15 Много ефективни минималистични теми за WordPress

Имате нужда от страхотна тема, за да изобразите вашето страхотно съдържание? Тема, която не разсейва посетителя от вашето съдържание, а по-скоро подчертава фокуса върху съдържанието. Всяка такава тема като цяло има намек за минимализъм в дизайна си.


Минималната тема може да изглежда обикновена, но повярвайте ми, когато можете да създавате висококачествено съдържание, това е най-добрият ви приятел. Ще ви помогна да намерите минимална своя собствена тема с обзор на по-добрите минимални теми, публикувани през последните два месеца.

рефлекс

Reflexpbm &

Тема, създадена за творчески агенции / хора и фирми. Тази минималистична и модерна тема осигурява идеалната структура за показване на всяка форма на творческа работа.

Reflex може да бъде модифициран с Ebor Drag & Drop Builder и 8-те варианта за дома, налични при закупуване на тази тема. Темата също така осигурява поддръжка за WPML, инсталации с 1 щракване, плъзгач за революция и детска тематична версия за запаления потребител.

Повече информация & изтегляния

поддръжник

поддръжник &

Backer е страхотна платформа за стартиране на уебсайт за краудфандинг. Тази минимална тема помага на инвеститора да намери проекти за инвестиране, а предприемачите да търсят финансиране. Backer работи с плъгин Ignition Deck, за да помогне на предлагането на мощна платформа за crowdfunding за редица ниши като технологии, благотворителност, музика и мода.

Темата е заредена с множество опции за персонализиране и плъзгач за безплатна революция на стойност 18 долара. А що се отнася до основната функционалност на предоставянето на структура за показване на проекти, тази тема я изпълнява с unqiue проектни решетки.

Повече информация & изтегляния

Нова ера

Нова ера&

Newera е изграден около две еднакво зашеметяващи оформления на портфолио. Може да се използва за корпоративен уебсайт или всеки уебсайт, който изисква показване на портфолио в стил.

Тема, създадена за бизнес с персонализирани страници за секциите About, Contact and Pricing. Визуален конструктор на страници, за да персонализирате дизайна от предния край, без да редактирате никакъв код. Безплатната плъзгаща революция, предлагана като част от този тематичен пакет, може да създаде страхотни ефекти на преход. Темата също така предлага опции за вграждане на видео и анимации на вашия уебсайт.

Повече информация & изтегляния

BlackMag

BlackMag &

Чиста, модерна тема, разработена за блогове, вестници и уебсайтове за преглед. Темата идва с всички функции, необходими за темата на списанието и е заредена с навигационни менюта, интегрирани системи за преглед, вградени в харесвания & брояч на мнения и готов е преводът.

На разположение са две различни форми на ширина и мега меню с 4 позиции, за да го използвате. Темата предлага разнообразие с 5 стила на блога и 3 стила за един пост. BlackMag има 9 джаджа, с които да играете, като всеки добавя към функциите на тази мощна тема.

Повече информация & изтегляния

Никс

Никс &

Минималистичен дизайн с многофункционална функционалност. Може да се използва от фирми в редица различни вертикали. NYX е съвместим с WooCommerce, така че прави страхотна тема, ако внимавате да разгледате тема за уебсайт за електронна търговия.

Темата също е заредена с Bookly, което е лесен за използване инструмент за резервации за уебсайт, предоставящ услуга. Темата е готова за превод и осигурява изключително полезен мениджър на събития.

Повече информация & изтегляния

снимка

Фото &

Снимката е друга тема за фотография на ретината с изчистен, минималистичен и плосък дизайн. Темата се предлага с пълна ширина и опции в бокс.

Темата предлага 3 оформления на портфолио и 2 различни оформления на блога. Photo предлага множество персонализирани джаджи, шаблони на страници и типове публикации.

Повече информация & изтегляния

Atjeh

Ajeth &

Тема за креативно портфолио за агенции, фрийлансъри, корпорации и артисти. Използвайте персонализиране на живо и плъзгане & създател на капка страница, за да персонализирате темата по ваш вкус.

Темата също предлага опция за качване на лого по поръчка и генератор на кратък код.

Повече информация & изтегляния

Факти

факти&

Гъвкава, минимална тема на WordPress с възможности за създаване на корпоративни, креативни и фотографски уебсайтове. Факти е мобилна готова, многоезична тема с визуален композитор и плъзгач на слоя. Темата използва 8 оформления на страници и 6 опции на страничната лента, за да предложи на потребителя повече възможност за персонализиране.

Повече информация & изтегляния

заключение

Така че аз покрих 15 страхотни теми за вас; тези теми могат да се използват за списания, лични блогове, корпоративни уебсайтове, творчески агенции и фотографи. Няма нито една вертикала, която да не използва минимализма в ваша полза.

Ако съдържанието ви е страхотно, трябва да помислите да използвате една от тези минимални теми на WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map