25 Подбрани недвижими имоти WordPress теми

Повечето от нас вече не използват агенти или дилъри за недвижими имоти, за да намерят новите си домове. По-скоро претърсваме интернет и търсим обяви за недвижими имоти.


Тази публикация е за всички фирми за недвижими имоти, които търсят идеалната тема на WordPress, за да им помогнат с онлайн платформата си. Избрах няколко страхотни теми за WordPress само за вас.

Какво е толкова страхотно в тема, посветена на недвижимите имоти?

Темите за недвижими имоти са малко по-специфични в своята функция от нормалните теми. Те обикновено са интегрирани с Google Maps. Някои теми имат страхотни функции за филтриране, така че можем да търсим нови места за престой с / без място за паркиране, безплатен wifi, пране и други удобства.

С добра тема за недвижими имоти трябва да можете да търсите ново място въз основа на вашия бюджет и вашите изисквания за пространство. В допълнение, те могат да се използват за филтриране на къщи за покупка или наем.

Не само бъдещият купувач трябва да има достъп до подробности за имотите лесно, но лицето, което продава или наема имоти, трябва да намери бързо и интуитивен процес, като добави подробностите за своите имоти..

WP Residence

WP Residence

WP Residence улеснява обработката и управлението на нещата с множество опции за конвертор на валута, система за управление на ценови формат, 3 стила на заглавия, методи за плащане Stripe / Paypal и лесно подаване на предния край за собствениците на недвижими имоти. Функциите му позволяват запазване и активиране на алармени сигнали, лесно добавяне на етажни планове и персонализирана опция за разширено търсене с 8 условия. Това е активирана геолокация, готова тема за превод с широки и касирани оформления. С WPResidence можете да таксувате хората с платени заявления.

Повече информация & изтегляния

недвижими имоти

недвижими имоти

Realty е идеално решение за компании и агенти за недвижими имоти. Създаденият уебсайт може да се използва за безплатно приемане на заявления за собственост срещу заплащане или за повтаряща се опция за абонамент с плащания чрез Paypal. Превод с активирана геолокация, напълно отзивчив & Готова тема за RTL с опции за слайдшоу за собственост и препоръки и 404 страници за грешки.

Повече информация & изтегляния

Реални пространства

RealSpaces

Тема за недвижими имоти, която е подходяща за корпоративни и бизнес уебсайтове. Функцията за платени обяви с активиран Paypal, галерия на Isotope, плъзгач за превключване, управление на агент на предния край и подаване на собственост, търсене чрез филтър, възможност за запазване на търсене, добавяне и сравнение на имоти са част от пакета на тази тема.

Повече информация & изтегляния

Къща Javo

JavoHouse

Javo House е първокласна тема на WordPress за недвижими имоти с инсталирани системи за предно предаване и управление на агенти. Освен това темата е интегрирана с Paypal и осигурява поддръжка за Google Maps. Тази тема има 7 стила на изброяване и 3 страници със собственост по различен начин.

Повече информация & изтегляния

Недвижим имот

Недвижими имоти 6

Гъвкава тема на WordPress, предназначена да ви помогне да покажете недвижими имоти. Това е тема, оптимизирана от търсачката с подаване на предния край, поддръжка на плъгини dsIDXpress, неограничени кожи и опции за фон.

Повече информация & изтегляния

Роден град

Роден град

Елегантно решение за бизнеса с недвижими имоти онлайн. Както при предишните теми, и тази поддържа подаване на собственост в предния край и пакетът на темата се зарежда с плъзгач на собственост и карти на собственост със стилни маркери. Темата, оптимизирана за търсачките, с оформления в кутия и пълна ширина.

Повече информация & изтегляния

блясък

блясък

Подобно на предишната тема, и тази има голям брой функции като част от своя арсенал; но за разлика от предишната, тя се фокусира единствено върху уебсайтове за недвижими имоти. Luster притежава множество шаблони на страници, съвместимост с WooCommerce и Paypal, поддръжка на MailChimp, филтри за разширено търсене, създадени с оптимизиран код за търсачки.

Повече информация & изтегляния

Casa

Casa

Каза позволява на посетителите да резервират, наемат и купуват недвижими имоти. Той има система за резервации, захранвана от WooCommerce, готов ли е WPML и може да се използва и за списъци с продукти и услуги..

Повече информация & изтегляния

Пълно имение

FullEstate

Full State е чиста и елегантна тема, която може да се използва за много цели освен сайтове за недвижими имоти. Той ще работи за бизнес и портфолио уебсайтове. Освен нормата за темите за недвижими имоти, Full Estate има множество вариации на началната страница, 8 кожи по подразбиране и 4 стила на оформление.

Повече информация & изтегляния

Realsite

ealSite

Realsite има някои доста страхотни функции освен тези, които се намират в нормални теми за недвижими имоти. Той осигурява достъп до статистически данни за собственост и търсене. Realsite има силен фокус върху монетизацията и се рекламира като мащабируем, така че ще работи и с голям уебсайт.

Повече информация & изтегляния

Истински домове

realhomes

Това е най-продаваната тема за недвижими имоти за WordPress в ThemeForest. Списъкът на имотите може да бъде представен в прости и решетъчни стилове. Real Homes се зарежда с подаване на собственост в предния край, разширено търсене на имоти и интеграция с Paypal.

Повече информация & изтегляния

HomeQuest

homeQuest

Създадена от Templatic, тази тема се основава на популярна тема от директории, която са създавали в миналото. HomeQuest опакова мощна система за управление на съдържанието. HomeQuest има полезни опции за осигуряване на приходи, глобално покритие и версия за детска тема.

Повече информация & изтегляния

CitiLights

Citilights

CitiLights се предлага с представяне отпред, интеграция с Google Map, съвместимост с плъгини IDX и функции за абонамент за членство. Тази тема е подходяща за фирми / агенции в продажбите / наемите на имоти, които търсят онлайн платформа, за да помогнат за разширяване на своята клиентска база.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map