Наблюдава се огромно увеличение на броя на предприятията, които намират нови потоци от приходи, нова клиентела и бизнес сътрудници чрез силата на интернет. Сега визирам не само уебсайтовете за електронна търговия, които предлагат b2b и b2c услуги, но и конвенционалните бизнес компании като адвокатски кантори и бутикови инвестиционни банки.


Всяко разумно оразмерено и добре управлявано предприятие не може да си позволи да няма онлайн присъствие. Качеството на уебсайта се отразява на качеството на бизнес учреждението, така че трябва да гарантираме, че бизнес уебсайтът е в топ формата.

Една от основните и често пренебрегвани части на бизнес уебсайта са формулярите, използвани в него. Пример за това, формулярът за контакт, който играе ролята на купидон между бизнес и бъдещ нов клиент.

Можете да научите кодирането и да създадете свои собствени персонализирани форми или да закупите приставка за персонализирана форма. Ако се интересувате да направите по-късно, тук е обзор на някои от най-добрите персонализирани приставки за формуляри, достъпни от цялата мрежа.

Платени приставки за персонализирани формуляри

Гравитационни форми

GravForms

Този плъгин е абсолютен звяр, когато става въпрос за работна функционалност, но новият потребител на WordPress би трябвало да го намери лесно (вижте сравнението между Gravity и WP Forms тук). Той предлага безпроблемна интеграция с редица други първокласни услуги като Paypal, Stripe, Campaign Monitor, MailChimp и т.н. използвате. Въоръжен с редактор на визуални форми, формуляри с много страници, формуляри за поръчка и условни полета; този плъгин е задължителен за всеки, който внимава за мощен конструктор на форми.

Повече информация & изтегляния

Форма занаят

FormCraft

Form Craft помага за създаването на отзивчиви форми с конструктор на плъзгане и пускане. Условната логика и актуализирането на живо могат да бъдат използвани, за да се увеличи максимално лекотата на потребителското изживяване. Плъгинът също така предлага вградена функция за анализи за проследяване на подаване на данни и процент на реализация. Този плъгин може да работи лесно в тандем с Mailchimp, монитор на кампаниите, моята поща, получаване на отговор и AWeber.

Повече информация & изтегляния

Нинджа Кик

NijaKichpngpsd

3 теми с изчистен дизайн и 30 страхотни фона ви предлагат всички необходими настройки. Можете да създадете формуляр за контакт с помощта на формуляр за контакт 7 и след това да приложите всички фантастични промени във формата за контакт с Ninja Kick. Една от характеристиките, които забелязах, докато проверявах демонстрацията за себе си, беше лентата в социалните мрежи, над формата за контакт, която щеше да е доста удобна.

Повече информация & изтегляния

ARForms

ARFormsBuilder

И още една приставка за изграждане на премиум формуляр с условна логика, влачене & drop builder, множество интеграции на имейл маркетинг, множество формулярни елементи и функции за незабавен преглед. И за да добавите към всички тези функции, с този плъгин могат да се правят формуляри, които да се леят и изскачат. Плъгинът поддържа формуляри с много колони и WPML, което означава, че може да се използва на няколко езика. Плъгинът използва reCaptcha за предотвратяване на подаване на нежелана поща и предоставя аналитична система за администратора, за да разгледа показателите, засягащи скоростта на подаване на формуляра.

Повече информация & изтегляния

Безплатни приставки за персонализирани формуляри

Нека сега разгледаме няколко безплатни приставки, някои от които може да обслужват добре вашия уебсайт и да не ви струват и стотинка.

Форма за контакт 7

Form7 &

Един прост плъгин за управление на формуляри може да създаде множество форми, да поддържа AJAX формуляри и да предотврати спам като всеки от гореспоменатите премиум приставки. Въпреки това ще ви трябват няколко други добавки, за да работите в тандем, за да запазите всички изявления, които вашият уебсайт получава. Този плъгин е достатъчен, ако търсите добра форма за контакт или малко повече, но не е най-подходящ за специализирани функции като самостоятелен плъгин.

Повече информация & изтегляния

Форми на нинджа

ninjaFormsDmeopngpsd

Ninja Forms предоставя невероятно решение за създаване на безплатни за обикновения блог собственик. Строител с плъзгане и пускане ви помага да създадете страхотна персонализирана форма с лекота. Тъй като е безплатен плъгин, всички модификации са добре дошли и са проектирани да ви помогнат да промените кода според вашите цели. Можете да управлявате, експортирате и редактирате данните, които вашият уебсайт получава. За безплатен плъгин той предлага много функции и ако имате нужда от повече, има много търговски разширения за този плъгин в Ninja Forms.

Повече информация & изтегляния

заключение

Както може би сте забелязали досега, създаване на определени форми & плъгините за управление се дават добре за общи цели, а някои други са много добри в конкретни функции. От вас зависи да изберете един от 12-те страхотни приставки, изброени тук, за да свършите работата за вашия уебсайт.

Бих препоръчал Contact Form 7 за обикновения собственик на блога, който търси ефективна форма за контакт. Но ако управлявате онлайн бизнес, трябва да изпробвате Gravity Forms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me