved at ændre til den lytste opløsning, som du har brug for – lige som 1000 px i lang dimension. Jo skal ek som komplekse JPEGs bewarje op in middellik kwaliteitsnivo.

Som jo i fotograaf af ûntwerper er, af have i vægtige fanskrivere åbner, så skal du også regne med det ferleegjen fan af de ikke-illustrationer der er på enhver side befette.

Som sidste, bliver ienris afbildet opladet, kan du selv ikke fortsætte gennem WordPress-plugins bruge WP Smush.it.

5. I Cache-plugin ynstallearje

En fan af de største optræder, som du kan tage om de ladne fytsen, der er slået, er i en hurtig cache-plugin til at installere WP Total Cache.

Denne plugin er din side op i pear manieren. Det lades opsleine ‘kopyen’ fan siden på jo side, inklusive alle forskellige elementer, nyeste fan til databasen rinne om frege side-elemintene til freegjen hver gang som siden bliver laden. Det minifiseart koade en bestannen på jo side for flugger opheljen. Og det hjalp browsere de juste side-eleminten lokaal på jo kompuuters fan af jo besikers te cache, så se net wersteld hoege te ord.

Hoewol er d’r i mange manerer om cache-plugins til at passere, som jo bare WP Total Cache istallere og standertynstellingen bruge, vil jo al godt konfigurere være.

6. Optimalisér databaser med det WP-optimiserende plugin

WP-optimering og forskellige andre ferlykbere plugins kan jo jo-databaser let skjinmeitsje. Wylst jo indhold, berjochten, sider, afbyldings, plugins, nye temaer, og flere tafoegje til jo WordPress-side, er alle disse emner af indholdet til jo databaser der findes, selv bliver det net mere.

Denne plugin sil it net bruge og netto skal være. Boppe min nævn det ferminderjen fan it antal plugins der ikke kan bruges. Dette er den slags fan-plugin, der er i i installere og udfiere kan være periodiske og dan deaktive og fuortsmite.

7. Meitsje skansearre koade mei i større Feiligens-plugin

WordPress er neorieus påpast til hacks og en videnskabelig koade. Neist det udvikler fan i heule kopke der ikke er brug for, kan ferkearde koade og dramatisk flugge- og prestaasjesproblemen feroarsaakje.

Gelokkich er der bare store og enkle Fejlsprogrammer plugins der er Bulletproof en WordFence Jo vil jo side beskytte en tagelyk skansere og litte jo witte som jo gefoelige problemer er.

8. Foegje Google og andre skippen til den foretrukne fan af VS Header

Meast wierskynlik har jo kodestykker fan koade tafoege for sag som Google Analytics af mulige nogle annoncerede artikler på jo side. Jo kan dette direkte tafoegje til koptekst- eller foettekstbestannen fan jo WordPress-tema, mar de nye WordPress-temas befetsje nr i maklike fak for sokke skripts i har opsjepanielen.

Som jo de kar har, foeger disse skripts til det fuot underdelgebiet fan jo tema (præcist for det sluten fan ‘e body-tag) istee fan til’ koptekst. Udvikle disse manuskripter, der ikke er brug for at indeholde indholdet af en e-mail-side til besjen, kender det pleatsen fan har i de foettekst krityske indhold laden fordelagtige browsere de manuskripter udfiere.

9. Besøg de Photon-fan JetPack: I CDN for resten af ​​vores

JetPack Me

I artikler på webstedet, der hurtigt sendes med CDN som netværk til levering af indhold. Den enkle termen er i CDN verdensomspændende vifte-servere, der har oplysninger om forskellige steder, og da er dit websted med indhold af servere, det er tæt ved jo besiker. Om’t de server geografysk tichterby er, er de rapper.

Gode ​​sager. Det vigtigste problem er dateret, og det er fan i CDN om det generelle fereare tekniske handel.

Gå ind i Jetpack en Photon. Photon er relativ ny funktionsfan af Jetpack, der bruger fan af CDN, der muligvis gør dem til resten af ​​vores. Mei Photon i engelsk, vil blive mediabestængende, der bliver kopieret til sin server serverformat, der bliver brugt via WordPress.com, og serveren til at besøge via WordPress.com’s CDN. Spitigernôch betelje se jo net iens til opslach af båndopdræt, som jo konsumere.

Om opsætningen er blevet sagt, skal du bare bruge de Jetpack-plugin istallere og ynskeakelje. Standert kommer Jetpack med mange funktionaliteter. Wês wis that jo trochgean and alle functions deaktivearje of útskeakelje, som jo net specifikt wolle. Skeakelje dan normalt Photon yn.

Jo skal i akkount have WordPress.com, mar det er ek fergees. Uroer er denne hurtige, enkle måde at få CDN-trein til at komme.

10. Besøg i mere avanseret hosting-løsning

OK, dette er netto et rap som enkeltich, mar it moat sein wurde. De historiske mindre websider steane op dielde hostingplannere. Da som du endnu i mindre side har været, er dielde vært i voldelig plak om te beginnen. Det er sawol enkeltich som billigeap.

Mar som jo side mear hat som sig, 10.000-besikers i måneden, skal jo mere avanseret webhosting beskrive. De mest wierskynlike kandidater er VPS for cloud-hosting.

Da du er i denne båd, er der WHSR, hvad der er store artikler, der er diele, VPS, og cloudhosting behandlingelje. Kontrolér se i dette store en-side-guide.

Har du endnu flere tip til lege tekniske maniere om de ladede lade til fange? Lit vores witte i de reaktioner.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map