11 безплатни приставки за WordPress за увеличаване на достъпа, споделяния и реализации

Като блогър знаете, че не можете да си позволите да направите всичко сами. Биха били необходими месеци или години, за да научите практическите и умствените умения за разработване на скриптове за всяка функция, която искате вашия уебсайт да има. Знам, че тъй като, въпреки че започнах да уча как да кодирам почти едновременно с започването на блоговете, моите умения в блоговете се развиха много по-бързо от моите умения за кодиране. Да, днес мога да създам собствени теми на WordPress, фрагменти на кодове, изградени около WordPress Codex и мога да програмирам малки PHP скриптове, но все още съм далеч от уменията за изграждане на цялостна рамка. Това означава, че трябва да съсредоточите енергията си върху това, което можете да направите сега, и как можете да използвате текущите си умения, за да отговорите на текущите ви нужди от блогове, а именно:


 • Повишаване на популярността (социални дялове и връзки)
 • Увеличаване на достъпа до вашия бюлетин или пощенски списък
 • Засилване на реализациите

В тази публикация преглеждам 11 плъгини, които използвам или съм използвал за блоговете си или блоговете на моите клиенти, които знам, че могат ефективно да ви помогнат да направите и трите по-горе – без да се налага да научавате ред код.

1. лента за известия (NB)

Лента за известия (NB) - Как изглежда и настройки  http://getconversion.com/products/gc-message-box/ Когато реших, че трябва да добавя CTA в края на публикациите си в блога, знаех, че мога просто да създам банер и да го свържа с моята оферта или да използвам PHP скрипта, който написах за тази конкретна цел, но … какво ще стане, ако имаше WordPress плъгин, който автоматично вмъква CTA банер в края на всеки пост? Така намерих GC Message Box от GetConversion. Можете да го комбинирате с цели за реализация в Google Analytics или приставката ConverThis (вижте # 5 в тази публикация), за да проследявате кликвания и реализации. Като цяло GC Message Box улеснява създаването на CTA в целия сайт, което всички ваши посетители могат да видят, независимо на каква публикация са кацнали.

Как се използва

След като инсталирате приставката от хранилището на WordPress, отидете на Plugins -> GC Message Box и конфигурирайте настройките (главно Общи настройки, Настройка на съобщение и настройки за стил). Обърнете внимание на секцията Филтри, защото тук ще изберете как да покажете своето CTA поле. Препоръчвам ви да не използвате анимация (въпреки че приставката ви позволява да добавяте някои ефекти), защото те могат да разсейват и дразнят читателя.

Съображенията

Този плъгин имаше хубава функция, която ви позволи да го свържете към набор от аналитични данни на MY.GetConversion.net, за да проследявате кликванията и реализациите без допълнителни разходи. От моето изследване звучи, че е работил до 2013 г. и след това по някаква причина спря (вероятно неоткрити бъгове). Опцията все още е налице, но тяхната анализация не проследява кликвания (проведох няколко теста), така че, освен ако не искате сами да стартирате тест, препоръчвам да не използвате тази функция и да разчитате на Google Analytics или друг софтуер за анализи с работеща конверсия функция за проследяване на целите.

3. Възродете стария пост

Revive Old Post - НастройкиСъживяване на стара публикация – Общи настройки и опашка за публикуване

 https://sumome.com Когато за първи път реших да пробвам SumoMe в новите си блогове с герои, това беше след като прочетох историята на Брайън Дийн от Backlinko за това как и защо този плъгин направи разлика за него (и $ 82k + годишно). Много вдъхновяващо! Веднага щом го инсталирах, беше доста лесно и интуитивно да се конфигурира. Това е наистина многофункционален плъгин с много маркетингови функции, от анализи до изграждане на списък и социално споделяне.

Как се използва

Инсталирайте SumoMe от хранилището на WordPress, активирайте приставката и след това се върнете към таблото за управление на вашия блог. Ще видите малка синя квадратна икона (с бяла корона вътре), плаваща в дясната страна на екрана. Щракнете върху него и създайте акаунт в SumoMe, след това се върнете на таблото си за управление и следвайте инструкциите от „Sensei“ (съветника на SumoMe). Процесът на конфигуриране е прост и интуитивен, без главоболие. Просто следвайте инструкциите на екрана.

Съображенията

SumoMe ви уведомява за нови абонати и това ми направи много лесно да следя аналитиката и цялостната активност на потребителите от моята инсталация на WordPress. Повечето от функциите са безплатни за използване, така че наистина няма нужда да се страхувате, когато става въпрос за този плъгин. От всички функции, обаче, препоръчвам да помислите два пъти, преди да активирате Welcome Mat, защото освен ако нямате наистина страхотно предложение за посетителите си, което искате да видят преди съдържанието ви, CTA на цял екран само ще ги дразни. Не забравяйте, че потребителите идват първо в блога ви за информация и те ще разгледат вашите оферти едва след като сте отговорили на техните въпроси.

5. ConverThis Premium

ConverThis Premium - Настройки на целите на преобразуване  https://wordpress.org/plugins/email-subscribers/ Когато стартирате и не искате фантазиран ESP за вашия списък, базирани на PHP имейл абонати са удобен плъгин за управление на списъка, който трябва да бъде инсталиран. Можете да събирате имейли и да изпращате кампании. Наличието на бюлетин или пощенски списък е най-важният актив за всеки успешен блог. Списъкът ви винаги ще преобразува по-добре от всеки случаен посетител, препъвайки се на вашата страница, защото е направен от хората, които знаят вашата стойност и се грижат за това, което имате да кажете.

Как се използва

Инсталирайте приставката от хранилището и конфигурирайте Настройките (вижте екрана по-горе). Тук ще настроите всичките си автоматизирани абонатни съобщения, така че добре използвайте уменията си за копирайт, за да направите тези имейли ефективни. Можете също така да прочетете 14 стъпки на Peep Laja за изграждане на формуляри за регистрация, които работят в ConversionXXL.

Съображенията

Този плъгин включва всичко. Само недостатък: ако хостът ви блокира IP адреси или имейл адреси, някои от вашите абонати ще бъдат изрязани и може да не се върнат. Свържете се с вашия домакин, за да научите за тяхната политика за списъци с имейли, преди да решите да направите самостоятелно хостване.

7. Изскачащи прозорци & Анкети (MARE.io)

Анкети и проучвания на Mare.io - табло и примерАнкети и проучвания на Mare.io – табло и пример

 https://intellywp.com/intelly-related-posts/ Вашите читатели ще търсят свързани публикации в архивите ви, така че защо да не им помогнете и да улесните процеса за тях? Inline Related posts е плъгин, който ви позволява да вмъквате полета „Прочетете това“ в своите публикации, в контекст, така че читателите да могат да ги отворят в нов раздел, докато преминават през публикацията, която четат, и бързо да се преместват към тях, когато те са готови да четат. Как се използва Инсталирайте приставката и след това отидете на Настройки -> Вградени свързани публикации, за да го конфигурирате. Както можете да видите от екранните снимки по-горе, можете да персонализирате стила на вградената кутия и да получите предварителен преглед за него, въпреки че финалният стил ще вземете и от обикновения си CSS. Съображенията Inline Related Posts работи много добре в безплатната си версия, но наличието на теми е ограничено до две. Ако това е проблем, е възможно да надстроите за $ 27 (един сайт) и да получите и други функции, като неограничени пощенски кутии и представени изображения.

9. Вирусни социални медийни бутони от Upshare

Пример за настройка на сайта на Upshare + Приложения

Как се използва

Просто качете или инсталирайте от хранилището на WordPress и актуализирайте социалната си статистика. Можете да актуализирате ръчно или автоматично, но е по-добре да го направите ръчно първия път, за да ускорите процеса. Social Analytics винаги ще актуализира статистическите ви данни на всеки 24 часа, но ако по някаква причина това не стане след повече от седмица, актуализирайте ръчно.

Съображенията

Снимката по-горе показва колона от N / A под Twitter, въпреки че Twitter е платформата, където публикациите от примерния блог получават най-много споделяния. Причината се крие в промяна, обявена през 2015 г. в Twitter, че те ще преустановят поддръжката на API за функцията за броене на Tweet. Това може да се промени в бъдеще, но в момента няма начин да преброите акциите в Twitter от официалния API, така че вземете Total Shares от Social Analytics със зърно сол. Като алтернативен начин за проследяване на броя на акциите в Twitter обаче можете да използвате NewShareCounts и да добавите броя си на публикации към общия брой, показан от Social Analytics.

11. WP Pixabay Търсене и вмъкване

WP Pixabay - Настройки и как да вмъкнете изображение в пост

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map