15 задължително да знам приставки за партньорски маркетинг

Успехът в създаването на уебсайт WordPress зависи от много неща. Той отчита вашето творчество, рентабилността на вашата идея и постоянството ви.


По-важното е, че зависи от вашите способности и познания в необятния свят на WordPress плъгини.

Вярно е, че търговците на филиали вече имат един тон неща в чиниите си. Ето защо WordPress е идеалната платформа за тях. С непрекъснато разширяващата се библиотека с плъгини те могат лесно да добавят функции и функции, без да се налага да се научат как да кодират.

Повечето приставки от библиотеката на WordPress също имат процес на интеграция. Всичко, което трябва да направите, е да потърсите необходимия ви плъгин, щракнете върху „Инсталиране“ и след това „Активиране“.

Но това не означава, че можете случайно да плеснете по който и да е плъгин, когато се почувствате така. Разбира се, много самоуки потребители на WordPress учат чрез опит и грешки. Но в случая с партньорски търговци, грешките може да им струват печалби за един ден.

Независимо дали трябва да управлявате партньорски връзки или искате да бъдете видими в търсачките, по-долу са най-добрите 15 приставки за WordPress, за които трябва да знаете като партньорски маркетинг:

Партньорски връзки

Първият плъгин за WordPress, който ви трябва като партньорски маркетинг, е мениджър на партньорски връзки. Те изпълняват най-важната работа по интегрирането на партньорските връзки и осигуряването на заплащане.

1. Лесни партньорски връзки

сайт: https://prettylinkpro.com – Цена: Безплатни / $ 49 на година

По-популярна алтернатива на Easy Affiliate Links ще бъде Pretty Link Lite. Той е идеален за маркетолозите, които желаят да направят нещо повече от просто скриване, управление и наблюдение на връзките им. Той не само включва всички функции за управление на наметалото, от които някога ще се нуждаете, но и предлага разширени настройки, допълнителни инструменти и по-подробни отчети.

Ако имате бюджет, можете също да надстроите до професионалната версия, която ви позволява автоматично да замените ключовите думи в целия си сайт с партньорски връзки, да внедрявате скрити пренасочвания и разделяне на тестовете.

3. Жадни съдружници

сайт: http://support.bestazon.io – Цена: Модел за безплатни / нестопански дарения

BestAzon е един от най-полезните плъгини за управление на връзки за маркетингови фирми, които продават чрез Amazon. Начинът на работа е прост: той превръща Amazon връзки в глобални партньорски връзки и след това пренасочва потребителите към локализиран магазин на Amazon.

Това е отличен начин да предложите подходящи оферти на посетителите си, да стимулирате реализациите и да изградите доверие във вашата марка. След инсталирането просто трябва да въведете вашите идентификационни номера на Amazon Affiliate за приложимите пазари.

Заслужава да се отбележи обаче, че BestAzon прави пари чрез модела на дарение с нестопанска цел или плащания с фиксирана такса.

  • Моделът за дарение (безплатен за използване) използва 3 от 100 кликвания на партньорска връзка, за да покаже посредническа страница, която облагодетелства нестопанска организация.
  • Плоската такса ви таксува 6 долара на месец.

5. EasyAzon

сайт: https://wordpress.org/plugins/wp-cloaker – Цена: Безплатно

Ако искате бърз, надежден и лек плъгин за прикриване на партньорска връзка, то WP Cloaker е една от по-добрите възможности. По отношение на функциите, този плъгин е също толкова интуитивен и здрав, колкото и лесните партньорски връзки.

Въпреки че разполага с по-опростен интерфейс, WP Cloaker се предлага с инструмент за отчитане в реално време, който може да ви осигури удобна графика за щракване. Можете също така да се възползвате от приспособлението за табло за управление „Топ 10 връзки“, за да наблюдавате най-успешните си партньорски кампании.

Единственият му недостатък е липсата на мащабируемост. Все пак трябва да е достатъчно, за да покриете всички ваши нужди за управление на партньорски връзки – от категоризация на връзки до проследяване на потребителите.

7. Партньорски връзки Lite

сайт: https://wordpress.org/plugins/affiliate-coupons – Цена: Безплатно

Както подсказва името, Affiliate Coupons е плъгин, който ви позволява да популяризирате специални сделки чрез промо кодове на вашия WordPress сайт.

След инсталирането целият процес на настройка включва няколко прости стъпки. Просто трябва да добавите данни за доставчика, да вмъкнете кода на купона, да го допълнете с кратко описание и да вградите купоните си чрез кратък код.

Целият процес звучи просто, но резултатът всъщност изглежда привлекателен и професионален от гледна точка на потребителя.

9. Създател на талони

сайт: https://www.soft79.nl/product/woocommerce-extended-coupon-features – Цена: Безплатно / 29 евро

Ако зависите от платформата WooCommerce за вашите начинания за онлайн продажба, тогава вече трябва да сте запознати с нейните вградени функции за управление на талони. Функциите за разширени купони на WooCommerce просто ви позволяват да разширите функционалността на тези функции.

За тези, които се интересуват от използването на този плъгин, си струва да разгледат функцията за автоматичен талон. Тя ви позволява да създавате автоматични талони, които се задействат, когато са изпълнени определени условия.

Например, ако клиентът използва определен начин на плащане, автоматично ще се добави автоматичен талон към касата. С про версията можете да въведете по-модерна промо механика, като отстъпки, базирани на количествата и безплатни.

Таблици за сравнение на продукти

Трябва да популяризирате два или повече партньорски продукта в един пост? Отличен начин да направите това е да представите всеки продукт спретнато в сравнителна диаграма или таблица.

11. WP-Lister Lite

сайт: https://huge-it.com/product-catalog – Цена: Безплатно / 29 $

Следващата приставка – Каталог – ви позволява да създавате изчерпателни каталози на продукти, допълнени с изображения, оценки на звезди и бутони за споделяне в социални мрежи.

Дизайнерски съобразен, Каталогът е едно от задължителните в този списък. Тя позволява на всеки партньор маркетинг да превърне своя новосъздаден WordPress сайт в професионално изглеждащ магазин за електронна търговия в рамките на няколко кликвания.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете от петте безплатни шаблона на каталога – всички те вече са предварително конфигурирани за максимално потребителско изживяване. Плъзгачът за съдържание например е идеален, ако искате да представите изображения на продукти с висока разделителна способност.

Каталогът също има няколко забележителни функции, включително, но не само мобилна отзивчивост, увеличение на снимките и изскачащи светлини. Просто бъдете внимателни, когато активирате твърде много визуални функции, тъй като те могат да повлияят негативно на работата на вашия сайт.

13. TablePress

сайт: https://premium.wpmudev.org/project/wp-smush-pro – Цена: Безплатно / $ 49 на месец (членство в WPMU DEV)

Компресиране и оптимизация на изображения на Smush – известен още като „WP Smush“ – е най-популярният плъгин за компресия на медиите, наличен днес. Това е плъгин без глупости, който може да свърши работата с едно щракване.

За достъп до приставката, отидете на „Медия“ > „WP Smush“, където можете лесно да „насипно разгънете“ до 50 от вашите изображения безплатно.

Можете да платите за премиум версията, за да оптимизирате всичко останало след ограничението от 50 изображения. В противен случай ще трябва да компресирате всеки от тях от медийната си библиотека ръчно.

WP Smush работи, като компресира размера на файла на вашите изображения, без да жертва на качеството. Това значително увеличава времето за зареждане чрез намаляване на общата консумация на честотна лента на всяка страница.

15. Усилвател за резултатност на WP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map