WooThemes е страхотна тематична къща на WordPress с множество страхотни възможности за собственик на WordPress сайт. Много от тези теми са насочени към създаването на онлайн магазин или работят много добре като онлайн платформа за електронна търговия.


Сегашната гама от 55 опции се състои от теми за бизнес, портфолио, платно, списание, Sensei и Storefront WordPress. Тази колекция се предлага на цена $ 399 / годишно. Тази колекция от теми трябва да служи на всеки разработчик, тъй като предлага неограничена паралелна употреба на домейни в допълнение към тяхната 1 година редовна поддръжка и достъп.

Тяхната колекция от теми трябва да направи възможно лесното създаване на всякакъв вид бизнес уебсайт. И тези теми очевидно са съвместими с WooCommerce приставки и разширения, които ще бъдат безценни, когато става въпрос за продажба на продукт онлайн.

Следва преглед на темите им, за да ви даде по-добра представа какво да очаквате при $ 399 / годишно.

Увеличаване

7

Maximize е чиста тема на WordPress с отлични функции за показване на изображения, които са идеални за показване на съдържание с пълна ширина в WordPress. Тази тема е достъпна за вас с начална страница с пълно изображение, ненатрапчива странична лента, плъзгащи се функции, темата работи с Testimonials от WooThemes плъгин и има отлични възможности за стилизиране.

Повече информация & изтегляния

Курорт

8

Курортът е красива тема на WordPress, която помага да се предаде спокойствието на курорта. Тази бизнес тема може да се използва за реклама на всеки хотел или курорт. Напълно приспособима начална страница, пълен плъзгач за показване на курортни местоположения, шаблон на бизнес страница и фиксирана заглавка с лесна навигация със сигурност ще помогнат на курортния ви събирач повече клиентела.

Повече информация & изтегляния

бележник

6

Jotter е минимална, чиста детска тема на Canvas, която подчертава четимостта на статии и публикации. Тази тема е идеална за писатели, блогъри, фрийлансъри и онлайн списания. Лесната навигация, зидани оформления за начална страница и архиви, отлична типография и пълна отзивчивост помагат за четене на статиите.

Повече информация & изтегляния

модерен

3

Базиран на детска тематика на Canvas, Fashionable е тема на WordPress за модни уебсайтове и уебсайтове за електронна търговия, които продават модни продукти. Категориите, представените продукти и последните продуктови секции могат да се използват, за да предоставят на всеки бъдещ клиент потапящо преживяване в онлайн магазина ви за мода. Модното е елегантна тема и се предлага с функция, с която изображенията на вашия продукт да изскочат.

Повече информация & изтегляния

Uno

10

Uno беше първата тема за деца на Canvas, разработена от WooThemes. Тази тема е специализирана в едно нещо, представяйки определен продукт по най-добрия начин и го продавате. Шаблонът за началната страница е голяма част от тази тема и е полезен за осигуряването на вашия продукт с прожекторите, необходими за привличане и привличане на нови клиенти.

Повече информация & изтегляния

зашити

19

Зашита е минимална тема за занаятчии, писатели и фотографи. Можете да използвате секцията за проекти, за да покажете портфолио от работата си, а темата също така позволява да се показват членовете на вашия екип с безплатен плъгин. Като цяло, това е чудесна платформа за продажба онлайн, за всеки творчески професионалист или агенция.

Повече информация & изтегляния

Storefront

12

Storefront е безплатна тема на WordPress, създадена и разработена от основните разработчици на WooCommerce, така че няма да има конфликт между вашите приставки за WooCommerce и вашата тема. Тази тема е изтеглена над 108 000 пъти. Тази отзивчива тема е изградена върху гъвкава система от мрежи, предоставена от Underscores, тема за начало, разработена от Automattic. Storefront е лесно приспособима и има удобна за разработчиците кодова база.

Повече информация & изтегляния

18

Визуално привлекателна тема на списанието на WordPress, Spectrum е съвместим с широк спектър от приставки за WooCommerce, които помагат за добавяне на функционалност към темата. Тази тема на списанието е идеална за тежки уеб сайтове с много изображения и мултимедийни данни.

Повече информация & изтегляния

Атина

13

Атина е бизнес тема с наклон и към творческото. Тематичният пакет на Атина има представен плъзгач, система за управление на портфолио, функция за наслагване и страница на магазин с WooCommerce.

Повече информация & изтегляния

функция

16

Функцията е тема за бизнес, блогове и магазини, всички превърнати в едно цяло. Тази тема идва с персонализирана начална страница, представен слайдър и портфолио & опции за стилизиране на тема.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me