Последните статистически данни от Обединеното кралство подхвърлят интересен (и не толкова изненадващ) факт.


Броят на лицата, които имат достъп до интернет с помощта на смартфони (33%), е изпреварил броя на лицата, които използват лаптопи (30%) за достъп до Интернет.

Не само това, но и времето, прекарано за смартфони, също се е увеличило. Повечето хора във Великобритания прекарват около два часа ежедневно на своите смартфони. Много фигури като това дават да се разбере, че има ясно изразена промяна към мобилните устройства и смартфоните. Мобилите са постоянни спътници на две трети от възрастното население в Обединеното кралство.

Всички тези факти за Обединеното кралство са най-вероятно верни за останалия свят.

Мобилите са променили начина, по който общуваме и правим бизнес.

Тъй като използването на мобилни устройства е толкова често, е важно уебсайтовете да са достъпни и да се показват привлекателно на по-малки екрани. Така че, вече не е вариант темите на WordPress да не са съвместими с мобилни телефони. Вместо това те трябва да бъдат отзивчиви и да оразмеряват перфектно всички устройства. И разработчиците бързо забелязаха тенденциите и дизайнерските теми, които са отзивчиви.

Има над 5000 отзивчиви теми само на ThemeForest. Подбрах 15 теми, популярни за бърз поглед.

герой

герой

Hero е проста за използване и изключително функционална тема. Той е широко тестван на множество устройства и работи перфектно на мобилни телефони.

В темата е включена системата за галерия с докосване, PhotoSwipe. Посетителите могат да докоснат и прекарат пръст на екрана на мобилното си устройство, за да виждат изображенията във вашата галерия без усилия. Напълно отзивчивият дизайн гарантира, че всеки елемент, включително формуляри, полета, менюта и вградено съдържание, може да оразмерява перфектно до устройства с малък екран.

Vibrant

Vibrant

Лека и минималистична тема, Vibrant също включва PhotoSwipe в своите тематични функции.

Той има течен дизайн и функции на менюто, които улесняват навигацията на мобилни устройства. Vibrant може да служи като мобилен дом за вашия бизнес. Той може да се удвои като тема само за мобилни устройства за съществуващия ви уебсайт на WordPress.

аура

аура

Aura е напълно готова за ретина. Иконите на FontAwesome, 370 икони на изображения и готови за Retina икони могат да бъдат използвани за прецизно показване на съдържание.

Функциите за мобилни устройства включват откриване на мобилни устройства и настолни компютри, плъгин за пренасочване на мобилни устройства, прекарване на ляво и дясно меню, както и много функции, оптимизирани за докосване. Четенето на блогове е приятно изживяване, тъй като форматът за публикации е добре поддържан.

Touch

Touch

Можете да използвате Touch, за да настроите вторична инсталация на WordPress само за мобилни потребители, или можете да направите напълно нова инсталация на WordPress за вашия уебсайт.

Уникално проектирана форма за контакт, която може да бъде потвърдена, е отличителна характеристика на тази тема. Той е също толкова мобилен, колкото е напълно отзивчив и готов за ретината.

метро

Metro Premium Mobile

Панелът с опции за администратор на Metro Theme и мобилният редактор на къси кодове ще ви помогнат да персонализирате темата за мобилни телефони. Можете да създавате мобилни плочки и да ги сглобявате по различен начин за уникален външен вид. Мобилното оформление може да се гледа перфектно както в пейзажен, така и в портретен изглед на всички мобилни устройства.

Мобилизиране

Мобилизирайте 1

Mobiliise е версията на WordPress на най-продавания HTML шаблон за мобилни устройства на ThemeForest. Той е изграден с jQuery. Началната страница разполага с оптимизиран за докосване плъзгач с 24 прехода. Така че наистина можете да използвате началната страница, за да опаковате много и да я направите лесно достъпна от ръчни устройства.

Отзивчива тема за WordPress

отзивчив

Отзивчивата тема на WordPress е безплатна отзивчива тема от CyberChimps, която работи невероятно добре на десктопи, мобилни телефони и таблети.

Той е изтеглен повече от 1,5 милиона пъти. Персонализираното заглавие лесно позволява качване на лога и темата се интегрира добре със социалните мрежи. Темата е подходяща за мобилни телефони.

Темата за моята мобилна страница V3 WordPress

Моята мобилна страница V3

Течна навигация, гъвкави изображения и видеоклипове и отзивчива галерия и слайдшоу са функциите, които правят My Mobile любима тема на WordPress за малки екрани. Можете да имате различна тема на WordPress за вашия работен плот и да инсталирате My Mobile Theme във вашия мобилен телефон. След това, използвайки плъгин за мобилен превключвател, можете да покажете темата на работния плот на потребителите на десктопа и темата My Mobile на мобилните потребители.

Bauhaus

Bahaus

Bauhaus има плосък, модерен вид. Той е гъвкав и може лесно да се променя, за да бъде в съответствие с имиджа на вашата марка.

Той е лек и се предлага с чист интерфейс, който улеснява посетителя интуитивно да се ориентира в сайта.

Мобилен магазин

Мобилен магазин

Mobile Store идва от WPtouch Pro и е създаден специално за мобилни телефони и по-специално за WooCommerce. Това е темата, която трябва да изберете, ако искате да продадете нещо онлайн. Поръчка с една страница, страници с много докосване на продукти, меню без платно и поддръжка на колички правят тази тема приятно преживяване при пазаруване за посетителите.

пъргав

пъргав

С Nimble посетителите вече няма да трябва да увеличават и превъртат, докато разглеждат уебсайта ви на мобилен телефон. Прост и професионален, Nimble е перфектно отзивчив и мобилен.

корпоративен

корпоративен

Корпоративен е бизнес тема на WordPress, която е напълно отзивчива и поддържа всички устройства. Мобилното меню с изключено платно помага за ефективно използване на пространството на екрана. Той е подходящ за корпорации, фрийлансъри и агенции, които се стремят да развиват бизнеса си.

Aegaeus

Aegaeus

Aegaeus е бизнес WordPress тема от Mojo Themes. Той е свеж и модерен и пасва на всяко устройство. Той се предлага с неограничени цветове и можете да направите атрактивен уебсайт с тази тема.

Envision

Envision

ThemeFuse използва метода на отзивчивия уеб дизайн за проектиране на Envision. Това означава, че вашите посетители не трябва да превъртат прекалено много на вашия уебсайт и няма много големи промени. Всички елементи на съдържанието – текст, изображения, икони и графики – ще бъдат ясни при всички размери на екрана.

Mobit

Mobit

Mobit е напълно адаптивен и можете да промените почти всичко, което виждате. Можете да използвате неограничен цвят. Темата е тествана на Android, iOS и Windows Mobile 8. Поддръжката на Retina и напълно отзивчивите функции превръщат тази в мобилна тема.

Мобилни актуализации

Google класира уебсайтовете с алгоритъм, който частично включва колко мобилен е вашият сайт. Сайтовете, които имат използваеми мобилни страници, естествено ще се класират по-високо. Това означава, че е необходимо мобилните потребители да виждат вашия уебсайт удобно. Всяка от горните теми може да ви помогне в това.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me