18 temes WordPress de WooThemes revisats

WooThemes és una fantàstica casa de temes de WordPress amb una gran quantitat d’opcions per a un propietari de llocs de WordPress. Molts d’aquests temes estan orientats a crear una botiga en línia o funcionen molt bé com a plataforma de comerç electrònic en línia.


L’oferta actual de 55 opcions consta de temes de WordPress Business, Portfolio, Canvas, Magazine, Sensei i Storefront. Aquesta col·lecció està disponible a 399 dòlars / any. Aquesta col·lecció de temes hauria de servir a qualsevol desenvolupador, ja que ofereixen usos il·limitats de domini concurrents, a més del seu any de suport i accés regular.

La seva col·lecció de temes ha de permetre la creació de qualsevol tipus de lloc web de negocis amb facilitat. I, òbviament, aquests temes són extensions i extensions compatibles amb WooCommerce que seran inestimables a l’hora de vendre un producte en línia.

A continuació, es revisa els temes per donar-vos una millor idea de què espereu a 399 dòlars / any.

Maximitzar

7

Maximize és un tema net de WordPress amb excel·lents funcions de visualització d’imatges que són ideals per mostrar contingut de amplada completa a WordPress. Aquest tema està a la vostra disposició amb una pàgina d’inici d’imatge completa, una barra lateral discreta, funcions de diapositives, el tema funciona amb el complement Testimonials by WooThemes i té excel·lents opcions d’estil..

Més detalls & descàrregues

Complex

8

Resort és un bonic tema de WordPress que ajuda a transmetre la serenitat d’un complex turístic. Aquest tema empresarial es pot utilitzar per anunciar qualsevol hotel o complex. Una pàgina d’inici totalment personalitzable, un control lliscant complet per mostrar les ubicacions del complex turístic, una plantilla de pàgina comercial i una capçalera fixa amb fàcil navegació ajudaran el vostre centre a obtenir més clientela..

Més detalls & descàrregues

Jotter

6

Jotter és un tema infantil net i net que posa èmfasi en la llegibilitat d’articles i publicacions. Aquest tema és ideal per a escriptors, bloggers, autònoms i revistes en línia. Fàcil navegació, dissenys de maçoneria per a la pàgina principal i arxius, una excel·lent tipografia i una plena resposta a la lectura dels articles.

Més detalls & descàrregues

De moda

3

Basat en el tema infantil Canvas, Fashionable és un tema de WordPress per a llocs web de moda i llocs web de comerç electrònic que venen productes de moda. Les categories, productes destacats i seccions de productes recents es poden utilitzar per proporcionar a qualsevol client potencial una experiència immersiva a la vostra botiga de moda en línia. La moda és un tema elegant i inclou una funció per fer aparèixer les imatges del vostre producte.

Més detalls & descàrregues

Uno

10

Uno va ser el primer tema infantil de Canvas desenvolupat per WooThemes. Aquest tema s’especialitza en una cosa, mostrant un producte en concret al millor de la vostra capacitat i venent-lo. La plantilla de la pàgina d’inici és una part important d’aquest tema i és útil per proporcionar al vostre producte el punt de mira necessari per atraure i atraure nous clients..

Més detalls & descàrregues

Puntada

19

El cosit és un tema mínim per a artesans, escriptors i fotògrafs. Podeu utilitzar la secció de projectes per mostrar un portafoli del vostre treball i el tema també permet visualitzar els membres del vostre equip amb un complement gratuït. Tot plegat, és una excel·lent plataforma per vendre en línia, per a qualsevol professional creatiu o agència.

Més detalls & descàrregues

Aparador

12

Storefront és un tema de WordPress gratuït creat i desenvolupat pels desenvolupadors bàsics de WooCommerce, de manera que no hi haurà conflicte entre els vostres complements de WooCommerce i el vostre tema. Aquest tema s’ha descarregat més de 108.000 vegades. Aquest tema sensible està basat en un sistema de graella flexible subministrat per Underscores, un tema d’inici desenvolupat per Automattic. La botiga és fàcilment personalitzable i té una base de codis amigable per a desenvolupadors.

Més detalls & descàrregues

18

Spectrum és un atractiu visual de la revista WordPress, compatible amb una àmplia gamma de complements WooCommerce que ajuden a afegir funcionalitat al tema. Aquest tema de la revista és ideal per a contingut de llocs web pesats amb tones d’imatges i dades multimèdia.

Més detalls & descàrregues

Atenea

13

Athena és un tema empresarial amb una inclinació també cap al creatiu. El paquet temàtic d’Athena té un control lliscant, un sistema de gestió de cartera, una funció de superposició i una pàgina de botiga alimentada per WooCommerce..

Més detalls & descàrregues

Funció

16

La funció és un tema empresarial, de blocs i de magatzem, tot inclòs en un mateix. Aquest tema inclou una pàgina personalitzada personalitzada, un control lliscant i un portafoli destacats & opcions de tema d’estil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map