12 Meget nyttige tilpassede form plugins til WordPress

Der har været en enorm stigning i antallet af virksomheder, der finder nye indtægtsstrømme, nye klienter og forretningsforbindelser via Internettet. Nu henviser jeg ikke kun til e-handelswebsteder, der tilbyder b2b- og b2c-tjenester, men også konventionelle forretningsfirmaer som advokatfirmaer og investeringsbanker i boutique.


Enhver rimelig størrelse og veldrevet forretningsvirksomhed har ikke råd til ikke at have en online tilstedeværelse. Kvaliteten af ​​webstedet afspejler kvaliteten af ​​forretningsvirksomheden, så vi er nødt til at sikre, at et forretningswebsted er i top topform.

En vigtig og ofte overset dele af et forretningswebsted er de former, der bruges på det. I det konkrete tilfælde er Kontaktformularen, der spiller rollen som cupid mellem en virksomhed og en potentiel ny kunde.

Du kan lære kodning og oprette dine egne brugerdefinerede formularer eller du kan købe et tilpasset form plugin. Hvis du er interesseret i at gøre det senere, her er en oversigt over nogle af de bedste tilpassede form plugins tilgængelige fra hele internettet.

Betalte plugins til tilpasset form

Tyngdekraftsformer

GravForms

Dette plugin er et absolut bæst, når det kommer til funktionsfunktion, men en nybegynder WordPress-bruger skal finde det som en leg at bruge (se sammenligning mellem Gravity og WP Forms her). Det giver problemfri integration med en række andre premium-tjenester som Paypal, Stripe, Campaign Monitor, MailChimp osv. Ud over de seje funktioner, der er indbygget i dette plugin, er der et antal tilføjelser, der potentielt kunne tilføje dets brug. Bevæbnet med en Visual Form-editor, formularer på flere sider, ordreformularer og betingede felter; dette plugin er et must see for enhver der er på udkig efter en stærk form builder.

Flere detaljer & Downloads

Form Craft

FormCraft

Form Craft hjælper med at oprette lydhøre formularer med en træk og slip form-builder. Betinget logik og live-opdatering kan bruges til at maksimere brugervenlighedens lethed. Plugin leveres også med en indbygget analysefunktion til at spore dataindgivelse og konverteringsprocent. Dette plugin kan nemt arbejde sammen med Mailchimp, Campaign Monitor, My Mail, Get Response og AWeber.

Flere detaljer & Downloads

Ninja spark

NijaKichpngpsd

3 temaer med rent design og 30 fantastiske baggrunde giver dig al den nødvendige tilpassbarhed. Du kan opbygge en kontaktformular ved hjælp af kontaktformular 7 og derefter anvende alle de smarte ændringer på kontaktformularen med Ninja Kick. Én funktion, jeg bemærkede, mens jeg tjekker demoen for mig, var den sociale netværkslinje, oven over kontaktformularen, som ville komme godt med.

Flere detaljer & Downloads

ARForms

ARFormsBuilder

Endnu en premium-bygnings plugin med betinget logik, et træk & drop builder, flere e-mail-marketingintegrationer, talrige formelementer og øjeblikkelig gennemgangsfunktioner. Og for at tilføje alle disse funktioner kan formularer oprettes til flyin og popup med dette plugin. Plugin understøtter formularer med flere kolonner og WPML, hvilket betyder, at det kan bruges på et antal sprog. Plugin bruger reCaptcha til at forhindre spam-indsendelser og tilvejebringer et analysesystem for administratoren til at se på de målinger, der har indflydelse på formularindberetningsgraden.

Flere detaljer & Downloads

Gratis tilpassede form plugins

Lad os nu se på få gratis plugins, hvoraf nogle måske tjener dit websted godt og ikke koster dig en krone.

Kontaktformular 7

Form7 &

Et simpelt formhåndteringsplugin kan oprette flere formularer, understøtte AJAX-formularindsendelser og forhindre spam som nogen af ​​de ovennævnte premium plugins. Du har dog brug for et par andre tilføjelser til at arbejde i tandem for at hjælpe med at gemme alle de indsendelser, som dit websted modtager. Dette plugin er tilstrækkeligt, hvis du leder efter en god kontaktformular eller lidt mere, men det er ikke bedst egnet til specialiserede funktioner som et enkeltstående plugin.

Flere detaljer & Downloads

Ninja Forms

ninjaFormsDmeopngpsd

Ninja Forms giver en fantastisk fri fra oprettelsesløsning til den gennemsnitlige blogejer. En drag and drop-builder hjælper dig med at oprette en fantastisk tilpasset form med lethed. Da det er et gratis plugin, er alle ændringer velkomne, og det er designet til at hjælpe dig med at ændre koden til dine formål. Du kan administrere, eksportere og redigere de indsendelser, som dit websted modtager. For et gratis plugin tilbyder det en masse funktioner, og hvis du har brug for mere, er der masser af kommercielle udvidelser til dette plugin hos Ninja Forms.

Flere detaljer & Downloads

Konklusion

Som du måske har bemærket i øjeblikket, oprettelse af en form & management-plugins egner sig godt til generelle formål, og nogle andre er meget gode til specifikke funktioner. Det er op til dig at vælge en af ​​de 12 fantastiske plugins, der er nævnt her, for at gøre jobbet til dit websted.

Jeg vil anbefale kontaktformular 7 til den gennemsnitlige blogejer, der leder efter en effektiv kontaktformular. Men hvis du driver en online-forretning, skal du prøve Gravity Forms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map