15 Meget effektive minimalistiske temaer til WordPress

Brug for et godt tema for at fremstille dit fantastiske indhold? Et tema, der ikke distraherer besøgende fra dit indhold, men snarere understreger fokus på indhold. Ethvert sådant tema har generelt en antydning af minimalisme i sin design.


Et minimalt tema ser måske klart ud, men stol på mig, når du kan producere indhold af høj kvalitet, det er din bedste ven. Jeg hjælper dig med at finde et minimalt tema, som du er helt selv, med en sammenstilling af de bedre minimale temaer, der er udgivet i de sidste to måneder.

Refleks

Reflexpbm &

Et tema designet til kreative agenturer / mennesker og virksomheder. Dette minimalistiske og moderne tema giver den ideelle struktur til at vise enhver form for kreativt arbejde.

Refleks kan ændres med Ebor Drag & Drop Builder og de 8 hjemmevarianter, der er tilgængelige ved køb af dette tema. Temaet giver også WPML-understøttelse, 1-klik-installationer, en revolutionskyder og en underordnet version til den ivrige brugerdefinerede.

Flere detaljer & Downloads

Backer

bagmand &

Backer er en fantastisk platform til at starte et crowdfunding-websted. Dette minimale tema hjælper investor med at finde projekter at investere og iværksættere til at søge finansiering. Backer arbejder med Ignition Deck-plugin for at hjælpe med at tilbyde en kraftfuld crowdfunding-platform til en række nicher som teknologi, velgørenhed, musik og mode.

Temaet er fyldt med masser af tilpasningsmuligheder og en gratis revolution-skyder til en værdi af $ 18. Og når det kommer til den primære funktionalitet ved at give en struktur til visning af projekter, udfører dette tema det med unikke projektgitter.

Flere detaljer & Downloads

Ny æra

Ny æra&

Newera er bygget op omkring to lige så fantastiske porteføljelayouter. Det kan bruges til et virksomhedswebsted eller ethvert websted, der kræver en porteføljestilvisning.

Et tema bygget til forretning med brugerdefinerede sider til sektionen Om, Kontakt og Priser. En visuel sidebygger til at tilpasse design fra frontend uden at redigere nogen kode. Gratis Slider Revolution, der tilbydes som en del af denne temapakke, kan skabe fantastiske overgangseffekter. Temaet giver også muligheder for videoindlejring og animationer på dit websted.

Flere detaljer & Downloads

BlackMag

BlackMag &

Et rent, moderne tema udviklet til blogs, aviser og gennemgangswebsteder. Temaet leveres med alle de nødvendige funktioner til et magasinetema og er fyldt med navigationsmenuer, integrerede gennemgangssystemer, indbygget i likes & visningstæller og er klar til oversættelse.

Der er to forskellige breddeindstillinger tilgængelige at vælge imellem og en megamenu med 4 positioner at bruge den i. Temaet tilbyder variation med 5 blogformater og 3 enkeltindlægsformater. BlackMag har 9 widgets at lege med, hver tilføjer til funktionerne i dette magtfulde tema.

Flere detaljer & Downloads

NYX

Nyx &

Et minimalistisk design med en multifunktionel funktionalitet. Det kan bruges af virksomheder på tværs af en række forskellige vertikaler. NYX er kompatibel med WooCommerce, så det giver et godt tema, hvis du er på udkig efter et tema til en eCommerce-webside.

Temaet er også indlæst med Bookly, som er et brugervenligt reservationsværktøj til en tjeneste, der leverer websted. Temaet er oversattsklar og giver en ekstremt nyttig begivenhedsadministrator.

Flere detaljer & Downloads

Foto

Foto&

Foto er et andet tema på nethindefotografering med rent, minimalistisk og fladt design. Temaet leveres med valgmuligheder i fuld bredde og boks.

Temaet tilbyder 3 porteføljelayouts og 2 forskellige bloglayouts. Photo tilbyder flere brugerdefinerede widgets, sideskabeloner og indlægstyper.

Flere detaljer & Downloads

Atjeh

Ajeth &

Et kreativt porteføljetema for agenturer, freelancere, virksomheder og kunstnere. Brug live customiser og træk & drop page builder for at tilpasse temaet til din smag.

Temaet giver også brugerdefineret logo upload-mulighed og en kort kodegenerator.

Flere detaljer & Downloads

Fakta

fakta &

Et fleksibelt, minimalt WordPress-tema med muligheder for at oprette virksomheds-, kreative og fotograferingswebsteder. Fakta er et mobilklar, flersproget tema med en visuel komponist og en lagskyder. Temaet bruger 8 sidelayouter og 6 sidefeltindstillinger for at give brugeren mere tilpasning.

Flere detaljer & Downloads

Konklusion

Så jeg har dækket 15 fantastiske temaer til dig; disse temaer kan bruges til magasiner, personlige blogs, virksomhedswebsteder, kreative agenturer og fotografer. Der er ikke en enkelt lodret, der ikke kan udnytte minimalisme til din fordel.

Hvis dit indhold er fantastisk, skal du overveje at bruge et af disse minimale WordPress-temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map