15 WordPress-temaer til oprettelse af Mobile Ready-websteder

Nyere statistikker fra Det Forenede Kongerige bringer en interessant (og ikke så overraskende) kendsgerning op.


Antallet af personer, der får adgang til internettet ved hjælp af smartphones (33%), har overhalet antallet af personer, der bruger bærbare computere (30%) for at få adgang til internettet.

Ikke kun det, men den brugte tid på smartphones er også steget. De fleste mennesker i Storbritannien tilbringer cirka to timer dagligt på deres smartphones. Mange tal som dette gør det klart, at der er et tydeligt skift mod mobile enheder og smartphones. Mobiler er de konstante ledsagere til to tredjedele af den voksne befolkning i Storbritannien.

Alle disse kendsgerninger for England er sandsynligvis rigtige for resten af ​​verden.

Mobiltelefoner har ændret måden, vi kommunikerer og handler på.

Da mobilbrug er så almindeligt, er det vigtigt, at websteder er tilgængelige og vises attraktivt på mindre skærme. Så det er ikke længere en mulighed for WordPress-temaer ikke at være kompatible med mobiler. I stedet skal de være lydhøre og størrelsen perfekt ned til alle enheder. Og udviklere har været hurtige til at se de trend- og designtemaer, der er lydhøre.

Der er over 5000 lydhøre temaer alene på ThemeForest. Jeg har valgt 15 temaer, der er populære til et hurtigt kig.

Helt

Helt

Hero er et let at bruge og meget funktionelt tema. Det er bredt testet på flere enheder og fungerer perfekt på mobiler.

Det berøringsaktiverede gallerisystem, PhotoSwipe er inkluderet i temaet. Besøgende kan røre ved og skubbe deres mobilenhedsskærm uden besvær at se billederne i dit galleri. Det fuldt responsive design sørger for, at ethvert element, inklusive formularer, felter, menuer og indlejret indhold, alle kan størrelse ned perfekt til små skærm enheder.

Vibrant

Vibrant

Et let og minimalistisk tema, Vibrant inkluderer også PhotoSwipe i dens temafunktioner.

Det har en flydende design- og standout-menufunktioner, der gør navigationen på mobile enheder nem. Vibrant kan fungere som et mobilhjem til din virksomhed. Det kan også fungere som et mobilt tema til dit eksisterende WordPress-websted.

Aura

Aura

Aura er klar til nethinden. FontAwesome-ikoner, 370-billedsikoner og netop klar-ikoner kan alle bruges til at vise indhold pænt.

Mobilvenlige funktioner inkluderer mobil- og desktopdetektion, mobil omdirigering plugin, svejse-menu til venstre og højre samt mange touchoptimerede funktioner. At læse blogs er en behagelig oplevelse, fordi indlægsformatet understøttes godt.

Røre ved

Røre ved

Du kan bruge Touch til at konfigurere en sekundær WordPress-installation for kun mobile brugere, eller du kan lave en helt ny WordPress-installation til dit websted.

En unikt designet kontaktformular, der kan valideres, er en fremtrædende funktion ved dette tema. Det er så totalt mobilvenligt, som det er fuldt responsivt og nethindeklare.

Metro

Metro Premium Mobile

Panelet Admin-indstillinger for Metro Theme og den mobile kortkodeditor hjælper dig med at tilpasse temaet til mobiler. Du kan oprette mobile fliser og samle dem i forskellige mode for et unikt look. Mobillayouten kan ses både i liggende og portrætbillede perfekt på alle mobile enheder.

Mobilisere

Mobiliser 1

Mobilize er WordPress-versionen af ​​ThemeForests mest solgte HTML-mobilskabelon. Det er bygget med jQuery. Hjemmesiden indeholder en touch-optimeret responsiv skyder med 24 overgange. Så du kan virkelig bruge hjemmesiden til at pakke meget ind og gøre den let tilgængelig fra håndholdte enheder.

Responsivt WordPress-tema

Lydhør

Responsive WordPress Theme er et gratis responsivt tema fra CyberChimps, der fungerer utroligt godt på desktops, mobiler og tablets.

Det er blevet downloadet mere end 1,5 millioner gange. Den brugerdefinerede header tillader let upload af logoer, og temaet integreres godt med sociale netværk. Temaet passer godt til mobiltelefoner.

Min mobil side V3 WordPress-tema

Min mobil side V3

Fluid Navigation, fleksible billeder og videoer og responsivt galleri og slideshow er de funktioner, der gør My Mobile til et favorit WordPress-tema til små skærme. Du kan have et andet WordPress-tema til dit skrivebord og installere My Mobile Theme på din mobil. Derefter kan du ved hjælp af et mobilt switcher-plugin vise desktop-temaet til desktopbrugere og My Mobile-temaet til mobile brugere.

Bauhaus

Bahaus

Bauhaus har et fladt, moderne look. Det er fleksibelt og kan let ændres for at holde overensstemmelse med dit brand image.

Det er let og leveres pakket med et rent interface, der gør det nemt for besøgende at navigere på stedet intuitivt.

Mobil butik

Mobil butik

Mobile Store kommer fra WPtouch Pro og er designet specifikt til mobiler og især til WooCommerce. Dette er det tema, du skal vælge, hvis du vil sælge noget online. Ét sides checkout, multi touch produktside, off-canvas menu og indkøbsvogn support gør dette tema til en behagelig shoppingoplevelse for besøgende.

Nimble

Nimble

Med Nimble behøver besøgende ikke længere at zoome og rulle, mens de gennemser dit websted på en mobil. Enkel og professionel, Nimble er perfekt lydhør og mobilvenlig.

Corporate

Corporate

Corporate er et WordPress-forretningstema, der er fuldt responsivt og understøtter alle enheder. Mobilmenuen off canvas hjælper med effektiv udnyttelse af skærmplads. Det passer godt for virksomheder, freelancere og agenturer, der ønsker at vokse deres forretning.

Aegaeus

Aegaeus

Aegaeus er et WordPress-tema fra Mojo-temaer. Den er frisk og moderne og passer til enhver enhed. Det leveres med ubegrænsede farver, og du kan oprette et attraktivt websted med dette tema.

Envision

Envision

ThemeFuse har brugt Responsive Web Design Approach til design Envision. Dette betyder, at dine besøgende ikke behøver at rulle for meget på dit websted, og at der ikke er meget ændret størrelse. Alt indholdselement – tekst, billeder, ikoner og grafik – er skarpt på alle skærmstørrelser.

Mobit

Mobit

Mobit kan tilpasses fuldt ud, og du kan ændre næsten alt, hvad du ser. Du kan bruge ubegrænset farve. Temaet er testet på Android, iOS og Windows Mobile 8. Nethindestøtte og fuldt responsive funktioner gør dette til et mobilvenligt tema.

Mobilvenlige opdateringer

Google rangerer websteder med en algoritme, der delvist inkluderer, hvor mobilvenligt dit websted er. Websteder, der har brugbare mobilsider, rangeres naturligvis højere. Dette betyder, at det er en nødvendighed, at mobile brugere kan se dit websted komfortabelt. Et hvilket som helst af ovenstående temaer kan hjælpe dig med dette.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map