15 вдъхновяващи теми за обучение на WordPress

За много от нас образованието е чист стремеж към знание и е средство да се оборудваме за по-добро бъдеще.


Традиционните форми на образование стават скъпи и недостъпни за много обичайни хора. Курсовете в колежа и университетските степени могат да възвърнат родителите и студентите много добре. С това, че Интернет се превръща в място за продажба на повечето неща, не е изненада, че образованието го направи и тук. Много водещи образователни институции имат онлайн присъствие, за да привлекат студенти от цял ​​свят.

Има редица теми на WordPress, създадени специално за подкрепа на образователни институции като училища, университети, колежи, детски градини и дори частни преподаватели.

Повечето от тези теми са отзивчиви, насочени към мобилно устройство, носещо по-млада целева аудитория. Тези теми са проектирани да бъдат високо функционални и съвместими с плъгин за WooCommerce, така че плащането предварително за курс е лесно.

Прегледах няколко теми за образованието в WordPress и изброих 15 от тях за по-подробно разглеждане.

Линкълн – Образователен материал Дизайн WordPress Тема

Линкълн

Оформлението на Линкълн е проектирано от експерти, които имат добри познания в областта на образованието. Курсовете могат да бъдат разпределени в категории и разделени на класове. Можете да задавате цени и отстъпки, да получавате отзиви, да създавате събития и да назначавате високоговорител. Също така, той е съвместим с популярния плъгин LearnDash, въпреки че може да се наложи да го закупите отделно.

Цена: $ 59

Тема за обучение WordPress | Образование WP

Образование WP
Темата за обучение WordPress идва с приставката LearnPress, за да ви донесе най-доброто учене. Това също означава, че спестявате 250 долара, което е цената на добавките на LearnPress. Ако искате да преминете към друга тема, този плъгин ще гарантира, че всичките ви данни остават в безопасност. Възможни са три различни оформления на началната страница, така че можете да създадете уебсайт, който е доста уникален на външен вид.

Цена: $ 59

капитал

капитал
Капиталът идва с widgetized начална страница и с интегриране на календара на събитията. И начинаещи, и експерти ще намерят тази тема за лесна за използване. Той е изграден върху рамката на ZOOM, която представлява сърцевината на всяка тема от WPZOOM. Той е много адаптивен и Visual Customizer ви дава контрол върху външния вид на вашия уебсайт.

Цена: 69 долара

Тема за езиков курс WordPress

Езиков курс
Езиковият курс е лесна за инсталиране и напълно приспособима тема. Той се предлага с 80+ къси кодове и плъзгачи за споделяне на изображения. Безжичните актуализации за цял живот подслаждат покупката и ленивите ефекти на натоварването ще помогнат да се запази вниманието на читателя на страницата.

Цена: 75 долара

Masterstudy – Образователен център WordPress Тема

MasterStudy
Masterstudy комбинира добър дизайн с колекция от премиум приставки, за да представи ефективно вашите курсове. Образователните организации и лица, предлагащи онлайн курсове, могат лесно да създават съдържание с Masterstudy. Курсовете могат да бъдат категоризирани и могат да бъдат включени подробности за цените и отстъпките за всеки клас. Шаблоните за „Учител“ дават възможност за показване на подробна информация за всеки учител и помагат на учениците да намерят правилните. За да добавите усещане за неотложност сред студентите да се запишат за курсовете, е предоставен календар за обратно отброяване.

Цена: $ 59

Тема за WordPress на училището в областта

Училищен район
Училищният район има поразителна страница за нас, която може да заинтересува читателя. Превъртането Parallax създава приятно изживяване при сърфиране. Автоматичният актуализатор инсталира актуализации автоматично. Темата е готова за джаджи и се предлага с къси кодове, така че можете лесно да вмъквате съдържание.

Цена: $ 79

Умен курс – Тема за система за управление на обучението

умен
Clever Course е създаден за създаване и продажба на курсове онлайн. Тя може да отдели страницата за провеждане на викторини, които помагат за оценяване на ученик. Шаблонът на целевата страница предлага опцията да деактивирате и заглавката, и долния колонтитул, позволявайки на цялата страница да носи съдържание. Можете да преведете уебсайта на много езици, тъй като е многоезичен.

Цена: $ 59

Гуру | Тема за управление на обучението WordPress

гуру
Гуру е тема за обучение в WordPress от най-висок клас, която комбинира Sensei, BuddyPress, WooCommerce, Mailchimp, Календар на събитията и WooCommerce. Плъгините от най-висок клас и добрият, универсален дизайн улесняват работата. Преподаването и ученето по тази тема се превръща в лесно упражнение за всички.

Цена: $ 59

Новини за образованието WordPress

Новини за образование
Образователни новини са напълно редактируема тема, която е готова на многоезичие. Можете просто да използвате инсталацията в две стъпки или можете да изберете да оптимизирате темата с персонализатор на тема или 80+ къси кодове. Темата също така прави неограничена цветова палитра на разположение на потребителите.

Цена: 75 долара

Тема за частни учители WordPress

Частни учители
И студенти, и преподаватели ще намерят лесно да използват уебсайтовете, изградени с тема „Частни учители“. Търсенето на преподаватели може да започне от началната страница. Прозрачните блокове на съдържание придават модерно усещане на уебсайтовете.

Цена: 75 долара

Малки хора, тема за детска градина WordPress

Малки хора
Темата за Little People може да се използва за детска градина, ясла или детски център. Включени са много предварително изградени страници, подходящи за детска градина и отглеждане на деца, което ви спестява време и усилия за създаването на вашите собствени страници. Има блог раздел и броячи на броя са предоставени, за да се покаже броя на щастливите деца и щастливите родители.

Цена: 49 долара

Бебешки деца – основно образование за деца

Бебешки деца
Baby Kids е тема, по-подходяща за уебсайтове на основното училище. Той е съвместим с повечето плъгини, а някои премиум приставки като Page Builder и Best Slider вече са включени. Спестяването чрез получаване на тези два плъгина почти покрива покупната цена на темата. Страниците на събитията са включени и всяко събитие може да има своя собствена страница.

Цена: 49 долара

Образователен център | Курсове за обучение WordPress

Образователен център
С многобройни цветови опции и закачлив дизайн Образователен център е предназначен за използване на училища, колежи, университети, онлайн курсове и обучителни програми. Той е съвместим с LearnDash. При закупуване на тази тема ще получите 30% отстъпка от плъгина LearnDash.

Цена: $ 59

Driveme – Тема за шофиране WordPress

Закарай ме
Driveme е добре изработена тема, проектирана с внимание на шофьорските училища. Той обаче може да бъде адаптиран и за всеки друг учебен институт. Възможни са една или няколко формати на страници. Можете да проверите цените за различни курсове и да резервирате едни и същи. CTA бутоните също са достъпни като част от темата. Тази тема е победител в конкурса Envato Most Wanted в категория Образование на ThemeForest.

Цена: 49 долара

Това е обзор на някои от по-добре проектираните теми за WordPress Education. Както можете да видите, има голямо разнообразие от възможности за избор. Кой от тях ще изберете зависи от нуждите на вашия уеб сайт за образование.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map